Alle innlegg Sukkerforum

Hva er greia med gifte menn egentlig?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym queen bee lø. 8 mars 2014 13:28

Jeg er en kvinne i 40 årene. Småbarnsmor, god jobb, aktiv. Jeg opplever stadig vekk at en del gifte menn er flørtete, inviterende og interesserte. Vi snakker her kollegaer, fedre i bhg/skole, tilfeldige møter på byen/fester/trening. Flotte, generelt oppegående, hyggelige menn. Min alder eller opptil flere år yngre. Men altså gifte, eller i andre typer forpliktende forhold. Single menn, i min verden iallefall, virker rett og slett usynlige, uinteresserte og unnvikende. Jeg lurer noen ganger på om de finnes, så usynlige er de.

Jeg diskuterte dette med en venninne og vi sitter med et inntrykk av at "mange" menn har et nytt forhold stående klart når de blir single, evnt er de så lynkjappe i vendingen at man knapt får sukk for seg før de er på plass i en ny romanse.

Dette blir selvsagt bare en betraktning utifra særdeles lokale forhold. Jeg blir litt nysgjerrig på om andre har lignende erfaringer.

Skjult ID med pseudonym arneand lø. 8 mars 2014 13:38

@ts
Næh, vi single finnes, men er litt som nessie... ;p
(Nå er jeg ikke i kategorien 40+, men 30-40.)
Greia er at vi er lei, og ikke gidder vase rundt og lete etter dere.
I stedet henger vi med familie og venner, samt prioritere hobbyer.

Skjult ID med pseudonym queen bee lø. 8 mars 2014 13:50

Godt å høre at dere finnes, arneand :)
Trist at "dere" har resignert da... og jeg snakker vel streng tatt ikke om oppsøkende virksomhet her. Jeg sikter til de møtene som skjer hver dag. På jobb, hos venner, mens man driver aktiviteter. Hyggelige kommentarer, spørre noen spm, vise seg, se :)

Skjult ID med pseudonym queen bee lø. 8 mars 2014 14:09

Eller er greia at single menn er så kresne at de ikke gidder å bruke tid på de som er på markedet. Sitter i hjørnet og venter på at drømmedama skal lande i fanget?
Jeg kan gjerne være aktiv og ta initiativ, men da må jeg bli nysgjerrig på noen først. Se dem. Og få et visst minimum av respons når man føler seg frem. Ellers føler man jo bare at man maser eller er uønsket, og det vil jo ingen ;)

Skjult ID med pseudonym queen bee lø. 8 mars 2014 14:14

@eowyn
Jeg har nøyaktig samme opplevelser. Menn som er i forhold med venninner som skal redde meg fra å "tørke ut" (sic) Det er som de mener de gjør meg en tjeneste. Neitakk!
Joda, savner sex. Men ikke nok til å bli selvdestruktiv....

Skjult ID med pseudonym Missb lø. 8 mars 2014 14:19

Jeg har visst mye bedre drag på opptatte menn enn single menn av en eller annen grunn..Trist er det, og det er ofte slik her inne også. Jeg begynner å miste troen på at jeg kan finne en mann, og om jeg finner han, kan jeg da stole på han?..

Jeg vil ha en mann som bare er min, de andre er ikke interessante.

(kvinne 48 år fra Buskerud) lø. 8 mars 2014 14:20 Privat melding

Enig med dere damer. Ingen problem å få seg en gift mann som elsker. Og menn er jo livredde for å være single. De forter seg inn i et forhold med den første dama de treffer. Passer ikke for meg som trenger litt tid på å bli kjent....;)

Skjult ID med pseudonym queen bee lø. 8 mars 2014 14:29

Hvorfor er det slik da?
Jeg mener ikke å spørre hva de er ute etter. Det er innlysende: bekreftelse, spenning, forbuden frukt osv
Men hvorfor er det de som er i et forhold som er mest frempå? Handler det om at menn som er mye frempå, sikre på seg selv etc oftere er i et forhold nettopp pga disse egenskapene, eller gir det å være i et forhold en trygghet som gjør at man blir sikrere på seg selv og tør i større grad å ta sjanser?

Det finnes sikkert mer trofaste menn også. De er kanskje like usynlige som de single mennene?

Skjult ID med pseudonym queen bee lø. 8 mars 2014 14:36

Hehe... @tj
Dersom jeg hadde bitt på agnet med å ta imot tilbud fra gifte menn for å hindre uttørking ville jeg sannsynligvis ha endt opp med sviktende selvbilde, skyldfølelse og skam. Knappest verd et kjapt ligg. ;)
Det er høyrisikosport å ha sex. Fort gjort å snuble, selv om man ikke tror det vil skje. Særlig dersom det viser seg å være bra sex. Å falle for en gift sjarmør er def det siste jeg trenger!

Skjult ID med pseudonym progrock77 lø. 8 mars 2014 14:41

@eowyn: det var på ingen måte meningen å skjære alle over en kam. Noen av oss har bare en altfor høy terskel for å tørre å ta kontakt, i frykt for å bli avvist. Kanskje det til og med er en diagnose. Samtidig er det tryggheten på seg selv som det er så stor fokus på, som skremmer meg. Jeg er ikke trygg på meg selv, ellers hadde jeg ikke vært her. Hadde jeg hatt evnen til å treffe jenter på andre måter, hadde jeg ikke engang vurdert å benytte meg av nettdating. Det er overfladisk, sjeleløst og kynisk, men det er min eneste mulighet for øyeblikket. Jeg synes ikke i samfunnet ellers ;).

Skjult ID med pseudonym queen bee lø. 8 mars 2014 14:53

Lykken venter på deg utenfor komfortsonen din, progrock!
Det er en klisje, men veldig sant :)
Si hei, spør noen enkle spørsmål som viser at du er intr i å bli bedre kjent. På jobb, i trygge omgivelser, hos venner. Ute på byen er det ekstremt krevende å bli kjent med noen, du høres ut som typen som trenger litt mer tid enn de få minuttene man har å vise seg på der. Ta noen sjanser! Tør å bli skuffet og avvist. Det er kjipt å bli avvist, men det er enda kjipere å tenke på det som kunne ha blitt dersom man våget bare bittelitt mer......
Det er mange kvinner der ute som er villig til å ta sin del av ansvaret med å bli kjent, komme igang, men de må få en følelse av at du finnes og er tilgjengelig først.
Lykke til!

Skjult ID med pseudonym JUSTME lø. 8 mars 2014 15:04

@missb... Amen..
har det akkurat på samme måte.
Er det rart ein begynner å tru at det er seg sjølv det er noko i veien med?

Skjult ID med pseudonym progrock77 lø. 8 mars 2014 15:05

@queen bee
Det vet jeg så altfor godt, men likevel er det en sperre der som virker umulig å bryte seg gjennom. Det er ikke noe vanlig sjenanse, det er noe langt sterkere enn det. Men det er noe jeg jobber med, og selv om jeg har utviklet meg minimalt på det området, så forsøker jeg igjen og igjen. Det er litt som å si til en som har ekstreme ryggsmerter, "det er bare å reise seg fra sofaen". Det er simpelthen ikke noe en "bare gjør". De fleste mennesker undervurderer psykologien bak slike problemer, og jeg får stadig tips om hvordan jeg skal gjøre ditten og datten, men det er ikke der utfordrigen ligger ;).

Skjult ID med pseudonym queen bee lø. 8 mars 2014 15:14

Det er faktisk det som er det mest overraskende. Dette er gjerne menn som jeg generelt betrakter som oppegående, hyggelige og flotte på alle andre områder. Gjerne også menn jeg anser som potensielle venner. Det svikter imidlertid totalt for meg når de presenterer seg som løsningen på mine "problemer" (ifølge enkelte). Jeg ender opp med å føle meg som et endimensjonalt sex objekt. Hyggelig å være attråverdig, for guds skyld, men..... ;)
At noen sikkert er stuck i et dårlig forhold det av ulike grunner kan være vanskelig å komme ut av. At noen faktisk kanskje er genuint interessert i meg. Det kan sikkert hende det. Men du og du så vanskelig det er å se forbi det faktum at de er i et forpliktende forhold og at jeg blir "brukt".

Skjult ID med pseudonym progrock77 lø. 8 mars 2014 15:17

Jeg vet jeg må finne en måte å finne selvsikkerheten min på, bygge meg opp, sånn at jeg er rustet til å takle det. En selvsikkerhet jeg har overfor mine nærmeste, som gjør at jeg føler meg nær uovervinnelig og kan takle enhver situasjon. Som jeg tidvis har som følge av et veldig godt humør eller når ting går bra rundt meg. Når jeg ikke bare føler motgang. Prøve å finne en måte å skape denne følelsen på egenhånd, ikke bare vente og håpe på at den kommer akkurat i tide en dag. For det er det som er meg, han ligger bare godt nedgravd i tonnevis av andre følelser.

Det er i hvertfall én av måtene jeg ser for meg kan fungere. Finne nøkkelen til å få frem selvsikkerheten i meg, sånn at den ikke forsvinner så fort jeg skal prøve å ta kontakt med noen av det motsatte kjønn. :)

Skjult ID med pseudonym hemmelig lø. 8 mars 2014 15:24

Spørsmålet er, dere som bare har draget på opptatte menn, kan det hende at det er fordi dere ubevisst holder single menn litt på avstand? For, å gi opp sin singelstatus betyr jo bla. at en går inn i en situasjon der fallhøyden og faren for smerte er betydelig. Da er det tryggere å flørte med gifte opptatte menn enn med single menn som en liksom ikke har samme gode grunner for å avvise når de begynner å bli vel nærgående og interessante. Bare en tanke.

Skjult ID med pseudonym fjoff lø. 8 mars 2014 15:25

Da jeg var i et stabilt forhold og aldri ønsket noe annet, fikk jeg mye oppmerksomhet og blikk fra jenter. Etter jeg ble singel blir jeg bare sett dumt på om jeg er så frekk at jeg våger å være litt frampå.

Og det er nok derfor jeg ute i den virkelige verdenen opptrer veldig uinteressert nå, og heller går for det "trygge" her inne ved at jeg vet at de fleste som er her er åpen for fremstøt om en kommer i kontakt med noen.

Skjult ID med pseudonym hemmelig lø. 8 mars 2014 16:13

@fjoff

Det der kan jeg kjenne meg veldig igjen i!

Skjult ID med pseudonym fjoff lø. 8 mars 2014 16:20

@eowyn ...you get lucky and find the right one :)

(og så ringer vekkerklokken)

Skjult ID med pseudonym Lillemeg lø. 8 mars 2014 16:32

Jeg lurer egentlig på HVORFOR man finner gifte/usingle menn og kvinner her inne. Ikke bare lurer de seg selv og den de eventuelt finner interesse for. De lurer faktisk den de har hjemme også, som kanskje er helt uvitende om at partneren ikke har det greitt i forholdet....eller at h*n bare er ute etter å booste selvtillitten.

Jeg håper for all del at om jeg skulle være så heldig å finne en jeg liker her inne, at han er singel. Ikke bare for min del, men også for hans...for både min ex og den han bedro meg med fikk begge føle min vrede og skuffelse (i mitt tilfelle var vedkommende en bekjent som VISSTE han var forlovet med meg)

Skjult ID med pseudonym hemmelig lø. 8 mars 2014 16:40

@lillemeg

Jeg aner ikke, men jeg har lært meg at det er mindretall som faktisk er klar for å inngå et nytt forpliktende forhold.

Skjult ID med pseudonym queen bee lø. 8 mars 2014 18:45

@hemmelig
Det er selvsagt en sjanse for at man lettere blir med på leken når det er en som er uaktuell og ufarlig. Og at man lettere blir usikker, selvbevisst og stammende når noen er potensielt kjærestemateriale.

Men som eowyn så fint beskrev det (før hun elegant hoppet over på "to be or not to be" monologen ;) ) så er også min erfaring at det er snakk om at det er disse mennene det er snakk om her som tar initiativet og er pågående, mens de single er fraværende i sin tilnærming.

Interessant at dere har opplevd at kvinner virker mer tilgjengelige når dere er i et forhold enn når dere er single. Det må ligge et eller annet under her. Kvinners naturlig kompetitive instinkt? (Det andre har vil jeg også ha) eller igjen, at menn som er i et forhold føler seg sikrere og mer attraktiv og derfor i større grad tør å flørte? (Ingenting å tape på en avvisning)

Skjult ID med pseudonym queen bee lø. 8 mars 2014 18:53

Så flott at du aldri har brukt noen, tj :)
Tro meg, ikke alle er like rause.....

Skjult ID med pseudonym damen lø. 8 mars 2014 20:08

Hadde vært greiere om disse gifte mennene kunne prøvd seg/sjekket opp gifte kvinner istedet, så slapp vi singe å bli plaget. Og ja, mange menn er livredde for å bli alene, og har et nytt forhold klart så å si mens de fortsatt bor sammen med kona, evt er i separasjonsfasen. Hendte meg nylig, skrev med en fyr, han skrev han nylig var ferdig med ekteskapet, etter litt skriving fram og tilbake, viste det seg at han fortsatt delte hus med kona, de måtte jo det da det var så mye som skulle på plass før de kunne flytte hver for seg.

(mann 42 år fra Hedmark) lø. 8 mars 2014 20:23 Privat melding

Jeg må være et prakteksemplar av rasen, denne tråden tatt i betraktning :)

Skjult ID med pseudonym PornoTroll lø. 8 mars 2014 21:17

Jeg ble sjekket opp av ei ulykkelig gift kollega på et seminar litt tilbake i tid, selv var jeg singel (er jo på sukker)

Får jo litt bismak i eterkant men, tror nok det ligger latent i de fleste spesielt ulykkelig gifte å erobre "forbudt frukt" iblant.

Skjult ID med pseudonym queen bee lø. 8 mars 2014 21:52

@spinnvillh: vi liker prakteksemplar :)

Skjult ID med pseudonym arneand lø. 8 mars 2014 22:11

@queen bee lø. 8 mars 21:52
Aawh :(
Jeg kan bare skilte med dette...
http://tinyurl.com/q2nevn5

Skjult ID med pseudonym queen bee lø. 8 mars 2014 22:34

Haha.... That works too, arneand ;)

Skjult ID med pseudonym eg sø. 9 mars 2014 22:37

Jeg følte meg truffet her, jeg er singel men hater det. Mitt problem er at jeg blir dritt lei etter et par dater. Så snart det er ( i boks ) så begynner en prosess med å finne en vei ut, og ganske riktig som hun sier her oppe jeg har alltid en ny på gang,, Jeg tror det finnes mange som meg her inne ..

Skjult ID med pseudonym queen bee sø. 9 mars 2014 23:39

@eg
Ville det være et alternativ for deg å roe ned litt? Prøve deg alene en stund? Finne roen og balanse? Kjenne litt etter hva du egentlig ønsker og søker?
Eller blir det for ubehagelig?

Skjult ID med pseudonym Sunnfjord sø. 9 mars 2014 23:43

Queen bee:

Kanskje du får prøve deg litt på dei yngre gutta, må berre knekke usikkerheten deira litt. Dei har nok mykje respekt for vakre eldre kvinner veit du :)

Skjult ID med pseudonym queen bee ma. 10 mars 2014 00:10

Hehe... signerer eowyn ;)

Skjult ID med pseudonym Switch 540 ma. 10 mars 2014 00:38

Snart 40,grei fysikk,sundt hode,skremmer ikke faen av flatmark og SINGLE,som peprer meldinger rundt meg i vilden sky uten respons,,er nok prektigheta til mengden av ladies her inne som er årsaken til at desperate gifte gubber på jakt etter "livbåt" har godt over gjennomsnittet trua.......