Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym Normalgutt lø. 13 sep. 2008 03:38

Kom over denne artikkelen.. Er dere jenter virkelig så blinde? En slesk kar med rosa jakke og solbriller på utested (!) kommer med et par selvgode, slibrige kommentarer og det er bare ut med tungen og pinch my nipples. Fint. Spennende med frekke og slemme gutter vettu, helt til dere nærmer dere 30 og vil slå dere til ro med en normal, norsk mann med stasjonsvogn, hus og ryddig økonomi. Tror det er greit man ikke kjenner "historikken" deres når man blir kjent.

http://www.klikk.no/samliv/dating/article323693.ece

Skjult ID med pseudonym grrr;) lø. 13 sep. 2008 03:43

Er vi bitre i kveld eller??Hvem bryr seg..Mister pinky fikk det han ville ha og nok et såret hjerte vandrer tårefult ut av en leilighet i morgen tidlig.......Welcome to the real world mate!!!!!!!

Skjult ID med pseudonym Normalgutt lø. 13 sep. 2008 04:05

"Tror ikke kvinnene i landet her lar seg lure så lett"
Nei, jeg tror vel egentlig ikke det jeg heller.. Old school ja, og kan hende den er skrevet for å "sjokkere" litt.
Er ikke bitter.. bare syns artikkelen var så latterlig og lot meg rive litt med. So-rry. hehe

Skjult ID med pseudonym Kling lø. 13 sep. 2008 04:06

@TS

Dette er totally old school og artikkelen er passé, noen er født med det, andre må lese seg til deg, personlig nekter jeg å forholde meg til det, og å sutre over dette må eventuelt skje i mitt neste liv, hvilket jeg ikke ha oversikt over nå og følgelig heller ikke bør holdes ansvarlig for, get real, ting gjøres på forskjellige måter, du kan være ekstro eller intro, your choice/destiny, tror ikke kvinnene i landet her lar seg lure så lett, i alle fall ikke i det lange løp, rest easy, j

Skjult ID med pseudonym Kompisen lø. 13 sep. 2008 04:14

@Normalgutt; noe sier meg at de jentene som LaceLounge legger seg etter uansett ikke er i vårt marked. Normale, vakre, jordnære og ikke minst intelligente norske jenter som er i vårt "nedslagsfelt" ser de gutta der på milevis avstand. I hvert fall det som er min erfaring. De av "våre" jenter som allikevel blir med de tilbake, er bare ute etter en natt med de gutta uansett. Om det er en av "typene" man kan kalle "vinner" i denne debatten, så er det ganske klart hvor jeg hadde lagt innsatsen min.. ;-)

Så, for å gjenta Kling; Rest easy.. Tror ikke gutta er helt klar over hvem som lurer hvem ;-)

Skjult ID med pseudonym Babybird4u lø. 13 sep. 2008 09:55

Er vel en grunn til at vi ikke hører om tilsvarende "kurs" for jenter! Snakk om å være patetisk.

(mann 33 år fra Oslo) lø. 13 sep. 2008 12:07 Privat melding

Men det er veldig oppskrytt også, jeg har flere ganger opplevd at jenter på utesteder sier at jeg må late som om jeg er sammen med dem fordi "the game nerder" nekter å ta et hint hehe.

Skjult ID med pseudonym Kompisen lø. 13 sep. 2008 13:25

@Babybird; tja.. vel. Jeg savner litt kvinnelig initiativ jeg. Likestilling åssåvidere.. :-p Nei da, jeg skjønner jo at jenter liker oppmerksomheten og kurtiseringen.. Men så var det målgruppe, nedslagsfelt osv osv..

@TS/SteinR: En ren bonus for oss at flere idioter bruker tid på The Game. Godt oppdratte gjeterhunder.. hehehe..

Skjult ID med pseudonym Hehe lø. 13 sep. 2008 14:25

Faller du for DET gamle trickset, SteinR! Det har jo jenter brukt i åresvis... ;o)

Skjult ID med pseudonym super_74 lø. 13 sep. 2008 14:31

Spørsmålet blir til slutt, hvem er det som lurer hvem....

Skjult ID med pseudonym Amourine lø. 13 sep. 2008 15:20

Så kuuult!!!
Jeg vil også gå kurs for å legge ned kvinn...menn! Dette virket jo superenkelt...seriøst! Og så kan jeg ha en liten svart bok jeg skriver alle mine erobringer i. Hm, er dette en konkurranse også? ;ø) Sånn à la Pyramidespill, kanskje? Hehe...
Jeg legger ned tre, det gir meg 3x3 nye...som jeg kan legge ned...nice. Etter 6 uker er jeg jo oppe i kanskje 3^6 - potensielt 729 stk. Wuuhuu!! Da blir det jammen liv i jomfruburet her...;ø))

*voff*

Skjult ID med pseudonym Babybird4u lø. 13 sep. 2008 16:02

Jeg kan godt sjekke hvis jeg ser noe jeg liker. Og jeg har skrevet MANGE førstemeldinger her inne. Ikke alle har jeg fått svar på, men legger meg ikke ned og gråter likevel (alternativt skriver en sur tråd på forumet...). Men jenter er vel like forskjellige som gutter? Tror jeg slår følge med Amourine jeg. Og hvis man skal tro det gutta sier, så burde jentene gruse gutta i dette gamet! ;)

Skjult ID med pseudonym super_74 lø. 13 sep. 2008 16:06

Så spennende for hvem som måtte tape eller ikke tape...det får man aldri svar på....

Skjult ID med pseudonym coup lø. 13 sep. 2008 19:18

Dere kan si hva dere vil om The Game og de gutta der, men det faktum er at det virker og på hvilken som helst type dame.

De som som regel syntes de er teite/patetiske er som regel sjalu på samme måte som karer syntes en som er godt trent og går i singlet er harry....enkelt og greit sjalu og lets face it folkens første inntrykk går på utseende uansett hva dere sier. Når du har kommet forbi det så er det hvordan du ordlegger deg og hvis du da her litt innføring i hvordan (The Game) så hjelper det. For vi vet alle at noen kan være helt lost på den fronten. Er ikke en ihugga The Game fan, men jeg har lest boken og brukt noen av tingene der selv på byen og ja det funket hver gang....Dont kick it till you tried it ;)

Skjult ID med pseudonym Babybird4u lø. 13 sep. 2008 19:36

Da skjønner jeg ikke hva coup og de andre gjør her inne... :)

Skjult ID med pseudonym No ID lø. 13 sep. 2008 19:41

For å hive litt mer brensel på bålet:
http://www.diskusjon.no/index.php?showtopic=786238
http://www.pickupartist.no/Forum/

Det hele dreier seg om å være sitt beste jeg.

Skjult ID med pseudonym coup lø. 13 sep. 2008 20:00

@Babybird4u
Har du aldri hørt om mye vil ha mer? ;)

Skjult ID med pseudonym Babybird4u lø. 13 sep. 2008 20:07

Men med de triksene og talegavene dere nå er i besittelse av burde det jo gå fortere irl. ;) Og så slipper dere jo slike ubehagelige overraskelser som gamle bilder, 120 kg mer enn hun sa, osv.

Skjult ID med pseudonym coup lø. 13 sep. 2008 20:19

Sa aldri at jeg er en ekspert på dette her og nett dating og RL er to helt forskjellige ting. I RL så kan du bruke mye mer enn utseendet, men på nettett så er det som regel utseendet som er åpneren ;)

Det som også er fint med RL er at der er det ikke så mye utseendet igjen det går på, men hva du har i kjeften. Uansett om du har vært så uheldig og falt ned "The ugly tree" og truffet hver grein på veien ned så kan man alltid gjøre en forbedring. Kjøp nye klær, gå til frisøren, ta deg en time eller to på helse studio. Ta litt sol. Alt for å bare se litt freshere ut. Det er ikke meningen at du skal se ut som en kopi av alle andre hippe folk, men fin din egen stil. Som No ID sier det er snakk om å utvikle seg selv. Nå du da også har det i kjeften og vet hvilke "knapper" du skal trykke på så er det ikke så vanskelig :)

(kvinne 35 år fra Oslo) lø. 13 sep. 2008 22:03 Privat melding

Skal man le eller gråte av den artikkelen? Men, det er tydeligvis marked for slikt...Er vi jenter så skumle at menn må bli "trent" til å sjekke oss opp??

Skjult ID med pseudonym No ID lø. 13 sep. 2008 22:14

Jeg vil helst gråte av den artikkelen, men den har noe for seg. Litt av problemet som jeg ser det, er at det er satt fokus på fest og fyll. Jeg kan kun svare for meg selv lilje83, så nei. Trenger ikke noe kurs for snakke/sjekke/komme i kontakt med jenter.

Hva hvis vi snur litt på det... Sjekker du opp gutter, eller venter du til de tar kontakt med deg?

(kvinne 35 år fra Oslo) lø. 13 sep. 2008 22:19 Privat melding

No ID: Ja..ser ut som at fyll+sjekking=sant. Kjedelige greier spør du meg. For meg så går det begge veier når det gjelder sjekking. Sjekker/blir sjekka opp sånn 50/50... Verste man får er nei takk.. :)

Skjult ID med pseudonym Kompisen lø. 13 sep. 2008 22:56

@LILJE: Takk til din første kommentar. Som No ID svarer, så er det festlige sammenhenger som trekkes frem. Jeg har verken lest boka eller deltatt på noen kurs, men jeg har forståelse for at det finnes gutter som velger boka. Om ikke begge deler.
Men i bunn og grunn mener jeg det handler det om å ha tro på seg selv, være avslappet i forhold til det og, som du er inne på, tåle et nei. Enten det følges av "takk", eller "pigg av".. ;-)

(mann 51 år fra Oslo) sø. 14 sep. 2008 15:04 Privat melding

Jeg tror denne type kurs og boka virker RL. Grunnen kan være så enkel at mange trenger en bekreftelse fra andre på at det de gjør er riktig, og våger ikke å ta kontakt uten den bekreftelsen. "Alle" vet vel at det neppe er ett sjakktrekk å være sørpe full og sikle alt for mye på jenta første gang en tar kontakt...

(mann 40 år fra Oslo) sø. 14 sep. 2008 15:29 Privat melding

om fyll+sjekking=sant skjønner jeg hvorfor jeg sliter, edrufanden er et skummelt spøkelse;)

(mann 33 år fra Oslo) sø. 14 sep. 2008 15:33 Privat melding

Coup jeg har opplevd mange mange ganger at Jenter har brukt meg til å komme vekk fra Pick up coaches, altså ikke "studentene" til fyren men selve Pick up coachen som liksom skal vise the game i praksisk med sin egen twist over det.

Maaaaaange ganger, spesielt i vinter var det virkelig mye sjekkekurs ute å gikk...amogging på høytplan og negs overalt, om jeg prata med en jente på byn kom det en fyr bort til henne og skulle alphamale meg for å vise at han hadde god selvtilitt osv...utrolig flaut, slitsomt men også morsomt siden jeg enda ikke har blitt danket ut av en gamenerd.

Skjult ID med pseudonym Kit sø. 14 sep. 2008 15:46

SteinR, det er noe med at trenger du en bruksanvisning for å fremstå som alphamale, så... ;)

(mann 33 år fra Oslo) sø. 14 sep. 2008 15:53 Privat melding

Hva mener du? Jeg har ikke behov for å overbevise noen om noe som helst, det uendelige kakafoni maset om hva andre synes til enhver fungerer mot sin hensikt synes jeg.

MEN! Om du kan lese og leste det jeg skrev så skrev jeg at de som bruker the game, gutter med medfødt dårlig selvtilitt og karisma som en fisk så lærer de å fremstå som å liksom skulle fremstå som en Alphamale.

(mann 51 år fra Oslo) sø. 14 sep. 2008 16:03 Privat melding

Poenget var at hvis noen trenger en bruksanvisning på å være alpha, er de det neppe. Jeg har aldri trodd du er en gamer :)

(mann 33 år fra Oslo) sø. 14 sep. 2008 17:16 Privat melding

Men han skrev du og ikke de...jeje allright..."går og gjør mannlige alfamalestuff" hehe

Skjult ID med pseudonym Torpedo sø. 14 sep. 2008 17:37

Heller blind enn å se på mann passert 30 med rosa litt for trang stygg jakke med solbriller prøve å sjekke meg opp...
Jeg er nok ikke den letteste å sjekke opp tror jeg, mye mulig fordi jeg ikke skjønner det. Har sikkert gått glipp av noen fantastiske one-night-stands med rosajakke-gutter som har selvlysende rosa kondomer kun for å matche imaget...