Alle innlegg Sukkerforum

kresne damer

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym sepp sø. 16 mars 2014 20:40

Lurer på om damer er langt mer kresne her inne enn ute i den virkelige verden. Kan virke sånn for meg. Får jo svar av ca. 10 % av de jeg skriver til. Etter et par replikkvekslinger slutter fem av de ti å svare. Av de fem som er igjen går 2 % med på å ta en kaffe eller liknende og en av de to ombestemmer seg og slutter å svare. Jeg synes ikke sukker gjør tilværelsen og selvtilliten bedre for tida.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt sø. 16 mars 2014 21:36

Klart de er det. Er ikke du kresen da?
Kresen er jo et kvalitetsstempel, for en nøyer seg ikke med hvem som helst.
Altså det totalt motsatte av å være desperat. :P

(mann 45 år fra Møre og Romsdal) sø. 16 mars 2014 21:46 Privat melding

10 % svar er bra. Selvsagt er vi alle mer kresne her inne. Det ligger i utvalgets natur. Sukker styrer ikke din selvtillitt, de har en tjeneste du velger å benytte deg av, og så kommer du med for høye forventninger. Det fremstilles som en godtebutikk hvor man bare kan forsyne seg, bare for å oppdage at man ikke når opp til øverste hylle. Jeg forventer å finne ei kresen dame, ei som ønsker å skape noe bra, hvor jeg, for henne er på øverste hylle og motsatt. Ikke tenk på utvalget, ikke mål din suksess i antall svar eller dates. Suksessen her er todelt: a) holde ut til du blir vant til livet alene og blir evig kunde her b) du går i mål med ei. - ok kan jo være at du ønsker flest mulig ligg eller noe sånt, da måles jo sukess på en litt annen måte, men da hadde jeg heller gått på byen litt oftere. Uansett lykke til.

(mann 36 år fra Rogaland) sø. 16 mars 2014 21:57 Privat melding

Jeg må nå si at jeg selv er mye mer kresen her enn jeg er ute i den "virkelige" verden. Her har jeg jo muligheten til å prøve å finne en "perfekt" match m.h.t interesser osv mens ute i villmarken så blir det mer tilfeldigheter som rår.

Jeg tror nok det er lettere å finne noen "ute blant folk", men jeg mistenker at om man finner noen på en plass som dette så er det vel høyere sjanse for å få i gang et forhold som virkelig kan ta av.

Skjult ID med pseudonym Missb sø. 16 mars 2014 22:04

Jeg er ikke kresen, bare veldig selektiv :-p

Men det er lett å bla forbi en profil om den ikke faller i smak med en gang, det er jo liksom alltid en ny.. Kanskje man går glipp av noe på veien på den måten? Samtidig er "dette" faktisk lettere i virkeligheten, å treffe nye folk og komme i prat med dem :o)

Skjult ID med pseudonym reg sø. 16 mars 2014 22:19

"Perfekt" match, finnes den?
Mange har pyntet på beskrivelsene sine, mange kan ikke beskrive seg selv.
Så den personen man leser om, er neppe personen bak.
Og til slutt har vi den såkalte kjemien, den vet man aldri på bakgrunn av bare tekst...

Skjult ID med pseudonym Bad-Guy sø. 16 mars 2014 22:21

Helt klart. Sendte en melding til ei berte 30 km unna og ho svarte aldri.
En stund senere så jeg henne brått på et utested mens jeg jaktet på ei annen jente. Da skal jeg si hun bruset og småflørtet nesten på grensen til forstyrrende stalking.

Da var jeg visst mer en sexy nok, konkurranse likte hun i alle fall ikke,

Skjult ID med pseudonym stek sø. 16 mars 2014 22:39

@reg
Perfekt blir det aldri, derav gåsetegn.
nja, man kan vel stille seg opp ved salatdisken i butikken og stirre på jentene som er ute å handler og satse på at de er der for å finne mann eller sitte helg etter helg utenfor et utested å håper på et kvinnemenneske som ikke er sminka til det ugjenkjennelige, dritings eller ute bare for å ha seg. Uansett hva man gjør så vet man vel aldri noe sikkert på bakgrunn av ingen info. Det beste man kan gjøre er å prøve å begrense søket.

Skjult ID med pseudonym gørl sø. 16 mars 2014 22:44

Tro meg, det er ikke bare jenter som er crazy kresne. Jeg får nesten aldri svar av mannfolk her inne, selv om jeg selv synes de har beskrevet meg fra A til Å i beskrivelsene av drømmedama. Vel vel, lykke til folkens!

(kvinne 44 år fra Akershus) sø. 16 mars 2014 23:03 Privat melding

Tror kanskje det å være kresen ofte forveksles med å være litt redd for å velge feil. De fleste rundt min alder har gjerne blitt skuffet, brent eller noe og har forhåpninger om at den rette finnes....da kan det være skummelt å ta skrittet...

(kvinne 41 år fra Vest-Agder) sø. 16 mars 2014 23:08 Privat melding

Enig med @ Elida74 her. Om jeg er kresen vet jeg ikke, men alt er om smak og behag. Og er likedan irl også. Vil også påstå at det er nokså likt uavhengig kjønn.

Skjult ID med pseudonym sepp sø. 16 mars 2014 23:23

Sweet: Å velge nøye er nok felles for begge kjønn når det kommer til å gifte seg. Kanskje ikke like felles når det gjelder noe mer uforpliktende.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt sø. 16 mars 2014 23:24

@Bad-Guy

Haha, det der kommer ALDRI til å skje meg. Om noe så er jeg enda verre i virkeligheten enn på nett. :P

Den dagen jenter begynner å sende meg meldinger, ja da burde det gå et stort varsko ut til samtilige mannfolk i verden, for DA er tilstandene virkelig ille. :P

(kvinne 41 år fra Vest-Agder) sø. 16 mars 2014 23:33 Privat melding

@sepp Det er derfor jeg har notert det i profilen min, at jeg ønsker "fast forhold". Men har dessverre vært ute for menn som sier det samme på profilen sin, men meldingene/signalene de sender tyder på noe annet. Og det går nok begge veier, som alle de andre utfordringer her på nett ;)

Skjult ID med pseudonym arneand sø. 16 mars 2014 23:34

@Powpowgutt sø. 16 mars 23:24
Jeg skal ikke være egoistisk og holde denne for meg selv, så her har du noe å legge i albumet ditt:
http://tinyurl.com/nn3ye8k
;p

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt sø. 16 mars 2014 23:38

@arneand

Pff.. Fortsatt ikke tydelig nok.. :P

Skjult ID med pseudonym arneand sø. 16 mars 2014 23:45

@Powpowgutt sø. 16 mars 23:38
hehehe ;p

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ma. 17 mars 2014 00:34

@eowyn

Litt usikker på om jeg hadde tålt det. Godt mulig jeg hadde freaket helt ut.. :P

Og vil du virkelig døtrene dine så vondt at de skulle sendt meg en melding? :P

Skjult ID med pseudonym hemmelig ma. 17 mars 2014 00:38

@sepp

Jeg er imponert over at du har en SÅ høy svarprosent! For min egen del må jeg nok regne i promille og selv det kan vise seg å være for grovmasket... Med andre ord, du har lite å klage på :)

(kvinne 37 år fra Buskerud) ma. 17 mars 2014 08:19 Privat melding

Om man treffer en person man forelsker seg i der ute, gjør man jo det fordi at man blir kjent med personen først.
På nettet skal man velge ut hvem man tror man kan passe sammen med før man har møtt vedkommende, og da blir jo nødvendigvis litt andre kriterier man kan velge ut ifra. For eksempel profiltekst og bilde(r), bosted, alder, interesser barn/ikke barn, og andre ting man synes er viktig, eller ikke fullt så viktig.

Skjult ID med pseudonym Mann 2014 ma. 17 mars 2014 20:53

Jeg er som sagt helt ny her,og har aldrig før skrivet meg til ei dame,så jeg synes det er skummelt på en måte,jeg vet ikke hva jeg skal skrive heller,får helt jernteppe liksom.
Jeg tror ikke at jeg tør å skrive noen melding,så får det heller ugjort,jeg har heldighvis bare betalt for 1 måned,og når den er over kommer jeg nok til å sltte hele profilen--nå tenker jeg litt høyt her--men det får bare bli sånn--til dere som våger--lykke til i allefall:)))

(kvinne 44 år fra Akershus) ma. 17 mars 2014 21:01 Privat melding

Mann 2014: kan da vel ikke gi opp før du har forsøkt? :)

Skjult ID med pseudonym Mann 2014 ma. 17 mars 2014 21:18

Elida-jeg vet ikke-Jeg har aldrig hadt noe hell med kvinnfolk,og er godt over 50-så det toget har antaglig godt (tror jeg) men det vel muligens et lite håp.
Det var derfor jeg melte meg inn,men da jeg så profilene-fikk jeg helt spader,jeg tror jeg har godt så lenge single at jeg har blitt redd jenter eller noe.
I dagliglivet går det greit med jenter veninder og bekjente,men når det kommer til dette, (altså sjekking å sånt) så trekker jeg meg unna,det er ikke normalt for en mann asså!

(kvinne 44 år fra Akershus) ma. 17 mars 2014 21:42 Privat melding

Hehe, ser den :) men jeg tror så absolutt det finnes en spesiell for oss alle :)

Skjult ID med pseudonym Mann 2014 ma. 17 mars 2014 21:55

Hva er egentlig kodene her inne-er det menn som skal ta kontakt først?

(kvinne 44 år fra Akershus) ma. 17 mars 2014 22:22 Privat melding

Mann 2014: tror ikke det er noen kode der. Jeg tar gjerne kontakt med mannen :)

Skjult ID med pseudonym Missb ma. 17 mars 2014 22:31

@Mann 2014: Det er fritt frem for begge parter å ta kontakt :o) Du må ikke være redd for å prøve, da kommer du gjerne ingen vei ;o)

(kvinne 56 år fra Østfold) ti. 18 mars 2014 00:15 Privat melding

Mann2014; Kaller meg ikke dreven i nettgamet, har ikke vært på mange dater, men har hatt profil her en gang før også. Men jeg kjenner meg igjen med det du skriver. Jeg var livredd de første meldingene. Ville jo forsøke å være meg selv og trodde nok en kort stund at alle profiler var seriøse. Det har jeg oppdaget at de ikke er. Noen gjennomskuer du fort andre tar det litt tid med. Men som flere sier her, gi ikke opp og ikke vær redd for å ta kontakt. Det finnes seriøse her som mener hva de skriver til både deg og i sine profiler. De er bare ikke så enkle å finne......

Skjult ID med pseudonym Lykkelig ti. 18 mars 2014 00:26

Jeg tror det at de fleste kanskje blir litt mer oppmerksomme og kritiske her inne enn ute på byen f.eks, men det er jo for at her må vi lete oss frem, mens på byen ser vi personen der og da :)
Jeg vet godt hva jeg ikke vil ha, og er ganske sikker på hva jeg vil ha, men det ser ut for at det er vanskelig å finne her inne...
Jeg ser de jeg passer inn i beskrivelsen til, men jeg får ikke noe respons om jeg har vært inne på profilen og ikke alltid jeg får svar på brev heller så jeg tror nok at gutta også er rimelig "kresne"... Ikke at jeg er noen modell, men er det kroppen som betyr alt da? Ikke likheter/ulikheter som man kan oppfylle hverandre med? Ikke felles interesser?

Jeg vet ikke jeg, men jeg tror det er mange som er kritiske her inne :)

Skjult ID med pseudonym Mann 2014 ti. 18 mars 2014 00:51

Papou
Takk for at du delte dette,nå føler jeg meg ikke så alene--men det jeg har problemer med er å starte en melding,jeg startet med skrive om litt om at jeg liker profilen hennes,og litt om meg selv-plutselig ble jeg bare blokkert,sånn helt uten videre-jeg var ikke en gang ferdig med å skrive eller sendt noe enda-det er nesten som de kan lese det man skriver før man sender noe,så da ble jeg enda mere redd for å ta kontakt,dette skjedde et par ganger,så jeg skriver ikke noe mere i kveld vertfall??

Skjult ID med pseudonym durrr on. 19 mars 2014 03:42

Er blitt kynisk som faen jeg. Etter det har jeg både fått langt flere dates, og erfart at kvinner føler mer attraksjon ovenfor meg.

En negativ side ved det er at kvinner som jeg avslår, ved den typiske "aldri svar meldinga" metoden, vil nå anse meg som overfladisk/overlegen/kresen , mens realiteten er at jeg gjør akkurat det de fleste damer gjør til meg.

(kvinne 56 år fra Østfold) on. 19 mars 2014 14:48 Privat melding

Mann2014. Jeg tenker slik at de som blokkerer meg uten egentlig å ha en gyldig grunn er ikke en person som vil passe for meg uansett. Nett dating består kun av ord og stillbilder. Det er ikke enkelt og det er lett og feile. Men jeg ble nettopp blokkert etter to meldinger. Ettersom jeg er blitt en voksen dame så er mine øyne mer kritisk til hva som blir skrevet og hva jeg kan lese mellom linjene. Hva syntes der. Meldingen jeg fikk var at vedkommende var blitt både skeptisk og kresen og litt bla bla.

Måten det var skrevet på gjorde at jeg satt igjen med et inntrykk at det var sutrende. Hadde de samme ordene vært formulert ved at han var både skeptisk og kresen, men at min profil gjorde det slik at han kanskje så et ny vending på det inntrykket, så ville jeg reagert helt annerledes.

Jeg skrev tilbake om at jeg oppfattet denne tilnærmingen som at det kanskje lå litt skuffelse og bitterhet bak ordene, men at jeg håpet det var feil inntrykk jeg hadde fått. For sammensetningen i meldingen gjorde det også slik at dette ordet " kresen " kunne oppfattes som selvskryt. Jeg ble umiddelbart blokkert...ler

Vi er alle forskjellige, men for meg så er det viktige at jeg oppfatter mannen bak meldingene som en helt vanlig mann som jeg kan trives med. Noen som gjør at når jeg ser tilbake så var faktisk livet litt gråere uten han og her har verken rikdom, flott bil eller jobb med saken å gjøre.

Så jeg tror ikke det er så viktig at du imponerer med noe. Det de fleste liker er at det de leser kan identifiseres med at det er en positiv person bak ordene.