Alle innlegg Sukkerforum

Fed up, med gutter som ikke leser i profilen før de tar kontakt

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym VA ti. 9 sep. 2008 01:18

Nå er det andre gang jeg blir kontaktet av noen som bare forsvinner i det øyeblikket jeg sier, joda jeg har barn...... Det er bilde av barna mine i profilen min. Det står ettertrykkelig "har barn" svart på hvitt..Når de attpå til gir deg røde hjerter, tror man jo at de faktisk har lest profilen før de setter på de hjertene, det ville iallefall jeg gjort. Vel disse 2 jeg snakker om som jeg tror har forsvunnet oppførete seg på en skikkelig dårlig måte. De kontakter meg, så bryter de samtalen mitt i der jeg er i ferd med å snakke om barna mine, og kommer ikke tilbake. Viss de vil avslutte samtalen er det høfflig å unnskylde seg for deretter å avslutte samtalen. Blir samtlen brutt, kan man skrive en melding etterpå og si at det var leit........Det har med ryggrad å gjøre. Jeg vil ikke ha menn som oppfører seg slik, men lurer på hvorfor det finnes menn som sier de har høy utdannelse som kan oppføre seg slik.
Finnes det ingen høfflige menn igjen??? Er det en udødd rase????

Skjult ID med pseudonym Challanged ti. 9 sep. 2008 02:10

Nå er jeg ritkig nok pappa selv, så jeg kan faktisk ikke svare deg på det. Men, det finnes de kvinner som oppfører seg på samme måte. En partner med barn behandles nærmest som styggedommen selv.

(mann 53 år fra Hordaland) ti. 9 sep. 2008 02:23 Privat melding

Jeg er enig. Det er ikke serlig pent å oppføre seg på den måten. Jeg må bare beklage på menns veine, mel heldevis er ikke alle på den måten, og jeg håper du treffer mange her som ikke er slik. Jeg for miin del liker barn, og trives å fine på ting sammen med dem. Har desverre ikke barn selv, men koser med når jeg er sammen med barna til mine søsken.

Skjult ID med pseudonym Organ ti. 9 sep. 2008 03:14

TS:
For å si det enkelt, du har tastet med rasshøl. Det finnes høfflige menn og kvinner over alt, la ikke noen få råtne epler i kurven ødelegge inntrykket. Hvis jeg skulle gjort det måtte jeg f.eks til stadighet skiftet matvarebutikk, og dèt gidder jeg ikke.

Om du vil luke ut desse tullingene kan du evt. være tidlig ute i alle chatter/ mail med å si noe artig som innvolverer barna a`la "Ups, et øyeblikk bare, småen leker med kontakten gjenn" :-)

Skjult ID med pseudonym VA ti. 9 sep. 2008 04:00

Utrolig god ide, men det forsvarer ikke mangel på vanlig høfflighet. Er egentlig det jeg er mest fortvilet over. kanskje jeg er gammel dags, men jeg forstår jo selvsagt at min profil ikke matcher kjempe godt hos andre alltid. Og da synes jeg det er helt i orden viss noen vil avslutte en samtale eller en kontakt. Men synes det burde gjøres på en høffelig måte. Serlig viss man på et punkt skulle hevde at man er dannet.
Viss man er mann nok til å forsøke å sjekke noen, må man være mann nok til å avslutte det på en ordentlig måte. Handler om verdier, standhaftighet, og hele grunnlaget for å få lov å kalle seg en gentlemann.

(mann 45 år fra Oslo) ti. 9 sep. 2008 05:11 Privat melding

Ja ja, det er da ikke annet enn forventelig. Har du forsøkt å forlate trikk/buss/bane i det siste? Ikke noen selvfølge at du skal av før horden med kromosomfeil skal på, neida, det synes helt naturlig at når du står der med barnevogn, fire handleposer og en vrang femåring på armen og gjerne vil av, fordi det er din endestasjon, det kan du jo ikke noe for, ja så skal du helst trykkes så langt inn i vognen som mulig for så å kjempe deg frem gjennom idiotene som nettopp har skapt situasjonen, og som på toppen av det hele stønner og bærer seg over at du ruller over tærne deres, deler ut en albue her og der og smiler når lillebror rapper gangsterlua til en liten drittunge med buksene på knærne, da er det du som plutselig er uhøflig. Samme over alt, og som om det ikke var nok, er det ikke den samme gamle damen som trenger seg inn som også med megetsigende blikk forsøksvis truer seg til at du skal reise deg for henne? Jo, visst er det det, i slike tilfeller bør man vel bare si ”takk frue, men jeg må avstå fra denne mulighet til vanlig folkeskikk, for hvis jeg reiser meg blir jeg sikkert dårlig i ryggen når jeg blir gammel, slik som De åpenbart er”.

Når det er sagt tror jeg ikke du skal forvente for mye av folk i denne konstruksjonsbaserte verden som dette nettstedet er, i alle fall ikke mer enn i et ordinært møte med folk. Selvsagt er ikke gentlemanen en utdødd rase, i så fall ville du vel kjent ham kun gjennom litteraturen, de (, jeg avstår fra å si ”vi”, min gamle skole vil ikke tillate det), er mange og over alt, du har bare vært offer for mennesker du uansett ikke har noe igjen for å bli kjent med, slik sett kan du jo si at de tenderte i retning av tjenesteytende ved å så raskt og stille eliminere seg selv. Du har sikkert like mye igjen for å være fornøyd med deg selv som misfornøyd med disse, cheers, j

Skjult ID med pseudonym VA ti. 9 sep. 2008 05:48

Du har rett selvfølgelig finner man disse menneskene overalt. Og vi kvinner bidrar sikkert også til den statistikken. men skulle tro man fikk mer igjen av livet generellt ved å være høfflig. Vet selfølgelig at dette er et nettsted, men synes ikke det rettferdig gjør dårlig oppførsel likevel, for personlig synes jeg man skal være seg selv og behandle mennesker fint uannsett hvilken situasjon man befinner seg i. Men i realiteten finnes disse også i andre sosiale settinger der de får gjort mer ugang enn de får på denne siden. Uannsett deilig å se at gutter her inne tenker anderledes, keep up the good work..:o)

Skjult ID med pseudonym Vanadium ti. 9 sep. 2008 06:53

For god ordens skyld: Jeg trodde aldri at du ikke forsto at dette var et nettsted, hjelpe meg, det hadde vært noe :)

Ad ”Uansett deilig å se at gutter her inne tenker annerledes”, ja, det er jo oss med barn det da, skal jo ekstra mye til å være uenig med deg da, og det var jo det som var teorien din - at folk ikke leser profilen, finner ut at du har barn og stikker, (setter deg som ””, da blir de vel borte?) idet dette går opp for vedkommende. Det er jo forstemmende oppførsel, uten tvil, men jeg er likevel tilbøyelig til å spørre om på hvilket tidspunkt i kommunikasjonen du bringer opp barn, og hvilket fokus dette har.

For egen del snakker jeg svært sjelden om ungene mine, opplever at interessen for andres barn er generelt lav, og det forstår jeg faktisk godt. En god grunn til å snakke med en forelder om barna er dersom det allerede er en interesse tilstede for et parforhold. Da er det jo plutselig blitt meget interessant å finne ut hvordan barna vil være å leve med, hvordan denne forelderen vil bli som mor eller far for nye barn etc. etc. and the list goes on. Jeg opplever i alle fall ikke at det å være forelder er noen interessedemper i en slik sammenheng, snarere tvert i mot.

For å være litt advokat for deg som har barn her inne:

Man vet at du faktisk kan få barn, det er det jo en god del som ikke kan
Man vet relativt raskt hvorvidt du vil være en god forelder, det kan ellers by på store overraskelser vet man :)
Man vet hvordan du klarer deg og ser ut etter å ha fått barn, som over
Man vet hvorvidt du ønsker å få flere barn, folk reagerer forskjellig, noen fikser ikke flere enn ett, kanskje ikke det engang
Man vet, og nå får jeg vel kjeft, at du var attraktiv nok i kropp og sinn til å skaffe deg barn før du gikk ut på dato. Nå bør jeg vel raskt legge til at det selvsagt finnes et utall meget gode grunner til å være barnløs i høy alder, men som en personlig betraktning hevder jeg at det i de fleste tilfeller er fordi det ikke har lykkes å etablere et parforhold der barn har vært aktuelt. (Au). Som ris til egen bak kan man da si at du selv heller ikke lyktes i å etablere et forhold som varte :) j

Skjult ID med pseudonym s ti. 9 sep. 2008 07:30

La meg se.

". Vel disse 2 jeg snakker om som jeg tror har forsvunnet oppførete seg på en skikkelig dårlig måte. De kontakter meg, så bryter de samtalen mitt i der jeg er i ferd med å snakke om barna mine, og kommer ikke tilbake.

... og

"Finnes det ingen høfflige menn igjen??? Er det en udødd rase????"

Jøss - hvis det skaper så stor frustrasjon at hele to stk. avviker fra den atferden du forventer, tror jeg du kan forvente deg mye å irritere deg over fremover.

Vær heller glad for at de viser sitt sanne jeg så tidlig, så slipper du å bruke mer tid på den type folk. Det finnes flere fisker i sjøen, og nå hjelper de deg bare til å begrense utvalget litt, noe som igjen teoretisk sett øker sjansen for at du treffer på en fin fyr.

Skjult ID med pseudonym VA ti. 9 sep. 2008 08:31

Svar til Vanadium

Skjult ID med pseudonym VA ti. 9 sep. 2008 08:40

oi må skrive dette fort nå da... he he... vel det er ikke bare de med barn som antagelig er hensynsfulle og snille mot sine omgivelser..Når det gjelder å snakke om barna mine, er de utrolig viktige for meg og selvfølgelig snakker jeg om det som opptar meg. Jeg er utrolig stolt over de, og tror at det er det beste jeg har presstert å få til. (det var den)
advokat..... jeg trenger ingen advokat, så lenge jeg ikke har gjort noe forferdelig galt, og det kan jeg ikke skjønne at jeg har gjort. Å sette ut innlegg på denne siden resulterer i at man får mange meninger, men det var medkalkulert på forhånd..
Jeg var sur når jeg skrev dette første innlegget fordi jeg vet at jeg selv har oppfordret til å få denne behandlingen. Og situasjonene setter riper i faktumet at jeg trodde jeg kunne bedømme mennesker, slik at ikke disse situasjonene oppsto. Det er dit tankespinnet mitt går. Pluss at jeg tenker på vhilke signaler jeg har gitt ut som får andre til å reagere på en slik måte.
Uannsett fikk jeg jo bekreftet at de ikke akkurat var drømmemannen, men skulle ønske jeg fant det ut på en annen måte.

Skjult ID med pseudonym Vanadium ti. 9 sep. 2008 08:44

Alt i orden VA, nå blir jo denne tråden nærmest en chat og ikke en tråd, men ok, avslutter med å si at jeg nok ikke mener deg som person når seg sier "deg som har barn her inne", og uttrykket "advokat for" skal bety "en som argumenterer for", ikke en skrankeadvokat, beklager at jeg har uttrykt meg uforståelig. For å unngå ytterligere skal jeg nå holde munn, også av den grunn at jeg faktisk ikke er trygg på om jeg forstår så mye av det du sier nå :) j

(ser at innlegget ditt nå er slettet, og et annet er skrevet i mellomtiden, men ok)

Skjult ID med pseudonym sant ti. 9 sep. 2008 12:34

sitat: men lurer på hvorfor det finnes menn som sier de har høy utdannelse som kan oppføre seg slik.

utdannelse har vel ingen ting med oppførsel å gjøre. kjenner mange drittsekker med høy utdannelse og visa versa.

Skjult ID med pseudonym kjøttmeis ti. 9 sep. 2008 16:24

Dette gjelder begge kjønn altså, og det er som regel de under 30 som kutter tvert plutselig..Du får gjerne et svart hjerte mens du skriver et svar på noe..Jaja bra man oppdager det så tidlig i samtalen. Er uansett noe drit.

Skjult ID med pseudonym Smily ti. 9 sep. 2008 17:03

bare andre gang ??? hehehe.. er du nybegynner...? Har ikke telling på hvor mange jeg har snakket med som bare blir borte .
Svarer ikke på mail når man sender det .. Her er svaret på hvorfor : de fant noe bedre !!
Da er det bare å glemme de ,og lete videre..:o)

Skjult ID med pseudonym Kvinne ti. 9 sep. 2008 17:53

@VA
"Viss man er mann nok til å forsøke å sjekke noen, må man være mann nok til å avslutte det på en ordentlig måte. "
Helt enig med deg!!

Men du? Det spiller ingen rolle om du har barn eller ikke, menn (og kvinner) oppfører seg på akkurat samme måte ovenfor alle, enten vi har barn eller ikke.
Enten de har barn selv eller ikke også.

@kjøttmeis
Neida, menn langt over 30 oppfører seg også sånn.

@Smily
"de fant noe bedre!!"
Dream on, finnes vel ikke noe bedre enn oss vel ;-)))

Skjult ID med pseudonym tsk ti. 9 sep. 2008 18:58

svar til S: vet du vor mange jenter som gjør det her, det er mange...tror ikke der jenter er det spor bedre,snakker av erfaring..

Skjult ID med pseudonym VA ti. 9 sep. 2008 19:01

@smily helt enig vi er noe for oss selv alle sammen unike, enestående og uslåelige. Digger mine franske veninner som alltid feirer et brudd med champagne. Det er helt riktig viss partneren ikke klarer å sette pris på oss, er det en fest når de går. For man må slippe tak i det gamle for å få plass til noe nytt..og man kan godt unne seg å feire at man ikke ender opp i et 10 års langt forhold med en jerk.....

Skjult ID med pseudonym VA ti. 9 sep. 2008 19:07

bare må legge denne ut, en beskjed jeg fikk i sted................................

skal vi to ha sex?

så svarer jeg: Er di helt dust???? vi kjenner ikke hverandre, hva får deg til å skrive noe slikt???

så får jeg tilbake: er det så ille da frøken sur pomp... Men hvis du lure så er du jo ganske så deilig da.. og man trenger ikke kjenne hverandre for sex

ellers ingen kommentar..............................................................................................

Skjult ID med pseudonym tsk ti. 9 sep. 2008 19:12

Svar til kvinne) mang kvinner her som ikke avslutter det her på en real måte,å ikke gidder å svare på hjerter eller brev,er mange av de her.....veldig mange

Skjult ID med pseudonym Smily ti. 9 sep. 2008 19:19

@kvinne .. ja selvsagt er vi bedre , men det har de ikke funnet ut så da kan de bare ha det sånn.. hehehe ;oP

@VA.. hehehe .. girl power !!!.. hehehe ..feire med champis !! høres ut som en strålende idè .

Skjult ID med pseudonym Amourine ti. 9 sep. 2008 19:19

Vel, for å svare helt konkret på TS`s spørsmål....
"Finnes det ingen høfflige menn igjen??? Er det en udødd rase????"
Joda...
-og
Nei...

Jeg synes faktisk det er mange høflige menn her inne, jeg. Og de som ikke evner å oppføre seg på en måte jeg setter pris på...vel, de hopper jeg elegant bukk over. ;ø) Enkelt, ikke sant?
Nå tør jeg ikke uttale meg om utdødd rase...for jeg synes ikke vanlig folkeskikk og høflighet er noe som tilhører Jura-tiden. ;-)
Og hehe...utdannelse og dannelse - trenger ikke henge sammen....

Men igjen - dette ER nettet, og er vel strengt talt ikke et sted man kan FORVENTE noe som helst av NOEN som helst. Ta det gode og positive som hyggelige innspill. Og dropp å bruke energi på resten. (er mitt tips ihvertfall...:-))

Good luck.
:o)))

Skjult ID med pseudonym mamma ti. 9 sep. 2008 19:22

@tsk
Jøss... svare på hjerter? Hvis det er en som ikke tør ta kontakt med meg, hvorfor skal jeg svare på et hjerte fra han? Han får da ha baller nok tilk å ta kontakt hvis han er interessert.

Forøvrig forstår jeg ut i fra denne tråden at jeg tydligvis har vært heldig med de jeg har støtt på. Ingen som har brutt kontakten når jeg har pratet om mine små og heller ingen som bare har brutt midt i en chatt. Bortsett fra han som skjønte at han var avslørt i å ikke prate sant da....

Skjult ID med pseudonym VA ti. 9 sep. 2008 19:26

@Amourine

Seff skal vi forvente oss at folk oppfører seg fint også på nettet. Det er vel akkurat det vi forventer når vi melder oss på dette her. Viss vi trodde at det var bare waste her ville vi ikke meldt oss inn. Det er ingen unskyldning å skyve nettet foran seg som en unskyldning for å få lov til å være drittsekk. Dessverre strekker nok ikke de "uhøffelige" det lengste strået i noen sammenheng, det er bare synd at de må bruke oss til å lære det på.

Skjult ID med pseudonym Amourine ti. 9 sep. 2008 19:34

@ VA
Å forvente en reaksjon eller væremåte fra andre, er kanskje den første og største grøfta man ramler i...på denne typen forum? Altså - det er mange (utrolig mange faktisk) som tillater å si ting online - som de aldri ville gjort eller turt F2F (f.eks). Og det sier vel en hel del, gjør det ikke? Selvfølgelig - i en perfekt nettsjekkeverden er alle hyggelige, imøtekommende og positive. Men...slik er nå virkeligheten ikke. Jo fortere man innser det, jo fortere velger man å bruke energien sin på de man føler gir en selv en positiv energi. :-)
Å la seg skuffe av det TS beskriver...blir på samme måte å la seg skuffe av manglende respons, meldinger...hjerter tilbake...mennesker som bare forsvinner uten en lyd her inne...osv. Og skuffelse starter vel med forventning - gjør det ikke?

Som sagt - jeg forventer ikke hverken det ene eller det andre av mennesker jeg ikke kjenner. Ihvertfall ikke på nett.
;ø)

Skjult ID med pseudonym tsk ti. 9 sep. 2008 19:45

@ ja det er sant han må ta kontakt om han er inntresert,mulig vi blir skeptiske til å svare vist du ikke gidder på sende hjerter tilbake,er det bare vi gutter som skal prøve å mulig bli avist?

Skjult ID med pseudonym VA ti. 9 sep. 2008 19:46

@amourine

synes ikke ovennevnte tekst er serlig grunn til å forandre mening om noe. Jeg er meg selv i mitt miljø, og jeg velger ikke å gjøre meg til eller være anderledes her.. Et spørsmål om å klare å være ærlig med deg selv og andre.

Skjult ID med pseudonym Kvinne ti. 9 sep. 2008 19:58

Enig med deg, VA !!

"Det er ingen unskyldning å skyve nettet foran seg som en unskyldning for å få lov til å være drittsekk. "

Hvorfor skal det liksom være "greit" å være drittsekk på nettet?

Skjult ID med pseudonym Amourine ti. 9 sep. 2008 20:00

@ VA
Jeg ber ingen om å endre mening, jeg. :-) Bare beskriver hvordan jeg ser det...og selv om DU velger å være deg selv, og ikke endre deg - så betyr jo ikke det at alle andre gjør det? Litt naivt er det ikke...å tro det om alle andre her inne? :-)
Om jeg er aldri så ærlig med meg selv...og til andre...Hvilken garanti har jeg for at andre er det?
:-)

Skjult ID med pseudonym Zitelle ti. 9 sep. 2008 20:06

Jeg tror at om man forventer en viss væremåte av andre - kjente eller ukjente - kan man lett bli skuffet.

Man skal selvsagt både intuitivt og bevisst regne med at mennesker gjør så godt de kan og der den de er til enhver tid.
Men å forvente av andre blir litt feil for meg nettopp fordi vi er ulike, og fordi det ikke alltid er lett å forstå en tanke bak en handling.

Derfor:
Å la folk få lov til å være som de selv ønsker synes jeg er en god leveregel.
Så får man heller velge bort om dette ikke harmonerer med eget syn på hva som er god kvalitet hos menneskene man omgås med.

Skjult ID med pseudonym tsk ti. 9 sep. 2008 20:10

Er det så mange drittsekker her så blir det jo vrient for de som er igjen her da???mulig det ikke er så smart det her da?

Skjult ID med pseudonym Kvinne ti. 9 sep. 2008 20:18

@tsk
Er det ikke sånn da at det er lettere å rise enn å rose. Dessverre.
M.a.o. drittsekkene får høre det her. Både kvinner og menn.
Hva med å lage en tråd hvor det KUN er lov å komme med positive tilbakemeldinger om andre medlemmer (anonymt selvfølgelig).
Så kan vi se hvordan den tråden blir ;-) Kunne faktisk vært interessant.
Tar du utfordringen, tsk? :-)

Skjult ID med pseudonym tsk ti. 9 sep. 2008 20:22

jepp........

Skjult ID med pseudonym Vanadium ti. 9 sep. 2008 20:25

Glitrende tiltak, snakk om skvært, dette kan bli meget bra, hva er sanksjonsmulighetene for de som bryter med trådens formålsparagraf? Kanskje kan de ties til døde? j

Skjult ID med pseudonym Vanadium ti. 9 sep. 2008 20:34

Ok, skal vi starte den tråden da, skal jeg åpne den? Litt lættings kanskje, men det kan jo kanskje bli litt annerledes.

(mann 45 år fra Oslo) ti. 9 sep. 2008 20:42 Privat melding

Ok, done, nå er det opp til alle de heldigstilte, banen er klar for hyperpositivitet og gladkristne farger, jeg stikker over, j

Skjult ID med pseudonym Kvinne ti. 9 sep. 2008 20:43

Sanksjonsmulighetene er at ingen svarer dem på noe som helst det nærmeste døgnet, ingen hjerter og ingen svar-meldinger :-))
Neida!
Kult, så at dere er i gang.
Jeg får se litt på gamle meldinger om det finnes noe posssssitivt der :-)

Skjult ID med pseudonym åge ti. 9 sep. 2008 22:42

Det fungerer ikke å være hyggelig.
Ikke noe fungerer.
Om en ikke er høy, mørk, muskeløs, fotogen og sexy, med de rette antrekkene.
Og heller ikke er morsom og sjarmerende på profilen og i tillegg skiller seg ut på post.

En kan være så snill, hyggelig, oppegående, trofast, omgjengelig en bare vil, men kommer skjeldent noe videre med det på nett.
Irl må en ha snakketøyet igang.
Mange jenter sier de er sjenerte men at det er bra, og gutter skal like det. Men er gutten sjenert har han tapt.
Så oppfordringen er, tørr å sats. Selv tørr jeg, men etterhvert mister jeg interessen, men da har jeg ihvertfall prøvd.

Skjult ID med pseudonym Zitelle ti. 9 sep. 2008 22:47

Det fungerer å være hyggelig :-)
Det er en hel masse som fungerer!
Det fungerer om en er høy, mørk, muskeløs, fotogen og sexy, og også med de rette antrekkene.
Det fungerer å være morsom og sjarmerende på profilen - og i tillegg skiller seg ut på post.

En kan være så snill, hyggelig, oppegående, trofast, omgjengelig - og plutselig en dag så klaffer alt! :-)
Irl må en ha snakketøyet igang, eller ikke. Det kommer an på hvem man tiltrekker seg ut fra hvordan man selv føler seg.
Mange jenter sier de er sjenerte. Det er bra, og gutter kan like det. Men er gutten sjenert vil han likevel kunne finne HENNE!
Så oppfordringen er: VÅG Å TRO! Ikke bruk tid her inne om du ikke tror på det helt store, og at det kan skje akkurat DEG!

Skjult ID med pseudonym Hingsten on. 10 sep. 2008 00:27

Åge har nok mye rett i det han selv uttrykker,

Hingsty har lest "noenog femti" profilkrav, hender riktignok han oppfyller enkelte iblant såvel her som IRL men..

Mange leter ofte etter dobbeltgjengeren til Tom cruise eller brad Pit, litt avhengig av sær-interesser og smak så klart.

Mange av de søkende er sogar ikke i nærheten av hingstys enkelte scoop om det er relevant.

Poenget er: om hingsty var ennå et nivå over sitt eget, ville han selvfølgelig vært meget kritisk og kravstor overfor disse

Rask til å dumpe de om han fant det minste små-negative hos godt kresne damer, jaggu skal de være ganske perfekte, elegante,selvsikre men ikke stresset, faste, trange, (kan ofte trenes) du verden så perfekte de skulle være..
som de selv beskriver drømmemannen..

eller er hingsty helt på åkern eller ville veier nå kanskje..

Nok moral..dere er noen herlige individer alle sammen..hinhsty nyter der han står ved sitt vakre tjern,
nyter dagens behagelige øyeblikk og morgendagen for den sags skyld.. vrrinsk..

Skjult ID med pseudonym åge on. 10 sep. 2008 22:48

Det jeg liker best er dem som setter skikkelig krav på mannen, ska være alt å se ut som...
Også ser dem ikke ut selv og tror dem har sjans...
Frister å si noe..
Jeg synes at like barn leker best også utseende messig.