Tenk at det finnes noen mennesker som gjøre ett ”miracle of love” i verden. Mine tanker er inspirert fra teksten til Eurythmics, The Miracle of Love. Sangen setter meg på tanken om at det finnes noen mennesker som gjør og ønsker det gode for andre mennesker. I sine gjerninger. Slik utgjør de en forskjell fra andre. De skaper kjærlighet og godhet i sin måte å samhandle med andre mennesker. Så godt at de finnes slike mennesker:).

Jeg tror at uten fanebærere for de som er sårbare og svake, så hadde vi hatt en litt mer stusselig hverdag. Men kanskje er det noe mange av oss glemmer i den travle hverdagen vår; at våre handlinger og atferd som enkeltmenneske, har betydning for andre mennesker?

Så fint at noen ønsker å gjøre det gode, for at vi andre skal ha det bra. Når jeg tenker på dette, så er det kanskje slik at hver enkelt av oss har denne muligheten. At vi kan velge å være slik. Noen ganger så kommer gode gjerninger uventet fra et ukjent menneske. Men det kan varme desto mer. Når gjorde en gjerning fra et ukjent menneske dagen din ekstra god?