Alle innlegg Sukkerforum

Å være mann, tidlig-30 og singel...

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym hansen sø. 16 mars 2014 22:11

... er fantastisk!

Det er mye syting fra mannfolkene her, men jeg føler bildet på ingen måte er så svart! Snarere tvert imot! Jeg vet også at jeg kommer til å få pes fra en del her for dette innlegget - derfor anonym.

Først noen ord om meg selv. Jeg er ingen Brad Pitt, men har nok en del kjærestekapital. Jeg var aldri en av de kule og hadde frem til jeg nådde slutten av tyveårene, min storhetstid i barnehagen og barneskolen. Ungdomsskole, videregående og studier var fullstendig tørke på dameområdet og jeg debuterte sent.

Nå som tidlig i 30-årene har jeg følt et visst behov for å "ta igjen" det tapte og opplever at jeg omtrent flommer over av tilbud fra bra damer. Spesielt fra de som ligger 8-10 år under i alder. Jeg vil påstå at for menn i min alder, er det med kombinasjonen Sukker/tinder/real life, ingen heksekunst å gå på date hver uke. Ofte dagen etter, eller samme dag som jeg tar kontakt. For ordens skyld: Jeg er tydelig på at det fra min side er bare for gøy før det blir noen "happy ending" på daten.

Slik sett kjenner jeg meg ikke igjen i den gjengse beskrivelsen her om at det er umulig å komme i kontakt med jenter. Det er riktignok få jenter som tar kontakt og det er ikke så lett å få respons fra de som er på min egen alder, men du verden som interessen fra de litt yngre er!

Mitt problem i øyeblikket er at jeg er usikker på om jeg ønsker å binde meg til et forhold. Jeg kan date ei utrolig bra dame, men tenke at det kommer ei som er penere/morsommere/snillere rundt neste sving. Tror egentlig jeg har blitt avhengig av dette...

Skjult ID med pseudonym Stine sø. 16 mars 2014 22:15

Du har fått sukkersyke. Det er alltid noen bedre rundt neste sving.

God bedring!

Skjult ID med pseudonym arneand sø. 16 mars 2014 22:16

@ts
Whatever dude ;p

Skjult ID med pseudonym j23 sø. 16 mars 2014 22:20

Du skulle sett temmelig bra ut for at du som har passert 30 skulle vært av interesse for meg. De fleste menn som har passert 30 fallerer drastisk!;-)

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt sø. 16 mars 2014 23:14

No offense, men her er det noe som er bullshit.
Enten så får du ikke så mange tilbud som du påstår, eller så er du vesentlig kjekkere enn du selv gir deg kreditt for.

Legg til at du sikkert er ganske så frempå og selvsikker så er det klart at det renner på.

Men du bekrefter også at fremgangen din er typisk for en som bare vil ha det morro. Som igjen gjør at vi andre blir mer passive for å skille oss ut, du vet, oss andre som vil litt mer enn bare å pule.
Og når vi blir mer passive, så faller damene enda hardere for de som er frempå og slik går sirklen. :P

Jeg tror ikke de som klager klager over at de ikke får pult. De klager over at de ikke får napp fra ei som de ser på som kjærestemateriale.
Det er tross alt litt mer krav inne i bilde da enn om du bare skal ha sex.

Skjult ID med pseudonym brann sø. 16 mars 2014 23:22

Sant det. Pow. Er jo latterlig enkelt om det eneste man vil er å pule småjenter. Det er tross alt en grunn til at dating sider flommer over av alenemødre i 30åra. 20åringer går jo tross alt stort sett på skole enda og har null erfaring.

Skjult ID med pseudonym j23 sø. 16 mars 2014 23:29

Hmm, vel vel, har såpass erfaring og kresen nok til at jeg ikke tar til takke med hva som helst...:-)