Alle innlegg Sukkerforum

Fra første til andre date

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Frk. Fryd on. 8 aug. 2007 08:50

Gjennom ti måneder som bruker av sidene har jeg møtt like mange vennlige, høflige og høyst oppegående menn. En liten håndfull blandt disse har raskt vært på pletten med invitasjon til nytt møte for å bli bedre kjent. Siden jeg ikke kjente blodet bruse ved tanken på noen av disse, har jeg høflig avslått invitasjonen. Avslaget har blitt kvittert for av mottakeren på vennlig måte.

To av de øvrige menn har jeg imidlertid likt svært godt. De to datene har forløpt nokså likt - praten har strukket seg over hele kvelden før jeg har blitt fulgt hjem til min egen gatedør og fått et godnattkyss på kinnet. Med den gode stemningen og forventningen i kroppen har jeg blitt lett overrasket og litt skuffet når ingen av dem har latt høre fra seg siden. Jeg er en forsiktig pike som lever etter prinsippet om at en mann som ikke tar kontakt, heller ikke er interessert. Det litt nedslående resultatet er at jeg ennå ikke har opplevd å bli invitert til date nr. 2 av en mr. maybe.

Jeg er selvsagt klar over at preferanser er helt individuelle og at et utvalg på to personer ikke er generaliserbart. Likevel ber jeg om råd fra dere herrer: Gjør jeg korrekt i å anta at ingen kontakt = ingen interesse? Dersom jeg skulle finne på å ta kontakt med nye mr. maybe etter første date i fremtiden, hva vil være korrekt etikette? Hvor går grensen mellom sjarmerende selvsikkerhet og pinlig mangel på selvinnsikt hos en voksen kvinne?

Skjult ID med pseudonym mrAlpin on. 8 aug. 2007 10:36

Når man er på date skal man kose seg og ha det hyggelig sammen. Følelsene kan man sortere dagen etterpå. De fleste bruker 4 minutter på å bestemme seg om de liker en person eller ikke, så hvis du ikke hører noe mer fra han dagen etterpå, så er han ikke interessert. Den korrekte måten da er å si ifra på mail, men hvis man er litt feig så er det letteste å holde kjeft mens det dør ut av seg selv

Skjult ID med pseudonym unyansert on. 8 aug. 2007 11:34

Hei. Har selv opplevd det samme, men det var etter en super førstedate og en flott andredate (som han tok initiativet til). Etter dette var 3 date avtalt, men ble avlyst pga "mye å gjøre på jobb, kommer ikke fra, ringer deg etterpå". Etter dette har jeg altså ikke hørt noe. Jeg må si at som voksne mennesker er dette utrolig feigt og litt sårende. Det kan være mange grunner til at man ombestemmer seg, backer ut, etc. og man rår desverre ikke over hva man føler, men jeg står ved at en enkel mail eller en telefon for å si det rett ut bør være det minste man kan gjøre. Er dette for mye å forvente av dere gutta? Venter i spenning sammen med Fr. Fryd på guttas respons da dette var et interessant tema.

Skjult ID med pseudonym happygirl on. 8 aug. 2007 11:45

Enig, det er greit med en sms i bakkant om at det var en hyggelig date, men jeg tror ikke vi er noe god match f.eks.
Det gjelder både når man har tatt en kaffe eller hatt sex, vi er da voksne mennesker!

Det er faktisk det verste jeg vet, menn som ikke klarer å snakke med en one night stand etterpå. Barnslige! Ikke alle jenter ønsker å reprodusere seg med dem, flytte inn og rydde opp i kjøkkenskapene deres. Noen er ute etter uforpliktende glede, men likevel er det hyggelig å "avslutte" via en sms.

(mann 59 år fra Oslo) on. 8 aug. 2007 11:54 Privat melding

Enig med dere jenter, det å si fra at det ikke er noen match er det beste for alle. Det gjelder for øvrig begge veier, det er like greit for mennene å få den beskjeden også. Likestilling har kommet for å bli.

Og Frk Fryd, du har nok desverre rett i din mistanke, men hvis du er cool (les modig) så sender du en kort mail eller SMS for å få det bekreftet, det KAN jo hende at han bare trenger det lille puffet selv, det finnes jo faktisk usikre menn også, som kanskje følte at du var litt tilbakeholden (siden du f.eks ikke ba ham inn på en kopp te eller en one night stand) og trenger det lille pushet for å ta neste skritt.

Men i all hovedsak, ingen oppfølging er normalt nei takk. Selv forsøker jeg å melde fra på en høflig måte og har fått bare positive tilbakemeldinger på det.

Skjult ID med pseudonym Tingelinux on. 8 aug. 2007 16:23

Det er ikke sikkert at taushet = ingen interesse. Jeg liker faktisk at jenta tar kontakt i etterkant, og har selv droppet ting fordi jeg ikke har hørt noe etter en date.

Jeg vil anbefale de som er i tvil om å rett og slett sende ut en føler i form av en sms, da finner man i hvert fall ut hvor landet ligger.

Skjult ID med pseudonym Zuppermann on. 8 aug. 2007 17:17

Næh... Hører du ikke noe er ikke typen interessert. Vil han ha deg så tar han kontakt. Om han ikke greier det er han nok ikke den rette for deg likevel...

Det er lett å starte psykososiale analyser av hva og hvorfor, men som Rema-reklamen sier: "Det enkle er ofte det beste...(og riktige)"

Kun mine 5 cent...

Skjult ID med pseudonym gutt on. 8 aug. 2007 17:48

Litt avhengig av ulike ting det her. For eksempel er det litt avhengig av hvem som tok initiativet til daten før. Jeg er sånn småtilhenger av at ikke EN person skal dra hele lasset.

Inviterer jeg til første date synes jeg det er veldig hyggelig om jenta foreslår en date nummer to. Ikke fordi jeg er lat og helst vil slippe, men fordi det er godt å kjenne at hun også er litt engasjert.

Skjult ID med pseudonym Løvegutt on. 8 aug. 2007 18:18

Enig med gutt - hvis en jente tar kontakt med meg etter en date så føles det fint. I likestillingens navn burde man vel applaudere en slik holdning. Jeg kan godt ta kontakt selv også hvis det føles riktig der og da. Det handler ikke nødvendigvis, som Zuppermann tydeligvis tror, om å greie å ta kontakt.

At hvorvidt en mann er den første som tar kontakt etter en date eller ikke skal være et kritere for om han er den rette eller ikke høres nokså merkelig ut. Det ville kanskje kunne fortelle at han ikke er riktig for en jente som er for usikker til å ta initiativ selv, men det er det jo slett ikke alle som har problemer med det.

Skjult ID med pseudonym Jente 31 on. 8 aug. 2007 18:35

Har misstanke om at du har blitt avist her ja.... pga to ting: 1) ikke hørt noe og 2)kyss på kinnet... går daten veldig bra og begge føler seg tiltrukket av hverandre så er det kyss på munnen etter min mening. kyss på kinnet ser jeg som ikke intressert / usikker !
Men du kan prøve og skrive en kort meld for å være sikker.

Skjult ID med pseudonym Løvegutt on. 8 aug. 2007 18:42

Helt uenig med Jente 31. Jeg har opplevd at første date har endt med en klem, og at først tredje date har endt med kyss på munn m.m.

Skjult ID med pseudonym Jente 31 on. 8 aug. 2007 19:00

Hi hi hi... ja vel ... så da ledet det ene kysset til sex da heller?... Jeg er veldig glad i å "bare" kysse.jeg skjønner du. uten at det absolutt skal føre til sex... Det tror jeg faktisk det er flere jenter som kan være enig i...

(mann 42 år fra Oslo) on. 8 aug. 2007 19:03 Privat melding

Hmm, ja... løvegutt. Du er inne på noe. Det kan like gjerne være klem etter første date, og sex på 2. date, så vidt jeg har fått erfart. Viktigere tegn er uansett at det er flørtende kroppskontakt, og det har ikke nødvendigvis noe med kyssing å gjøre.

Men komplett stillhet etter en date.... bad... Så sant det ikke er noe hard-to-get tullball da. Men det skal man vel ikke regne med.

Skjult ID med pseudonym løvejente on. 8 aug. 2007 19:06

Vet dette er rutet til gutta her, men som et Go girl-råd fra meg:

Svarene kommer sannsynligvis til å "bli like mange" som datene og menneskene på datene.
Alle er forskjellige og det kan finnes mange grunner til at det blir som det blir etterpå.

Tenk enkelt, og ikke over-komplisér ting, det er bortkasta energi å over-analysere handlinger og ikke- handlinger
til et menneske man ikke kjenner ( i grunnen til et menneske man kjenner også i mange tilfeller..)
Liker du fyren, si det (indirekte da) med å spørre, det verste som kan skje er at du får et nei takk til en ny date,
og guess what; vel, da er du allerede på vei videre - men nye dater å putte fokus på :-)
Denne duden tar jo opp fokuset ditt nå uansett, mens du sitter her og lurer.
Det beste som kan skje, voila- du er allerede på vei til en ny date med denne karen :-)

Life is what happens while you're busy making other plans, and putting on the wrong focus :-)

(mann 42 år fra Oslo) on. 8 aug. 2007 19:08 Privat melding

Jasså, et lite John Lennon sitat med en kreativ vri på...

Skjult ID med pseudonym løvejente on. 8 aug. 2007 19:19

han hadde nok plagiert meg på den siste delsetninga hadde han vært i live:-)

og hadde nok bedt Frk Fryd go out there and action on it too :-)

R.I.P

Skjult ID med pseudonym Løvegutt on. 8 aug. 2007 19:19

Jente 31

Ikke helt det som var poenget. Poenget mitt var at selv om det ikke blir noe mer enn en klem på første date så behøver man ikke å overtolke det i verken positiv eller negativ forstand.

Skjult ID med pseudonym Jente 31 on. 8 aug. 2007 19:32

vel da har vi to forskjellig syn på det... lenge leve ulikhetene.. !!! hi hi ;o)

Skjult ID med pseudonym Løvegutt on. 8 aug. 2007 20:08

Forskjellige erfaringer Jente 31 - dette er ikke bare en oppfatning fra min side, men noe jeg har erfart.

Hvis man er avhengig av at det blir kyssing på første date for å få troen på at det kan være noe potensiale ute og går, så er man etter min mening en smule hysterisk - men det var min mening da, og nå kan man snakke om ulike syn på ting.

Skjult ID med pseudonym Zuppermann on. 8 aug. 2007 20:42

Skal man analysere alt og sette opp regler for når og hva man kan legge i alt blir det jo bare spekulasjoner og usikkerhet. Følg det som er naturlig og riktig der og da, en fin klem er mye bedre enn et flaut kyss...

Skjult ID med pseudonym Jente 31 on. 8 aug. 2007 21:01

ok.. kan vel være litt enig...Zuppermann.
men det er gøy å diskutere litt .. hi hi...men har erfaring med at en klem eller kyss på kinn betyr "takk for meg!"
men men....
;o)

Skjult ID med pseudonym Zuppermann on. 8 aug. 2007 23:02

Av de førstedatene jeg har vært på så har ca 50% endt med at vi har takket for kvelden, og av de igjen, omtrent halvparten, har vi som siste ord avtalt å møtes igjen, uten hverken kyss, klapp eller klem. Og av de uten kroppslig kontakt har jeg truffet halvparten på en andredate.

Høres kanskje ut som jeg har vært på "ørten" dater, men tallet er samlet under 10... ;)

For meg blir det ikke komfortabelt å kysse en jente på første date, da vil jeg føle at jeg tramper innenfor intimsfæren hennes. Er man en "player" og gir katta i konsekvensene er det helt sikkert greit å kjøre på, men om man er seriøs ønsker man vel ikke å buse over den andre?

En fin måte jeg opplevde når jeg traff en av jentene for første gang var at hun pekte på det ene kinnet sitt og lente seg mot meg, det var en klar invitasjon til en klem, det funka fint! :)

Skjult ID med pseudonym Løvegutt on. 8 aug. 2007 23:56

Enig med deg Zupperman

Skjult ID med pseudonym FEMINI to. 9 aug. 2007 02:02

Har lest noen av disse trådene her inne og en tanke som slår meg er at alt gjøres så komplisert hele tiden. Det er alle disse tegnene man skal tyde og ikke minst meninger om hva man skal si og gjøre. Folk er forskjellige og relasjoner skapes på ulike vis. Kyss, klapp eller klem - sex på første eller tiende date, er vel ikke noe fast mønster man må følge her? Det viktige må vel være å bli kjent og se om man kan ha noe å bygge videre på? Vil begge for eksempel ha sex, fint for dem - har en ikke lyst, dropper man det. Lager det kluss fordi en har for ulik oppfatning og ikke greier respektere den andres meninger og valg, er man antageligvis ikke noen god match likevel og kan like gjerne fortsette jakten på en likesinnet.

Er man interessert i noen, må en vel vise det, enten en er mann eller kvinne? Hvis alle går rundt og lurer på om den andre er interessert, er det ingen som får vite noe og alle forblir single til evig tid. Så til Frk.Fryd vil jeg si: hvis du har hatt en fin date, sørg for at du får sagt det. Trenger ikke gjøre mer enn sende en melding for å si takk for sist, det var koselig. Men hvorfor ikke si fra med en gang at du kan tenke deg å se han igjen? Får du ikke svar da, vet du helt sikkert at han ikke er interessert. I tillegg vet du at han er uhøflig og feig og dermed ikke særlig interessant å ha som partner, ikke sant? Min erfaring så langt, er at mennene ikke er så mye tøffere enn oss damer og jeg synes det er urettferdig og unødvendig hvis det hele tiden er de som må ta kontakt for at noe skal skje.

Skjult ID med pseudonym Zuppermann to. 9 aug. 2007 15:41

Jeg trur date-begrepet er, på overflaten, ganske amerikansk, der er det mer og tydeligere "regler" for dating, hva man bør/skal gjøre når osv. Jeg er ikke amerikansk, kjenner heller ikke noen amerikanere, men av det jeg har fått med meg via filmer og serier, som Friends o.l. så er dating i USA mer en overfladisk og vanlig møteform enn det fortsatt er i Norge.

Helt enig med Femini, gjør det som er naturlig, og om du blir møtt av en annen person med at du har brutt noen "date-regler" da er ikke den seriøs.

Ingen skal før en date sette opp et gitt sett regler som begge skal følge, en date er et møte mellom to mennesker som ikke kjenner hverandre og som, i hvert fall i forkant, er nysgjerrige på hverandre.

Når man har sex, eller når man graver tunga si inn i munnen, øret, nesa eller andre kroppsåpninger på den andre er totalt individuelt!

*Da kryper Zuppermann ned i skyttergraven og forbereder seg på motpartens artiller!* ;)

Skjult ID med pseudonym Jente 31 to. 9 aug. 2007 18:04

vill ikke kall det regler heller rettningslinjer.. :o)
Hva du skal gjøre for å oppnå det ønskelige resultatet... er det sex du vil ha er det en måte å bete seg på, og er du ute etter mer er det beder å gjøre ting andeledes...

Men det er vel kanskje greit at jenta (eller gutten) gir noen hint om hva hun/han ønsker daten skal ende med.( som blitr tatt opp her)

Skjult ID med pseudonym Zuppermann to. 9 aug. 2007 18:08

Yeah... ;)

Da spiller vi følgende scene:

Det er andre deit, jenta er skikkelig klar for ei runde med utveksling av kroppsvæsker. Gutten skjønner ikke helt tegninga. Hva gjør jenta da for å få gutten til å forstå? Hva sier hun?

Jente31, stafettpinnen er herved overbrakt :D

Skjult ID med pseudonym Jente 31 fr. 10 aug. 2007 19:32

he he he he..... utfordringen er tatt i mot..
Gutten må være stokk dum hvis han ikke skøjnner at han nå skal få oppleve det aller helligste, men....! hi hi hi
når det gjelder sex er det best å være ganske direkte...
ville nok bare satt meg over han i sofaen og sett på han med et "ta meg nå " blikk..... hvis han ikke skjønte det , er det bare å spørre/ si i fra... tror ikke jeg skal skrive måten jeg vil spørre på.. da blir det vel klager på meg... men bruk fantasien ;o) hi hi.

Skjult ID med pseudonym Dingo fr. 10 aug. 2007 20:34

Hi hi meg her, og hi hi meg der ...

Skjult ID med pseudonym Zuppermann fr. 10 aug. 2007 21:51

Glemte vel å si at scenen er i en familierestaurant... Hehe!

Men for å være ærlig, det er ikke alltid så lett å skjønne de små hintene...

Har skjønt at når jenta begynner å stadig ordne på håret sitt, ta meg på armen sånn helt tilfeldig flere ganger, eller sette dådyrøynene på full styrke med litt overdreven blunking, så er jeg på rett sti og det gjenstår kun formaliteter...

Skjult ID med pseudonym Jente 31 fr. 10 aug. 2007 22:13

dingo, hva er problemet?? får jeg ikke vise at jeg synes dette er gøy?

ååå, på familierestauranten foregår tilnærmelser under bordet ;)
Ja ,tror du inne på noe....hviske hete ord i øret er også en måte...

Skjult ID med pseudonym Zuppermann lø. 11 aug. 2007 00:35

Dingo sitter ved nabobordet og prøver å få matro... ;)

Skjult ID med pseudonym Dingo lø. 11 aug. 2007 00:55

Sorry Jente 31, fikk et akutt anfall av 'hi hi hi'-allergi, det føles litt bedre nå.

Skjult ID med pseudonym Jente 31 lø. 11 aug. 2007 10:18

Ok , det får gå for denne gang,dingo. :o)

Det er greit å sende en meld til vedkommende du har været på date med... men hører du ikke noe tilbake i løpet av dagen eller neste .kast nr og begynn søken etter noe annet...! det er mitt tips..

He he he.. fikk noen til å ta en drømme- tyding på meg og fikk til svar at jeg har sex som en mann.(?).. er det noen som kan fortelle meg hva det betyr???

Skjult ID med pseudonym Zuppermann lø. 11 aug. 2007 10:51

Synes du er vel kjapp med å forkaste om du ikke hører noe i løpet av dagen eller neste... Blir jo nesten som speed dating det, bestem deg innen midnatt andre døgn, ellers er toget gått! :)

Spørs vel om du bruker teknikker som man forbinder med menn når du har sex da, eller kanskje du tenker som en mann?
4 sekunder? ;)

Skjult ID med pseudonym Jente 31 lø. 11 aug. 2007 11:31

ja her er det ingen tid å sløse med... hi hi hi.. værsegod neste! ;o)
Hva trenger du tid til å tenke på ? Du vet vel det gaske fort om dette er noen du kan falle for og da er det jo vært en date nr 2.
Om det blir noe fremtid av dette kan mann alikevell ikke avgjøre etter føtste date, men om man blir sjarmert tar man komtakt.

Var vel måten å tenke på i forhold til sex hun mente, tror jeg..
Skal si jeg tar meg litt bedre tid da.. hi hi .. men det er da greit med et kapppløp mot orgasme innimellom.. ;o)

Skjult ID med pseudonym Løvegutt lø. 11 aug. 2007 12:26

Jente 31, det høres ut som at du ikke har opplevd all verden i forhold til hva som kan føre til hva i kjærlighetens verden. Jeg har opplevd utrolig mange varianter, både når det gjelder tidsintervall og når det gjelder signaler i form av kyss eller klem - felles for disse opplevelsene er at jeg ikke har kunnet forutsi utfallet på forhånd utfra en tankegang som du skisserer. Mennesker er forskjellige, noen kompliserte, andre nokså enkle, og så har du et hav av mellomløsninger.

Hvorfor skal man ha så utrolig dårlig tid? Hva er det man er redd skal skje om man ikke tolker ting i hytt og pine umiddelbart?

Jeg tror det er redselen for å bli såret som gjør at man prøver å komme den andre i forkjøpet ved å anta verst tenkelig utfall så fort som mulig - det er jo ikke rart at folk forblir single med et slikt utgangspunkt. Det er klart, at i mange tilfeller så kan det sikkert stemme at den andre ikke er interessert, men hva er poenget med å ikke forsøke å finne det ut på en ordentlig måte?

Jeg får bare mer respekt for mennesker som tør å spørre meg rett ut hvor jeg står hen hvis jeg har vært uklar, eller er tilbakeholden. Noen ganger har det også fått meg til å revurdere ting og tang. Det signalisere for meg at et menneske som gjør det er trygg på seg selv, og at det ikke betyr verdens undergang om svaret blir negativt.

Skjult ID med pseudonym Jente 31 lø. 11 aug. 2007 12:44

har blitt brent ganske mange ganger og har kanskje fått ett litt kynisk syn på det motsatte kjønn.
Men mener det, alikevel ,at du merker det ganske fort om det er noe der å bygge videre på.
Har egentlig ikke dårlig tid ,men det er mange fine menn der ute så hvorfor kaste bort tiden på de som ikke er sikkre på meg.?
Møter man på noen som sårer seg er det bare å børste av seg og komme seg ut i kamp igjen..
Nytter ikke å gjemme seg bort , så er absolutt ikke redd for det.

Skjult ID med pseudonym Zuppermann lø. 11 aug. 2007 13:09

Skjønner hva du mener Jente 13, og når man har noen erfaringer så drar men jo de med seg i annet man gjør.

Men jeg trenger litt tid etter en date, kan jo føle en ting da og etterpå tenke to ganger til på om den følelsen var den ekte, eller om det lå noe annet under. Her kan det både være en positiv og en negativ følelse.

Du vil ikke kaste bort tiden på de som ikke er sikre på deg? Hmmm... Når er du sikker på en annen person? En kan utgi seg for å være en personliget i de første møtene, men når du blir mer kjent kan du etterhvert se at ting kanskje ikke er helt slik de utgir seg for å være...

Nei, jeg mener at man må tørre å satse, selv om ikke alt er 110% slik man vil ha det, det er lett å si dette, men tidvis uhyre vanskelig å gjennomføre... :)

Skjult ID med pseudonym Løvegutt lø. 11 aug. 2007 13:13

Vel talt Zupperman, er helt enig i det du sier her.

Skjult ID med pseudonym Jente 31 lø. 11 aug. 2007 14:04

Påstår ikke at jeg er sikker jeg heller etter første møte... men føler jo om det er kjemi heller ikke.
Hvist han plutselig forandrer totalt personelighet.. kan jeg nok si at jeg stikker veldig fort... løper!
Men det gjelder å ta en sjangs...
(he he, plutselig ble jeg 18 år yngre...det er jo morsomt)

Skjult ID med pseudonym Zuppermann lø. 11 aug. 2007 14:36

Jeg tenker: "Har jeg lyst til å våkne ved siden av denne jenta jevnlig?" (Og da har det ikke noe med sex å gjøre.)
Kan jeg svare "Ja" på dette er jeg trygg på at hun i utgangspunktet har det jeg ser etter...

Om hun har særtrekk jeg kanskje irriterer meg litt over på første eller andre date, så tar jeg det som signal på at det er mer negativt underbevisstheten plukker opp og da blir nok svaret på ovenliggende spørsmål: "Nei"

Og jeg merker at utseende spiller mindre rolle da, for det kjenner jeg jo stort sett på forhånd, så den "barrieren" er på mange måter overkommet....

Hva skjedde for 18 år siden, Jente 13??

Skjult ID med pseudonym Jente 31 lø. 11 aug. 2007 16:58

he he he.... bare kommenterte at du skriver "jente13" istedefor 31....
men du snakker nå om flere dater .. jeg snakket om hva som skjer etter første...om man trenger å gå lenge å vurdere fra eller til etter en date.. det er bedere å ha flere for å bli kjent.
Da vil jeg at han tar kontakt ganske fort ... men etter flere dater så kan det godt drøye mye lengre... Ok?

det var vel for ca 18 år siden jeg hadde mitt første kjærste kyss... hi hi ;o)

Skjult ID med pseudonym Zuppermann lø. 11 aug. 2007 22:08

Det er godt vi er forskjellige Jente 13... Neida, Jente 31! :)

Når man tenker litt på det så er en nett-date egentlig en litt rar ting. To mennesker som aldri har møtt hverandre, og som ikke ville møttes om det ikke var for internett, treffes og vurderer hverandre om de passer sammen, kanskje for resten av livet...
Så går de hver til sitt og fortsetter å vurdere om den andre er den rette, så bestemmer de seg for om de vil satse eller ikke på denne personen... Om man regner odds og slikt er det vel ganske små sjanser for at ting skal klaffe...?

Skjult ID med pseudonym Jente 31 sø. 12 aug. 2007 03:15

he he he... har vært i bryllup i kveld og ikke helt edru... men det er morsom å se noen som får til dette med å finne livspartner.
Blir veldig rørt i kirken og det er fint å se ei vennine som jeg er så glad i finne den rette ...
De er som skapt for hverandre.....
Tror vel innerst inne på at det finnes noe som heter ekte kjærlighet det er bare vannskelig å finne....

Begynner å bli litt nyskjerrig på deg må jeg si ,Zuppermann. ;o)

Skjult ID med pseudonym Zuppermann sø. 12 aug. 2007 13:25

Av egen erfaring så er vel det å være med i bryllup en av de verste påminnerne om at det er savn i singlelivet... Da blir det liksom "smack" rett i fleisen... Blir rørt selv jeg, selv om det er upolitisk å si som mann...

Lite å være nysgjerrig på her Jente 31. Er en helt vanlig offentlig ansatt byråkrat som jobber 8 - 16 med å skyve papir og skrive mailer, har en slitt dokumentveske der jeg hver dag har en matpakke bestående av en skive med brunost, en skive med gulost (med en liten paprikabit på hver fredag), og en skive med leverpostei. Drikker 5 kopper kaffe og 1 kopp te i løpet av dagen, har regelmessig avføring og samler på frimerker og flaskekorker fra de tidligere østblokklandene... Hver kveld klokka 22.15 legger jeg meg, leser et kapittel i Boka og legger meg til å sove.

Åh... Det er deilig å fantazere litt gitt... ;)

Skjult ID med pseudonym Jente 31 sø. 12 aug. 2007 13:51

he he he he he he....
Et inholdsrik liv altså.... Fantasien lenge leve... !!!