Alle innlegg Sukkerforum
(mann 34 år fra Rogaland) ti. 9 sep. 2008 23:12 Privat melding

Vet ikke helt hva jeg skal si, men er vel litt håples med hele denne greia å bli kjent og komme innpå nye folk.

Så lurer på om noen har noen ekspert tips til meg?
Hvordan holde en samtale gående og slike ting?

Kan være det er jeg som har litt for lett for å føle at folk ikke er interesert i å snakke med meg, vet ikke helt.

Skjult ID med pseudonym /b/ ti. 9 sep. 2008 23:40

Chin up.

Har desverre ingen ekspert tips, for jeg tror ikke man kan "copy pasta" en ting som sosial erfaring.
Men likevel kan du jo på en måte slå deg selv på brystet for du la ut innlegg her.

Samtaler holdes vanligvis gående hvis man, vel, holder samtalen gående. dvs, hvis ikke du kan si noe får du
skjeldent noe igjen. HVA du skal si, må komme fra deg. Og hvis du er ekte interessert kan du spørre spørsmål.
Lytte, lure, spørre oppfølgningsspørsmål og så kan du få et spørmål tilbake. Slik begynner det.

Etter man har blitt litt mer kjent kan du fortelle noe du har opplevd, lest, er engasjert i, noe morsomt du har hørt,
noe du så på tv, noe teit men morsomt du har gjort, noe du er stolt av, osv.

Så baddi83, hva liker du snakke om? Hva har du lyst til å fortelle om? Hva lurer du på?

Se, du er i kontakt med folk nå.... Verre var det ikke. :)

Skjult ID med pseudonym Zitelle ti. 9 sep. 2008 23:45

Støtter meg tll innlegget over meg her.

Og jeg er ikke noe god til å komme med råd fordi det er så mye av denne verdenen jeg ikke skjønner selv.

Men du skriver at du har lett for å føle at folk ikke er interessert i å snakke med deg.......

Vet du hva jeg tenker da?
Da tenker jeg at du skal prøve å ikke skal tenke så mye på akkurat det. Det fungerer nemlig oftestt sånn at om du koser deg i andres selskap, så kan du være ganske trygg på at de også koser seg i ditt selskap :-)

(mann 43 år fra Hedmark) on. 10 sep. 2008 00:04 Privat melding

Støtter meg videre til innleggene over...
Har man en felles interesse så går ting mye lettere i starte og da kommer over på andre ting ettersom tiden går.
Lytt til personen og by gjerne på deg selv dersom du har ting du vil fortelle uten at man skal imponere.
For alt du vet kan det hende at den andre synes det kan være like vanskelig, for det er ikke alltid like lett å forstå relasjone rmellom mennesker.
En god latter eller litt om dine innerste tanker (uten å være altfor dyp) kan gi et godt fundament til å bygge opp tillit.

Skjult ID med pseudonym Kit on. 10 sep. 2008 05:13

I tillegg til momentene over, så er det formatet på samtalen. Jeg har flere venner som jeg sliter litt med å kommunisere skriftlig med, men treffes vi i det virkelige livet, prater vi høl i hue på hverandre. Så, mitt "eksperttips" er å få trefftdama kjappest mulig RL.

Skjult ID med pseudonym s on. 10 sep. 2008 08:59

"I tillegg til momentene over, så er det formatet på samtalen. Jeg har flere venner som jeg sliter litt med å kommunisere skriftlig med, men treffes vi i det virkelige livet, prater vi høl i hue på hverandre. Så, mitt "eksperttips" er å få trefftdama kjappest mulig RL."

Dette blir nesten viktigere og viktigere for hvert "prosjekt" en havner opp i. Mange etterspør mobilnummer, MSN-adresse og Gud vet hva, før en i det hele tatt har møttes, eller sånn smått kommet i gang med noe.

Skjønner at det for mange blir et sikkerhetsnett for å finne ut mer om personen, og også at en vil teste ut litt her og der før møtet samt at det for noen selvfølgelig fungerer helt knirkefritt.

Men siden folk bruker slike skriftlige kommunikasjonsmidler helt forskjellig, er det også potensiale for en spenningskiller (selvopplevd, ja).

Skjult ID med pseudonym jeppe on. 10 sep. 2008 12:19

RL dating: Vær opprikitg interessert i å bli kjent med den andre personen. Er du det har du et hav av spørsmål som kan brukes til å holde samtalen gående. Og hvert svar du får vil føre til enda flere spørsmål. Og etter en time eller to kommer jenta plutselig på at dere kun har pratet om henne de siste timene (i de aller fleste tilfeller vil dette skaffe deg plusspoeng fra henne), og det at du da har vist stor interesse i henne, vil føre til at hun blir enda mer nysgjerrig på deg, og stiller deg spørsmål. Og så har du det gående.

Men for all del: ikke skyt ut spørsmål som i en intervjusituasjon.

(mann 34 år fra Rogaland) on. 10 sep. 2008 21:55 Privat melding

Greier sånn noen lunde til å begynne med, men så føler jeg vel mer eller mindre altid det sklir ut og den andre mister interesse, men dette kan nok skyldes meg selv.

Skal være enig medkomentarene over at det ofte er lettere med RL, men sliter litt med det siden jeg er litt blyg av meg hvis jeg skal kalle det det. I tillegg kommer jo probleme med dett at treffer du en som bor et stykke unna krever det jo muligens en del reise og slikt for å få truffet personen, som i og sei altids kan la seg løse. Men vet for mange kan det være lettere og bare overse den en skal møte hvis en ikke liker utsende, eller det en ikke har fått helt det samme intrykket av utsende på bildene. Og da må jeg jo si at det er utroligt kjipt hvis en har reist langt og igrunnen ikke får truffet eller hvert noe med den man har reist langt for å være med!

Sorry, men vet nok at mitt største problem mitt er nok rett og slett at jeg grubler for mye!!!

Skjult ID med pseudonym on. 10 sep. 2008 21:58

Tror du har nok å fare med jeg, i og med at du åpenbart kan tenke, reflektere, det er det som teller når alt kommer til seg selv, eller til alt da :)

(mann 51 år fra Oslo) on. 10 sep. 2008 21:58 Privat melding

Å være grublende ung mann og komme fra Rogaland er ingen god kombinasjon. Jeg flyktet raskt etter skolen:) Lykke til, Baddie!

(mann 43 år fra Hedmark) on. 10 sep. 2008 22:08 Privat melding

Støtter meg til (Skjult ID med pseudonym )
Og være reflektert - bevisst på sine gode og svake sider det kommer gått med. Da har man muligheten til å gjøre noe med det, bruke det til noe positivt. Snu en trend, bli sterkere, få motivasjon og livsglede.....:)

(mann 34 år fra Rogaland) on. 10 sep. 2008 22:10 Privat melding

Hehe, har vært fristendes og bare legge alt bak meg og flytte, men nå har jeg nå en sønn på 2 år som er førsteprioritet. Så kommer meg nok ikke vekk med det første, men sliter litt i forhold til mora så blir det ikke orden på det tror jeg at jeg må prioritere helsa og gjøre noe jeg kommer til å angre på resten av livet!

Men vet ikke helt om jeg tror det er noe bedre å være grublende noen andre plasser heller, tror nesten av og til det måtte vært bedre å vært litt kort i toppen..

(mann 34 år fra Rogaland) on. 10 sep. 2008 23:17 Privat melding

Og har også intrykk av at damene her hovedsaklig bare ønsker menn som er eldre.
For jeg er selv ikke så interesert i å farte ut på byen og feste nesten hver helg og sliter med å finne noen som trives hjemme med en partner, eller ha noen venner på besøk uten å flyge på byen. Så hva er sjansen, eller skal til for at ei eldre dame skal interesere seg for yngre menn?

Skjult ID med pseudonym Venn to. 11 sep. 2008 23:03

Hei, yngre menn kan være interessante hvis de er reflekterte. Det virker som du er. Ikke gi opp, snart får du kontakt med en som kommunikasjonen glir lett med. Det er jo også et tegn på kjemi, at en ikke må anstrenge seg så veldig for å holde "samtalen" i gang og finne på ting å "si". Og det er mange som liker å ta det rolig å være hjemme sammen med kjæresten i stedet for å være ute på byen:-) Ønsker deg lykke til med å finne noen.

Skjult ID med pseudonym alterego to. 11 sep. 2008 23:20

Prøv et nytt bilde uten lue. Den fungerer ikke helt.
Ellers er det vel bare å stole på seg selv. :-)

(mann 34 år fra Rogaland) fr. 12 sep. 2008 18:59 Privat melding

Sliter litt der, er ikke så gla i å bli fotografert, så har igrunnen nesten ingen bilder av meg selv:....MEn takk for at du sier fra, Bare kjekt hvis får noen pekepinner i forhold til profilen også:) For er vel ikke den beste til å lage noen profil

Skjult ID med pseudonym daniel fr. 12 sep. 2008 19:26

Tror det kan være greit å ha klart for seg hva intensjonen med samtalen er.... Møtes man for å se nærmere på om det kanskej er grunnlag for noe langvarig og seriøst så tror jeg nok samtalen bør ha en annen karakter og innhold enn dersom det kun er en rask uforpliktende flørt kun for den kvelden...
Tenker også det visdomsord som var sagt litt lengre opp i tråden bør fremheves og appluderes. "Hvis du trives i selskapet så trives nok selskapet med deg" :)
Senk skuldrene å by på deg selv. Tør å stå for egne meninger og ikke vær redd for å provosere og utfordre. Alle oppegående mennesker setter mer pris på en god utfordring fremfor platt vær og vind prat.

(mann 34 år fra Rogaland) lø. 13 sep. 2008 22:25 Privat melding

Jaja, så ut som det ble slutten her ja, men takk for all tipsene:D