Alle innlegg Sukkerforum

Lite aktivitet

Vis siste innlegg
(mann 43 år fra Telemark) lø. 15 mars 2014 21:39 Privat melding

Jeg ser andre menn har skrevet om liten respons på meldinger som sendes til dere kvinner. Dette sier jeg meg helt enig i, og det skjer utrolig lite her. Nå har jeg fått en hyggelig kontakt, og mer trenger ikke jeg. Likevel mener jeg det kan gå ann å svare på henvendelser, ikke slibrige...blokkér disse....For oss andre tar det mye tid å skrive, og det klages på at vi skriver lite. Begynte å skrive en stil hver gang jeg, men får jo ikke svar....da gidder jeg jo ikke å gjøre det en rekke ganger. Så morro er det ikke å skrive om seg selv! De få førstekontaktene jeg har fått fra damene har ikke akkurat vært innholdsrike de heller.... Vel, nå prøver ikke jeg å gjøre meg upopulær her inne, men et lite hjertesukk må være lov :-) TT

Skjult ID med pseudonym Hei på... lø. 15 mars 2014 21:47

Vi er så forskjellige@Smil, skjønner du. Noen liker å skrive, andre liker å lese. Vitsen er å finne to som matcher, ikke sant? Fortsatt god helg:-)

(mann 38 år fra Vestfold) lø. 15 mars 2014 21:49 Privat melding

Det er vel nettopp det en annen tråd handler om her... Jeg mener også at man kan ta seg tid til å gi en mld tilbake når man ser at personen i andre enden har brukt tid til å skrive en hyggelig mld... Men det er ingen mld plikt her... Så intet svar betyr ikke intressert.. Enkelt og greit..
Skjønner godt at mange kvier seg for å skrive til noen... For et "hei" eller " hei hvordan står det til , mange fine bilder du har " er ikke godt nok for , tydeligvis de fleste jenter her inne..... Men nok om det...de plages jo så mye av dem som skriver ekle mld til dem og som ikke tar et nei for et nei ... Så da går det utover andre.. :p

Skjult ID med pseudonym arneand lø. 15 mars 2014 22:04

OMG
Jeg fikk just nu besøk på profilen. o.0

Dette må feires! :D

http://tinyurl.com/7v99a7t

((((^.^)

@ts
Jepp, og vi har ikke lov å syte vøtt. Såeh...
Stop Whining, stay calm, suck it up and keep at it!
*shrugs*

Menne, istedenfor svar på meldingene kan du få en virtuell øl.
*slenger over en pils*
God helg og greier dude ^^

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt lø. 15 mars 2014 22:25

@arneand

Sikkert en fake profil, for jeg også fikk besøk nå nettopp! :P

@trådens tema

Den generelle regelen heter; Får du ikke svar, er hun interessert.
Det gjelder om du skriver "Hei! Pule?" og det gjelder om du skriver veloverveid melding som tar tak i ting i profilen hennes.

Ingen vits å bruke energi på de som ikke svarer.
Fokuser på de som svarer eller jakten på noen som vil svare. :)

(mann 43 år fra Telemark) lø. 15 mars 2014 22:35 Privat melding

Ville aldri skrevet noe slibrig på nettet, så lavt synker jeg ikke. Da vil jeg heller ha ubesvarte meldinger;-)

Skjult ID med pseudonym Switch 540 lø. 15 mars 2014 22:44

Kvalitet fremfor Kvantitet ;)

(kvinne 47 år fra Hordaland) sø. 16 mars 2014 01:14 Privat melding

Det er alltid damene som blir hengt ut mest, når det gjelder å ikke svare på meldinger. Men, det går jammen andre veien også ! Syns det er mest utrolig, at man skriver " ønsker ikke å flytte over avstander " i profilen sin, og så får jeg melding fra menn laaaangt unna mitt bosted, som heller ikke ønsker å flytte over avstander. Hva er liksom vitsen med å ta kontakt da ?? Svarer på meldinger jeg får, men bor de langt unna, så takker jeg for hilsen, og sier at jeg ikke er interessert i å bruke tid på en som bor mange mil unna. Ser ikke helt poenget med å bli kjent, når ingen av oss er flyttbare. Da er det ganske surt å få noen tåpelige meldinger tilbake, om at man ikke har noe på sukker å gjøre, dersom man ikke ønsker å prate med folk. Sorry, men da går den personen rett i blokkering ! Godt mulig at mange på sukker får mange meldinger hver dag, men jeg syns nå det er greit å ha litt folkeskikk også, og svare dem som skriver. Så klart ; er det slibrige meldinger, så er det lov å blokkere, uten noe svar!! :)

Skjult ID med pseudonym . sø. 16 mars 2014 09:51

Hopefully; som før sagt, tror jeg mange menn ser det som en trygghet å kontakte damer langt unna, da er mulighetene for at det blir noe mindre.

Skjult ID med pseudonym slopestyle sø. 16 mars 2014 12:40

Kan bare snakke for meg selv, men jeg har ikke samme inntrykk som deg. Til nå har jeg fått nesten svar på samtlige meldinger jeg har sendt. Ikke at jeg har kontaktet så veldig mange, men føler meg ikke motløs for å si det sånn. Jeg får meldinger fra damer i ny og ned også. Om jeg ikke er interessert, så sender jeg som oftest en standard avslagsmelding. Veksler evt. et par høflige meldinger, men hender nok også at jeg er litt lat og ikke gir noe tilbake. Mitt tips er å jobbe med profilbilder. Man kan skrive så mye man vil, om ikke jenta liker det hun ser er det kroken på døra uansett.

(kvinne 42 år fra Vestfold) sø. 16 mars 2014 12:48 Privat melding

Tror nok bra profil bilde er lurt. Men greit å være realistisk. Målet er jo å møtes og da er det jo greit at bilde ikke lyver.
Tror kanskje at begge kjønn er like ille når det gjelder ikke å svare.

Skjult ID med pseudonym slopestyle sø. 16 mars 2014 13:16

hehe nei, sier ikke at man skal manipulere bildene ala det man gjør på diverse magasincovere med forminskning/forstørring av neser, ører, pupper og lår nødvendigvis :p

Skjult ID med pseudonym Cougar sø. 16 mars 2014 14:15

Hei!
Har vært her på sukker i evigheter.
Rydda opp i profilen min, bytta ut litt bilder til nyere kvalitet - ble superbruker - og har fått 100 vis av respons etter det.
Ja bra det, men det er selvsagt ikke alle jeg får respons av som passer meg.
Mange har gjerne en tom profil uten bilde (det står i min profil at jeg ikke ønsker kontakt med de uten bilde) - og så skriver de en lang "stil" (som du sier) - Denne stilen kunne de heller ha skrevet i profilen sin, for som oftest er den ikke personlig til meg, mer enn sånn derre klipp og lim greie - som ikke pirrer meg i det hele tatt.
Jeg er muligens litt bortskjemt med respons - men noen ganger blir jeg betatt av en profil fordi det som står skrevet i profilen gjør at jeg får litt innsikt i hvordan denne personen er, føler, tenker og ikke minst hva han interesserer seg for.
Har vi noen av de samme interessene er jo det kjempeflott – kanskje har han interesser som jeg kan begynne å like. Mulighetene er mange.
Bilde er bra, men det er ikke alt.
Så mitt råd er: Bruk litt tid på profilen din – tørr å være ærlig – Hva gjør DEG spesiell – noe må pirre min nysgjerrighet, hvis ikke så sier jeg nei takk. Men, om ikke du passer meg så kan det jo hende du passer til noen andre.
Lykke til videre.

Skjult ID med pseudonym gørl sø. 16 mars 2014 22:53

Jeg har fått en god del mail jeg dessverre ikke svarer på. Grunnene til det er at : det føles kjipt å avvise folk, jeg tenker at de får tenke at null svar er lik avvisning. De gangene jeg har brukt en av de ferdiglagede avvisningen til sukker, blir noen mannfolk DRITsure og sender gjerne en ferdiglaget sukker- avvisning tilbake! Det er også veldig mange mannfolk her som ikke svarer oss jenter heller, så det går begge veier...

(mann 43 år fra Telemark) sø. 16 mars 2014 22:59 Privat melding

Det var mange gode innlegg her, og takker så mye for gode svar. Takker så mye så langt :-)

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt sø. 16 mars 2014 23:20

@Cougar

Du sier; "Så mitt råd er: Bruk litt tid på profilen din – tørr å være ærlig – Hva gjør DEG spesiell – noe må pirre min nysgjerrighet, hvis ikke så sier jeg nei takk."

Oki. Fair enough, men hvis de fleste damer tenker som deg så er jeg jo fullstendig sjanseløs. Ja faktisk enda mer sjanseløs enn det jeg allerede tror.
For det er absolutt ingenting som gjør meg spesiell. Jeg er bare helt vanlig, med helt vanlig interesser, med et helt vanlig liv og hatt helt vanlig opplevelser og oppvekst.
Det er så lite spesielt at til og med jeg selv syns det er drit kjedelig å snakke om. :P