Alle innlegg Sukkerforum

Fårikål og drikke...

Vis siste innlegg
(mann 41 år fra Hedmark) ti. 9 sep. 21:28 Privat melding

Noensom har startet på sesongen enda....?
Har du i så fall noe godt å anbefale som drikke til, tenker da primært på hvit eller rød vin...
Kanskje du har en liten godbit og dele med oss andre...:)

(kvinne 41 år fra Oslo) ti. 9 sep. 23:26 Privat melding

Jeg var hos ett vennepar og fikk servert fårikål i går. De hadde en nydelig rødvin til på ei sånn forvokst flaske. Husker ikke navnet nå men det skal jeg jaggu finne ut og komme tilbake til.

Jeg ble også servert en fantastisk forrett. Ett fyrverkeri av en smaksopplevelse: spicy reker, mango, cherrytomater, salat og..og... var en masse krydder oppi der som jeg ikke engang visste eksisterte..... fyttirakkern så godt det var!! Mulig jeg klarer å lirke til meg oppskrifta på den også:o) I will try!

Vi ble så mette at desserten ble glemt, men vi tok en baileys og kaffe da.

Skjult ID med pseudonym super_74 ti. 9 sep. 23:50

Forrett til fårikål det var en ny variant...
Så lenge det smaker bra så er det jo glimrende med en liten appetittvekker...

Skjult ID med pseudonym Hingsten ti. 9 sep. 23:53

Hingsty la bort havre og inntok årets første selv-lagede fårikål med sine to håpefulle idag ikke dårlig til en uskyldig hingst å være..

Skjult ID med pseudonym Kit on. 10 sep. 05:16

Drikke til fårikål er øl og akevitt for meg. Det skal være en veldig kraftig rød som klarer å matche fettet og smaken i fårikålen, hvis du må ha rødvin.

Skjult ID med pseudonym Gutten 51 on. 10 sep. 07:59

Enig met Kit, drikke til fårikål ER øl og akevitt, og akevitten kan eventuelt drikkes nedkjølet hvis man synes den er for skarp å drikke romtemerert.

Skjult ID med pseudonym Skippern on. 10 sep. 17:52

FÅRIKÅL....!!!
Denne stakkars sauen som er jaget bort fra gården sin. Opp i li og fjell. Der skal den jaggu hanskes med jerv og ulv, bjørn og ørn, turgåere og lausbikkjer...
En sikkert rimelig vettaskremt ulldott som blir henta ned igjen, slengt i ei stor gryte med oppdrettskål...... sammen med par pepperkorn..
Hva skal man drikke til det a?? Gammel kefir, rødvin som er gått ut på dato, risbrennevin eller automatkaffe fra noen av oppdragsgiverne mine...???

Tror heller det blir oppdrettslaks eller oppdrettssvinekotelett eller kanskje oppdrettsbiff...

Skal jeg ha bomba sau og litt kålåker, må jeg ihvertfall ha med bortimot et par sukkerdamer til bords, som lover at noe godt skjer meg, bare jeg er flink gutt og spiser opp litt av maten min.....

Skjult ID med pseudonym Amourine on. 10 sep. 17:54

*ler til Skippern*
Vil du heller ha bomba sau med spinat, da? ;ø) Kan sikkert fikse det, jeg...hehe.
Og til drikke? Melk, seffers. (Har fått meg at alle verdens sterkeste drikker kupjolter...til og med på bar)
;ø))

Skjult ID med pseudonym super_74 on. 10 sep. 18:12

Fårikål er snadder...for ikke å snakke om lam...
Kraftig kost er fårikål, så rødvinen må være kraftig det er sant....
Men en hvit klarer lettere å nøytralisere fettet og den kraftige smaken...
og skal man gå for øl kan man jo eks gå for en Nøgne Ø....

Skjult ID med pseudonym Skippern on. 10 sep. 18:26

Jeg skal seile over til Olivia Amourine og ha bomba sau med spinat, sammen med noen kupjoltere....
Deretter seiler vi inn i aftensolens røde hav, mens kjærlighetsbølgene klukker mot skutesiden.....
Ojjjj, romantisk dette eller..............???

Skjult ID med pseudonym Torpedo on. 10 sep. 18:31

AMOOOOO!!
Dette var da svært så fristende for deg....erru gem el?

Skjult ID med pseudonym Kit on. 10 sep. 20:14

Den nøgne Ø glir som regel greit ned.. ;)