Alle innlegg Sukkerforum

Tidligere forhold, hva betyr det?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym BareLurer to. 6 mars 2014 13:40

Hva betyr egentlig "ferdig med tidligere forhold"?.

- Ingen kontakt eller sosial omgang med ex`er
- Skal ikke snakke eller hilse på ex`er
- Sørge for at du aldri møter på en ex, må jeg late som jeg ikke kjenner ex`en hvis vi møtes på gata.

Selvfølgelig forstår jeg at seksuell eller flørte oppførsel ikke er aktuellt.

Det er så mange damer som skriver dette i sine profiler. Er det sjalusi som ligger bak denne setningen.

bare spør, for dette er uklart for meg.

Skjult ID to. 6 mars 2014 14:35

En løsning er å drepe alle du har truffet i ditt liv. Kan du i tillegg få en hukommelsesvikt på den område i hjerne hvor de bli registrert.

Skjult ID to. 6 mars 2014 14:43

Mange er jo ikke ferdig med tidligere forhold.... Nesten som de angrer eller savner dem. Det skjer jo ofte til mange. Tror de mener å ikke ha noe betydningsfull følelser eller nær kontakt med ex kjæreste.

(mann 42 år fra Østfold) to. 6 mars 2014 14:47 Privat melding

Det er vel ganske åpenbart, føler jeg. Ingen jenter vil vel bli sammen med en fyr som fortsatt savner eksen. Ferdig med tidligere forhold betyr vel at du ikke lenger har savn eller følelser for en du har vært sammen tidligere.

Det er ihvertfall slik jeg tenker. Kanskje litt unødvendig å ha med i profilen i mine øyne, da det egentlig burde være underforstått.Uansett plager det ikke meg at det er med.

Skjult ID med pseudonym Yes to. 6 mars 2014 15:11

Jeg tenker da at personen skal være følelsesmessig ferdig med ex'en.
Ikke gå rundt med "what if" tankegang.
Det har ingenting med om man omgås/hilser/prater å gjøre, det må jo være greit. Jeg kommer ikke til å overse en ex for å gjøre en ny glad og fornøyd, det blir helt feil.

Skjult ID med pseudonym padde to. 6 mars 2014 16:41

Ja, jeg kjenner problemet.
Paddine henger igjen, men tid og avstand vil sikkert i løpet av året tære på det meste som er igjen.
Jeg tror ikke det er noe hinder for meg og Nye Paddine, evt andre paddiner etter det.

Skjult ID med pseudonym Z to. 6 mars 2014 16:59

Hva betyr egentlig "ferdig med tidligere forhold"?
I min verden er du IKKE ferdig med eksen om noe av dette gjelder:

- Ingen kontakt eller sosial omgang med ex`er
- Skal ikke snakke eller hilse på ex`er
- Sørge for at du aldri møter på en ex, må jeg late som jeg ikke kjenner ex`en hvis vi møtes på gata.

(kvinne 41 år fra Vest-Agder) to. 6 mars 2014 17:01 Privat melding

Man er på hjemmedate...koselig mat, en artig film.... dere holder/kjærtegner hverandres hender, og har det veldig koselig....så ringer telefonen, han snakker ferdig...det piper inn melding etter melding....du ser han letter på smilebåndet etter endt lesing...I ettertid får du hørt de planla en "vi er venner-film kveld...DA vet du han ikke er "ferdig med tidligere forhold"!

En ting er å kunne hilse på hverandre om man treffer ex'en på gata/byen . Det er en helt annen sak å ha denne personen involvert i dine dagligdagse gjøremål. Det er en grunn til at de kalles ex'er :) Har man barn sammen, så må man selvfølgelig prøve å omgås på en grei måte...men å sosialisere seg på måten nevnt ovenfor, så blir det uaktuelt for meg iallefall å innlede et forhold til vedkommende.

(kvinne 41 år fra Vest-Agder) to. 6 mars 2014 17:21 Privat melding

Hehe, joda....men nå har det seg slik at det var akkurat dette jeg opplevde...og det var med en jeg antok var en "våken-oppegående-jevngammel" kar :P Så kanskje min tankegang, der det er en selvfølge at slikt ikke skjer, ikke er samme tankegang til jevngamle menn :P

(kvinne 41 år fra Vest-Agder) to. 6 mars 2014 18:18 Privat melding

Tror ikke jeg har satt det i min profil...hmmmm... *stikker innom og sjekker asap* :P

Skjult ID med pseudonym Yes to. 6 mars 2014 18:23

Stiller meg på Sweet1 sin side. Det er IKKE ok, den situasjonen der. Jeg tenkte at hvis man ble bedt på samme fest for eksempel siden man har samme vennekrets så må man kunne gå dit.

(kvinne 41 år fra Vest-Agder) to. 6 mars 2014 18:32 Privat melding

hehehe@tj...godt du sjekka for meg...* puster lettet ut, og slapper av* :P

Klart man kan omgås. Har man vært i et lengre forhold, vil det være stor sannsynlighet for at man har felles venner. @Yes

Skjult ID med pseudonym Missb to. 6 mars 2014 21:47

Jeg har skrevet det i min profil, men det er mest rettet til de opptatte mennene her på siden ;o)

Jeg vil ikke ha en mann som ikke er ledig, rett og slett :o)

Jeg har forresten brent meg på det en gang i den virkelige verden også, at nesten-kjæresten går tilbake til "eksen" sin. Ingen god følelse å føle at man blir brukt for å teste følelser, og for å gjøre eksen sjalu.

Skjult ID med pseudonym BareLurer to. 6 mars 2014 21:49

Takker, mange gode svar. Det @Sweet refererer til er jo helt klart et eksempel på hva man ikke skal godta og jeg synes det ville vært sårende og viser lite empati for den man driver å bli kjent med.

At det er flere kvinner enn menn som skriver dette "forbeholdet" i profilene er det ikke mye tvil om.

Noe sier meg at de som skriver dette har dårlige opplevelser med typer som oppfører seg dårlig og kjører flere agenda`er eller bare roter rundt og holder alle jern i ilden varme. Eller vanlig usikkerhet og sjalusi som kan oppstå i etableing av et forhold.

Grunnen til spørsmålet er at jeg har ex`er som er kompiser pga samme interesser innfor kunst og foto.

Blir lett litt usikker når jeg ser at det står i profilen, man aner/redd for at det kan bli slit/bråk, men det må jo være opp til meg å holde kortene åpne og ta det som kommer:)

Skjult ID med pseudonym Missb to. 6 mars 2014 21:53

@Barelurer: Å ha kontakt med en eks bør være helt uproblematisk om man spiller med åpne kort. Man har jo en fortid og det må en nykjæreste klare å leve med :o)

Selv har jeg en datter, og hun har selvsagt en far som jeg har kontakt med. Vi er sammen i skolesammenhenger og andre ting som har med datteren å gjøre. Det sier jo seg selv :o)

Skjult ID med pseudonym metoo to. 6 mars 2014 21:56

Det er vel noe med at en del ekser har prøvd seg på meg i etterkant. Derfor er temaet ekser litt betent, og de som som fortsatt går rundt og begjærer eller savner eksen er det en del av på herresiden. Så kanskje derfor flere damer skriver dette?
Har man barn, er det en selvfølge å ha en dialog. Men man trenger ikke gå på kino eller dele en vin av den grunn.

(mann 39 år fra Vestfold) to. 6 mars 2014 23:48 Privat melding

@ TS ...Er nok mange som lurer litt på den .... Lurer egentlig litt på om noen menn har skrevet det i profilen sin ? Hmm... Men jeg har erfart at veldig mange jenter skriver nettopp dette i en dating profil .. Pluss hørt nok om det ,av jenter i RL .... Men noe merkelig er at mange av disse jentene er super god venn med xen og stadig henger sammen.. Filmkvelder ,, fester ,, etc...

Tror nok det er dette disse sukker jentene sikter til... Og som de ikke vil ha noe av...

Skjult ID med pseudonym Z fr. 7 mars 2014 13:50

"jeg er ferdig med tidligere forhold og det må du også være".

Jeg tolker denne setningen på to måter, mot min vilje:

1.
Han er overhodet ikke ferdig med eksen, men ønsker inderlig at han var det. Hvis han faktisk var det, hvorfor i det hele tatt nevne det? Er det ikke en selvfølge å være ferdig med eksen når man søker ny kjæreste? (Det tror jeg ikke det er, men det burde være det)

2.
Ferdig med eksen, altså du må ikke være i et forhold. (Det er nemlig mange som er i forhold også på sukker, og man ønsker å synliggjøre at man ikke er interessert i denslags)

Den jeg klamrer meg til, med min vilje, er at det er en sunn og frisk mann av hel ved som helhjertet er ferdig med å bearbeide sin fortid, som lever fint med den - og som er klar for ren, ny, ekte og lojal kjærlighet :-)

(kvinne 49 år fra Oppland) fr. 7 mars 2014 15:23 Privat melding

Jeg har bevist med : Ferdig med tidligere forhold, for det er det jammen mange som ikke er, forferdelig slitsomt at eksen ligger i bakhånd hele tiden, ringer deg konstant , minner en på henting av barn, skoleting eller rett og slett sjekker hva en driver med...Nei, jeg har vært skilt i over 14 år, og har aldri hatt det problemet, men, jeg kommer stadig ut for dette når du prøver å bli kjent med noen. Og akkurat en dårlig eks ødela for meg nå i helgen, hun lager et sant helvete, så da bakker jeg bare ut, og det måtte vist han også...det er jo ikke mulig å bli kvitt det menneske. Det var dagens tordentale, og alle damer: Hold dere langt unna folk som ikke er ferdige med tidligere forhold !