Alle innlegg Sukkerforum

Billedløs og atter billedløs

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym gullagulla sø. 23 mars 2014 08:25

Hva tenker dere menn når dere skriver og ikke har bilde. Dere spør og håper på kontakt og legger kanskje ut om hvor fine bilder man har osv. og håper på et like hyggelig svar tilbake. Tenk dere selv. Hadde dere hatt masse bilder og blitt kontaktet av en uten bilde, hva hadde dere følt? Hvordan ville dere klart å bli inspirert til å svare tilbake? Skal man svare noe i denne duren : "Ja du er sikkert også kjempe flott og stilig. Det kan jeg veldig godt forestille meg at du er, utfra at du skriver til meg. Ja, for vi matcher helt sikkert på utseende. Ikke sant?"

Neste skritt blir da kanskje at man sier: " Kan sende deg bilde om du vil?"

Da kommer jeg plutselig i en situasjon hvor jeg blir presset til å måtte avvise noen bare på bakgrunn av et bilde. Det er utrolig ubehagelig. Så ubehagelig at jeg velger å si nei takk, ønsker ikke å få bilde nå.

Hadde det vært bilde i profilen kunne jeg om nøvdendig avvise og bruke andre grunner for det. Men har man innledet bare en eneste kommunikansjon, har man åpnet for noe og om det da er bildet som avgjør føles det veldig dumt og sårende og jeg liker ikke å være en som må såre en annen. La meg få slippe det. Noen som er enige her? Kanskje jeg er litt for bløthjertet, men sånn er jeg.

Skjult ID med pseudonym hemmelig sø. 23 mars 2014 08:40

Når jeg snubler over profiler som er billedløse så blokerer jeg. Omen billedløs profil skulle ta kontakt så skyter jeg ned kontakten umiddelbart om vedkommende ikke er villig til å ha bilde i sin profil.

Sånn, da var det problemet løst.

Skjult ID med pseudonym Marikken sø. 23 mars 2014 09:17

Jeg er helt enig gullagulla. Etter å ha avvist mange pga bilde sendt i mail, sier jeg nå at jeg ikke vil ha bilde lenger.

Skjult ID med pseudonym Trimtram sø. 23 mars 2014 09:36

Om bildet avgjør er dere vel ikke interessert i selve personen og personligheten?

Skjult ID med pseudonym hemmelig sø. 23 mars 2014 09:38

@Trimtram

Den som sier at det er bare personen og personligheten som teller den lyger. Hvem har lyst å være i et forhold med noen som en ikke tenner på?

(mann 36 år fra Rogaland) sø. 23 mars 2014 09:39 Privat melding

mye det samme med jenter. Bildeløse og tekstløse profiler som hele tida sender vink og meldinger. skjønner ikke hvorfor folk synes det er så flaut å kunne si "ja jeg er singel og jeg leter etter en kjæreste"...
Er ikke farlig å være her.

Men det verste er alle de jentene som "lyver" med bildene.
Jeg var nylig på en date med en jente som hadde brukt bare masse gamle bilder og profilen tilsa "normal kroppsbygning" men når vi møttes oppdager jeg at hun er dobbelt så stor som meg.

Jeg kan ikke forstå vitsen med å lyve opp seg selv slik når poenget er å møte noen som uansett får sett at det ikke er sant. De bygger seg opp til å skuffes. Det virker til å være veldig vanlig for jeg har møtt flere av disse. Man kan si hva man vil om at personlighet er det viktigste blah blah men alle har sine preferanser og grenser.

Skjult ID med pseudonym Trimtram sø. 23 mars 2014 09:53

@hemmelig

Så om du skriver snakker litt med en person, blir kjent på den måten og faktisk liker personen også, så betyr det ingenting for det viser seg at det ikke er en gresk gud/gudinne?

Skjult ID med pseudonym gullagulla sø. 23 mars 2014 10:09

Min erfaring er at om man begynner å snakke med personen og liker den man snakker med, så skaper man seg samtidig et idealbilde av denne personen og kan til og med forelske seg i dette imaget. Utrolig vanskelig å matche et idealbilde i virkeligheten. Det er da veldig stor sjanse for at man blir skuffet når man endelig treffes. Derfor må man enten treffes kjapt eller ha bilde slik at man kan linke personen til et bilde.

Skjult ID med pseudonym gullagulla sø. 23 mars 2014 10:10

@trimtram
Det har ikke noe å gjøre med gresk gud/gudinne men med forventninger om hvordan personen ser ut. Er det en kjempe koselig person, så kan man falle for ham/henne selv om de ikke ser ut som det.

Skjult ID med pseudonym Mucifer sø. 23 mars 2014 10:12

Jeg har alltid blitt skuffet i meldingsutvekslinger med billedløse. De er sjelden så fine som jeg tror de er. Liker bilde med en gang, også blant damene.

Hvem tror de de er liksom .. seriøst. Purr ..

Skjult ID med pseudonym Mucifer sø. 23 mars 2014 10:13

Så tenner jeg sjelden på sukkerprofiler lenger uansett .. derfor har jeg begynt med hjelpemidler

Skjult ID med pseudonym Trimtram sø. 23 mars 2014 10:28

Jeg synes også man skal ha bilde i profil og album, mest for å vise at det er en ekte profil. Var begrunnelsen for avslag jeg stusset på :)

Kan også virke som om endel trenger en liten realitycheck her inne. Voksne folk oppfører seg som fjortiser, syting, klaging.
Drømmepartner beskrives ofte som noe man skaper i et spill.
Stikk fingeren i jorda og tenk på hvorfor dere selv er her :)

Skjult ID med pseudonym durrr sø. 23 mars 2014 10:33

Jeg tenker at folk gjør som de vil.

Skjult ID med pseudonym gullagulla sø. 23 mars 2014 10:36

Kan ikke de billedløse holde seg til billedløse da? Synes nesten det er frekt å forvente et hyggelig svar jeg, når de sitter der og gjemmer seg og tror de sjarmere deg i senk med en smigrende frase...not.

Skjult ID med pseudonym hemmelig sø. 23 mars 2014 10:44

@Trimtram

Tror du må lese mitt innlegg noen ganger til.

Skjult ID med pseudonym Trimtram sø. 23 mars 2014 10:55

@hemmelig

Det tror ikke jeg :)

Skjult ID med pseudonym gullagulla sø. 23 mars 2014 11:02

@trimtram

Skriver du til billedløse? Synes du de er tiltrekkende bare utfra tekst? Liker du å bli kontaktet av billedløse?

Skjult ID med pseudonym hjerteress sø. 23 mars 2014 11:06

Ikke bilder er blokk, blokk, blokk, BLOKKKKK...DRITTKJEDELIG FOLK ASS!

Skjult ID med pseudonym Trimtram sø. 23 mars 2014 11:08

@gulla

Det er du som lager problemstillingen her. Du er redd for å måtte avvise noen pga utseende, etter du har valgt å svare en billedløs som skriver til deg.

Skjult ID med pseudonym gullagulla sø. 23 mars 2014 11:14

Sikkert fordi det sitter dypt i meg å være høflig og svare folk som henvender seg, og så ender jeg opp med å måtte såre noen. Så da har jeg liksom valget mellom pest og kolera. Det er jo ofte høflige henvendelser, synes de fortjener et svar uansett om de har bilde eller ikke. Men svarer høflig nei takk da. Lurte bare på hvordan de tror jeg skal få inspirasjon til noe som helst. Det er dødfødt.

Skjult ID med pseudonym Trimtram sø. 23 mars 2014 11:17

En mulighet er jo å endre tankegangen litt. Prøve å bli kjent med personen under skallet. Ikke være så overfladisk.

Skjult ID med pseudonym gullagulla sø. 23 mars 2014 11:21

Har du lyktes med det @Trimtram?

Skjult ID med pseudonym Trimtram sø. 23 mars 2014 11:22

Jeg har aldri vært overfladisk, så trenger ikke endre :)

Skjult ID med pseudonym gullagulla sø. 23 mars 2014 11:52

@Trimtram

Jeg er heller ikke overfladisk, jeg følger hjertet i mitt og intuisjonen. Det er å være ærlig mot seg selv og andre.

Har faktisk hatt et lengre forhold med en som startet med billedløsprofil. Men det er ytterst sjelden at jeg føler for videre kontakt med en som sender bilde i etterkant. Er å beskytte seg selv mer enn å være overfladisk i mitt tilfelle.

Tror du misforstod mitt spørsmålet. Har du lyktes med å få en gnist med en billedløs? Hva skjer når du får bildet? Blir det ikke ofte en kræsj i forhold til forventningen?

(mann 39 år fra Vestfold) sø. 23 mars 2014 12:25 Privat melding

Ingen profil bilde eller bilder i album er blokk,, ihvertfall de som skriver at de ikke kommer til å legge ut... Kunne ikke falt meg inn å begynt å starte en dialog med en bildeløs profil så sant hu ikke hadde sagt jeg kunne få se bilder av hu en annen plass eller lagt ut midlertidig.. Enkelt å greit....

Skjult ID med pseudonym hemmelig sø. 23 mars 2014 12:49

@Trimtram

Jeg finner det overfladisk å ikke klare, eller i ditt tifelle å ville, sette seg inn i hva folk skriver. At du hele tiden er vag og hele tiden bytter posisjon sier meg at du bare er ute etter å trolle.

Skjult ID med pseudonym gullagulla sø. 23 mars 2014 13:15

Tror menn har enda større behov for bilde. Noen tenner på små pupper og noen på store osv. Vanskelig å se det når det ikke finnes noe bilde. Mener du @Trimtram at vi kan tenne på hvem som helst bare vi blir kjent med personen? Hadde vært lettere, men det er dessverre ikke sånn.

Skjult ID med pseudonym Trimtram sø. 23 mars 2014 13:16

@gulla

Jeg misforstod ikke hva du skrev i åpningsinnlegget.

@hemmelig

Hva du mener og tror er fullstendig opp til deg :)

Skjult ID med pseudonym Trimtram sø. 23 mars 2014 13:27

@gulla

Ja, det tror jeg. Man blir glad i en person, ikke et skall.

(mann 39 år fra Vestfold) sø. 23 mars 2014 13:27 Privat melding

Det må være en fysisk tiltrekning der og det får du ikke ved å snakke deg ihjel med en person du aldri har sett....

Skjult ID med pseudonym fjoff sø. 23 mars 2014 14:18

Bildeløse får ikke svar fra meg. Hadde det vært en vanlig venn jeg var på utkikk etter, så hadde det selvsagt ikke betydd noe med bilde eller ei.

Når det gjelder en kjæreste, så er det veldig grovt sett 2 ting som må være til stede. Personlighet, og et utseende som er tiltalende for meg. Heldigvis for meg har jeg litt andre preferanser enn "modellutseende", så jeg konkurrerer ikke om disse som antageligvis får hundrevis av meldinger i uken. Men åkke som, utseende må være tiltrekkende for meg på et vis om jeg skal ha et ønske om noe mer enn vennskap.

Så er det også svært viktig for meg at en kjæreste syns jeg har et tiltrekkende utseende for henne. Selv om jeg er average looking, og knapt nok det, vet jeg at noen jenter syns jeg har enkelte tiltrekkende trekk, og i kombinasjon med en matchende personlighet så vil det være en sterk plattform for noe mer enn vennskap om jeg ser på henne på samme måte.

Så jeg skammer meg overhodet ikke over å grovsortere på utseende. Jeg har min "nisje" (ganske dynamisk nisje ettersom det er mange variabler her) jeg ser etter, så får andre ha sine nisjer. Enten det inkluderer alle tenkelige variabler, eller utelukkende bare de med naturlig rosa øyner (lykke til).

Folk som ikke klarer å sette seg inn i denne tankegangen og kaller det overfladisk prøver enten bare å provosere/trolle, eller så er vi så ulike at det er håpløst å diskutere dette.

(mann 39 år fra Vestfold) sø. 23 mars 2014 14:22 Privat melding

Har diskutert me sånne før og ja.... Det er helt umulig..../:

Skjult ID med pseudonym Trimtram sø. 23 mars 2014 14:26

Dere har deres mening, jeg har min.

Å si at det er umulig å diskutere med folk som ikke har samme synspunkt som dere selv er deres egen sak :)

Skjult ID med pseudonym fjoff sø. 23 mars 2014 14:48

@Trimtram

Du fremlegger meningen din på en måte som tilsier at du mener det er mulig for alle å bli tiltrukket uavhengig av utseende. Kanskje jeg misforstår og at du bare snakker om deg selv her, men om du faktisk mener dette gjelder alle, så er det faktisk umulig å diskutere dette. Jeg forstår at enkelte klarer å tenne på noen bare basert på personlighet, og det er kjempeflott for dem. For jeg vet at hva en tenner på er forskjellig fra person til person. Men at du og andre klarer å fullstendig utelukke utseende, gjør ikke deg og likesinnede til en bedre kjæreste eller person. For disse preferansene sitter så dypt og er der av så utrolig forskjellige grunner, at det er ikke noe en bare kan styre med viljestyrke.

Det er tusenvis (millionvis?) av ulike variabler som kan klaffe. Hvorfor skal jeg da kikke utenfor disse variablene, når jeg da innerst inne vet at det blir feil for meg, og derigjen en partner? Om vi drar det enda lenger, skal jeg ignorere min legning også slik at jeg dobler søkeområdet mitt?

Tiltrekkende personligheter finner jeg overalt. Det finnes mange fantastiske mennesker. De aller fleste av disse ønsker jeg bare å ha et vennskap til fordi det innebygde filteret mitt som jeg ikke kan eller vil overstyre med viljestyrke, sier at det er for mye som mangler for at jeg skal være tiltrukket på et annet nivå enn vennskap.

Nå sa jeg det var umulig å diskutere dette med folk som ikke skjønner dette synspunktet, og så gjør jeg det likevel. Men så er det søndag og en har lite å gjøre.

Skjult ID med pseudonym blindebukk sø. 23 mars 2014 14:56

janei det er forskjell å lufte sine meininger enn å pakke dei på andre..;)

Skjult ID med pseudonym Trimtram sø. 23 mars 2014 15:40

@ fjoff

Jeg har ikke sagt jeg ikke skjønner andres meninger, men hva jeg selv mener. Du kan skrive metervis med innlegg uten at jeg endrer egen mening.
Folk som etter å ha hatt dialog med noen luker dem bort pga utseende er for meg overfladiske.
Og ja, jeg mener alle kan bli interessert i noen på tross av utseende, om man bare prøver å se litt mer enn skallet :)

Skjult ID med pseudonym fjoff sø. 23 mars 2014 15:54

@Trimtram
Da har du en merkelig måte å skjønne andres meninger. For at du avslutter med "Og ja, jeg mener alle kan bli interessert i noen på tross av utseende, om man bare prøver å se litt mer enn skallet :)" vitner om en totalt blokkering av å sitte seg inn i hvordan andre har det. Eventuelt en ovenfraogned-holdning om at "jeg har rett og alle andre kan som meg om de bare vil."

Jeg, og sikkert mange andre her skjønner fint at det går ann for noen å bli interessert i noen uavhengig av utseende. For folk er forskjellige og BRA er det. Men du er likevel låst i din fantasi om at alle kan bli interessert i alle uavhengig/på tross av utseende. Du kan like gjerne si at homofile kan bli heterofile (og omvendt) om de bare prøver å se litt mer enn skallet. For du utelukker preferanser helt virker det som.

God natt :-)

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt sø. 23 mars 2014 16:00

Jeg syns ihvertfall at det er best at de har bilde.
Er en ganske naturlig ting å ønske og se den en snakker med.
For en sitter da ikke med rygge til hverandre og snakker vel når en snakker med andre irl?
Noe som blir det samme som å snakke med noen her inne uten bilde.

I tillegg er det jo som folk sier, at en kan lett skape seg et bilde av personen en snakker med som den personen ikke lever opp til.

Skjult ID med pseudonym Trimtram sø. 23 mars 2014 16:14

@fjoff

Du virker en smule usaklig når du møter litt motstand. Det er min mening :)
Uansett hvordan jeg skjønner andre sine meninger forandrer ikke det mine. Det går ikke på om jeg har rett eller feil, men hva jeg faktisk mener.

Å trekke inn legning i diskusjonen er bare lavmål :)

God natt :)

Skjult ID med pseudonym s-81 sø. 23 mars 2014 16:47

Svarer første melding med karer uten bilde og som regel er det et avslag.

Og liker hvertfall ikke kommentaren hvis du vil se bilde av meg kan vi bli venner på facebook, eller jeg kan sende i egen mail.

(mann 39 år fra Vestfold) sø. 23 mars 2014 18:57 Privat melding

Svarer alle selv de uten bilde men da blir første mld tilbake blant annet om at jg ønsker å se bilde/bilder av den jeg skriver med..men or dags dato så har det bare blitt blokkering på disse ....

(kvinne 38 år fra Buskerud) sø. 23 mars 2014 19:17 Privat melding

Er ikke veldig glad i å få tilsendt bilde på mail, da lurer jeg på hvorfor det er så skummelt å legge ut bilde i profilen sin, og er heller ikke glad i de som skriver at bildene er flere år gamle, og at det er så veldig vanskelig å få tatt noen nye...

Skjult ID med pseudonym June sø. 23 mars 2014 21:20

Jeg treffer damer veldig ofte og forhåndsbilder sier lite om hvordan de ser ut.

Skjult ID med pseudonym blindebukk sø. 23 mars 2014 21:35

tana er ja..ghana er nei???? ;p

Skjult ID med pseudonym Sanninga sø. 23 mars 2014 21:38

Jeg ble nylig kontaktet av ei jente uten bilde som spøkefullt la i vei om hvor viktig det var for henne å ikke ha bilde på sukker men samtidig satte pris på menn med bilder så hun kunne filtrere vekk bermen, og at det var så viktig bevare sitt eget privatliv fordi hun jobbet i en eller annen meeeget viktig barnehage eller whatever. Fniis liksom. Hun ble jammen silt vekk ganske kjapt.

Skjult ID med pseudonym Lykkelig sø. 23 mars 2014 23:16

Jeg for min del trenger ikke nødvendigvis bilde for å svare på mld, men det er klart jeg også ønsker et bilde etter hvert..
Jeg har skrevet med noen uten bilde, men merker jo om de er spennende nok til at jeg ønsker å få bilde da :)
Jeg selv har bilder både i album og profilbilde, men det hjelper ikke meg noe... ;) men jeg er kanskje ikke flott nok for mange :)
Men som jeg sier.... liker de ikke det de ser og velger meg bort av den grunn er det ikke mitt tap, men heller dems... ;)

Skjult ID med pseudonym CheeseCake ma. 24 mars 2014 00:24

Etter å ha vært borte fra Sukker i 5 år kom jeg tilbake og kjente igjen en del profiler som hadde de samme bildene som sist. Er det så mye bedre med de som har masse bilder i profilen sin som er fra forrige tiår eller hvor de er små maur i et flott landskap, enn at en stakkar tjei bare har ett fint bilde av seg selv tatt i fjor lissom?

Skjult ID med pseudonym femtitre ma. 24 mars 2014 00:42

Mye frustrasjon ute og går ja.Jeg har skrevet i profilen min,jeg ønsker ikke besøkende uten bildet av seg selv,allikevel er to tredjedeler av mine besøkende uten bildet.Ja,klart de er gifte,eller i forhold.Man er da ikke komplett idiot.Kansje disse menn er sjenerte,nei,.de sitter der og ser på meg og min profil,og jeg blir såå lei.Ærlighet,har noen hørt om det,føles creepy
eller irriterende,sitat,mann dere opp menn,,

Skjult ID med pseudonym sepp ma. 24 mars 2014 02:33

Trimtram: du må jo bare ha den meningen du har. Jeg regner med at du med den holdningen blir nødt til å kategorisere ca 99,99 % (for å bruke et nøkternt anslag) av klodens befolkning som overfladisk. Det er helt greit at du har det synspunktet. Akkurat som det må være helt greit at andre mener synspunktet ditt er tåpelig.

Skjult ID med pseudonym kujon ma. 24 mars 2014 16:32

Haha du er ikke eneste som får det.

(mann 29 år fra Buskerud) ti. 25 mars 2014 18:50 Privat melding

Jeg velger å ikke ha profilbilde fordi jeg ikke syns det er kult at alle skal kunne se bildet av meg hele tiden. Har ett par bilder i albumet istedenfor.
Hvis ei jente ikke tør å åpne profilen min for å se bildene, eller lese litt om meg så lurer jeg på hvor pysete hun er i virkeligheten, heh.

(mann 29 år fra Buskerud) ti. 25 mars 2014 23:08 Privat melding

Haha, ja, du sier noe der tj.. Kanskje jeg bare underbevisst ville rable ned noe for å øke synligheten av min relativt ubesøkte profil for å øke sjansene mine til å møte den rette frøkna ;)

(mann 35 år fra Oslo) ti. 25 mars 2014 23:17 Privat melding

Til ts

sier bare Ditto er sykt mange dameprofiler uten bilde, eller et "Fake bilde"

Skjult ID med pseudonym Lady on. 26 mars 2014 09:24

Tja..... de kontakter jo andre på bakgrunn av deres bilder så de burde jo forstå at her inne er vi ikke ute etter å leke blindebukk... Men, men de skylder jo på det ene og det andre men i 99% av tilfellene er ikke unnskyldningen god nok. Fake bilder..... ja, ja i går ble jeg kontaktet av George Best...Bildet fra fra hans glansdager i 20 årene og mannen som brukte bildene var nesten 50.... Hvor dum er det mulig å bli?......

Skjult ID med pseudonym konrad on. 26 mars 2014 10:55

Vill se vem jeg skriver me jeg.

Skjult ID med pseudonym Lars on. 26 mars 2014 15:07

Er det ikke profilbilde er det som oftest et bilde av et veldig tjukt og rundt og godt ansikt i albumet, ofte sånn der bildet er tatt ovenifra eller omtrent helt inntil ansiktet..eller for de aller tjukkeste inntil øyet.

Jeg har ingenting imot at folk veier forskjellig, men når en person ikke har bilde på sukker så er det ikke fordi ett eller annet tøys..det er fordi personen selv ikke er fornøyd med eget utseende og som oftest ikke har et tiltrekkende ytre.

Bildeløse profiler er også SYKT på, uansett hvor mye du skriver i din egen profil at du ikke ønsker kontakt med store jenter eller bildeløse profiler så kan jeg garantere deg at du vil nettopp få melding av disse.

Skjult ID med pseudonym Lars on. 26 mars 2014 15:11

Her blir det garantert spydige innlegg utløst av bitter selvforsvarsmekanisme.

Men jenter skriver både på forumet og i profilene sine ganske ofte at de ikke ønsker kontakt med menn under 180cm.

Vekt kan en faktisk gjøre noe med(her kommer det også noe om "jeg har faktisk vært syk" og min metabolisme forbrenner kcal sakte, jeg tar faktisk en medisin som gjør at jeg legger på meg - isåfall meld deg til vitenskapen asap da du bærer løsningen på sultkatastrofer og overlevelse i verdensrommet".

Men du kan ikke gjøre så mye med høyde, alikevel er mannen som sier han ikke vil ha store jenter slem mens kvinnen som sier hun ikke vil ha menn under 180cm en kresen selvstendig og sterk moderne kvinne.
Det er en fin måte å se hvordan vi dømmer mennesker etter sitt kjønn på.

(kvinne 59 år fra Akershus) to. 27 mars 2014 18:49 Privat melding

De som har profiler uten bilde benytter seg av fordelen av å se uten å gi andre samme mulighet...Så enkelt ser jeg det...Har ut fra den oppfatningen null problem med å være avvisende overfor personer uten bilde...Det har overhodet ingenting å gjøre med overfladiskhet eller fokus på utseende...Det er vel også ganske innlysende at de som ikke har "rent mel i posen" (gifte,samboere el på andre måter opptatt)er i flertall blandt de "bildeløse"

Skjult ID med pseudonym griffin to. 27 mars 2014 23:31

Det er også noen som ikke har bilde fordi det da blir så sinnsykt stor pågang at det finnes ikke tid nok i verden til å svare på alle henvendelsene. Sånn er det.

(kvinne 40 år fra Vest-Agder) to. 27 mars 2014 23:51 Privat melding

Helt enig @ts.
Det skulle ikke ha vært lov til å ha profil her uten bilde. Har skrevet i profilen min at jeg ikke ønsker mld fra de uten bilder, men får det allikevel. Skal også begynne å blokkere heller.
Før sa jeg ja til å få bilde sendt på mail av de som spurte. Men det har jeg slutta med!! For å si det sånn, at det var ikke en av de som sto først i kø når det ble delt ut utseende.

Skjult ID med pseudonym Karma fr. 28 mars 2014 00:33

Fra aldersgruppen "voksne" på Sukker hadde jeg forventet litt mer respekt for andre mennesker, og mindre barnslig syting og klaging.

Dere sier at dere ikke ønsker å snakke med noen som ikke har bilde? Greit - den ser jeg. Men istedet for å fokusere på alt som er negativt, flytt det over til noe positivt hvis dere blir nedrent med mail fra bildeløse eller uaktueller personer. Ta høyde for at mennesker er forskjellige. Og ikke tro at alle bildeløse skjuler en gift- eller annen fake person!
Hvis jeg kommer over en profil hvor det kommer frem hvilke holdninger og krav han har til høyde, vekt, hudtone etc, tenker jeg at det er en usympatisk mann i andre enden, og jeg ville gå videre uten å vurdere profilen ytterligere. Et bra utseende er ikke synonymt med en fin personlighet! Så ta heller alle besøk/meldinger dere får som kompliment, et tegn på at dere er tiltrekkende og har draget.

Tenk over hva dere skriver folkens, det kan være drømmemannen/dama som titter innom ;)) :))

Skjult ID med pseudonym griffin fr. 28 mars 2014 00:44

@Karma

God tanke. Jeg liker hvordan du tenker her. Åhh.. som igjen gjør at jeg liker deg også. :)

Det blir litt som hva en god venn av meg sa en gang (vi kan godt kalle ham Karl).

"Jeg har aldri skjønt greia med GPS, noe av sjarmen med å reise i ukjente strøk bare ved å bruke kart er at av og til kjører man seg vill, og det er da man oppdager nye steder man ellers aldri ville ha oppdaget".

Så neste gang folkens, prøv en liten samtale med en billedløs og la deg potensielt bli positivt overrasket.

God natt.

Skjult ID med pseudonym Karma fr. 28 mars 2014 00:53

@tj
Nå gikk det litt fort i svingene kanskje, kan du være litt mer "renhårig"? ;)) :p

Skjult ID med pseudonym Karma fr. 28 mars 2014 01:14

@tj
Er det min melding du refererer til?

Skjult ID med pseudonym Karma fr. 28 mars 2014 01:22

Bare for å utdype det jeg mener med "hvis det kommer frem hvilke holdninger en fyr har til høyde, hudfarge eller vekt", så mener jeg at det er to måter å si en ting på. Eks. "er du overvektig kan du bla videre" vs. "jeg liker de helst slanke". Det er greit å gi en pekepinn på hvilke preferanser man har, bare man sier det på den "hyggelige" måte :)

(mann 39 år fra Vestfold) fr. 28 mars 2014 03:37 Privat melding

det beste er å ikke si noe i det hele tatt @ karma

Skjult ID med pseudonym Karma fr. 28 mars 2014 07:24

Ja, hvis det må nevnes i det hele tatt @hans80 ;)

Skjult ID med pseudonym Frederik fr. 28 mars 2014 11:02

@Publikum 09:39
Hvis du mener at det ikke er farlig å være her, hvorfor takler du så dårlig å møte sannheten? For du finner ingen sannhet hverken ved å se på bilder eller å chatte med jenter her. Det er å treffe mennesker "in real life" som er det nærmeste du kommer ekte. Tviler på at vekt er det eneste som kan skuffe deg. Jeg tror at grunnen til at du mang en gang har møtt på "disse" jentene som du hevder lyver, er at du selv lyver for de ved å holde tilbake informasjon om holdningene dine! Jentene er garantert like skuffet som deg.

@CheeseCake 00:24
Skulle ikke forundre meg at mange av de ikke snakker med bildeløse de heller ;) Mye forfall kan ha skjedd på 5 år ;p

@Lars 15:11
Forsvarsmekanismen du beskriver der kalles Projektiv identifikasjon :p

Og til deg @-.s.- 23:51
Supert at du har bilde, slik at man kan se hvor langt du har kommet tankemessig...
Hvis det hadde vært en sammenheng mellom selvinnsikt og utseende, så kan det virke som du kastet dine beste matcher på dør.

Skjult ID med pseudonym Z fr. 28 mars 2014 11:09

Svarer som sant er, jeg:

Ja, du kan godt få se bilde. Jeg legger bilde i albumet mitt en liten stund. Men dette er på en betingelse! Du er ærlig og takker for deg om du ikke liker det du ser. Smak er subjektivt, og derfor tar jeg det heller ikke personlig om du velger å gå videre. Ok?

Har aldri opplevd at det verken har vært et problem eller ubehagelig for noen å gjøre det på denne måten. Det er i alle fall min måte :-)

Skjult ID med pseudonym Z fr. 28 mars 2014 11:29

..og andre veien når jeg skriver til noen får jeg kanskje et sånt svar:

Han: Beklager, jeg skriver ikke med bildeløse.
Jeg: Helt kult! Da håper jeg du finner en superduperdame. Tvi, tvi.
Han: Lykke til du også.

Pause.

Han: Men hvem er så du da?
Jeg: Bla bla bla....ett eller annet.
Han: Men hvorfor har du ikke bilde?
Jeg: Jeg viser bilde til de jeg ønsker å vise bilde til, jeg :-)
Han: Ok. Jaja. Lykke til videre da.

Pause.

Han: Men - du virker interessant fordi....bla bla.
Osv.

Rare greier det der med prinsippfasthet, gitt :-)

Skjult ID med pseudonym mann36 fr. 28 mars 2014 11:41

Dette gjelder vel strengt tatt en del damer også. Selv har jeg flere ganger den siste tiden både fått førstemeldinger fra kvinner uten bilde, og hjerter. Seriøst, hvis de ikke har bilde og knapt nok tekst, forventer enkelte kvinner virkelig at mannen skal ta kontakt med dem bare fordi de setter et rødt hjerte på han? At det står for eksempel 28 år, slank og interessert i ditt og datt er i alle fall ikke nok til at jeg gidder det. De damene der må virkelig lete etter de mest desperate gutta.

Skjult ID med pseudonym Z fr. 28 mars 2014 19:12

mann36
Niks! Jeg forventer IKKE at en mann tar kontakt med meg.
Jeg forventer ALDRI at det lyser gult hos meg, faktisk :-)

Men når jeg sender en mail, regner jeg alltid med svar.
Og det viser seg nesten alltid stemmer.

Jeg liker å sose litt rundt og ta kontakt med de jeg selv ønsker å kontakte. Og ja, jeg kontakter oftest de bildeløse. Så er det sagt...

Skjult ID med pseudonym Z fr. 28 mars 2014 19:42

tj

Mann36 spør:
"Seriøst, hvis de ikke har bilde og knapt nok tekst, forventer enkelte kvinner virkelig at mannen skal ta kontakt med dem bare fordi de setter et rødt hjerte på han?"

Jeg svarte ham hvordan jeg forholder meg, ser du det? :-)

Skjult ID med pseudonym Z fr. 28 mars 2014 20:02

Mulig jeg er litt tett i pappen, men.......kan du gjenta spørsmålet?
Det står ikke helt klart for meg. Når jeg forstår, skal jeg svare deg :-)

Skjult ID med pseudonym Z fr. 28 mars 2014 20:22

....og jeg fikk ikke spørsmålet som du lurte på på nytt?
Det var viktigere for deg å signere at jeg var tett i pappen?
Tenkte jeg det ikke..... ;-)

Skjult ID med pseudonym Z fr. 28 mars 2014 20:28

Jeg forstår fremdeles ikke. Men om du er så gnien på ordene dine at du ikke kan gjenta det, så får det bare være tj.

Skjult ID fr. 28 mars 2014 20:29

Må le av hvor hårsåre noen er, skulle nesten tro vi befant oss i barnehagen:D

Skjult ID med pseudonym Benchpress fr. 28 mars 2014 20:31

Profiler uten bilde er totalt uinteressant. Punktum, finale.

Skjult ID med pseudonym Benchpress fr. 28 mars 2014 20:33

And for the record så finnes det nok av jenter uten profilbilde/albumbilder også.

Skjult ID med pseudonym Z fr. 28 mars 2014 20:40

Helt greit, tj. Da dropper vi spørsmålet. Jeg prøvde uansett bare å imøtekomme deg selv om det ikke er viktig for meg.

Hvil hånden din du :-)