Alle innlegg Sukkerforum

Bilder av barna på sukker

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym CCC lø. 8 mars 2014 10:59

Jeg har registrert at mange har bilder av barna sine her på sukker. Spesielt er disse bildene i album, men enkelte har også barna med i profilbildene.

Mange av oss er stolte foreldre, også jeg, men jeg undrer meg over hvorfor man legger ut bilder av barna på en datingside som sukker.
Vet disse barna om at de er avbildet her? Og har de samtykket til at bildene legges ut? Oppfordrer til bruk av nettvett når det gjelder barn!

Selvfølgelig er barna en viktig del av livet, men det er forskjell på å legge ut bilder av barna på sukker, og å sende bilde av barna til en man prater med eller dater.

Ønsker å høre hva dere andre tenker om dette? Må innrømme at jeg lurer på hvor vurderingsevnen er når jeg i dag ser et profilbilde i bar overkropp med sovende barn foran seg..

Skjult ID med pseudonym CCC lø. 8 mars 2014 11:50

@eowyn, jeg er helt enig med deg at bilder av andre enn den som er "kunden", spesielt når det er barn, er en underlig vurdering både av den som legger det ut og de som tillater det. Solbriller er ikke lov, men barn er greit..?

(mann 38 år fra Vestfold) lø. 8 mars 2014 18:18 Privat melding

Enig med at man ikke skal ha bilder av barna sine på en dating side.... Opplever også stadig at jentene her inne har mange bilder av barna sine i albumet men ikke seg selv utenom profilbildet.... Menmen.....

Skjult ID med pseudonym 93U39 sø. 9 mars 2014 12:14

Hypotetisk sett kan man si at en del litt eldre barn kanskje ikke ønsker å få med bilde av seg på foreldrens nettdating-profil.

Men jeg sett på ganske mange kvinners profiler, og jeg har ikke lagt merke til noen der det virker helt åpenbart.