Alle innlegg Sukkerforum

Passive norske menn....

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym gammeldags to. 13 mars 2014 07:36

Skulle ønske norske menn var flinkere til å ta initiativ. Jeg kan godt gjøre det, men da mister jeg litt av interessen i samme slengen.

Jeg ønsker meg en mann som velger sin kvinne.....ikke blir valgt av henne. Det er som å si at han tar hva han får. Det er ikke sexy i mine øyne. Han må se seg ut en kvinne som han tenner sånn på at han rett og slett ikke kan la sjansen gå fra seg. Han vil da klandre seg selv resten av livet om han ikke gjør et fremstøt. Jeg forstår at det høres gammeldags ut. Men, jeg mister altså tenningen om jeg prøver meg på en mann og han dåner i samme sekund over at noen faktisk så til hans kant. Da føler ikke jeg meg særlig spesiell i hvert fall. Noen som følger tanken?

Skjult ID med pseudonym hemmelig to. 13 mars 2014 08:06

Kanskje norske menn tar initiativ? Bare det at de tar initiativ mot damer de faktisk vil ha?

Skjult ID med pseudonym gammeldags to. 13 mars 2014 08:12

Det er fryktelig mange profiler som kommer på besøk og i profilen står det at det er bare å ta kontakt. Det er en passiv holdning i mine øyne. Mulig de ville tatt kontakt om de fant meg interessant nok. Får meldinger om at jeg er vakker, så tror ikke at jeg er så lite attraktiv heller. Det er vel kanskje det jeg lurer veldig på da...med denne tråden. Er det mange som kommer innom og bare håper at de har vekket interesse med å vise seg frem? Og at da må jo dama trå til og sende melding.

Skjult ID med pseudonym gammeldags to. 13 mars 2014 08:26

Menn er også mer visuelle enn kvinner. En mann kan vite mye mer om sine hensikter ved første øyekast enn en kvinne (snakker litt i generelle vendinger, finnes så klart kvinner også som er meget visuelle). Vi må bearbeides for at vi skal bli med på noe. Mannen må gjøre inntrykk, vise hva han er laget av, da vil interessen spire frem.

Skjult ID med pseudonym gammeldags to. 13 mars 2014 08:39

Ser frem til svaret ditt jeg @tj

Skjult ID med pseudonym HK to. 13 mars 2014 09:37

Helt enig med deg @TS.
Norske menn er passive og tør så vidt å sende en melding. Jeg er en ganske attraktiv kvinne og får meldinger om at jeg er vakker, flott, søt, vakre øyner mm. Hvorfor ikke tørre å ta initiativ da mann?

(mann 44 år fra Oslo) to. 13 mars 2014 09:51 Privat melding

Tar ikke menn initiativ når de skriver til deg da med søte ord?
Hvordan initiativ er det du da savner?
Det er vel responsen på melding kompliment som vi gutta venter på? Hva gjør vi feil?

Skjult ID med pseudonym gammeldags to. 13 mars 2014 09:54

Har møtt menn som rett og slett føler seg som en jente/dame om han blir sjekket opp. Skjønner i grunnen det. Det er vel den type mann jeg ser etter.
Og jeg føler meg som en mann om det er jeg som skal sjekke opp...huffamei. Klart det er måter en dame kan gjøre seg tilgjengelig på for mannen hun interesserer seg for, uten å direkte sjekke ham opp. Og det er vel det vi gjør her inne. Gjør oss tilgjengelige med en profil. Virker som mannen også har inntatt den samme rollen. Ja, ja....og så var vi her fremdeles.

Skjult ID med pseudonym gammeldags to. 13 mars 2014 09:58

Jo helt sant, det er noen som gjør det @agimage
Og det setter jeg veldig stor pris på. Og jeg svarer. Noen ganger til og med innledes en dialog. Noen ganger blir det date også. Jeg sier ikke at jeg ikke har kontakt med noen. Men det store flertallet av menn som besøker min profil legger ikke igjen noen ord. Kan jo være de ikke er interessert, som jeg sa over her. Men det må meg nesten spørre menn om. Er dere ikke interesserte når dere ikke skriver? Greit nok, men synd om det ikke er tilfellet.

Skjult ID med pseudonym arneand to. 13 mars 2014 09:59

@gammeldags to. 13 mars 09:54
Indeed. *sukk*
Jeg nekter å flytte ut fra sukker før en dame, med stor K må vite, kommer og tar meg med storm!
Gidder altså ikke å innta rollen som støttekontakt for en passiv tiltaksløs dame... ;p

(mann 44 år fra Oslo) to. 13 mars 2014 10:02 Privat melding

Men er vel også selektive så vi ønsker da å finne den rette. Og ja første inntrykket er vel bilde vil jeg si. Teksten er ikke så viktig, for meg, for jeg trur de fleste har en tendens til å skryte for mye av seg selv i forhold til virkeligheten. Pynte på sannheten :)

Skjult ID med pseudonym galle to. 13 mars 2014 10:10

Puke! Passive norske damer som sitter på sin hjemmesnekra pidestall og forventer gjør meg kvalm!

Skjult ID med pseudonym metoo to. 13 mars 2014 10:23

De fleste kvinner og menn vil bli oppdaget og jaktet på, virker det som.
Hvis vi ser på dyreriket er det fortsatt mannen som må være den aktive part for å komme noen vei. Han kan ikke gi seg ved første lille avslag eller nøling heller. Hingsten blir gjerne sparket flere ganger før hoppa stiller seg opp.

Den dagen hingsten stopper opp og sier: Nei, nå får jammen meg hoppene komme til meg! blir det nok ikke flere føll. ;-)

Og misforstå meg rett - jeg sender like mye førstemeldinger som jeg mottar. Jeg spør ofte ut på date fordi jeg synes menn bare skravler (om de ikke hinter om sex, da). Jeg tar veldig ofte initiativet og mange menn er glad for det. Men det ersom TS sier - det tar vekk litt av tenningen for meg. De gjør seg selv mindre attraktive. Når de i tillegg sitter der med lommeboka godt nedi buksa når regningen kommer og jeg betaler alt (skjer i 2 av 3 tilfeller), for så å si at de gjerne vil treffe meg igjen, har de ofte mistet meg alt. Er det verdt det?

Skjult ID med pseudonym HK to. 13 mars 2014 10:28

"Jeg kan ta på deg i helgen"
Hvis jeg får tid da:-) får jeg må trene, se på ski eller futballkamp, eller drikke altfor mye vin og sovne.
@galle
Du er mann og vet ikke hva en dame føler. Men skjønner deg egentlig, vi klager på det samme virker det som.
At noen av oss damer er gammeldagse og ønsker oss menn som tar initiativ betyr ikke at vi er passive. Jeg har vært den aktive i mine forhold.

Skjult ID med pseudonym arneand to. 13 mars 2014 10:31

@metoo to. 13 mars 10:23
Og den dagen vi sender melding nr 2 blir vi blokkert, rapportert som ufine og stemplet som *psycho stalker*. Deretter dukker det opp poster om menn som ikke tar et nei for et nei, eller skjønner at stillhet også er et svar.

o.0

Houston, we have a problem!
Please advise... :p

(mann 44 år fra Oslo) to. 13 mars 2014 10:33 Privat melding

Trur ikke du er passiv jeg, men du må da gi utrykk for at du liker bestemte menn som tar å drar deg etter håret inn i hula si ;) hehe nei da, men jeg er som deg, bare motsatt, jeg liker å være mann, og ønsker å finne den dame som liker å være dame. Gammeldags kan man si, men ja det er forskjell på damer og menn, derfor forskjell i et forhold å..

Skjult ID med pseudonym gammeldags to. 13 mars 2014 16:58

Det koster å være kar. Og skal du fange oppmerksomheten til dama som får hjertet til å banke litt ekstra fort, ja da må du jo vise at du er modig og er henne verdig. Får du stempelet "psycho stalker" bare fordi du ønsker å vinne din utkåredes oppmerksomhet, ja så et det det det koster. Får du henne gratis, ja da smaker det vel ikke fullt så godt eller? Kommer hun løpende etter deg og kaster deg over deg uten at du har gjort noe for det....hvordan føles det egentlig? Føles det ikke litt som at hun kanskje er desperat og tar den først og den beste som kom forbi....? Føler du deg spesiell da?

Skjult ID med pseudonym metoo to. 13 mars 2014 17:09

En hingst er ikke så dum at han prøver seg på en hoppe han ikke kan få. Ingen fullblodshoppe vil ha en liten sur shetlandsponny som snøfter og sikler. Så på hestespråket kan ikke avvisningen vært FOR hard. En hoppe som sparker så man får skader er det ikke verdt å prøve seg på igjen. Ei heller om hun hopper over gjerdet (blokkerer).

Det må være en litt forsiktig avvisning, og helst noe som tyder på at hun liker deg litt også. Som Kjekk du, men vet ikke helt om vi har så mye til felles. Eller noe sånt. Men så klart lettere når man har kommet til datestadiet. Er man ikke fintfølende så kan man risikere både det ene og det andre. Men så lenge man er høflig, vil ikke rapportering ha noe å si, dersom hun skulle være så teit. Sjarmer henne! Det er alltid lov å prøve på.

Men er det det mann gjør? Nei, som regel skal de argumentere seg til hvorfor de bør velges: "Det er ikke sååå langt til Hønefoss! Dessuten mater jeg gullfisken hos bestemor på Tveita to ganger i måneden, så det er ingen grunn til at Majorstua skulle være for langt unna!" Dette er dødfødt. Ikke argumenter - sjarmer! De som kan den kunsten, får ofte en sjanse nummer to.

Skjult ID med pseudonym Mucifer to. 13 mars 2014 17:22

Here we go again ..

Passive norske menn .. iforhold til hva? iforhold til hvem? iforhold til sjekking iforhold til deg?

Hvor gammel er du? Gjør du deg selv tilgjengelig? .. å sitte på en piddestall og kalle seg gammeldags fordi en da kan slippe å handle i kjærlighetens "dans" .. det er vel vel passivt det også .. hva med blikkontakt, smil, by deg frem .. den norske mannen sett under det hele har blitt usikker på den norske kvinnen .. hvem er hun, vil hun ha meg .. alt henger sammen og speiler samfunnet vi lever i .. så, du må nok være med å bidra selv! .. hold deg attraktiv, og gjør deg tilgjengelig så kommer det etterhvert en player du kan ta med deg hjem. Så kan den norske mannen bli ennå mer passiv fordi distansen mellom deg og de blir for stor .. henger du med?

Skjult ID med pseudonym Mucifer to. 13 mars 2014 17:32

Når det gjelder meg selv .. så kan jeg også gjøre det. Likefullt kommer det an på dagsform, flørtemodus, om jeg liker utstrålingen din .. alle dager er ikke flørtedager .. det går gjerne lenge mellom hver gang. Så, er det mitt problem, eller kan jeg få skylde på den norske kvinnen jeg også? Jeg vet jo at om jeg også gjør meg mer tilgjengelig, så "blir det mer på meg" .. så det er utfordringen .. å gjøre seg mer tilgjengelig .. verbalt, non verbalt, oppsøkende .. alt etter hva slags type en er selv

Min grunn er at det ikke finnes noen jeg vil ha i nærområdet. Så jeg må ut å farte mer .. hva er din unnskyldning?

Skjult ID med pseudonym CPU to. 13 mars 2014 17:38

Syns det er mye bedre om jenta/kvinnen da initiativ og viser interesse i en eller annen form. Jenta blir på en måte mye mer interessant og aktuell, og faktisk spesiell da hun skiller seg ut fra resten på en positiv måte.

Skjult ID med pseudonym metoo to. 13 mars 2014 17:38

Mucifer - du kan ikke ha lest tråden særlig godt…. vi jentene her som ønsker mindre passivitiet fra menn sier jo at vi er aktive som bare det! Ikke bare tilgjengelige, men virkelig aktive. Jeg mener da ikke at alt står og faller på mannen - men total passitivitet er ikke sexy. (Finn ut hvor vi skal dra, du. Jeg er ikke så ofte ute som deg. Spør hvis du lurer på noe osv). Og jeg synes det er mindre sexy på en mann enn på en kvinne. På samme måte som jeg synes snus og rullings er mindre sexy på en dame enn på en mann. ;-)

Skjult ID med pseudonym gammeldags to. 13 mars 2014 17:42

Jeg er 48 år og vil gjerne være med i kjærlighetens dans, men jeg må kanskje bearbeides. Holder meg attraktiv og er åpen. Menn vet ofte ikke hvilket potensiale de sitter inne med. Man trenger ikke se ut som en fotomodell for å vinne en kvinnes gunst. Menn har utallige måter å nå frem på hvor utseende kommer i andre eller tredje rekke. Utstråling, sjarm, selvtillit, humor, høflighet, respekt, initiativ, mot, intelligens, nysgjerrighet, interesse, innsikt, erfaring, sindighet, modenhet, empati osv. osv. er egenskaper som vekker interesse hos det motsatte kjønn.

Skjult ID med pseudonym Mucifer to. 13 mars 2014 17:51

Nei har ikke lest den godt. Mer opptatt av hva jeg selv mener ;)

Henvender meg uansett til "gammaldags" .. så bra da, at dere er VIRKELIG aktive .. puh .. lol. Spøk. Selv, så skjønner jeg ikke kodene i samfunnet når det gjelder flørting. Men, jeg har draget, men ikke i alle kontekster selvsagt. Ikke når det er mye mas. Det spillet og det surret, engasjerer meg null. Mest av alt vil jeg bare få øynene opp for ei søt jente/ung dame/dame/flott/elegant, kall det hva du vil .. mange navn på lekkerbiskener, Sjelden jeg kommer over ei dame jeg virkelig vil ha, ei som skiller seg ut, og som jeg føler en kobling til. Er det det, så går det av seg selv. Prate, flørte etc gjør jeg gjerne med damer, men det handler ikke alltid om interesse. Flere år siden jeg følte noe for ei dame nå, så desilusjonert som jeg selv er så er det heller ikke bare å få seg til å flørte med hvemsomhelsten .. ikkesant. Ergo, damer må også ta sin del av skylda .. det er noen som får all kjærligheten deres og andre som ikke får noe. Dere kan ikke forvente at de som ikke får noe, skal flørte - eller skal føle for å flørte ettersom følelseslivet er revet ut ved nervesenteret og ute av stand til å motta signaler til hjernen for å reagere videre .. caprice? ..

Skjult ID med pseudonym metoo to. 13 mars 2014 17:52

Nemlig @gammeldags.
Mot er viktig. Mot i kombinasjon med antenner, følesomhet og litt humor er uslålig. Menn tror i for stor grad at vi velger som dem: De kjekkeste/peneste. Vi som er voksne vet i alle fall at det ikke er sant. Gerard Depardieu er vel et eksempel på en ikke-kjekk mann som alltid har hatt draget på damene. :-)

Skjult ID med pseudonym Mucifer to. 13 mars 2014 17:56

Det er mange potensialer der ute. Mange romeoer, og mange julier .. åpne de opp, trigg de, få en gnist til å brenne .. ikke rakk ned på mannen er slik og sånn - dama sånn og slik .. norske menn og damer har en utfordring .. litt avhengig av hvor en befinner seg iallefall. Det er å ikke være så skeptiske til hverandre, hilse mer, smile mer, være mer tilgjengelige for hverandre, og ikke hoppe til sengs med den første og beste som en egentlig heller ikke vil ha noe mer å gjøre ..

(mann 45 år fra Møre og Romsdal) to. 13 mars 2014 17:58 Privat melding

Det er bra det er mange forskjellige kvinner og menn der ute. Noen liker å jakte, andre liker å bli jaktet på. Jeg tror nok det er mange aktive menn her inne, noe kvinnelige bekjente tydelig kan bekrefte. At ikke akkurat din drømmemann velger å være aktiv betyr jo ikke at norske menn er passive. Jeg har ingen problem med å ta kontakt, eller formulere hva min intensjon er om jeg liker den jeg blir kjent med. Synes du skal tørre å ta kontakt om du ikke føler at den rette tar kontakt med deg. Så får du heller være slu nok til å snu han rundt til å være den som tar initiativ etterhvert. For meg personlig så driter jeg i om det er jeg eller ms right som tar først kontakt, det er hva som skjer etterpå som er interessant og ikke hvem som tok kontakt først eller sist. Men om du har det "tenningsmønsteret" så er det jo bare å skrive det i profilteksten at du liker at mannen tar initiativ.

Skjult ID med pseudonym Mucifer to. 13 mars 2014 18:00

Gerard Dep ,, har et kjent ansikt. Damer elsker kjente ansikter. De tror jo de dater greven av monte cristo og ikke depardeau selv. Heller ingen god farsfigur, .. mer piker vin og sang der i gården. Så, værsegod.

Skjult ID med pseudonym Mucifer to. 13 mars 2014 19:29

Så generaliserende du er. Du er kjedelig. Ingen prinsesseoppførsel, det er nå sikkert .. har tiden forandret seg? Har du levd i en annen tid også? Damene har sikkert vært de samme .. uforandret og perfekte gjennom alle tider ;) .. be med på kino o.l. Hva er galt med det selv om en er dame? En ting har du iallefall rett i, du virker spesiell .. fint å være forskjellig .. utenlandsk eller ei

Skjult ID med pseudonym Benchpress to. 13 mars 2014 19:56

Tror den virkelige grunnen til at damer ikke tar kontakt er at de er livredde for avslag. Det gir vel ihvertfall ikke den "prinsessefølelsen" de er ute etter hehe ;).

Skjult ID med pseudonym gammeldags to. 13 mars 2014 20:29

Er nok mer redd for avslag når jeg tar initiativ IRL. Her inne bryr jeg meg ikke om det. Men jeg liker ikke å ta initiativet. Blir ikke inspirert av å ha den rollen.

Vil heller si jeg er redd for å vikle meg inn i noe som det blir vanskelig å vikle seg ut av. Dersom jeg er initiativtager har jeg litt ansvar. Kanskje jeg ikke likte han likevel. Har jo ikke fått tid til å finne ut om han er ok. Et bilde eliksom altfor lite. For dere menn holder det kanskje for å vite at dere vil ha henne. Men klart, dere kan jo også trå feil og må vikle dere pent ut av det igjen. Er vel likt for begge kjønn.

Skjult ID med pseudonym hj to. 13 mars 2014 20:46

Jeg vet ikke helt hva jeg skal si. Jeg har litt den følelsen at norske kvinner ikke vil bli "jaktet på". Jeg har prøvd å ta initiativ også, men det er når jeg har vært passiv jeg har fått meg dame. Nå er jeg i 20 årene så kan ikke si at det gjelder for alle aldersgrupper

(kvinne 37 år fra Østfold) to. 13 mars 2014 20:56 Privat melding

En mann med selvtillit,lliker å jakte på jenta, ta ledelsen og som er seriøs og ikke bare ute etter knull. Den mannen søker jeg etter. . Passivitet er turn off.

(mann 52 år fra Oslo) to. 13 mars 2014 20:58 Privat melding

Morsom TS! Hvor har du dette fra? Signalene fra både Forum her og alt annet jeg har hørt om på nettet er det motsatte, menn sender mange henvendelser men få svar tilbake. Og vi får svært sjelden melding uoppfordret ... så vi lever visst i forskjellige verdener :)
Men på byen er vi litt treige. Tar ikke så mye kontakt før man har fått seg mye innabords og klokken for lengst har passert midnatt. De fleste jeg har gitt kompliment har synes det har vært veldig hyggelig - og sånn tror jeg de fleste reagerer ... så der har vi litt å gå på meg selv inkludert:) men litt kjipt "ofte" å forsøke seg på opptatte - liksom litt upassende selv om det også er kompliment

Skjult ID med pseudonym Mucifer to. 13 mars 2014 21:03

Passivitet .. er også en form for jakt. En bryr seg ikke .. vekker instinkter det. Derimot, dersom en virkelig liker noen (ei dame) så åpner en automatisk for tilnærming. Signaler blir sendt ut, kan ikke hjelpe for det. Det er kjemi.

Damer. .. trenger et prosjekt. Noe å lulle med.

Det finnes de som vil jaktes på, og de som vil være i fred. Slik er det nå en gang. Kommer vel litt an på to ting. Standarden på en selv, og sin utkårede .. samt livsituasjon for øvrig ..

Rare greier det "sjekkegreiene" .. skjønner ingenting jeg. Joda .. en er ikke i tvil om en liker noen, da er det noe som skurrer .. og liker man noen og blir likt tilbake så er det bare å flyte med og nyte. Fy faen å sjelden det er

Skjult ID med pseudonym Hess to. 13 mars 2014 21:06

Jeg driter rett og slett i det. Jeg håper alle ender opp med ingen.

Skjult ID med pseudonym Mucifer to. 13 mars 2014 21:07

Det er vel ofte de opptatte damene som drar på byen også vel .. mens de single sitter alene hjemme .. ingen helt fjern sannhet det .. med unntak av partyvenninnene da .. pappvindamene ..

Skjult ID med pseudonym metoo to. 13 mars 2014 21:08

Der tror jeg du er inne på noe vesentlig, TS!

Dersom jeg tar initiativ (noe jeg stadig gjør) er det litt kjipt om jeg ikke vil noe fysisk dersom han vil det. Men mange menn vet på forhånd at de kan ha sex med en person basert på et bilde eller to (med mindre det er noe helt ekstremt med henne ellers). Det vet ikke jeg. Ikke i det hele tatt. Det er fortrinnsvis andre ting enn et pent ansikt og en trent kropp som avgjør om jeg får lyst på ham.

Skjult ID med pseudonym Hess to. 13 mars 2014 21:17

Sjekkemarkedet er forbeholdt kun Frpere uansett så det er god nok grunn til å holde seg innendørs.

Skjult ID med pseudonym Dingo to. 13 mars 2014 21:24

@gammeldags

Det at en mann kan sette pris på at en kvinne velger ham, behøver overhode ikke bety at han tar hva han får ... gedigen kortslutning :)

En del menn, inkludert meg selv, synes det er sexy og titalende at en kvinne tar kontakt. Det viser at det er litt tak i henne, og at hun faktisk er i stand til å gjøre noe aktivt for å få noe hun vil ha (tror hun vil ha, iallfall).

Og jeg kan love deg at det er drepende kjedelig med jenter som dåner bare de blir utsatt for det de tror er en mann som bare "må" ha henne.

Skjult ID med pseudonym OsloGuy to. 13 mars 2014 22:31

Jeg må bare si at jeg synes det er flott å se kvinner som er tilhengere av de mer naturlige mekanismene der mannen er frempå :-)

Når det er sagt virker det som om alle synes det er positivt når det motsatte kjønn tar initiativ. Det synes jeg også selv, det er i alle fall ikke negativt.

Så her er det bare å kjøre på folkens :-)

Skjult ID med pseudonym hemmelig to. 13 mars 2014 23:21

@gammeldags

Poenget mitt som du ikke tok var, er du sikker på at du er en dame som trigger en mann sin lyst til å ta initiativ?

(mann 52 år fra Oslo) to. 13 mars 2014 23:25 Privat melding

Sannsynligvis ikke

Skjult ID med pseudonym HK to. 13 mars 2014 23:33

@hemmelig
Hvordan er oppskriften til en dame som trigger en mann sin lyst til å ta initiativ? Finnes det et facit oppskrift på det? og du @NY2014

Skjult ID med pseudonym hemmelig to. 13 mars 2014 23:36

@HK

Nei, det finnes ingen fasit, men det synes som om det alltid er feige menn som er årsaken til at damer ikke rennes ned av friere, aldri noe feil med dama...

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt to. 13 mars 2014 23:42

Du er sikker på at mennene er passive? De er ikke bare uinteresserte da?
Nesten umulig å si det ene eller andre.

Du spør også om det føles desperat ut om ei dame hiver seg etter en mann.
Er det mindre desperat om mannen hiver seg etter ei dame?
Hvorfor er det ikke det samme? Begge går etter det de vil ha. Kjønnet burde jo ikke gjøre at det ene blir stemplet som desperat mens det andre blir stemplet som noe flott.
Trodde vi hadde kommet lenger enn som så i dette samfunnet.

Jeg kan godt fortelle deg hvorfor mange menn er passive.
Det er fordi disse mennene ønsker å skille seg fra de som bare er ute etter å komme ned i buksa på deg. Og det mest markante måten å gjøre det på er å IKKE være frempå.

Skjult ID med pseudonym Mr. iiH to. 13 mars 2014 23:58

Nice Powpow! Veldig enig!

(mann 32 år fra Sogn og Fjordane) fr. 14 mars 2014 00:13 Privat melding

Samtidig som powpow har mykje rett her, så vil eg no sei at gutta som prøver lykken på sukker sansynlegvis ikkje av den frampå typen. (Berre bak tastaturet kanskje?)

Skjult ID med pseudonym durrr fr. 14 mars 2014 00:42

Flicky: skal du på sukkerfesten? ;)

Skjult ID med pseudonym spillern fr. 14 mars 2014 01:10

masse action irl, men her inne koker det ned til meldinger frem og tilbake noen uker, jeg prøver å få til møte irl, får kald skulder og mister interressen. virker for meg som om damene bare er ute etter bekreftelse og komplimenter for sine iscenesatte bilder og oppkonstruerte personligheter

(kvinne 41 år fra Vest-Agder) fr. 14 mars 2014 01:28 Privat melding

Den går nok begge veier@spillern
Snakker av "erfaring" etter min korte tid her inne. Noen slutter til og med å svare tilbake....etter at jeg har svart på noe de selv har spurt om...

Skjult ID med pseudonym gammeldags fr. 14 mars 2014 07:00

Jeg har vel heller spurt hvordan det har seg, jeg tror verken det ene eller det andre@hemmelig

Skjult ID med pseudonym Mucifer fr. 14 mars 2014 08:16

Du slenger ut en påstand .. da må du regne med at "dialogen" her inne sporer av.

Gjør noe med hva du får gjort noe med selv .. jeg har mange ønsker jeg også, i forhold til norske kvinner, at de var sånn og slik .. for om de var sånn og slik så hadde jeg respondert på en annen måte selv

Bare vær til stede i hverdagen din du, årvåken og tilgjengelig dersom øyeblikket plutselig står foran deg. Å være den første som sier "hei" handler ikke om at du har avmaskulinisert mannen. Kurtise bør gå begge veier. Vi lever ikke i en jane austen roman .. beklageligvis

Ut å lev. Her inne på forum er aldri svaret. det vet du selv.

Så vet du. Da du slutter å lete, fordi du trives så godt med deg selv, det er ofte da folk "trekker til deg som fluer" .. da du er på søken for å fylle et tomrom derimot .. det merkes. Det gjelder vel begge kjønn .. mannfolk flest liker ikke dominerende, kontrollerende, mannehatere, så aksepter og utbedre deg, eller flytt til det mye omtalte utlandet

Skjult ID med pseudonym HK fr. 14 mars 2014 08:57

Wow MUCI:-) Har du hatt mareritt i natt om damer som sitter på rumpa og bare forventer? Hehe

Skjult ID med pseudonym Mucifer fr. 14 mars 2014 09:31

Jeg drømmer ikke om damer lenger. Særs sjelden. Kun i hovedsak en og annen "våt drøm" innimellom for å tømme meg. Damer sett under ett er faktisk temmelig uinteressant.
Uansett, dette handler ikke om meg. Det er bare for enkelt å skylde på "den norske mannen" .. dummeste jeg hører. Som regel er de damene som slenger slik fra seg .. vel. Jeg stopper der.
Det er likevel ikke fremmed at "norske kvinner" (handler vel heller om personene inne i skallet) er gode til å slenge i tor seg med dritt både her og der

Skjult ID med pseudonym HK fr. 14 mars 2014 10:28

MUCI, så lenge det er liv i oss så et det håp. :-) Hvem vet kanskje du som norsk mann blir litt mer aktiv og frempå i steden for å kun ha "våte drømmer" så finner du lykken. Du skrev jo masse anbefalinger til TS i en kommentar og den siste skriver du noe helt annet. En av den andre årsaken til at dere menn mislykkes i søket er at dere skal kun drømme om damen for å tømme dere. Dere som tenker slik kan like godt tømme dere på do eller søppelbøtta. :-) vi er ingen søppelbøtte!

Skjult ID med pseudonym gammeldask fr. 14 mars 2014 10:44

Enig @HK! Vi damer er ingen tømmestasjon nei!!