Alle innlegg Sukkerforum

Bare Lurer på noen ting:))

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Mann 2014 ma. 17 mars 2014 14:29

Hey guys,jeg bare lurer på et par ting her--disse matche greiene,hvorfor skal folk være helt eller nærmest like i matchen?
Jeg trodde at forskjeller utgjorde positive ting i et forhold (med forbehold da,muligens ville ikke rake motsettinger funke så bra) men kansje halve.

Også er det dette med å komplisere tingene,mer enn de egentlig er-eksempelhvis stille rimlig store krav for sin partner--før man i heletatt har testet ut en date,gjerne en kaffedate om man er skeptisk.
En kaffedate er jo egentlig vinn-vinn for begge parter uansett om det blir noe mere eller ikke,man lærer seg å kjenne andre menneskers væremåte,,og man kan fremdeles respektere den andre,uten å angre på noen ting-det er en god erfaring å ta med seg videre:)))

Skjult ID med pseudonym Woopa ma. 17 mars 2014 16:07

Veldig enig med deg =)

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ma. 17 mars 2014 16:16

Jeg mener å huske at matching formulaen til Sukker har kalkulert inn 'opposites attract' konseptet.

Ergo vil du ved høy match oppleve at en er forskjellig, men ikke så mye at det nødvendigvis blir problematisk.

At folk ignorerer dette og heller leter etter en person som er relativt lik seg selv er selvsagt noe helt annet og ikke noe en kan gjøre noe med.

Skjult ID med pseudonym Switch 540 ma. 17 mars 2014 16:56

@ts: Deler oppfatning med deg her ;)

(mann 45 år fra Møre og Romsdal) ma. 17 mars 2014 19:30 Privat melding

Den dagen en PC klarer å kalkulere hvem som matcher meg blir jeg imponert. En ting er hva som passer, en annen ting er hva slags mennesker du får kjemi med. En helt annet ting er hva slags menneske du er på jakt etter, og hvilke kompromiss man er villig til å inngå. Den klarer det ihvertfall ikke med de spørsmålene som er her. Egentlig kunne de kuttet ut hele den for min del, da jeg tror mange henger seg for mye opp i den.

Skjult ID med pseudonym JohnDoe ma. 17 mars 2014 19:41

Men hvordan kan jeg som nærmer meg 40, ha match med ei på 17 år?? jeg søker IKKE yngre jentunger!!

(mann 36 år fra Rogaland) ma. 17 mars 2014 19:47 Privat melding

det er i alle fall irriterende at avstand ikke er en faktor.

Skjult ID med pseudonym Mann 2014 ma. 17 mars 2014 20:01

Ja,jeg er enig med dere,de spørsmålene vi fyller ut i matchen er jo bare basis spørmål,nå det kommer til profilen viser det seg at en god del motsier seg selv om hva de har svart på matchen,så det at to stykker har svart det samme,betyr nødvendighvis ikke at de matcher så mye som sukker vil ha det til:)))