Alle innlegg Sukkerforum

Profiler med svargaranti.... ?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Pia fr. 21 mars 2014 10:53

Hei
Lurer litt på de brukerne med svargaranti, når man sender en melding til dem,- Så svarer de ikke ? Da kan man vel degradere de til vanlige brukere eller ? ( :) )

Skjult ID med pseudonym blindebukk sø. 23 mars 2014 14:36

nei..viser berre at du ligger enda dårligare an enn du trudde..;p

(kvinne 34 år fra Oslo) sø. 23 mars 2014 14:41 Privat melding

Da får de vel ikke lov å stå på den listen med svargaranti. Men da må de kanskje rapporteres inn eller noe?

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt sø. 23 mars 2014 15:33

Tror det går automatisk.
Nå husker jeg ikke helt, men mener å ha lest at en trenger ikke å ha 100% svar for å være på den lista.

Skjult ID med pseudonym Skrujern sø. 23 mars 2014 16:56

Lista er bare tull. Verdt å huske at det ikke trenger å være et positivt svar. "Beklager, jeg synes du er for stygg" er jo også et svar.

(kvinne 34 år fra Oslo) sø. 23 mars 2014 17:01 Privat melding

Den lo jeg høyt av @skrujern!
Sant det, selv om det loves svar, så er en ikke garantert hyggelige tilbakemeldinger.

Skjult ID med pseudonym Dr Harepuz sø. 23 mars 2014 22:34

;B

Skjult ID med pseudonym Lykkelig sø. 23 mars 2014 22:40

Jeg har fått svar fra alle jeg har skrevet til fra den lista, men nei... det er ingen som har opprettholdt kontakten. Men svar har jeg fått... Noen kan det ta litt tid å få svar fra, men svaret kommer.. Og sent svar er bedre enn ikke noe svar ;)

Skjult ID med pseudonym Pia ti. 25 mars 2014 14:12

Ja godt mulig eg ligger dårlig ann i forhold til mitt utseende, selv om ingen har blitt skremt av det til nå. Tror eg har skrevet til en el. to på den lista og ikke fått svar, ikke det at det bekymrer meg nei. Men dog... Hva er liksom vitsen med å ha en slik liste.

(mann 59 år fra Buskerud) ti. 25 mars 2014 15:29 Privat melding

TS
det kan værere grunner til at de ikke svarer,det kan være at de har funnet ''en'' som de konsentrerer seg om,og ikke vil ri flere hester på en gang for ikke å rote det til,så den svargarantilista må vi ta med klype salt:)))

(kvinne 57 år fra Troms) ti. 25 mars 2014 15:49 Privat melding

Ja det er sant..... men skal de stå på listen med personer som gir svargaranti.... så må de jo svare på en eller annen måte... Gi tilbakemelding. Det er nå min mening.

Skjult ID med pseudonym Pia ti. 25 mars 2014 15:54

Ja der sa du det Satelitta...:) det jeg mener... !

(mann 59 år fra Buskerud) ti. 25 mars 2014 16:03 Privat melding

Satelitta

Tenk deg om fant en mann som var ''så '' kjekk,og du ville konse om bare han,også får du 10 hendvendelser fra noen som ikke er i nærheten,da er det lett å glemme både lister og alt mulig,også vil de ikke kaste bort tid på andre--hva hadde du gjort?

Dessuten kan man være glad til om ikke bare blir blokkert,blir man blokkert har man jo forsåvidt fått svar-sant?

Er litt enig med ''PIA'' her om at den lista er litt dødfødt:))))

Skjult ID med pseudonym Pia ti. 25 mars 2014 16:16

Da sier vi så da.... at Lista er dødfødt...:) Men uansett høflighet å svare ! Hadde eg funnet med en som eg ville ha...hadde eg straks slettet meg fra denne datingsiden :)

(mann 59 år fra Buskerud) ti. 25 mars 2014 16:28 Privat melding

Pia

Det var ikke ment som at jeg sier at det er riktig at man ikke svarer,men at jeg tenker at det kan være en grunn til at det blir sånn!

Derfor står jeg ikke selv på den lista,for jeg synes ikke garanterer noe som heldst i egentlig forstand-og om det er slik som jeg tenker,er hele lista er døfødt,det kan seff være mange andre grunner til at det ikke svares også:))))

Skjult ID med pseudonym Pia ti. 25 mars 2014 16:59

OK :)

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ti. 25 mars 2014 17:06

Jeg har svargaranti! ;)

Skjult ID med pseudonym Brille ti. 25 mars 2014 18:22

Aldri før kunne jeg mer tenkt enn å bruke valget : Marker ehele tråden som søppel.. men som journalist greide jeg ikke la være å ytre en tanke her...

Om de med svargaranti skal bli degradert... degradert til? Om personen ikke velger å svare så har de vel ikke lyst.. Men når det er sagt så kan jeg se det uheldige, for de som venter på et svar, fordi de tror de har krav på et svar, av en eller annen grunn.

Som et svar på din enorme skuffeflse og irritasjonmoment, jeg antar det ikke er første gangen du går ventende på noe du selv mente du hadde krav på! ellers hadde du nok ikke gjort det kunne for etter dine ord få den "nedgradert"... og rapporteres slik at de blir straffet for de ikke synts du eller din profil var tiltrekkende nok til å offre noen ord... til deg...
Men det har seg slik at mange ikke vet de er "under ed" som det kan høres ut du mener de er... så med andre ord som blindebukk skrev...

Du ligger du ligger dårligere ann enn du trodde.... ;)

Skjult ID med pseudonym Pia ti. 25 mars 2014 18:43

Ja man skulle ikke tro du var journalist.... men ja de kan jo kverulere da. Jeg skrev lengre opp at det brydde ikke meg om de ikke svarte, men eg skjønner ikke vitsen med at den listen finnes. Har friere nok, så føler da overhode ikke at eg ligger dårlig ann, sånn sett :)

(kvinne 33 år fra Oslo) ti. 25 mars 2014 18:44 Privat melding

Det er vel slik, så vidt jeg vet, at en må svare på denne posten med svargaranti innen få dager (tre/fire dager, eller noe). Hvis ikke blir vedkommende som mottar posten tatt av svargarantilisten for en periode.

Jeg er selv på svargarantilisten, og har måttet svare på kort tid. Men som det er sagt ovenfor, så er et negativt svar også et svar. Jeg har flere ganger svart "ikke interessert", men har i det minste svart dem noe.

Skjult ID med pseudonym Pia ti. 25 mars 2014 18:47

Ja eg har ikke sagt noe om at svaret må være positivt, bare et svar. Men gjør ikke meg noe som sagt :)