Alle innlegg Sukkerforum

Stressfaktor

Vis siste innlegg
(mann 58 år fra Buskerud) sø. 30 mars 2014 00:27 Privat melding

Hei,jeg har bare hvert her et par uker,og føler litt at det til tider er litt stressfaktor inni bildet her på det jeg leser både på forumet og litt genereldt på sukker.

Jeg har tilgode å sende noe mail til kvinner,fordi jeg ønsker å bruke litt god tid (med forbehold da) på å bli kjendt med en partner.

Jeg har lest profiler og for det meste skygget ut igjen rimlig fort,dels for at kvinnene ikke er helt det jeg søker i profilen,og dels for at det finnes krav der jeg føler at jeg ikke helt passer inn-eller er min greie,en annen ting er at ''sukker'' sender inn massevis av profiler på besøk som er helt ute på viddene av hva jeg søker,både i krav og ikke minst alder,når det er sagt er meste parten av disse tilsendte besøkende uferdige profiler,som skvises ut.

Så var det å starte en mail da,jeg har aldrig i livet skrivet meg til en dame jeg overhodet ikke kjenner,så hva og hvordan skriver man?

Skal det være langt eller kort,skal jeg skrive om meg,eller hva skal man skrive?

Det er første gangen min på en nettdateside og jeg trenger litt råd her.
Og disse machetallene kompliserer mer en de gavner meg, hehe '' jeg driter i tallene,så lenge dama passer'' for å si det på litt ''Sunde'' vis:))

Åsså er det litt sånn som det står i profilen min at jeg er ganske sjenert,det har jeg i grunnen alltid hvert,jeg har faktisk hvert single nesten hele mitt liv pga den greia der.

(kvinne 54 år fra Oslo) sø. 30 mars 2014 00:35 Privat melding

Det et bare du å være deg selv det,.hyggelig som du er her.
Lykke til! :-)

(kvinne 54 år fra Oslo) sø. 30 mars 2014 00:36 Privat melding

*er.
Blir noen feil på mobilen...

Skjult ID sø. 30 mars 2014 00:40

Er HDV og Z samme person?

(kvinne 46 år fra Akershus) sø. 30 mars 2014 00:40 Privat melding

Først og frem skal du ikke bry deg om hva folk skriver i forumet, det blir man bare usikker og nervøs av. Det er så forskjellige synspunkter på alt fra hva og hvor mye du skal skrive til hvordan profilen skal se ut o.l Prøv heller å følge hva som er naturlig for akkurat deg, da tror jeg du treffer best, prøve å gjøre noe man ikke er slår bare feil :) Lykke til :)

(kvinne 46 år fra Akershus) sø. 30 mars 2014 00:41 Privat melding

*fremst* ble feil hos meg også gitt :)

Skjult ID med pseudonym Barbie sø. 30 mars 2014 00:44

@timerider
I den første mailen ville jeg kort ha skrevet hvem jeg er, og hvorfor jeg skriver til nettopp den personen (Pene øyne, fin profil el.) Burde ikke være så mye mer komplisert enn det :) Lykke til :)

(mann 58 år fra Buskerud) sø. 30 mars 2014 00:45 Privat melding

HDV
Jeg har aldrig fått noe svar,for jeg har ikke skrivet noe selv enda,jeg har prøvd å sende et par hjerter (bare for å prøve) de får jeg ikke fjærnet fordi jeg ble blokkert.
Krsna
Javel, men først må jeg finne en passende dame da,noe sier meg at det vil kunne ta--hehe-- fryktlig lang tid-siden jeg er så sjenert:))

Skjult ID sø. 30 mars 2014 00:46

Ok HDV, takknemlig for svar.

Skjult ID sø. 30 mars 2014 00:46

er handervetu HDV?

Skjult ID sø. 30 mars 2014 00:48

eller... er HDV handervetu?

(mann 58 år fra Buskerud) sø. 30 mars 2014 00:48 Privat melding

Linheia

Takk for innspill-tyrkleifen er med oss over alt--ikke så farlig,vi skjønner tegninga som regel:)))

(mann 58 år fra Buskerud) sø. 30 mars 2014 00:53 Privat melding

Barbie

Takk for tipset:)))

(kvinne 54 år fra Oslo) sø. 30 mars 2014 01:00 Privat melding

I dag som så mange bare tenker på hva de skal ha og hvilke krav de har, så går det an å gjøre en liten vri, noe som absolutt ville slå an.....
En venninne av meg fortalte sin eks hvordan han skulle nærme seg den dama han ville bli kjent med, nemlig å gi henne en lapp hvor det skulle stå at om hun trengte hjelp med noe noengang så kom til han.
Som sagt så gjort. De ble sammen og til slutt gift.
Ingen dårlig innfallsvinkel spør du meg :-)

(mann 58 år fra Buskerud) sø. 30 mars 2014 01:04 Privat melding

Krsna

Hmm- fin greie-den har jeg ikke tenkt på:)))

Skjult ID med pseudonym Z sø. 30 mars 2014 10:31

Hei Timerider, og velkommen både til sukker og til forum :-)

Da jeg logget meg på sukker for første gang, tenkte jeg at det må da være ok å betale for bare tre mnd og ikke seks, for jeg ville jo ikke betale mye ekstra. Jeg endte med å "safe" og betale for seks mnd...

Nå smiler jeg, for jeg skjønte fort at dette er tilfeldige saker. Jeg kjenner flere som har lykkes innen tre mnd, mens andre som ikke har lykkes på tre år.

Hva jeg prøver å si? Jo, ikke føl deg mislykket på noen måte om dette tar litt tid også for deg. Fryd deg om det går fort - for det er nok mer uvanlig.

Ellers:
Vis hvem du er. Vær deg selv. Hun som skal like deg, skal like nettopp DEG. Hva andre måtte like, angår deg ikke. De får holde på med sitt, og du med ditt på din måte.

Prøv også å ikke la deg prege av røffheten og bråkjekkheten på forumet. Her er det folk som ikke har annet å gjøre enn å spre sin frustrasjon og manglende glede/sunnhet over eget liv. Det kan prege oss på sikt, og skape stressfaktor for mange.

På et nettsted skal man ikke gjøre mange feil for å bli valgt bort. Et godt bilde er svært viktig. Et godt språk er også viktig. Tenk litt på disse tingene. Noen ganger kan det virke som om du skriver litt fort, og da kan språket virke litt "slurvete".

Og du? Om du etter noen uker til fremdeles kjenner at stresset øker, glem forumet en stund. Og om din livskvalitet forringes av å være på sukker, unn deg gleden over sol og vår fremfor dette stedet. Det passer kanskje ikke for alle.

Lykke til uansett - kanskje er du en av de som virkelig lykkes big time!? :-)

Skjult ID med pseudonym Barbie sø. 30 mars 2014 11:18

Konstruktiv tilbakemelding @Z! Kunne på ingen måte sagt det på en bedre måte selv. Håper Timerider er enig :)

(mann 58 år fra Buskerud) sø. 30 mars 2014 12:30 Privat melding

Ja mange flotte svar fra alle her,tar det seff med videre:))

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt sø. 30 mars 2014 13:46

@Krsna

Nå ja, det fungerer ikke for meg ihvertfall.
Jeg har slike stående tilbud hos ganske mange jenter, men det er aldri noen som har spurt om hjelp/råd/noen å snakke med. :P

@tråden ellers

Tror ikke en blir noe mindre stressa av å lese på dette forumet for å si det sånn.
Hvis du ønsker å få mest ut av din tid på Sukker, så er forumet IKKE plassen å være på. :P

(mann 58 år fra Buskerud) sø. 30 mars 2014 14:01 Privat melding

Powpowgutt

Nei du har kansje rett at forumet muligens ikke er stedet å være på,men jeg er jo forsåvidt litt nysjerrig på hva andre mener om ting å tang,og det trenger ikke være negativt bare fordi man ikke liker enkelte av andres vurderinger,det kan godt være at man ikke forstod settingen.

Jeg elsker forum og diskusjoner,men akkurat sukker sin er litt spesiell,det i allefall lærerikt å være her,selv om jeg kansje ikke er den mest ivrigste til å delta,også er det masse herlige folk her,bl-a du ''powpow'' jeg har lest noen av innleggene dine og jeg,og du sverer friskt fra deg:)))