Alle innlegg Sukkerforum

Noli me vocare, ego te vocabo?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Kompisen lø. 13 sep. 2008 04:01

Kanskje det bare er meg, men jeg begynner å lure på poenget med medlemskapet her inne.

Man bryr seg jo som regel med de man har en god match med, naturlig nok. Men jeg undres om de har en god match med veldig mange. Og man kan være selektiv på mer enn utseende og/eller profiltekst. Høflighet for eksempel.

Jeg har vel fått svar fra ca 40% av de jeg har sendt melding til, om jeg må gjøre et overslag. Og det klager jeg for så vidt ikke over, men..
punkt 1; Om man leser melding fra en ukjent, og finner på å sjekke vedkommendes profil, koster det mye mer av ens unike og dyrebare tid å gi tilbakemelding om at "Sorry, takk for hyggelig melding. Men, det er mulig matchen spiller oss et puss.."?

punkt 2; Man mottar en melding fra en ukjent, svarer denne og sender noen linjer frem og tilbake, hva skjedde med å bli taus som en østers? Hva faen skjedde med den tidligere nevnte høfligheten?

punkt 3; Hvor mye kan man forlange? Om en profil er uten bilde, men markert med innhold i album, oversees dette helt og holdent? Jeg fikk svar fra ei om at hun ikke skrev med profiler uten bilde, hvorpå jeg påpekte mitt album og fikk til svar at det brydde man seg ikke om i det hele tatt..

Jeg begynner å lure på hva som er spesielt med jentene på Sukker. Fra andre sider har jeg langt nær samme erfaring, der svares det oftere (selv om det kan være i mindre pene ordlag) at jeg ikke er Prince Charming. Det kan jeg leve med.
Nicket mitt er en ironisering over min kontakt med jenter jeg finner en veldig god tone med. Go figure..
Når dere sjekker en manns profil, tre og bilder, og synes det ser bra ut med enkle unntak, er det de negative unntakene som får dere til å gi blaffen fremfor å bli kjent med de resterende 90-95% av vedkommende for så å bringe unntakene på bane og kanskje avklare disse? Treet er slettes ikke dårlig, men husk at hvert blad kan nyanseres av noen få ord i forklaring..

Jenter, om en fyr kommer opp til deg på gata eller på byen.. klink edru eller kanskje lett beruset, opptrer høflig og ikke overdrevent frempå, legger dere pekefinger og langemann som et V-tegn over tunga før dere snur dere og går eller gjenspeiler dere høflighet og "belønner" interessen i det minste med et høflig avslag?

Og jo da, hehe.. jeg har tenkt tanken om at jenta jeg har denne gjensidige kjemien og klikken med faktisk ikke er her inne. Men, there's hope in a hanging snore.. ;-) Og jenter, må det krible, klaffe eller "klikke" umiddelbart, eller bruker dere noen da

Skjult ID med pseudonym Snillgutt lø. 13 sep. 2008 04:13

Takk. You are so right.

Skjult ID med pseudonym Kompisen lø. 13 sep. 2008 04:18

@snillgutt; Vi får smøre oss med tålmodighet, kanskje vurdere litt søvn og se hva damene sier når de våkner opp.. :-p

Men, og ikke noe vondt om brukergruppen her på forumet, jeg har fått den oppfatningen av det er et aldersnitt her inne som ikke samsvarer med de jentene jeg kontakter. Som forøvrig er på min egen alder, pluss/minus noen år i begge retninger..

(mann 34 år fra Buskerud) lø. 13 sep. 2008 04:19 Privat melding

FORTSETTELSE PÅ HVD.INNLEGG:
Og jenter, må det krible, klaffe eller "klikke" umiddelbart, eller bruker dere noen dager til å "sjekke" en fyr om dere kanskje har funnet gull blant gråstein?

Skjult ID med pseudonym løve69 lø. 13 sep. 2008 10:09

Skjønner at det er frustrerende å ikke få svar, at noen plutselig slutter å svare. Jeg trur en av grunnene til lite aktivitet for enkelte er at kontakt på nettet er litt kunstig og kaldt. Du får mld fra en mann/kvinne og så skal vi se om det er noe grunnlag for å bli kjær... De gangene i livet jeg har vært forelsket, så var det bare noe som skjedde. Uten at jeg vurderte på forhånd "kan jeg blir forelsket". Er det kansje slik at av alle de single som er her på Sukker, så er det en liten gruppe som skriver lange brev frem og tilbake og ofte med flere samtidig?. Mange er her for å være tilgjengelig.., men bruker lite tid og engergi på å skrive med en hel masse ukjente folk som i utgangspunktet er "like" alle sammen.

"
Jenter, om en fyr kommer opp til deg på gata eller på byen.. klink edru eller kanskje lett beruset, opptrer høflig og ikke overdrevent frempå, legger dere pekefinger og langemann som et V-tegn over tunga før dere snur dere og går eller gjenspeiler dere høflighet og "belønner" interessen i det minste med et høflig avslag? "

Ta kontakt med damer på gata, på trikken, på t-banen eller på ICA. Det hadde jeg syntes var sjarmerende, spennende og interessant :-).

(mann 33 år fra Oslo) lø. 13 sep. 2008 11:49 Privat melding

Who gives a shit, om en jente ikke svarer hva så? hvem er hun? Paris Hilton? Madonna? Om en jente en er forelska i eller sammen med ikke svarer i real life så kan jeg forstå at tar seg nær av det...men sukker? come on...det er ingenting å henge seg opp i...ikke la noe så lite ødelegge humøret ditt.

Skjult ID med pseudonym marekatt lø. 13 sep. 2008 12:22

mar kan dette her. Lær av ham:
Finn syklusen.
Vær høflig, positiv og tålmodig.
Det å bare hive på med testosteron funker dårlig..

Skjult ID med pseudonym Lilleulv lø. 13 sep. 2008 12:29

Enig med steinR. Jeg skiller mellom de jeg har en relasjon til og de jeg ikke har en realsjon til. Sistnevnte gruppe forventer jeg lite av, og blir ikke såret over avslag/manglende svar osv.

Du sammenligner med en situasjon fra virkeligheten.. Nå har det dessverre aldri hendt meg her i Norge at en klinkende edru fyr har kommet opp til meg på gaten i romantisk øyemed, så hvordan jeg ville reagert på det, blir et rent hypotetisk spørsmål! :-)
(Har du noe sammenligningsgrunnlag der, Kompis?)

Skjult ID med pseudonym Kompisen lø. 13 sep. 2008 13:13

@grrr;) :: Jeg har vel kanskje vært heldig, eller overrasket meg selv og verden med formuleringene mine.. ;-)

@mar: Nei, jeg tar det slettes ikke personlig. Det er vel egentlig det som er problemet. Hadde ei jente som kjenner meg etter noen meldinger og kanskje en kaffekopp gitt uttrykk for at jeg var ålreit, men langt fra en drøm, så ville det vært verdens ærligste sak...

@løve69: Jeg vurderer ikke på forhånd om det er noen jeg kan falle for. Jeg adresserer jenter som er nytenkende eller orginale, eller som gjør noe svært få andre jenter gjør. Jeg tar kontakt med de som har felles interesse. Eller bare en måte og skrive på som jeg faller for.
Dessuten føler jeg heller for en kaffe ganske fort etter at kontakt, positiv sådan, er etablert.

Hva RL angår, så er det utelukkende utseende man går etter. Jeg sier ikke at det ikke betyr noe. Men da tror jeg du risikerer mange flere bomtur enn her.. Heheheh..

Skjult ID med pseudonym Kompisen lø. 13 sep. 2008 13:14

@SteinR; Det skal særdeles mye mer til for å ødelegge humøret mitt. Det vet de som kjenner meg. Jeg hadde bare noen betraktninger å komme med, så ta det som en "reality check" :-p

@lilleulv: Det blir jo et overraskelsesmoment her som vanskelig kan ignoreres. Hehehe. Men, som svart til løve69, ofte vil man på personlighet bomme på bakgrunn av utseende..

@mar: Jentene som er ute etter overdrevne mengder av testosteron er jeg heller ikke interessert i. ;-) Akkurat på det området skiller jeg meg ikke ut, men om de tror at jeg allikevel ikke er Mann nok. Hehe..

Skjult ID med pseudonym løve69 lø. 13 sep. 2008 13:34

"Hva RL angår, så er det utelukkende utseende man går etter. Jeg sier ikke at det ikke betyr noe. Men da tror jeg du risikerer mange flere bomtur enn her.. Heheheh.."

Så taktikken er at på nettet kan du vise det indre, slik at utseende ikke betyr noe når dere møtes i RL. Er det det du mener? Min erfaring er langt flere "nedturer" her enn IRL. Kanskje man kommer inn i en slags motsatt forventning, det vil ikke fenge... og da gjør det ikke det heller, ikke vet jeg.

Skjult ID med pseudonym Kompisen lø. 13 sep. 2008 13:58

@mar: Jeg skal visstnok være analytisk, i følge ledere og kollegaer. Men det later til å gjelde tall, system osv. Ikke mellommenneskelige plan.. hehe.
Og jeg kjenner meg selv igjen i beskrivelsen din. Hva frekkhet angår, så har jeg sperrer for det inntil det eventuelt gis en åpning jeg kan servere en spøk på..

@løve69: Selvfølgelig har utseende en betydning. Det jeg mener er at det som oftest er utseende som tiltrekker, men jeg er opptatt av så mye mer enn det. Sånn sett lurer jeg på om jenter har høyere krav til å la seg sjarmeres på nett, enn hva menn har for å ta kontakt med noen. Og at jenter er veldig bestemt på hva slags meldinger de ønsker, og hvordan de formuleres.. men, det er en annen diskusjon..

Skjult ID med pseudonym Vær lø. 13 sep. 2008 14:35

@kompisen
mykje bra innlegg..

Gentlemannen er en utrydningstruet rase, dere damer har sørget for det.
Dette med dannelse og høflighet gjelder kun når det føles for det. Når det gjelder, har ikke noe med logikk å gjøre...lar seg i liten grad analysere av den mannlige hjerne altså:-) Det har paralleller til krangler. Menn kan aldri vinne en krangel med en kvinne...vi er for opptatt av at det vi kommer med skal gi en viss logisk mening... Kvinner bryr seg i liten grad om sånne detaljer. De spiller for å vinne, og kan gjerne ha spart krutt i lang tid:-)

referanse Chapelle og Rock:-)

Skjult ID med pseudonym Kompisen lø. 13 sep. 2008 14:54

Takk Vær.. men, det er vel as good as it gets...

How do you write woman so well? - I think of a man and I take away reason and accountability.

Og så ble jeg halshogd.. :-P

Skjult ID med pseudonym Amourine lø. 13 sep. 2008 14:58

@ vær (med flere)

Men kjære tid, gutter. Dere er jo så positive og entusiastiske at jeg begynner nesten å tro at den Siste Mohikaner har toga ut på sin hvite hest "for ever" i solnedgangen. Hva er det egentlig som skjer her? Begynner Sukker å dele seg i to leirer? Kvinner mot menn...der GPP står øverst på agendaen?

Det er iblant veldig boooooooooooooooooooring å lese all negativiteten som kommer i forum her altså, for det virker som om mange har gjort seg opp så utrolig steile meninger om hvordan det annet kjønn er. Spesielt kommer pepperen fra menn, som gjerne har fått for lite repons her inne. (uten at jeg skal slenge noen i bås...)
Dersom den opplevelsen man har av oppmerksomhet og tilbakemeldinger her inne skal bli førende for hvordan kvinner (og menn) er der ute i det virkelige liv...syns jeg kanskje tiden er kommet til å klappe sammen pc, og stikke en tur ut, jeg. ;ø)

Av og til kan ting her inne leses slik:
Blææææææh...blablabla...sutresutresutre...!!!

Så kommer svarene:
JA, amen, bæææææææææææ! (som en saueflokk, som slenger seg på en negativ bølge)

Jeg vet bare èn ting, jeg.
Jeg får det nøyaktig så bra som jeg synes selv jeg fortjener...og som jeg tillater meg å få det. :-))

For å besvare Ts`s spørsmål:
Noli nothis permittere te terere

;ø)

Skjult ID med pseudonym Zitelle lø. 13 sep. 2008 15:03

Det var modige ord, Amourine.

Jeg tror du er inne på hele cluet; ".....og som jeg tillater meg å få det"

Skjult ID med pseudonym s lø. 13 sep. 2008 15:11

Do not underestimate teh powah of teh saueflokk.

Skjult ID med pseudonym Vær lø. 13 sep. 2008 15:37

@amorine
Godt at skoen sitter dårlig på foten:-) Its hope in a hanging snore:-)

Enkelte typer meningsytringer gjør seg best satt litt på spissen... litt ironi og sarkasme:-) Å ta ting for seriøst og bokstavlig vil nok være å putte saurflokken i feil kategori...håper jeg:-)

Når det gjelder å finne dem skoen passer til ser jeg ikke for meg en askepott historie...De produseres i store kvanta og selger svært så godt i ulveflokk segmentet:-)

Skjult ID med pseudonym Kompisen lø. 13 sep. 2008 15:43

@AMO:
Positiv og entusiastisk har jeg ingen problem med å være, når det finnes grunnlag for det. Og jeg er heller ikke muggen eller sær. Jeg bare betrakter. Jeg ser at ditt innlegg er adressert til Vær, men også flere. Regner du er tøff nok til å si i fra om du mener jeg står med buksene ned i motvind ;-)
Hva negativitet og innlegg gjelder, så er verden et godt sted å leve. I bunn og grunn. Du valgte selv å lese mitt innlegg, med kommentarer. På kjøpet serverer du vel ikke dagens solstråle selv. (Selv om jeg isolert sett kan skjønne den.)
Jeg virker kanskje steil i min oppfatning, men bemerk at det utelukkende gjelder de (få) jeg har sendt en melding til... Og hva pepper gjelder, Amo, vet du hva. Menn har til det kjedsommelige og absurde vært gjenstand for kvinner, kam og skjæring. Men vi menn som ikke faller inn under de kategoriene dere kvinner angriper, vi holder enten kjeft eller gir dere vår fulle støtte. Da må det være rom for at vi menn kan komme med betraktninger, bemerkninger og kritikk til hvordan enkelte av deres medsøstre fører seg. Likestilling du.. hvor er Anniken..?

Forøvrig trekker jeg ikke direkte paralleller mellom Sukker og RL. Jeg forsøker å se noen.. ref. faktum at pseudonym er ironisert utfra min omgang med motsatt kjønn RL.

Forøvrig; non omnis moriar.. ;-)

Skjult ID med pseudonym Amourine lø. 13 sep. 2008 15:49

@ vær
Joda, ser den. Og heldigvis er mine føtter så små, at de fleste sko henger dårlig på...*flire*

Jeg vil anta at jeg ikke går for å være den her inne som tar ting mest bokstavelig og seriøst (urk-jeg hater ordet serrrriøst, seriøst!), og derfor blir jeg en smule opposisjonell til alt som ligner på masseopprop og "enig-med-siste-taler-prinsippet". ;-)
Så ja...jeg kan ihvertfall sette ting på spissen en gang iblant, med stor fare for å bli hudflettet i forum (hvilket jeg har analysert på forhånd, OG kommet frem til at jeg overlever med god margin) *s*

Askepott?
JAPP!!! Jeg vil være Askepott! For DEN skoen...er det kun èn av! Hehe...
;ø))

Skjult ID med pseudonym Amourine lø. 13 sep. 2008 16:20

@ Kompisen
Tja, mitt innlegg var vel mest rettet til de som tok det til seg. Tolk det som du vil...;ø)
Og jeg ser det positive i tilbakemeldingene - som nå tar en annen retning. Nemlig mer fokus på "the good things".
Menneh...må det være et grunnlag tilstede...for å være positiv og entusiastisk? Altså...kan man ikke bare VÆRE det, og se om ikke "grunnlaget" blir deretter? Hmm...det er mange måter å approache omgivelsene, slik jeg ser det. Jeg velger - i utgangspunktet - å være positiv, å være entusiastisk, å være engasjert, å være imøtekommende...til det motsatte er bevist. (QED)
Og jada, jeg skal alltids ha baller nok til å si fra om du står med buksa nede i feil vindretning. ;-) Det var forøvrig egentlig ikke pointet mitt...*ler*

Om mitt innlegg var et solstråle-innlegg? Neppe...det var heller ikke tenkt slik. Men jeg tror ikke det skader å påpeke en gang iblant, at det blir mye surr rundt samme tulletema - nemlig hvor håpløse kvinner er (og menn, seff).
:o))

Jeg VET godt at det er mange dyr i denne arken...(blant annet i Sukker-arken). Men det er ikke dermed sagt at alle dyrene i arken er like. Jeg vet også, som du påpeker - at menn har vært gjenstand for både hekksakser og stor beskjæring under både den ene og andre kammen. MEN - denne type kutting og skjæring kommer som regel fra (sorry, om jeg er generaliserende nå...) kvinner som er bitre, sure og gretne. Jovisst...det er lett å sitte snurt tilbake, og slenge ut en rekke påstander. Dessverre...negativitet for så ofte altfor stor plass, dermed kan det oppleves også som om det er den gjeldende oppfatning blant den gemene hop av kvinner. Det handler kanskje mer om å ikke føle seg truffet av den type skyts? ;ø)

Du lurte på pointet med medlemskapet ditt her inne. (Og slike tanker har nok mange innimellom, etter noen nedslående forsøk på å oppnå kontakt med utvalgte...:-))
Jeg tror virkelig det har noe for seg, jeg. Å være her på Sukker. Altså - for min egen del har jeg blitt kjent med mange spennende, positive og utrolig engasjerte mennesker. Folk som meg...og deg. :-))
Jeg er fortsatt single, jeg har ikke truffet Man of my Dreams...men so what? Det betyr jo ikke at tiden min her inne er waste...gjør det? Det hele handler om forventninger...og innfrielse av disse. Og å la seg (igjen):
Få det så bra som man selv syns man fortjener...og som man tillater seg. :-))

Non teneas aurum totum quod splendet ut aurum
:o))

Skjult ID med pseudonym Vær lø. 13 sep. 2008 16:41

@mar

Læren om det motsatte kjønn.......utøves muligens best ved å faktisk kommunisere litt med....ja, nettopp det motsatte kjønn.

Kostskole for gutter er nok ikke den ideelle kvinne facit, for å si det sånn:-) Just one mans opinion:-)

Skjult ID med pseudonym Vær lø. 13 sep. 2008 17:06

@Mar

på brainstormingsstadiet finnes det ingen dårlige ideer..:-)

Skjult ID med pseudonym Kompisen lø. 13 sep. 2008 17:09

@amo: ha ha ha :-p
;-) Selvfølgelig skal fokuset ligge på det som er fint og flott her i verden.
Nei, tja. Jeg har slett ikke for vane å ikke være positiv, men entusiasme krever litt mer. Selv om det noen ganger ikke virker slik ;-) Er man negativt innstilt, så vil man oppleve der etter.

Når det gjelder de mugne kvinnfolk som raskt er ute med skarpe gjenstander, så er det heller ikke de jeg leter etter. Det forundrer meg bare at så få er interessert i vise seg som seg selv under fire øyne. Jeg føler meg forresten svært sjeldent truffent av diverse stigmatiserende skyts uansett hvor det måtte komme fra. Selvinnsikt lenge leve.. ;-)

Medlemskapet. Der er poenget. Forumet viser at det er utrolig mye flotte mennesker her, og jeg samtaler gjerne med flere. Men, quite frankly, det blir man litt lei etter hvert når det ikke er hva man ønsker å få ut av litt tidsbruk her inne. For tross alt, så leter jeg blant gråstein etter det som faktisk ikke bare glitrer, men også ER gull ;-)

@mar:
Tror ikke vi gutter lærer mer om damer med å bare snakke med andre gutter om de. Beste måten på lære et språk, er å bo i landet.. sies det. Men venusiask lærer vi nok aldri. Hehehe..

Skjult ID med pseudonym Amourine lø. 13 sep. 2008 17:26

Okei, gutter...jeg innrømmer det. Jeg skjønner meg ikke på dere. *ler*
GI MEG FASITEN! Hehe...

@ Kompisen
Nice one. ;-) Altså...det er mye sannhet i "som man sår, høster man". :o))
Og hehehe til mugne kvinnfolk. Vi HAR jo muligheten til å skylde på "den uka i måneden" heldigvis - men den er jo absolutt ikke en 30 dagers uke hver måned for noen av oss, selv om det til tider kan se slik ut.. *flire* Mugne menn derimot...kan ikke engang skylde på PMS. *ler*

Enig i hovedformålet med å være her. Men enn så lenge...eller underveis...er det da fint å bruke tiden positivt. :-)
Jeg ser også etter gull. Jeg føler vel det er mye glitter her, men det er min mening...
Du nevner gråstein...:-) Hva legger du i det?
:-)

Skjult ID med pseudonym Vær lø. 13 sep. 2008 17:36

@Amourine

Facit fra kvinne... Don't kill the budbringer:-)

http://www.youtube.com/watch?v=jSYKSmSfqcs&feature=related

Skjult ID med pseudonym Kompisen lø. 13 sep. 2008 17:38

@amo: Selvfølgelig sliter du, om du forsøker å dyrke bananer blant furet, værbitt..
Og har ikke vi menn mulighet til å skylde på PMS når mugne kvinner med PMS kan bli litt for mye eddik der man leter etter honning? :-p Handler nok å bryte ut av den onde sirkel, og gjøre noe totalt uforutsigbart. Men forresten, om man lar seg affisere av PMS og opptrår deretter ovenfor en potensiell flørt, da er det vel kanskje lurt å la være og heller vente ei uke med å svare? Heheh.

Jeg vet, som deg, at det ikke er gull alt der glitrer. Men hittil har det vært lote som har glitret her inne generelt. Derfor gråstein. No offence. Forumianerne er nå blitt eneste årsak til at jeg gidder å logge meg inn her. Kanskje jeg en dag overraskes av at jeg har fått post...

Skjult ID med pseudonym Kompisen lø. 13 sep. 2008 17:43

@mar
Vel, dårlige og lite konstruktiv feedback vil man alltid oppleve. Men det sier mer om avsender, enn mottager. I mine øyne. Ser man det på den måten, så er man ikke så ille rustet allikevel. Tror jeg..

Skjult ID med pseudonym chandler77 lø. 13 sep. 2008 17:47

@amourine
jo, vi har da ting å skylde på vi og; vi er MENN! ;)

Skjult ID med pseudonym Kompisen lø. 13 sep. 2008 17:52

@chandler: Hysj nå, ikke sladre! Noen yrkeshemmeligheter må vi også ha!

Skjult ID med pseudonym chandler77 lø. 13 sep. 2008 17:54

@Kompisen
Jeg tror vel heller det at vi er altfor dårlig på å skylde på det, at vi ikke utnytter vårt fulle potensiale av muligheter, og hemmelighet eller ei, den er helt grei å dele på, not patent pending;)

Skjult ID med pseudonym Amourine lø. 13 sep. 2008 17:56

Oki, jeg åpna meg en pils her, slengte beina på bordet - og nå niiiikoser jeg meg med foruminnlegg. :-))

Uh, nå fikk jeg en assosiasjon til Bjørn Eidsvåg`s "Bare en mann"...(som gjør så godt han kan...?)
*ler*

Altså om det er opp til meg...så syns jo jeg at dere (menn) er kjempesøøøøte (i know, dere vil ikke være søte...men jeg tillater meg likevel å skrive det), og i bunn og grunn er dere så enkle å forholde seg til, at det blir for LITE komplisert for de fleste kvinner. Er det ikke slik? ;ø))

By the way, jeg er ikke plaget med PMS - så jeg kan ikke bruke den unnskyldningen. Hehe...så vet dere det. Om jeg skulle være muggen, er det bare å skyte rett fra hofta med en gang. ;ø))

(Jeg har forresten skrevet tidligere...mange ganger...at jeg tror man bør revurdere sin egen approach ved manglende respons/"feil" respons. Man tiltrekker seg det man "er" i øyeblikket, tror jeg. :-) Kun et bittelite tips, da...men det kan funke for å få mer kontakt, også her inne)

:o))

Skjult ID med pseudonym Kompisen lø. 13 sep. 2008 17:59

@chandler: Snakk for deg selv, nå.. ;-)

Skjult ID med pseudonym chandler77 lø. 13 sep. 2008 18:04

@amourine
jeg tåler å være søt, no problem;)

Skjult ID med pseudonym Kompisen lø. 13 sep. 2008 18:05

@amo:
og jeg har pizza i ovnen. Hehe.

Hva nå søt gjelder, så er det i det minste på riktig side av nullpunktet ;-) Hehe.
Når det forøvrig gjelder komplisert, så opplever jeg det begge veier. Kvinner er nødvendigvis ikke så fordømt vanskelig de. Heller mer inkonsekvente. Hehehehe.

Enig i at egen approach har mye å si for respons eller mangel på sådan, men da er det pinadø mange jenter som må skrive profilen på nytt og legge vekt på det de VIL at menn skal legge merke til..

Skjult ID med pseudonym s lø. 13 sep. 2008 18:11

Ååå, leva livet.

Skjult ID med pseudonym Amourine lø. 13 sep. 2008 18:11

@ Kompisen
For ikke å snakke om de som endrer profilen daglig for å få høyere match med en heldig utvalgt? (Snakker om tilpasningsdyktighet...*flire*)

Altså...søt er og blir et bra kompliment, til en gutt fra en jente. Så dersom dere skal kverulere på det, er dere kommet litt skjevt ut...hehe. Du har ihvertfall skjønt pointet - at det er på riktig side av skalaen. ;-) Chandler også...;-)

Vi liker jo selv å være mystiske og dype, da...:-) At det ender med at vi blir überkompliserte og uforståelige tror jeg ikke vi tenker over. ;-) Inkonsekvente? Naj, mener du det altså? (viser til min første setning i dette innlegget...)

:o))

Skjult ID med pseudonym Kompisen lø. 13 sep. 2008 18:31

@amo:
Hehehe. Tilpasning handler vel mer om å fungere sammen med en annen uten å gi slipp på den man selv er. Så hvem lurer man om man manipulerer matchresultatene. Jeg har jo selv forsøkt å endre her og der, men det ga virkelig ikke store utslag. Jeg er for ærlig :-p

Jeg overlever søt. Men det kommer litt an på hvem det kommer fra. En ting er å høre det etter blomster eller en SMS Dånn Johan hadde blitt misunnelig på, men å få det servert av flere venninner "bare fordi" er ikke det helt samme.

Mystiske og uforståelig, sier du? "Ikke hør på hva jeg sier, men forstå hva jeg mener." The defense rests.

Skjult ID med pseudonym Amourine lø. 13 sep. 2008 18:43

Oki, det er mulig man kan gjøre en grundigere besvarelse enn man allerede har gjort (evt revurdere svarene sine...hehe), men å tilpasse på punkter man f.eks stadig får rødt blad på, tror jeg er hopeless. Hvem lurer man, som du sier...?

Av og til får jeg inntrykk av at mange er ute etter noe helt spesifikt...og dersom de finner noe som er et "godt grunnlag", er de villige til å starte på et renovasjonsprosjekt på den Utvalgte. *ler* Hvorfor ikke bare gå ut og søke etter et oppussingsobjekt med det samme, liksom? ;ø)

Jeg overlever også søt. ;ø)

Hva er "bare fordi", forresten?

Hehe...en ting mange er eksperter på, da...er å si halve setninger. Resten av tankene ligger i hodet, og for oss utenfor til å gjette oss til. *lol* Schnakker om logisk tankegang??? Er det da man er forventet å forstå budskapet? ;ø)

(Good defense, by the way)
:o))

Skjult ID med pseudonym Kompisen lø. 13 sep. 2008 19:03

@amo:
Hehehe... Det er nok noe spesifikt jeg ser etter. Men jeg sitter ikke med fasiten :-p Derfor er det veldig mange "kombinasjoner" som tiltaler. Og jeg er enig i hva du sier. Mange tror jeg starter på bunnen av skalaen, hehehe..

"Bare fordi"? Nei, den som visste det. Har vel noe med at den man er, men ikke nok til at man er mer enn en kompis.. :-p

Åh, jeg elsker halve setninger. "Ja, kjære. Selvfølgelig klarer jeg å visualisere bildet du har i hodet ditt. Skulle bare mangle at jeg ikke er tankeleser..." :-p