Alle innlegg Sukkerforum

Hva hvis hun har type?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Ninja fr. 11 april 2014 18:20

For ca 3 måneder siden så startet det ei jente i samme klubb som meg. Vi trener begge kampsport 3 ganger i uken sammen. Utenom treningen så ser vi ikke mye til hverandre og jeg vet at hun har en type og de har vært sammen i 2 år. Det har hun selv fortalt. De bor heller ikke sammen.

Vi snakker ganske mye, både på tekst og telefon. Hun gir meg innblikk i livet sitt på den måten og det er lett å plukke opp på ting. Hun er veldig jordnær og er en fantastisk person. Men jeg har fått følelsen av at hun og typen ikke har det beste forholdet. De er svært lite sammen, men nå skal jeg ikke dømme forholdet deres.

Jeg har egentlig alltid vært imot å prøve meg på jenter som allerede har kjæreste. Syntes det virker sleipt. Men er ikke alle forhold som er så bra. Så kanskje det er ok?

Hva tror dere? Har dere noen tips til hvordan man burde gå frem? Det å være i en friendzone har jeg ikke noe problem med ettersom jeg vet om mange gode forhold der man starter som venner først.

Skjult ID med pseudonym blindebukk fr. 11 april 2014 18:41

hadde eg vert typen og funnet det ut,så hadde eg tatt den ninjadrakta di og putta den så langt opp i ræva på deg at drøvlen kunne brukt den til pannebånd...;p

Skjult ID med pseudonym Sweet1 fr. 11 april 2014 18:48

Er "enig" med @ blindebukk. Får en dårlig bismak av utroskap. Har blitt bedratt en knippe ganger, og de gangene jeg har funnet ut av, har det vært med noen som visste den andre var opptatt. Kan folk liksom ikke finne noen som er singel i utgangspunktet? La henne selv finne ut om hun er interessert i å fortsette forholdet, uten påvirkning fra deg. Om du har deg med noen som er utro, hva får deg til å tro hun/han ikke vil gjøre det igjen??

Skjult ID med pseudonym Gremmes fr. 11 april 2014 18:48

@Ninja
Syns nesten du skal prøve å tenke litt "sjæl" når det kommer til dette. Spiller det noen rolle hva forumet svarer deg? Syns du skal høre på det inni Deg som heter Samvittighet, og ikke det som heter "Pixxen".

"Go with the flow" eller "The Wave"-effekten er det mange som har gjort før deg, og senere blitt skrevet om i historiebøkene.

Skjult ID med pseudonym 2000 fr. 11 april 2014 18:49

Jeg synes du skal holde deg på et vennskapelig plan til hun blir singel for du vet da ikke noe om deres forhold eller hva hun trenger/føler hun trenger og hvorfor hun er i forholdet.
Vær heller en god venn og gi henne beskjed om at trenger hun hjelp med noe så kan hun komme til deg. Det skulle fungere mye bedre.

Skjult ID med pseudonym Greve fr. 11 april 2014 18:51

Er dere treningspartnere? Trener selv kampsport og man får jo et litt nærmere forhold til noen man feks sparrer med, jeg er 90% sikker på at hun ser på deg som en venn.

Skjult ID med pseudonym Ninja fr. 11 april 2014 18:56

Fy søren. Skrev "alltid" men mente jo selvsagt "aldri". Ikke rart at jeg stiller meg selv i et dårlig lys her, hehe.

Nei, jeg snakker ikke om at hun skal være utro. Jeg ville bare vite om deres syn på å evt prøve å bli bedre kjent/flørte litt med en som allerede har type hvis forholdet deres ikke er så bra.

@2000
Takk det tror nok jeg også er det smarteste i lengden :)

Skjult ID med pseudonym Javel fr. 11 april 2014 19:57

Jeg var sammen med en gift dame en gang, da det ble oppdaget ble det selvsagt bråk, men vi holdt sammen.
Noen år senere oppdaget jeg plutselig at hun hadde fått seg en annen kar mens vi var sammen. Kjente veldig på smerten, og så slo det meg at av alle i hele verden er vel jeg den som i minst grad burde bli overasket...

Men når alt koker ned så er det jo slik at om man har det bra i det forholdet man er så er utroskap helt uaktuelt, mens det for noen er slik at om det ikke er bra så er utroskap noe som kan skje.

Uansett må det bli dama sin vurdering, det er ikke du som har noen å forholde deg til.

Skjult ID med pseudonym HopeLess fr. 11 april 2014 20:00

Hadde akkurat samme greia gående i fjor vår, ut i fra det du skriver TS. En jente med et litt dårlig forhold som hun var usikker på førte noe sted, og som flørtet ganske mye med meg. Men hun valgte typen når hun til slutt følte hun måtte velge, og det at jeg prøvde meg førte også til at jeg nesten mistet henne som venn i tillegg. Vi er fortsatt venner forsåvidt, men ser hverandre ikke så ofte mer og hun tar i dag sjeldent initiativet - i motsetning til før da hun ville kontakte meg på chat eller sms omtrent hver eneste dag, ofte spørre om jeg ville være med på ting, og til og med besøke meg hjemme (uten typen selvsagt). Vi var til og med ute og reiste litt sammen en gang, bare vi to. Alt det er det slutt på, nå møtes vi kanskje en gang i måneden og vi er aldri alene lenger. Burde åpenbart aldri ha prøvd meg, men var vanskelig å la være da jeg dessverre var så dum å forelske meg i henne.

Skjult ID med pseudonym 2000 fr. 11 april 2014 20:14

@HopeLess.
Alle forelskede folk oppfører seg fjollete og gjør masse dumt :-))

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt fr. 11 april 2014 20:49

Jeg har opplevd noe lignende selv egentlig. Forskjellen var at hun visste at jeg var interessert i henne.

Men samme hvor godt jeg liker jenta selv, så kommer jeg gjerne med forslag som kan redde forholdet hennes.

Tror nok bare hun ser på deg som en venn.

Bare fordi en en kjærester så trenger en jo ikke å sitte fast ved hoftene. :P