Alle innlegg Sukkerforum

Manglende respons fra jenter

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Mann 24 år fr. 14 mars 2014 09:46

Hei!

Jeg oppfatter mange jenter her inne som veldig usikre og useriøse siden responsen i stor grad er mangelfull. Forstår at jeg ikke er den eneste karen her inne og at det derfor er konkurranse.
Saken er bare det at jeg hverken skriver merkelig, stygt eller seksuelt trakasserende til jentene her. Hvorfor får jeg da ikke mer respons?? Hvorfor er ikke jentene her mer på hugget??

Er det virkelig så mange menn som regelrett er elendig til å henvende seg og flørte med jenter at de gir jentene avsmak???

Hvis det er slik at mange menn her ødelegger ryktet for menn og på den måten lar det går utover seriøse og sympatiske menn, er det veldig uheldig.

Dere kan ikke bli langt oppi tjueårene og fortsatt være like keitete og usikre som en tenåring..

Jeg vil anbefale boken "Sjekkeskolen.gode vibber" for alle menn egentlig..Det skader aldri å lese;)

Håper på seriøse tilbakemeldinger

Skjult ID med pseudonym blindebukk fr. 14 mars 2014 19:12

har mor di sagt du er pen? ;p

Skjult ID med pseudonym Trekuk fr. 14 mars 2014 19:15

Kult!

(kvinne 34 år fra Oslo) fr. 14 mars 2014 19:34 Privat melding

Helt ærlig så gir gutter meg litt avsmak pga ekle seksuelle henvendelser på første mld her inne på sukker.Hva er greia med det? Vær litt gentleman for pokker!!!!
*Puster dyyyypt og rolig*
Men det er bare fåtallet som er idiot og jeg prøver å huske at ikke alle menn er slik.
Men det store spørsmålet til deg er da -Hva skriver du i første mld til ei jente?
Kan du komme med et eksempel?

Skjult ID med pseudonym Donkeyface fr. 14 mars 2014 19:36

Her er det mange faktorer som spiller inn. Mottakeren må være åpen for å motta noe spennende. Hun bør ikke være lei. Hun bryr seg ikke om nye om hun har kommet langt med en. Du må treffe med ordene dine. Du må skille deg ut. Du må treffe henne når hun er opplagt og i skrivehumør. Du må treffe på når hun ønsker å skrive med noen selv. Og så må du treffe på nesten alle disse samtidig. De siler fort ut om du er upersonlig, slik at meldingen like gjerne kunne vært sendt til hvem som helst.
Du må bruke litt tid på å finne vinklinken din. Analyser hva de er ute etter, og du må følgelig treffe på ting som er viktig for dem. Nytter ikke å skrive til ei som ikke vil treffe aleneforeldre om du har barn f.eks.

Jeg merker selv at jeg oftere svarer om jeg er i godt humør. Jeg får også flere svar om jeg er opplagt og i godt humør når jeg skriver. For en stund tilbake begynte sukker å merke de som svarer sjelden. Da skrev jeg til 10 av dem i løpet av 2 helger. Jeg fikk svar fra halvparten. Det gikk litt sport i det, å klare den spesielle formuleringen som skal til. Men da leste jeg profilteksten godt, og prøvde å finne ut hva som ville treffe de. Hva slags humor har de. Hva liker de å skrive om. Og hvilket tema liker de så godt at de ikke klarer å la være... Jeg vet at de som treffer på min lidenskap får svar uansett, om ikke annet fordi det er spennende å skrive fag. Det er ikke lett, og igjen det er ikke noen premier for antall meldinger eller svar. Det holder til slutt med det ene svaret, om du får svar fra hundre eller ingen. Derfor er antall svar helt uvesentlig. Lykke til.

(mann 44 år fra Oslo) fr. 14 mars 2014 20:56 Privat melding

Jeg har en misstanke om at det er en hel haug med falske profiler som sukker har lagt ut. For det er virkelig få meldinger som blir åpnet å lest.

(kvinne 34 år fra Oslo) fr. 14 mars 2014 21:26 Privat melding

Falske profiler laget av sukker??njaaaa... Tror du virkelig det?
Jeg tror nok at mange jenter fort mister lysten på å svare av henvendelser som er "daue" og "tamme"... Jeg har feks ikke så lyst å svare en som bare sier "skjera?" Eller "Halla"...
Karer som viser litt dybde og som skriver til meg på en måte som viser meg at de har lest profilen min er et stort pluss i boka altså.
@agimage: hva bruker du å skrive til ei jente i første mld?

(mann 30 år fra Oslo) fr. 14 mars 2014 21:58 Privat melding

Det ser ut som det varierer veldig. Jenter mottar en god del meldinger fra useriøse gutter og blir meldingsboksen spammet.

Det er jenters oppgave å sortere ut de som er seriøse.

Skjult ID med pseudonym hellokitty fr. 14 mars 2014 23:00

Jeg skulle mer enn gjerne svart på meldinger - hadde jeg bare fått noen! Og jeg skulle mer enn gjerne hatt kontakt med menn, hadde de bare svart på de jeg sender ut...

Menn her inne sier at de mer enn gjerne vil at damene skal ta kontakt, men når man gjør det så venter det enten fullstendig stillhet eller blokkering. Og som det blir sagt over her, sexhentydninger i første melding er ikke aktuelt!

Jeg er ikke usikker, og ikke utrygg- jeg føler meg mer sikker på meg selv enn noensinne, vet hvem jeg er og hva jeg vil- men det fenger visst ikke det da. Jaja,snart er abbonementet mitt ute så da får jeg finne på no nytt ;)

Skjult ID med pseudonym Gamla fr. 14 mars 2014 23:08

@hellokitty
Signerer på den. Akkurat slik har jeg deg også!

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt fr. 14 mars 2014 23:53

Hva er en dau og tam henvendelse da?

Er det ikke bra nok å skrive at du syns vedkommende var interessant, referere til noe i profilteksten og at en har lyst til å bli bedre kjent?

Jeg husker jeg sendte noen meldinger en gang i tiden med denne oppskriften. Og det er helt greit at jeg ikke fikk svar, det betyr jo bare at de ikke er interessert.
Men det jeg lurer på er om slike meldinger altså er så tamme at de ikke en gang blir nsygjerrige nok til å sjekke profilen min?

Men samme det. Alle sier at kjærligheten kommer når en minst venter det og at kjærligheten ikke kommer når en aktivt leter etter den.
Så derfor har jeg sluttet å lete. Kanskje den kommer da.. :P

Skjult ID med pseudonym arneand fr. 14 mars 2014 23:59

@LadySilje fr. 14 mars 21:26
Siden @agimage ikke svarer trår jeg til, selv om ingen av oss er flyttbare, eller bor innenfor samme område. ;)

JRT's Rules! ^^
Btw skravle i vei, jeg er immun, og veldig medgjørlig, frem til andre kaffekopp. ;p
Say what, om du garanterer at bikkja ikke går cujo på meg, kan vi gå en tur en dag. :D
Deal?

Skjult ID med pseudonym arneand lø. 15 mars 2014 00:00

@eowyn fr. 14 mars 23:57
Svar med *Stønn*... Tolk det som du vil. *Blokker* ;p

Skjult ID med pseudonym femtitre lø. 15 mars 2014 00:07

Jeg svarer alltid,uansett .pga.høflighet.Jeg har fått endel hjerter,da svarer jeg
også,men opplevt de svarer ikke.Ja,verden er rar.Dette har ingenting med kvinner eller menn som blir misfornøyde,man blir blasert pga av dette er nettdating,og dermed tar man ikke et mennneske så alvorlig,det er liksom så lett å bare overse og gi blaffen i et svar,at det sitter et menneske i andre enden tenker mange nok ikke over desverre.

Skjult ID med pseudonym arneand lø. 15 mars 2014 00:18

@femtitre lø. 15 mars 00:07
Jeg har fortsatt til gode å sende en melding uten å inkludere noe sær humor, hvilket tydeligvis aldri faller i god jord... o.0
Såeh, jeg forstår godt at jeg ikke får noen svar :)
*sukk*
Men den dagen meldingen lander hos en som tar humoren... ^^
(Like THAT will happen any time soon...) :p
Oh well :)

Skjult ID med pseudonym EMP lø. 15 mars 2014 02:16

ikke gi deg, så vil noen svare til slutt, bare og smøre seg med litt tålmodighet :)

(kvinne 34 år fra Oslo) lø. 15 mars 2014 05:53 Privat melding

@arneand Sånn skal det gjøres :) tommel opp! Der er jeg engasjert med en gang!

(kvinne 34 år fra Oslo) lø. 15 mars 2014 06:01 Privat melding

@powpowgutt Jeg syntes det er en bra start det du skriver der.
Men så må vi huske på faktorer som:
-Har du profilbilde ( ikke et som er 10 år gammelt)
-er du innenfor aldersgruppen personen ønsker?
Bor du i samme område?
Disse 3 er avgjørende for meg om jeg skal vise interesse når noen skriver til meg.

Skjult ID med pseudonym s22 lø. 15 mars 2014 12:32

Det avgjørende for meg er utseende, ikke humoren, men litt humor i tillegg til good looking, er fint:-)

(mann 38 år fra Vestfold) lø. 15 mars 2014 13:39 Privat melding

som en skriver over her,,,du må treffe med meldingen i rette øyeblikk..
og når det kommer til de jentene som er her inne og vil fremstå som litt seriøse ,altså de som er intressert i å treffe noen,,de betaler for å være her....Det er min oppfatning
av mine 400 som var online nå nylig er det 35 som er betalingsmedlem og 87 profiler uten bilder stort sett uten tekst......

men faktorer som spiller inn for å få respons vil jeg anta ganske sikkert er Utseende som nr 1,,

alder,,,avstand,,,,flyttbar eller ikke,,,,,,,,antall barn,,alder på barn(a)....livssituasjon.......osv...

Skjult ID med pseudonym tigergutt7 lø. 15 mars 2014 16:15

Kjære ukjente jente. Du er ei kjekk, leken jente, likte profilen din spesielt godt og bildene. Vi liker friluftsliv og andre opplevelser. Jeg har ett praktisk arbeid i hage og malingsarbeid, firmaet får forskjellig oppdrag. Er ofte med i den lokale turforeningen (DNT). Jeg har vært i forskjellige fjellområder. Kjekt, traff folk, men ikke ei jente som likte meg spesielt godt. Ellers bor Mor her i (by), hjelper ho iblant. Far bor i (by). Har ei søster og er Onkel. Har vært singel i mange år, savne ei å prate med, ei å kose med, ei å ha opplevelser med. Du har lest profilen min, er en ærlig og skikkelig kar.,. Har ikke hatt alcohol og stoff problemer. Vi kan utveksle Epost og møtes etterhvert. klem fra meg.
Enig med Powpow.

(mann 24 år fra Rogaland) lø. 15 mars 2014 16:20 Privat melding

Jeg gidder ikke å sende flere meldinger. Det vanligste er er at jeg blir blokkert og da forsvinner meldingen jeg har sendt, samtidig som blokkeringen skjer. Er litt rart å logge inn etter noen timer og se at meldingen jeg har sendt, bare har forsvunnet. Ellers får jeg svar med avslag. Det er vanskelig nok å finne jenter ute på byn, men når alle meldingene blir avvist, så blir ikke nettdating en enklere måte å finne jentene på. Får bare avslag eller blokkering.

Skjult ID med pseudonym jenta lø. 15 mars 2014 17:02

Skjønner at du blir frustrert og lei, Cobra196. Du er nok ikke alene om å ha det slik, selv om det blir en fattig trøst. Hvor lenge har du vært medlem på sukker da?

(mann 45 år fra Møre og Romsdal) lø. 15 mars 2014 17:08 Privat melding

Av og til lurer jeg på hva man forventer? Forventer vi at vi skal bare kunne få hvem som helst? Jeg forstår heller ikke hvorfor mange tror at dette er enklere enn "virkeligheten" - Og jeg forstår ikke at man legger så mye vekt på meldinger og svar. 80/20-regelen er nok noe man kan bruke her, trolig er den 90/10. 90 % skriver til 10 % medlemmene. Det gir en stor hale med tomme innbokser. Det er nok mange som begynner med online dating og har store forventninger, så begynner man å tvile på seg selv når man oppdager at man er mer kresen online enn på fylla. Jeg tror utseende her betyr mye, samt at konkurransen på utseende også er hard. Det er mange vakre mennesker her, og selvsagt vil vi ubevisst trolig sikte høyere enn når klokka passere midnatt på et utested. Jeg har tidligere sagt at treffer man den rette så er det nok med "hei" - og jeg tror ikke vi skal bekymre oss nevneverdig om all fisken vi ikke får. Jeg har aldri vært på fisketur og klagd på at fisken svømmer langt ut i atlanteren, når det er noen som biter hos meg til slutt.
Blir du blokkert? Da skrev du til feil person. Får du ikke svar? Da skrev du til feil person, får du avslag, fortsatt feil person. Skal dere telle alle som er feil, så må dere telle langt. Det er ikke damenes feil at de ikke svarer. Det er ingen svarplikt her.
Nettdating er ikke en enklere måte å finne dame på. Det skal ikke være enkelt å finne dame, det må være litt vanskelig om man virkelig skal sette pris på det mennesket som er sprø nok til å ønske å dele livet sitt med oss. Mitt råd er å ta det helt med ro. Gå ut av huset, se deg selv i speilet, skap det livet du ønsker, så kommer det nok noen vandrende inn på samme vei etterhvert. Men for all del, senk forventningene, dette er ikke en nettbutikk hvor du har kjøpsrett. :)

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt lø. 15 mars 2014 17:32

@LadySilje

Ja, jeg har profilbilde. Det er også under 10 år gammelt og jeg har bilder i albumet som er under 1 år gamle.

Sender aldri melding om jeg ikke er innenfor alderen de søker. Jeg er ganske nazi på det, så om jeg er 1 år over bare eller fyller år dette året som gjør at jeg bikker over det de søker, så sender jeg ikke melding.

Om jeg bor i samme området? Hva er din definisjon på området?
Ut i fra min definisjon er svaret nei eller vet ikke. De fleste sier ingenting om hvor de holder til annet enn fylket og noen fylker er jo ganske store. Det er uansett minimum 1 time til nærmeste by hvor det kan være aktuelle jenter. 1.5 til neste by etter den igjen.
Om det er å være i samme området vet jeg ikke.
Men sender ikke melding om hun ikke søker noen fra fylket jeg bor i eller om hun har vært lat å alt er krysset av så sender jeg ikke melding om det er urimelig langt unna. Urimelig er etter min mening 3+ timer.

Kort fortalt, ja, jeg holder meg innenfor disse punktene. Men har forstått det slik at det er mange menn som ikke holder seg innenfor disse.

Å søke blant jenter fra Oslo kunne vært et alternativ, men realiteten er den at det er særdeles sjeldent at jenter fra Oslo søker noen utenfor Oslo/Akershus. Og jeg skjønner de godt, for de har jo tilgang til bøttevis med menn bare fra disse to fylkene, så hvorfor søke enda lenger unna? :P

(kvinne 41 år fra Vest-Agder) lø. 15 mars 2014 17:38 Privat melding

Jeg pleier å svare på alle meldingene jeg får. Uavhengig om det er for å høflig avslå tilbudet, eller føre en samtale og se hva som skjer. Men det finnes tydeligvis mange rare skapninger her inne som ikke tåler avvisning, eller at de får igjen med samme mynt som de selv skriver. Noe jeg fikk bekreftet for ikke så mange timene siden.....igjen.
Dette fører til at lysten for å svare på meldinger minskes. Dessverre går dette ut over de MANGE "normale" her inne (Altså de som enten kan føre en samtale, eller akseptere at mottaker av melding ikke er interessert)

Skjult ID med pseudonym s22 lø. 15 mars 2014 17:50

Oh yes, @Sweet1, jeg har blitt utskjelt etter noter ved flere anledninger hvor jeg har gitt et høflig avslag! Dessverre noen som takler avvisning meget dårlig! Har derfor begynt å blokkere etter jeg har gitt et avslag, selv om det føles litt rart..

(kvinne 41 år fra Vest-Agder) lø. 15 mars 2014 17:56 Privat melding

Må vel vurdere å gjøre det samme jeg også@s22, selv om det føles litt unaturlig og frekt. De aller fleste har jo ikke gjort noe som tilsier at de burde bli blokkert, og da er det litt rart å blokkere. Får bare håpe de aller fleste skjønner at det ikke er vondt ment da....

(kvinne 41 år fra Vest-Agder) lø. 15 mars 2014 18:04 Privat melding

Så bra at du fikk en motsatt opplevelse@eowyn...Da er det vel håp for noen og enhver..hehe :)

Skjult ID med pseudonym arneand lø. 15 mars 2014 18:05

@eowyn lø. 15 mars 18:02
Den dagen det skjer meg skal jeg titte ut og forvente å se enhjørninger gresse på plena ;p

Skjult ID med pseudonym s22 lø. 15 mars 2014 18:05

Kjenner på akkurat det samme når jeg blokkerer etter avslag @Sweet1, føles litt rart og krast på en måte. Valget stod mellom å gjøre det på den måten, eller la være å svare (orker ikke ubehagelige tilbakemeldinger mer), så da landet jeg ned på at det ble måten å gjøre det på.

Skjult ID med pseudonym s22 lø. 15 mars 2014 18:07

Stemmer, det blir på en måte litt selvforsvar @eowyn, tenker nok bare litt for mye over hvordan motparten opplever å bli blokkert)

Skjult ID med pseudonym Hess lø. 15 mars 2014 19:03

@ts

Har du blitt avvist av en dame her inne du også? DAKAR
Du får gjøre noe for å få tiden til å gå da vettu. Meld deg på et realityshow eller noe sånt.

(mann 37 år fra Akershus) lø. 15 mars 2014 19:56 Privat melding

Ikke verdt å ofre en kalori på folk som ikke svarer..
Bedre å fokusere på de man faktisk får dialog med :-)

(kvinne 37 år fra Buskerud) lø. 15 mars 2014 19:57 Privat melding

Jeg synes svaret til mundilfare er fantastisk godt. Enkelte burde lese det svaret mange ganger!

Jeg har også mer eller mindre sluttet med å gi respons om henvendelsen ikke virker interessant.
Og grunnen er at den tiden jeg bruker her, er jeg ikke interessert i å bruke på å måtte lese stygge tilbakemeldinger på mitt høflige avslag. Og det er mange som er tilsynelatende hyggelige i meldinger helt til responsen ikke var slik de hadde forventet, da kan man bli kalt både det ene, og det andre.

Skjult ID med pseudonym upraktisk lø. 15 mars 2014 20:21

Jeg har motsatt problem, jeg liker å ikke få svar jeg blir mye mer interessert med en gang da :) Men det blir jo ikke noe action ut av det for å si det sånn..

(mann 38 år fra Vestfold) lø. 15 mars 2014 20:23 Privat melding

Men til dere jenter som mener at lysten for å svare minsker betraktelig Pga dere får til tider krasse mld tilbake av de dere gir høflig avslag til og de dere får ekle mld fra ,, hvorfor skal det gå utover de som sender normale mld ? Uansett om de er interessante eller ikke?? Skjønner at det er kjipt å få sånne meldinger .. Men hvorfor ikke bare bare blokkere og rapportere de som dere får ekle mld fra og blokkere de som ikke interesserer dere? Istede for å motta 2-3 sure mld av en hunk som ikke lar seg avise eller som sender ekle mld?? Der er jo bare å blokkere med engang så slipper dere å tenke mer på det ...det er tross alt den eneste " rydde" funksjonen her inne...

(kvinne 41 år fra Vest-Agder) lø. 15 mars 2014 20:42 Privat melding

Jeg er helt enig med deg@hans80. Det er virkelig synd, for jeg vet det er MANGE normale her inne...Må vel heller bli så kald og kynisk at jeg begynner å blokkere...så kanskje man kan sile ut de uaktuelle, og heller bli positivt overrasket om man faktisk skulle finne noen verdt å prate med :P Og ja, jeg har noen få som faktisk sender skikkelige meldinger, så håper det fortsetter sånn :)

(mann 38 år fra Vestfold) lø. 15 mars 2014 20:54 Privat melding

Jeg mener hvis man skal være seriøs her inne så kan man ikke gå med den tankegangen at fordi man får ekle mld og de man har gitt høflig avslag til ikke gir seg så " gidder jeg ikke" sende mld til noen.... Da burde man heller ta seg en pause herfra...

Nei jenter... Bruk blokkerings knappen...istedenfor å la sånne ting bli et problem.. De fleste oppegående mannfolk her inne skjønner at sånn er det bare...

(kvinne 37 år fra Buskerud) lø. 15 mars 2014 21:28 Privat melding

hans80: Og jeg undrer meg over at så mange henger seg slik opp i at de ikke får svar, selv om det er negativt.
Om man ikke får svar, kan man enkelt forstå at interessen ikke er der.
Jeg har aldri brydd meg om at jeg ikke får svar, man kan da ta et hint. Jeg tenker ingenting annet om de som ikke svarer enn at de ikke er interessert, og hva er problemet? Beklager, men jeg kan ikke se det. :)

(mann 38 år fra Vestfold) lø. 15 mars 2014 21:38 Privat melding

Nei akkurat... Og hvorfor da ikke bruke blokke knappen så slipper man å få slibrige kvasse svar tilbake på et høflig avslag eller en mld nr 2,3 og 4 på hvorfor man ikke svarer?? Problem løst med en gang spørr du meg...))

(kvinne 37 år fra Buskerud) lø. 15 mars 2014 21:50 Privat melding

Joda, jeg bruker den funksjonen jeg, men jeg bruker den for å rydde i listene, utover det pleier jeg ikke blokkere folk før de oppfører seg ufint. Litt fordi at vi ser jo hvordan mange oppfatter det. Det er jo alltid noen som er misfornøyd med hva man foretar seg. Det ser vi jo av alle trådene som lages her inne:) Noen blir gretne fordi man svarer for seint, kanskje fordi man hadde et par andre ting å gjøre den dagen, andre blir sure fordi man blokkerer for å rydde i listene, andre igjen er ikke fornøyd med at de ikke får svar, eller at innholdet i svaret ikke er slik de helst ville. Til lags åt alle kan ingen gjera, rett og slett:)

Skjult ID med pseudonym Switch 540 lø. 15 mars 2014 22:27

Mye bra svar på oppfatninger av "problematikken" i denne tråden her og syntes spesiellt @ Mundilfare17:08 var eksepsjonellt bra ;)
Om du er en av gutta som føler du har no å bidra med i positiv forstand,så må du tenke at det er de som ikke svarer som taper på det hele, og ikke du som avsender!
Dette burde vel heller være motiverende enn demotiverende?
Kvalitet fremfor kvantitet gutta!
Chin up!