Alle innlegg Sukkerforum

Jenter lei av skrive?

Vis siste innlegg
(mann 44 år fra Oslo) to. 13 mars 2014 09:18 Privat melding

Får dere jentene så mange meldinger om dagen fra nye breilere at dere er dritt lei å starte en ny samtale og prate om det samme igjen og igjen?
Blir dere nysgjerrige av teksten i meldingen og profilen, eller er det utseende som er det avgjørende med å svare? For jakte trur jeg veldig få av dere gjør. kikkere er dere vel helst!? ;)
For jeg ser at mange damer virkelig har skrevet så mye i profilen sin at det liksom er ingen vits å skrive å spørre om noe, for alt står der. Man liksom gjør feil inntrykk å spørre om noe som allerede står der.
Hva skal man starte med da, når en dame allerede har startet med alt.. hehe
Ja jeg er hjemme sykmeldt i dag, så kjeder meg litt..

Skjult ID med pseudonym arneand to. 13 mars 2014 09:28

@ts
Dude, om du finner profiler med fornuftig og utfyllende tekst, se for svarte svingende til å sende en melding!
Aner du hvor sjelden slikt er? eh? eh? eh?...
Og om du ikke finner noe å spørre om i de tilfellene må du drikke en ekstra stooor kopp kaffe.
Makan.... -.-

Eller, vi kan bytte!
Du kan få alle profilene i listen min hvor det står:
Send en melding om det er noe!

Vet ikke helt hva jeg skal skrive her, du får nesten spørre!

Om seg selv
har ikke lagt inn beskrivelse av seg selv ennå.
Drømmepartner
har ikke lagt inn beskrivelse av sin drømmepartner.
Jobb og interesser
har ikke lagt inn beskrivelse av sin jobb og interesser.
....

(mann 44 år fra Oslo) to. 13 mars 2014 09:54 Privat melding

Hehe, syns de fleste har veldig utfyllende profiler, syns det blir for mye jeg da. Ønsker da å kunne starte en samtale, men hos noen er det umulig for svarene på alt man kanskje kunne tenke seg å spørre om når man innleder noe står der allerede.

Skjult ID med pseudonym metoo to. 13 mars 2014 10:05

ER veldig overrasket over at det er vanskelig å spørre om noe mer fordi det står for mye i teksten. Skulle tro det var lettere jo mer man vet. Oppfølgingsspørsmål kalles det. Om man på en fest bare blir spurt om: Hva jobber du med? Hva gjør du på fritiden? osv. Hadde jeg gått raskt. Det er jo ETTER disse spørsmålene at dialogen kan bli interessant.

La oss si at det står at hun liker å gå i fjellet. Spør om hun liker sjøen også. Si at det står at hun liker en god rødvin. Spør om hun har en favorittvin og si hva din er. Si at hun liker hunder. Spør hva slags hunder og om hun har hatt det selv.

Hvordan kan noe føle at de vet for mye om meg etter å ha lest en halv side??

(mann 44 år fra Oslo) to. 13 mars 2014 10:07 Privat melding

Noen spørsmål som jeg føler er dummere enn andre. Men jeg tar vel kanskje feil der. For min lærer sa en gang i tiden at det ikke fins dumme spørsmål.. :)

Skjult ID med pseudonym metoo to. 13 mars 2014 10:09

OG for å svare på det du spør om: Et håpløst utseende kan ikke reddes inn av en god tekst. Men en håpløs tekst kan heller ikke reddes inn av et pent utseeende.

De fleste har et middels pent utseende. Da kan teksten være avgjørende for at interessen vekkes. Mange bruker ikke de mulighetene de har her:

1. Bra Bilder
2. God profiltekst
3. Gode meldinger.

Det er langt vanskeligere for de som gir seg selv handicap ved å ikke benytte alle tre. De som i tillegg er bitre og tror damene bare vil ha bad boys og Brad Pitt, er siste sort. SÅ tips: Bruk alle hjelpemidler du har! :)

(mann 44 år fra Oslo) to. 13 mars 2014 10:36 Privat melding

Litt uenig med deg, Man kommer langt med et utseende som appelerer til meg, vi er vel alle overflatiske. Hvem man selv prøver å fortelle at man er er vel bare synspunktet til den personen, ikke sikkert jeg er enig i det om vi hadde blitt kjent. Og trur vi alle pynter mye på sannheten for å framstå som perfekte.

Skjult ID med pseudonym HK to. 13 mars 2014 11:04

@agimage
Det er ikke akkurat lite som står i din profil heller da:-) så hva er det du klager på? Skjønner du er hjemme og skjedder deg. Jeg er også hjemme i dag, følte jeg trengte en fridag bare. :-) da får vi skrive bare for å ha noe å gjøre. Hehe

Skjult ID med pseudonym konrad to. 13 mars 2014 11:11

Vi er flerrne som skjedder oss jeg og tok meg enn fridagidag:-)

Skjult ID to. 13 mars 2014 11:19

Hehe. Står lite i min profil ass i forhold til mange andre. Og det stod mindre men følte at jeg måtte ta meg samnen og skrive mer. Fotograf jeg da. Så satset egentlig på bilder sier mer enn 1000 ord. Ta kontakt da..

Skjult ID med pseudonym Lykkelig to. 13 mars 2014 11:44

Et fint bilde kan gjøre at jeg stikker innom, men om ikke teksten som står der tiltaler meg går jeg bare videre uten å skrive.
Jeg går mer for et pent indre enn et vakkert ytre.
Jeg synes det er helt greit at det står en del på profilen, men er også enig i at det KAN være vanskelig å sende det første brevet, men om profilen er bra nok knoter jeg ned noe og håper på svar :)

Lykke til :)

(kvinne 37 år fra Østfold) to. 13 mars 2014 20:51 Privat melding

For min egen del så syns jeg det er vanskelig å holde en samtale igang med barr å stille hverandre spørsmål.. ett upersonlig intervju kjeder vettet ta meg.. men bruker du humor og får meg til å trekke på smilebåndet er jeg solgt. Men så er det mye av det der å få tlf el skype med engang.. og fort går det over til at de spør om lett kledde bilder osv.. og der faller jeg av tråden.. tiltrekkelse handler mye om hva du skriver i profilen, hvordan bildene er og hva som blir skrevet i mld... selv om man søker spenning og flørt så vil man etterhvert den som får hjertet til å hoppe og som man kansje kan kjenne seg litt igjen i.. så da blir man selektiv da. Jeg vil ha en Mann og jeg vil bli jaktet på hvis det skal fungere. Alle liker forskjellige typer menn som jenter og noen liker ut fra personligheten uansett kjønn. . Så man har en del konkurranse føler jeg...

(mann 39 år fra Vestfold) fr. 14 mars 2014 08:31 Privat melding

@ TS

Det er bare å venne seg til det først som sist... Hvis ei jente er intressert her inne så skriver hu til deg...))