Alle innlegg Sukkerforum

kompliment...

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym zacha lø. 13 sep. 2008 23:57

jeg lurer litt på....
jeg gikk en komplent til en mann i dag, og fikk som svar: "hehe du tuller... du har dårlig smak! "

er unormal gi en kompliment til en mann? er folk ikke spontan og naturlig? mmm...

etter på han beggynt og si mange kompliment tilbake... selv jeg synes kompliment er ikke pingpong baller. jeg kunne føler meg glad bare en en smile og en "takk som svar"

Skjult ID med pseudonym Prefondo sø. 14 sep. 2008 00:10

Det var jo hygelig sagt det!!Men han ble sikkert satt ut og det vanligste vi gutter gjør da er å bruke sarkasme igjen..Synes det er bra gjort av deg:)Stilig med jenter som tar litt initiativ!!:det hadde i hvertfall fått øynene mine opp for en profil jeg kanskje ikke ville brukt tid på å lese igjennom..

Men trot det er mange komplimenter som svirrer rundt her inne..hvor ting som pent smil og nydlige øyne går igjen..Kan jo bli litt svakt ,så hva i igjen en annet en takk..Men det beste å få må jo være noe som de har funnet interesant ved profilen til den andre..Ikke bare av bildet..Da viser det seg jo at personen faktisk har lest hele profilen din..

Men kult av deg Zacha:)

Skjult ID med pseudonym zacha sø. 14 sep. 2008 00:35

takk.

dette var i RL og jeg var ikke på en date. Men den mann har reargere så sarkastik .. at jeg jeg følte at jeg var så dumt å åpne munnen min.

Skjult ID med pseudonym Prefondo sø. 14 sep. 2008 00:46

Da er det jo han som gjorde noe galt...Enkelt og greit..Han fortjente ikke å få komplimentet!!!!!!!!!!!Spar det til de som fortjener det neste gang..hehe....;)

Skjult ID med pseudonym zacha sø. 14 sep. 2008 01:00

"smiler" i den øyeblikk han hadde fortjent kompliment...
og jeg desverre er ganske spontan...:-))

Skjult ID sø. 14 sep. 2008 14:04

Ser ikke noe galt i din gjerning i å være spontan. Det er jo en flott handling og holdning. Skulle ønkse at flere kvinner var som deg.
Har satt hjerter og gitt komplimenter til kvinner her inne, men hører ikke noe tilbake. Ikke et takk en gang hos mange av dem.

Hvorfor er det så vanskelig å litt hyggelig tilbake?

Skjult ID med pseudonym zacha ma. 15 sep. 2008 00:26

skjult ID

kvinner er fra venus og menn er fra mars hehe...