Alle innlegg Sukkerforum

Svar på mail

Vis siste innlegg
Skjult ID fr. 21 mars 2014 19:35

Hva er greia....synes jeg er ganske aktiv her inne...prøver å bli kjent med folk...enten via Mail eller vise annen interesse som i form av hjerter etc. Får endel mail tilbake, og svarer ALLTID....er ikke det vanlig at man svarer når man blir spurt om noe...mulig jeg tar feil:-( Og de av dere som kun er ute etter sex....vær nå så ærlige at dere skriver det på profilen deres da....så slipper jeg å bruke tid på en som bare er ute etter å få seg et nummer....og ja....sex har mye å si i et forhold....det er ikke det jeg sier...men når det andre spørsmålet du får er om du svelger så er det jo ikke vanskelig å skjønne hvor resten av samtalen vil gå hen...Noen som har synspunkter....dette har vel blitt tatt opp x antall ganger her på forumet, men håpet er jo at de som aldrig svarer på Mail kanskje leser da og føler seg truffet...

Skjult ID med pseudonym arneand fr. 21 mars 2014 19:45

@ts
Sammenlign hver melding sendt med ett kast om du er ute og fisker.
Det er like gode odds for å få svar, som for å få napp... ;)

Skjult ID med pseudonym blindebukk fr. 21 mars 2014 19:48

ka er første spørsmålet da?;)

Skjult ID fr. 21 mars 2014 19:51

Så det du sier er at det lønner seg å bruke garn....heheh

Skjult ID fr. 21 mars 2014 19:52

Og svar til blindebukk....etterlyser vanlig høflighet at man svarer på mail...enten positivt eller negativt....men et svar synes jeg er det minste man kan forlange av vanlig høflighet...:-)

Skjult ID med pseudonym blindebukk fr. 21 mars 2014 19:55

det va ikkje svar på mitt spørsmål..;) nr 2 va..svelger du,så da lurer eg på ka nr 1 er...

Skjult ID med pseudonym arneand fr. 21 mars 2014 19:55

@Skjult ID fr. 21 mars 19:51
Lei en trål med en gang!

Næh, men det lønner seg å være bevist på hvor og når man sender melding. ;)

Men ikke hør på oss som fortsatt er her når det kommer til noe annet.
Det må være en grunn til at vi fortsatt er her, eh? ;p

Skjult ID fr. 21 mars 2014 19:59

Skjønner jo klart hvorfor blindebukk er....han skjønte jo ikke spørsmålet en gang...Så ikke rart at du fortsatt er her...heheh

Skjult ID med pseudonym blindebukk fr. 21 mars 2014 20:08

19.59...ikkje ve så rævhøl da...;)

Skjult ID fr. 21 mars 2014 20:09

Det er ikke det som var spørsmålet....mulig jeg blanda litt mange punkter inn....men jeg etterlyser kun vanlig høflighet....d.v.s. Svar på mail, enten positivt eller negativt...

Skjult ID fr. 21 mars 2014 20:15

Og svar til blindebukk er....på det første spørsmålet....pleier som regel å skrive noe sånt som....fin profil, lyst til å bli kjent...og da er ikke akkurat svaret jeg sikta til....nr. 2.....det jeg forventer å få. Er absolutt ikke prippen, og er enig med flere her om at det intime teller veldig mye i et forhold, men det var ikke det som var spørsmålet....det var et eksempel på noen av svarene jeg har fått....noen er selvsagt veldig mye mere seriøse, og det er jo hyggelig:-)

Skjult ID med pseudonym frøken-o fr. 21 mars 2014 20:15

ler nå godt av -blindebukk- jeg da .... )

Skjult ID med pseudonym blindebukk fr. 21 mars 2014 20:19

oki..berre lurte på om dei va så høfflige å spørre om ein suger før ein spørr om ein svelger..;p

Skjult ID fr. 21 mars 2014 20:21

Heheh....morsom du blindebukk...

Skjult ID med pseudonym blindebukk fr. 21 mars 2014 20:36

tj..va oral,ikkje anal...;p ;)

Skjult ID med pseudonym blindebukk fr. 21 mars 2014 20:51

janei deg blir eg ikkje klok på:) men har ikkje lagt ned noken innsats for å bli det heller da..:)

Skjult ID med pseudonym FlinkPike fr. 21 mars 2014 21:04

Syns nå det er mangel på folkeskikk å ikke svare på høflige, normale forespørsler jeg...

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt fr. 21 mars 2014 21:51

Er du ikke interessert så er det helt greit at du ikke svarer, men vær så snill og ta deg bryet med å blokkere i det minste. :P

Hva skal en si egentlig? Ufattelig hvor ødeleggende oppførselen til disse som bare er ute etter sex egentlig er for oss andre menn.

(kvinne 47 år fra Akershus) fr. 21 mars 2014 22:02 Privat melding

@Powpowgutt. De ødelegger nok mye, men i det store og hele synes jeg at de fleste menn oppfører seg veldig bra.

Menn er menn og noen vil alltid bruke sex for å få kontakt og de tror det at å spørre om vi svelger på 2 melding er akkurat det vi jenter/damer ønsker å høre......nope.....

(mann 59 år fra Buskerud) lø. 22 mars 2014 12:44 Privat melding

TS

Ja djiisøs krayst så respektløst,en ting er at noen kansje er ute etter elskere og elskerinner her,men det er jo ikke synonymt med at absolutt alle er ute etter det!

Selvsagt spør man ikke etter slikt i andre mailen,jeg ville aldrig spurt om slikt i noen mail overhodet,det er vel slike ting man etterhvert finner ut av,om det skulle bli klaff,og man havner i senga uansett!

(mann 42 år fra Akershus) lø. 22 mars 2014 13:31 Privat melding

Jeg er helt enig veldig mange som ikke svarer, og det finnes sikkert mange grunner til det. Det første som slår meg er at det kanskje er den enkleste måten.
Men mellommenneskeliginteraksjon er ikke enkelt, og det har aldri tatt kort tid. Det å være en forståelsesfull person en god partner og en god sjef handler om å ha evnen til å se mennesket. Derfor er dette egenskaper de aller fleste av oss har, vi gidder bare ikke bruke det i samme utstrekning hele tiden.
Det som er trist er at mange ikke oppfatter at her inne er vi alle litt avkledde, følelsesmessig, man presenterer seg selv og gir noe av seg selv, og da er det ofte svært ubehagelig å bli sparket i magen.

Jeg er helt enig med trådstarter, man opptrer i alle sosiale sammenhenger på en høflig måte.
Om noen går opp til deg på gaten, og sier hei, så svarer man da hei. Om den som sier hei i tillegg har sett en masse informasjon om deg så blir det jo nesten kleint å ikke si hei tilbake.

Her på internettet så er det visst andre spilleregler, og jeg er nok ikke god nok i dette men for meg er det helt usosialt og tenderer til frekt å ikke svare noen som sender en hilsen.

Det fremstår forøvrig som relativt pussig at noen mennesker tror at sex er det som gjør et forhold. Sex er ikke uviktig, men det er bare en del av det hele. Om vedkommende får seg til å spørre om du svelger i 2. melding så tenker jeg at dette er en sånn person som kanskje helst bør betale for sex.
Blir veldig spennende å se den personen i virkeligheten som går opp til en kvinne og først deler ut masse informasjon om seg selv for så i 2. setning å spørre svelger du?

En slik person ville ganske snart blitt sett på som en seksuell avviker og kunne blitt tiltalt for seksuell trakassering. Det er merkelig at dette plutselig er helt sosialt akseptert når man gjør det med et tastatur....

Men blir rett og slett litt flau på vegne av den mannlige delen av befolkningen når man hører at slikt er vanlig.

Skjult ID med pseudonym L lø. 22 mars 2014 17:15

Det jeg har problemer med er jenter som selv har tatt initiativet (hjerte/førstemelding) som deretter ikke viser noen interesse overhodet når jeg svarer.

Ok, så kanskje jeg ikke sender melding til deg i det øyeblikket du setter hjerte på meg, men alle skjønner at det kan være god og dårlig timing her inne. Man kan da evt. spandere på seg et lite svar, om bare "Så hyggelig, men jeg driver å finner ut av en annen for øyeblikket, men hvem vet, kanskje vi prates for det :)"

Eller de som har sendt melding, hvor jeg svarer, det blir noen hyggelige meldinger før man spør om å møtes til en kaffekopp.
Da blir det plutselig fryyyyktelig vanskelig, med "travel", "mye å gjøre", "veldig opptatt" osv

P.S sistnevnte ender ALLTID i "beklager, ikke lenger interessert".

Har personlig blitt brent såpass mange ganger at jeg legger mindre og mindre vekt på om jenta faktisk har tatt noe initiativ (hjerte/melding).... :/
P.S Brent i form av at det til tross for hyggelige meldinger ikke engang ble en kopp kaffe....

Skjult ID med pseudonym L sø. 23 mars 2014 00:10

@tj
Hehe, ja, kan være noen forskjellige målestokker

Men spøk til side, om det stemmer det du sier, så syns jeg det er en falitterklæring for hele dette stedet.
At man skal bli brent og tråkket på så til de grader i et forsøk på å finne noen. Ingen fortjener det.
Gir meg faktisk bare enda mere lyst til å gi opp hele dette stedet...... om man skal måtte svelge og finne seg i så mye som man VIRKELIG ikke burde trenge å finne seg i.