Alle innlegg Sukkerforum

Flere om beinet enn tidligere?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Orange ti. 1 april 2014 19:57

Først: jeg har vært medlem her en god stund, og synes dette er den klart beste siden for nettdating. I lang tid synes jeg det har vært en rik brukerbase som også kan skilte med en langt bedre kjønnsbalanse enn andre sider. Jeg er også stor tilhenger av muligheten man har til å hente informasjon om brukeren - selv om det iblant kanskje kan bidra til å skape et for kritisk blikk - og i det hele tatt alt det funksjonelle.

Skal ikke si siden min har vært et knutepunkt hva gjelder hjerter, tittere eller meldinger tidligere, men det var i alle fall noe. I løpet av de siste 5-6 månedene, om ikke mer, har profilen min vært som en kirkegård. I tillegg synes jeg det er mye lengre mellom de jeg selv finner attraktive her inne - dvs. min "type".

Mulig det allerede er kjent, men har det forsvunnet veldig mange herfra? Jeg synes spesielt det er langt færre typer å velge blant på jentefronten og den første og mest åpenbare tolkningen av det er at den kvinnelige brukerbasen er lavere enn tidligere. Snakker jeg bare tull, eller er det flere som opplever det slik?

Hilsen mann 25

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ti. 1 april 2014 20:04

Godt mulig du er inne på noe. Jeg vet ihvertfall at mange av profilene som var på mine lister har blitt borte, spesielt blant de profilene jeg hadde satt hjerte på.

Og jeg er ganske sikker på at en eller annen fyr har kapret dem, for de virket som noen flotte jenter med interesser og slikt som menn kan like. :)

Er også enig i at det føles som det går stadig lenger mellom nye profiler som jeg syns er interessante.

Skjult ID med pseudonym Mucifer ti. 1 april 2014 20:23

.. enig i det siste powpow. Det er ikke noen blokkeringer ute å går da?

Uansett. De som alle vil ha, blir nok ganske sannsynlig også skremt bort fra nettdating .. i 100 talls mailene de mottar hver uke, om ikke mer ..

Har en vært her en stund så sakker det, uansett kjønn .. da er det bare å pause/slutte/og rett og slett starte på nytt etter en god god stund, for når en slik observasjon/tanke har festet seg, så blir det neppe bedre med det første .. ut å lev livet i sommer, .. sukker er mer for høsten .. kanskje .. men det er alltid et unntak, men er det verdt å vente på?

(mann 39 år fra Vestfold) ti. 1 april 2014 20:36 Privat melding

et godt tips...bytt regelmessig bilder både i album og profilbilde.....

og ta den relasjonstesten eller hva det er fornoe, minst en gang i uka..og varier på svarene der så får du opp mange nye intressante matcher ....

enormt mange av jentene her inne som gjør det så hvorfor ikke...

Skjult ID med pseudonym Juicer ti. 1 april 2014 20:39

For meg synes det å være en helt naturlig utvikling. De du "selv finner attraktive her inne" blir raskt revet bort, fordi de du finner attraktive er det sikkert mange andre som også finner attraktive. Og de du ikke finner attraktive, er det få andre som finner attraktive. Så de ikke-attraktive hoper seg opp her. En viss mer eller mindre konstant andel av nykomlingene er attraktive, men drukner i økende grad i en voksende masse av ikke-attraktive. Dessuten blir de selvfølgelig revet bort raskt. Dette blir et oppsamlingssted for ikke-attraktive.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ti. 1 april 2014 20:42

I såfall så må de jo blokkere fryktelig fort, for jeg tenker blant de nye profilene som blir opprettet.

Og mange av de profilene som har blitt borte, dukker opp igjen om jeg ikke tar noen begrensning for når de sist var inne.

Mens andre igjen har blitt deaktivert. Sikkert noen som har blokkert også, men kan ikke si besøkstallet har gått opp noe særlig. :P

Bytte bilde? Vært inne på tanken, men vet ikke om jeg tør, for Sukker kommer sikkert bare til å underkjenne det. :P

@Juicer

Du sier; "Og de du ikke finner attraktive, er det få andre som finner attraktive. Så de ikke-attraktive hoper seg opp her."

Det er jeg ikke enig i, for det er mange av de jeg ikke finner attraktive som ser ut til å ha funnet noen. Bare fordi JEG ikke syns hun er attraktiv, så betyr det ikke at det nesten ikke er noen andre her inne som syns hun er det.

Og bare for å presisere, med attraktiv så tenker jeg på mer enn bare det fysiske utseendet.

Skjult ID med pseudonym Juicer ti. 1 april 2014 20:43

@Powpowgutt
Det du sier står ikke i motsetning til det jeg sa.

Skjult ID med pseudonym Barbie ti. 1 april 2014 20:48

@Juicer
Hvis det er en gjeng med ikke-attraktive kvinner igjen her, og en gjeng med ikke-attraktive menn... Hva mener du egentlig? At alle disse sikter "etter wircola"?
Jeg velger heller å se på det som at det er pysene som sitter igjen :p De som er livredde for å sitte med skjegget i postkassa som det har blitt nevnt tidligere.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ti. 1 april 2014 20:49

@Juicer

Mulig jeg skrev det litt dumt. For å si det på en annen måte da, så er jeg ikke enig i at dette blir et oppsamlingssted for ikke-attraktive.
Jeg ser mange attraktive som er her lenge. For jeg kan faktisk syns at noen er attraktive uten at det er min type dame.
Og jeg er sikkert ikke alene om det.

Skjult ID med pseudonym Barbie ti. 1 april 2014 20:50

Vurderer å poste åpent så du kan sette meg i den båsen jeg hører hjemme i Juicer ;)

Skjult ID med pseudonym Juicer ti. 1 april 2014 20:51

@Barbie
Pyser er ikke attraktive vel? Livredde for å sitte med skjegget i postkassa er vel ikke attraktive, de heller. Eller? Hva mener du?

Skjult ID med pseudonym Juicer ti. 1 april 2014 20:54

@Powpowgutt
kl 20:04 skrev du "Er også enig i at det føles som det går stadig lenger mellom nye profiler som jeg syns er interessante."
Jeg forstår ikke hva du mener

Skjult ID med pseudonym Mucifer ti. 1 april 2014 20:54

Pyse sjøl Barbie. Som om nettdating er for alle ..

relasjonstesten ja hans, kanskje du er inne på noe .. bilde, profil og pimping er jo naturlig. Uansett, jeg bryr meg mindre og mindre om det stedet her .. og det handler ikke om at jeg ikke får poster, mer heller at jeg liker kvinner av kjøtt og blod heller enn av fotos og profiler .. det var uansett bare en digresjon

Skjult ID med pseudonym Barbie ti. 1 april 2014 20:56

Helt enig at pyser ikke er attraktive :)
Det jeg oppfattet hva du sa var at det var de mest attraktive som forsvant først? Og resten sitter igjen her....

Skjult ID med pseudonym Juicer ti. 1 april 2014 20:58

@Barbie
Jaaa....? Jeg sier ikke-attraktive sitter igjen. Du sier at pyser ikke er attraktive og at det er de som sitter igjen. Litt det samme, spør du meg.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ti. 1 april 2014 20:59

@Juicer

Hva er vanskelig å skjønne med den setningen der?
TS sier at han føler det er lenger og lenger mellom de han syns er hans type.
Så sier jeg at jeg er enig i at det føles slik for tiden og at det ikke bare er noe han innbiller seg. Det siste underforstått selvsagt.

Skjult ID med pseudonym Juicer ti. 1 april 2014 21:04

@Powpowgutt
Men kl 20:49 antydet du at andelen ikke-attraktive ikke øker. Du antydet det motsatte kl 20:04, i hvert fall slik jeg forsto deg.

Skjult ID med pseudonym Barbie ti. 1 april 2014 21:08

Du sa at det var de ikke-attraktive som hoper seg opp. Jeg lurte bare på hva du mente? For noen ikke-attraktive må nødvendigvis like noen ikke-attraktive av det annet kjønn ;)

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ti. 1 april 2014 21:09

@Juicer

Om du leser videre i den posten, så ser du også at det er ikke nødvendigvis det at de ikke er attraktive som gjør at de ikke er min type dame.
Jeg er derimot overbevist om at de jeg ikke syns er min type dame har en haug med tilbud og er langt fra ikke-attraktive.
For det er jo mange profiler jeg ikke syns er min type dame som forsvinner herfra.

Skjult ID med pseudonym Juicer ti. 1 april 2014 21:10

@Barbie
Noen, ja. Men ikke nok til å holde balansen attraktive vs ikke-attraktive konstant.

Skjult ID med pseudonym Mucifer ti. 1 april 2014 21:10

Kverulant.

En bør vokte seg for å lage noen absolutter .. snakker du om å være pyse/eller uattraktiv på sukker dersom en fortsatt er her, som en left over om dere vil så hevdes det samtidig at det er noe for alle der "bare en griper sjansen og tør å handle" .. er ikke det for mye å be om? nettdating er ikke selve livet, det er for mange bare en bigeskjeft og bare en liten notis i enkeltes datingkultur

Skjult ID med pseudonym Juicer ti. 1 april 2014 21:11

@Powpowgutt
Det er greit

Skjult ID med pseudonym Juicer ti. 1 april 2014 21:15

@Mucifer
Nei, jeg sier ikke at "dersom en fortsatt er her", så er en ikke-attraktiv. Jeg snakker om andelen av den totale massen. Er enig i det siste du skrev; jeg har funnet min kvinne så jeg er her kun som tidsfordriv.

Skjult ID med pseudonym Barbie ti. 1 april 2014 21:27

Underforstått @juicers resonnement, så tør ikke resten å ta kontakt med hverandre. Det var mer ment som et slags spørsmål. Jeg sier ikke at noe er absolutt her, hvis det var meg du siktet til @Mucifer. Tror ikke det går ann å si at sånn eller sånn er det.

Skjult ID med pseudonym Mucifer ti. 1 april 2014 21:28

Det skal godt gjøres om størsteparten på en datingside var attraktive for en og hver.. for ja, folk har faktisk forskjellige krav, og vi har forskjellige smak også .. garantert. Jeg omtaler ikke platons gylne snitt her nå. Eller "pene bilder" .. Det er også mange forbehold som går igjen. Fks .. så er størstedelen bosatt innenfor ring 3 .. oslodamer kan være en kulturkrasj for meg, ergo jeg er her fortsatt .. innenfor mitt fylke, så er det dårlig utvalg .. og en urbanisert kafekvinne fra oslo er ikke helt min type .. så det er bare å vente å se .. ikke at jeg venter

Hvordan i svarte svingende gidder du å henge på et sukkerforum når du har dame? ,, jaja .. jada, du skrev tidsfordriv jeg ser det .. for som deg. Jeg er her også, nærliggende kun for tidsfordriv .. og glimtvise øyeblikk av amorøse tanker og handlinger

Skjult ID med pseudonym Mucifer ti. 1 april 2014 21:34

Enig jeg Herbie. Skriver under på den. Men har en vært her en stund, og jeg snakker for meg selv .. så "glir" bildene i hverandre .. så det er ikke damenes skyld .. liker bare kjøtt og blod bedre ..

Skjult ID med pseudonym Mucifer ti. 1 april 2014 21:35

.. og da ser en skogen faktisk for bare trær

Skjult ID med pseudonym hemmelig ti. 1 april 2014 21:47

Du vil oppleve andelen menn kontra kvinner bli skjevere og skjevere jo eldre du blir. frem til du bikker 50, da snur pendelen andre veien igjen. Jeg tipper at sånn midt i 30-åra er det ca 80/20 fordeling menn/kvinner. De gangene jeg har sett på mine venninner sine profiler har utvalget av menn vert rett og slett latterlig digert!

Skjult ID med pseudonym Mucifer ti. 1 april 2014 21:57

.. tørr ikke tenke på det engang ;)

Antallet menn (eller gutter som jeg kaller de)

(kvinne 41 år fra Vest-Agder) ti. 1 april 2014 22:00 Privat melding

Lurer på hvor den andelen menn er...siden den 80/20 fordelingen er akkurat i smørøyet for meg :P

Skjult ID med pseudonym hansen ti. 1 april 2014 22:22

Altså, skal man gå kun etter utseendet, så er profilene på sukker en god del under tinder-snittet, men det er jo andre kvaliteter også...

(kvinne 41 år fra Vest-Agder) ti. 1 april 2014 22:38 Privat melding

Skal man kun gå etter utseende, så ser man ikke etter noe varig. Skjønnhet falmer :)

Skjult ID med pseudonym sepp ti. 1 april 2014 22:41

Juicer: Du burde søke om medlemskap hos Beautiful People. Da slipper du alle ikke-attraktive.

(kvinne 41 år fra Vest-Agder) ti. 1 april 2014 22:45 Privat melding

Joda@eowyn. Man skal jo like å våkne med sin tilkommende. Men tar sjarm og "brains" over skjønnhet en hvilken som helst dag ;)

(kvinne 41 år fra Vest-Agder) ti. 1 april 2014 22:54 Privat melding

Det stemmer. Mine øyne ser kanskje ikke den samme "skjønnhet" som dine...og det er jo bare bra, for da kan jo "alle få" :P