Alle innlegg Sukkerforum

Hvordan komme ut av vennesonen.

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Impulsiv ma. 7 april 2014 08:35

Her er et blogginnlegg skrevet av en jente om hvordan komme ut av vennesonen med en jente.

Synes det er bra skrevet og kan godt kjenne meg igjen her.

http://anettemarie.blogg.no/1396736978_manneposten_2.html

Skjult ID med pseudonym arneand ma. 7 april 2014 10:41

@ts
Næh, bare tull.
Blir du parkert i vennesonen kan du bare glemme å komme deg ut.
Med mindre du gidder å høre om hvor fantastisk/kjip fyren hun dater nå er...
Bortkastet tid og krefter.

Skjult ID med pseudonym bamse ma. 7 april 2014 12:41

Jeg leste bloggen og det er en ganske normal menneskelig reaksjon -
hvis man er glad i en person. En god venn, eller bekjent spiller ikke så stor rolle angående lyster der og da, og man merker det ekstra godt hvis
man tror du har mistet han/henne og tenker noe seriøst sammen som forhold.
Jeg har angret på ting tidligere i livet at jeg ikke har tatt mer initiativ en varm sommer kveld.. Men det kan vi trene på - å bli flinkere å være en grad mer impulsiv.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ma. 7 april 2014 14:48

Pff.. For noe tull.. Eneste måten en kommer seg ut av vennesonen er om du selv har plassert deg der.
Er det hun som har plassert deg i vennesonen så kan du bare glemme det, for da er hun ikke interessert. Samme hvor mange ganger du låner dusjen hennes og kommer ut i bare bokseren. :P

Skjult ID med pseudonym Skrujern ma. 7 april 2014 14:57

Bruker hun ordet "venn" om deg en gang, så er det bare å droppe å ta kontakt med henne. Når hun ringer eller tekster og spør om å finne på noe, si det ikke passer, du skal ut å treffe Lene eller hva hun du har avtalt date med heter. Det bør også være sant.

(mann 38 år fra Vestfold) ma. 7 april 2014 15:29 Privat melding

vennesonen kommer man bare inn i hvis man ønsker det selv...eller bare blir plassert der av henne...som Pow sier... en greie er også å gjøre det Skrujern sier hvis man setter det på spissen....
men du har jo de som tar til takke med det også og fortsetter og håpe og håpe i det uendelige...

Skjult ID med pseudonym Aquatint ma. 7 april 2014 15:37

@Skrujern 14:57

Jeg kjenner igjen det du skriver om "venn". Det var (for tre år siden) ei som sa til meg "Vi ér bare venner ?". Jeg var forelsket i henne, og skjønte ikke at setningen betød "Vi er bare venner !!! ". Jeg trudde det lå et snev av flørt i spørsmålet.

Det er absolutt ikke naturlig å droppe kontakten med henne fordi vi ér faktisk gode venner som har det moro sammen, og vi jobber sammen. Men ordet "venn" blir tydeligvis brukt som et klart tegn på at det er akkurat det det er.

Skjult ID med pseudonym hemmelig ma. 7 april 2014 19:30

Bruk oppskriften i den bloggen der og du oppnår kun å overbevise meg om at du ikke er interessert...

Skjult ID med pseudonym Lars. ma. 7 april 2014 20:36

Du kommer ikke ut av vennesonen, ikke så om du er den siste mannen i verden.
Du kommer i vennesonen fordi du ikke generelt ikke er veldig kjekk, så enkelt er det.

Og da snakker jeg ikke om jenta som du kjenner som liker å le, flørte litt og klemme deg på fest.
Da snakker jeg om jenta som kjenner deg, liker hundevalpebildet ditt på facebook og som gjerne er med å ta en øl eller kaffe men det er det.

Det finnes tonnevis av sider, coacher og alt mulig på nett som skal hjelpe menn med å komme seg ut av vennesonen.
Det skaper en unaturlig oppførsel der en mann som ikke er spesielt kjekk blir bedt om å oppføre seg med selvtilitten og faktene til en kjekk mann som ikke behøver å bry seg om hva og hvem og hvor og som uansett vil få jenta til sengs, igjen uansett hvor mange ganger hun stadfester høyt at hun er lei av useriøse menn, så vil hun ende i hans seng.
Enkelt og greit.

Skjult ID med pseudonym HopeLess ma. 7 april 2014 20:48

Kanskje,bare kanskje, det er mulig å komme ut av venneboksen hvis du for eksempel forsvinner ut av hennes liv et år eller tre, forandrer deg (til det bedre), blir mer interessant og spennende (for henne), og ikke minst har mer selvtillit, suksess og draget på andre jenter når dere omsider møtes igjen. Kanskje. Men mest sannsynlig ikke da heller tror jeg. Ganske håpløst egentlig.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ma. 7 april 2014 20:51

Det er mye bedre å bruke tid og energi på å finne ei som er interessert enn i å bruke det på å prøve og komme deg ut av vennesonen.

Skjult ID med pseudonym Lars. ma. 7 april 2014 23:45

Nope, du kommer deg ikke ut av vennesonen fordi hun ikke er tiltrukket av deg.
Trust me, en jente bruker 3 sekunder på å vurdere om hun vil ligge med deg eller ikke, resten er bare fjas.

Skjult ID med pseudonym HopeLess ti. 8 april 2014 09:35

Spørsmål: En jente jeg ble kjent med for omlag 1,5 år siden og lenge hadde en leken, flørtende tone med plasserte meg i venneboksen fordi hun nylig hadde fått kjæreste. Hun var usikker på forholdet til å begynne med, og har sagt i ettertid at hun vurderte å satse på meg i stedet (om hun egentlig mente det vet jeg ikke selvsagt, men tror det), så ting hadde kanskje gått annerledes hvis hun hadde vært singel da vi møttes. Rett og slett dårlig timing. Men jeg havnet nå en gang i vennesonen, og siden hun er en kul og hyggelig jente har jeg akseptert vennskap fremfor ingenting, og jeg merker jo at den flørtende tonen nå langt på vei er borte. Vet ikke helt sikkert om det skyldes at hun overhode ikke er interessert lenger, eller fordi hun ikke vil skape noen forventninger hos meg (jeg falt for henne den gangen, og hun vet det, og jeg tror hun ønsker å unngå at det skal skje igjen), men sånn er det i alle fall. Har toget gått for evig og alltid da, selv om vi om si to eller fem år begge skulle være single? Ingen her har selvsagt fasiten, og unntak fra regelen finnes alltid, men er likevel interessert i å høre hva andre synes - ikke minst hva jentene her synes.

Skjult ID med pseudonym arneand ti. 8 april 2014 09:46

@HopeLess ti. 8 april 09:35
Finn ei dame som ER interessert.
Hun som plasserte deg i vennefella er bortkastet tid dude, med mindre du liker å plage deg selv...
Do you? ;p

(mann 38 år fra Vestfold) ti. 8 april 2014 09:58 Privat melding

@ hopeless

for det første så valgte hun en annen enn deg,,så skjønner godt at du syns det er kjipt,
men jeg håper virkelig du ikke sitter å venter på hu ?? du vil vel virkelig ikke ha ei som valgte en annen fyr fremfor deg ?? det sies at man venter ikke forgjeves når man venter på no godt men der går grensa for min del,,,det toget er gått da hvis det hadde vært i min situasjon,,hadde jeg hatt problemer med situasjonen så hadde jeg også holdt meg unna en stund..........

Skjult ID med pseudonym HopeLess ti. 8 april 2014 10:48

For det første: Jeg venter absolutt ikke på at hun kanskje skal på singel igjen og endre mening om meg en eller annen gang. Jeg har også tatt et langt skritt bakover, og vi sees nå kanskje en gang i måneden, mot tidligere opp til en eller to ganger i uka. Det er nok for det beste for begge to, i alle fall for meg. For selv om jeg ikke er forelsket i henne lenger så er jeg uten tvil fortsatt litt svak for henne, og kunne nok falt pladask på nytt hvis jeg så henne for ofte.

For det andre: Jeg har da virkelig ikke tenkt å holde det mot en jente resten av livet at hun tilfeldigvis hadde type da vi møttes første gang? Og at hun valgte å fortsatt være med han, i stedet for å dumpe han og satse på meg som hun nettopp hadde møtt? Slik feilplassert "stolthet" er etter min mening kun ødeleggende for én person, nemlig deg selv. Hadde jeg møtt en fantastisk jente, hun her eller en annen, som hadde type da vi først ble kjent, og så senere ble singel og viste at hun var interessert i meg, så ville jeg jo vært komplett idiot hvis jeg hadde avvist henne med begrunnelsen at hun ikke valgte meg i stedet for kjæresten den gangen vi først møttes. Seriøst, etter min mening ville det ikke bare vært veldig umodent, omtrent slik en snurt liten unge kunne oppføre seg fordi han ikke fikk viljen sin akkurat da det passet for han, men hun hadde sikkert raskt klart å finne seg en annen bra fyr og jeg hadde sittet igjen som den som forspilte sjansen min og sikkert angret i årevis etterpå. Bare fordi jeg følte meg krenket eller fornærmet av at hun ikke valgte meg første gangen, fordi hun allerede hadde kjæreste! Hallo?

Men nei, forventer absolutt ikke at det blir oss, og er på utkikk etter en annen. Har også tenkt på å flytte utenlands en lengre periode og da mister vi muligens kontakten uansett, og det får i så fall bare være. Jeg har ikke tenkt til å innrette livet mitt etter en jente som bare ville være venn. Men personlig synes jeg det er ganske teit å utelukke noen for all fremtid bare fordi timingen var dårlig da dere først ble kjent. Men hver sin mening om det antar jeg.

(mann 38 år fra Vestfold) ti. 8 april 2014 11:25 Privat melding

leste litt feil @ hopeless..........ser at hun allerede hadde fått seg kjæreste når dere var på flørtern,,,,,,det jeg skrev var utifra at jenta var singel og på flørtern med deg....

Skjult ID med pseudonym HopeLess ti. 8 april 2014 12:28

Hans80

Den er grei, da er vi enige tror jeg :) Vet ikke helt om jeg ville gitt henne en ny sjanse jeg heller hvis hun var singel første gang vi møttes men valgte en annen, den ville nok ha sittet lengre inne. Hadde nok prøvd å tenke at det er bedre å være den som kaprer drømmedama til slutt og forhåpentligvis tilbringer resten av livet med henne, enn å være han som ble valgt først men som ikke klarte å holde på henne, men jeg har da en viss stolthet jeg også så vet ikke om jeg hadde klart det. Uten å si at hun her nødvendigvis er drømmedama da.

Skjult ID med pseudonym Lars. ti. 8 april 2014 13:38

Om en jente skriver med deg i en eller annen setting, og bruker blunke smilyen kommer hun aldri aldri aldri aldri aldri til å noen gang ligge med deg om du så er siste mann på jord.