Alle innlegg Sukkerforum

Kanskje vi ikke norske....

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym EiKvinne sø. 13 april 2014 19:09

Kanskje vi trenger egne nett steder?

Ser ut at vi sliter ekstra (?), eller tar jeg feil?

Skjult ID med pseudonym Felix sø. 13 april 2014 19:21

Klem tilbake til deg, unge dame:-)

Skjult ID med pseudonym oslomann sø. 13 april 2014 19:24

Tror mange sliter på sjekkemarkedet, uansett om de er norske eller ikke. Også på nettet.

Skjult ID med pseudonym blindebukk sø. 13 april 2014 19:25

jada egne ditt og egne datt...viss norge og nordmenn ikkje er bra nok,ka med å ha seg heim igjen...;p

Skjult ID med pseudonym Skrujern sø. 13 april 2014 19:25

Tror så gjerne dere sliter ekstra. Det kommer av at spesielt norske kvinner ser dere som en trussel og også ser ned på alle norske menn som blir sammen med dere. Derfor føler menn seg stigmatisert om de er sammen med en utenlandsk kvinne.

Jeg kjenner selv to stykker som er sammen med thaidamer. Begge jentene er født i Norge og har god utdannelse, offshore jobber med over en million i inntekt. Mennene like så. Til tross for dette møter de alle fordommer man kan få på daglig basis. Smålige hentydninger, antydninger om at de har funnet seg en hore i thailand, bare kan ha en underdannig kone osv osv.

Skjult ID med pseudonym EiKvinne sø. 13 april 2014 19:30

blindebukk, din dritt, jeg kom ikke hit for å søke lykke. Men når jeg er her vil jeg gjerne være hel og være lykkelig på alle plan.

Skjult ID med pseudonym oslomann sø. 13 april 2014 19:30

@ blindebukk

Kutt ut. Det hjelper ikke å sette smileys bak spydighetene dine, du blir ikke noe morsom av den grunn.

Skjult ID med pseudonym blindebukk sø. 13 april 2014 19:34

spydigheter? morsom? va no heilt alvorligt meint;)

Skjult ID med pseudonym oslomann sø. 13 april 2014 19:47

Blindebukk

Hvis du skriver noe slikt 1 gang så kan det kanskje bli tatt for en spøk. Men når du skriver slike "morsomheter" hundrevis av ganger, nesten alltid frekke, stygge eller spydige men med en blunke- eller geipesmiley bak for å få det til å se ut som du KANSKJE ikke egentlig mener det, da tror i alle fall ikke jeg at du egentlig spøker.

Skjult ID med pseudonym blindebukk sø. 13 april 2014 19:51

oslomann..og sammenhengen mellom ka du trur og ka eg skriver er???;)

Skjult ID med pseudonym EiKvinne sø. 13 april 2014 19:56

@oslomann, det er sånne som blindebukk som gjør at nordmenn oppleves negativt. Norge er et fantastisk land, finnes ikke maken i hele verden men nordmenn er vanskelige å bli kjent med. Uansett sosiale sammenheng.

Skjult ID med pseudonym hjerteress sø. 13 april 2014 19:59

blindebukk er ikke morsom i noe av det han slenger ut i tråder. Godt voksen som du er og ikke anonym...få deg et liv mann!:-p Tipper at du selv synes du er rene stå opp komikeren!

Skjult ID med pseudonym blindebukk sø. 13 april 2014 20:08

hjerteress..jo takk,kan ikkje klage:)

Skjult ID sø. 13 april 2014 20:16

@blindebukk
Jeg er helt enig med deg! Har jo tatt helt av med særbehandling av utlendinger og krav om sådan. Og nåde den stakkaren som irriterer seg over det....
Jeg bodde i utlandet for mange år siden,og der fikk jeg beskjed om å innordne meg eller å dra til helvete. (sitert ordrett)

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt sø. 13 april 2014 20:18

@EiKvinne

Vanskelig å bli kjent med fordi vi er så sjenerte! Ja og det faktum at jenter skumle! Det fikk vi terpet inn fra de andre småguttene når vi var små. :P

Skjult ID med pseudonym EiKvinne sø. 13 april 2014 21:39

Sånt tar vi oss gjerne av, @P.p.gutt, så du trenger ikke å bekymre deg fordi du er sjenert når du møter en utenlandsk jente. Vi har mange fordeler faktisk, vi ;-))

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt sø. 13 april 2014 21:47

@EiKvinne

Hmm... Det hørtes jo interessant ut. Ikke at det er noen slike jenter på matchinglistene mine.. :/

Skjult ID med pseudonym Skjerm sø. 13 april 2014 21:52

@Powpowgutt

Listene blir tross alt generert ut fra et sett med kriterier. Og jeg har en mistanke om at en del av de kriteriene som du - og mange andre norske menn - setter som absolutte eller ønskelige, kanskje kolliderer litt med folk fra en annen kulturbakgrunn. Dette er selvsagt ren gjetning fra min side.

Men jeg ser de samme tendensene hos meg. Hos meg er det vel én med østeuropeisk bakgrunn som dukker opp, men ingen asiater, afrikanere ... heh - eller eskimoer for den saks skyld. Og det er *ikke* pga. restriksjoner i matching-kriteriene.

Såh - det må være noe annet som er årsaken, uten at jeg kan spekulere så mye på dette.

(kvinne 54 år fra Oslo) sø. 13 april 2014 21:55 Privat melding

Jeg vil gjerne si noe angående det der med at nordmenn er vanskelig å bli kjent med...............
For hvor bor du? Hvor i landet har du vært?
Jeg er som kjent, (av noen her) Trønder og vi regnes ikke som og en gang snakke norsk av en hel del folk på Østlandet. Jeg kjenner personlig flere, nå eldre, som ble mobbet på jobb og som fikk høre de måtte snakke norsk, på Østlandet. Jeg har personlig sett flere annonser, (det er en del år siden) i store Oslo aviser hvor det stod; "Hybel til leie. ikke nordlending."
Jeg husker også da jeg som 17 åring flyttet til Oslo at vi hadde våre egne utesteder, for du skjønner madammen at vi blir heller ikke kjent med folk fra visse steder i landet.
Konklusjon; Du er ikke så "spesiell" som du kanskje tror.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt sø. 13 april 2014 21:57

@Skjerm

Vel, det er jo flere på listene da, det er bare det at de ikke akkurat bor innenfor datebar avstand. :P

(kvinne 54 år fra Oslo) sø. 13 april 2014 22:17 Privat melding

Så siden Vi fra utkantnorge hadde Egne utesteder kan vel dere ha Egne nettsteder også.
Jeg synes vi nord for Trøndelag burde få egne nettsteder jeg, Sponset! :-D

Skjult ID med pseudonym klodrik sø. 13 april 2014 22:17

Morsomt at det skulle bli laget en tråd om dette akkurat nå. Jeg kom akkurat av linja etter en 5-6 timer på telefon med for meg verdens søteste jente, og hun er langt fra norsk. Og det var hun som tok kontakt med meg først, ellers hadde jeg aldri funnet henne. Selv har jeg en tendens til å falle for litt eksotiske varianter av kvinnearten, men sukker tar ikke hensyn til slike preferanser.

Jeg tror at uansett hvilken verdensdel du kommer fra, er Sukker en vanskelig arena hvis målet er å bli kjent med noen. Oslofolk har så mange å velge mellom at de tar minste motstands vei og prøver noen som er "sikrere". Det kan være lett å ta hensyn til gammel forutinntatthet og heller satse litt baktungt og trygt. Alle har jo hørt om den fæle dama fra $&#@!land som tok med seg ungene og alle pengene, men selv tror jeg at livet blir mer spennende med litt variasjon. Men det må selvsagt ligge en gjensidig tiltrekning i bunn.

Kanskje kan et litt gunstigere profilbilde/albumbilde være det som gjør at interessen heves et hakk. Selv ser jeg på bildene først, da teksten stort sett er den samme på alle profilene. Er det ikke albumbilder, og profilbilde er fraværende eller uinteressant, ser jeg ikke på profilen.

(kvinne 54 år fra Oslo) sø. 13 april 2014 22:21 Privat melding

@klodrik. "Alle har jo hørt om den fæle dama fra $&#@!land som tok med seg ungene og alle pengene."

Ha det i bakhodet for den dagen det tar slutt kan det bli en realitet. Been there done that!

Skjult ID med pseudonym oslomann sø. 13 april 2014 22:26

Mulig oslofolk har "mange å velge mellom", i den forstand at det vel er titusenvis av det motsatte kjønn i byen som til enhver tid er single - og flere tusen av disse er på Sukker - men det er også titusenvis av konkurrenter her i byen. Så vet ikke om det akkurat er noe enklere å være singel i hovedstaden enn andre steder.

(kvinne 54 år fra Oslo) sø. 13 april 2014 22:34 Privat melding

Det hadde gjort seg å starte et utested for singler i Oslo.....Kunne blitt moro det....

Skjult ID med pseudonym HK sø. 13 april 2014 22:59

@Skjult ID 20:16
Og du gjorde som de ba deg om? :-)

Skjult ID med pseudonym Greve ma. 14 april 2014 14:53

Personlig synes jeg det er et pluss hvis man er eksotisk:) Utenlandske damer? Ja takk!

Skjult ID med pseudonym Fancypants ti. 15 april 2014 18:16

Jeg er norsk dame og ser ikke ned på "ikke-norske" kvinner -eller mennene deres. Føler meg ikke truet heller? Kjenner heller ikke til kvinner som opplever det truende? Litt lamt å skrive det skrujern.. rasister finnes desverre overalt men det er en helt egen kategori. Jeg har også en halvt koreansk datter og har ikke opplevd verken negative blikk eller bemerkninger. Jeg tror at sjekkemarkedet kan oppleves like kleint og treigt for oss alle innimellom, uansett nasjonalitet.

Skjult ID med pseudonym Skjerm ti. 15 april 2014 21:20

@Fancypants

Jeg tror du har et poeng der. Det er ikke noe sosialt stigma tilknyttet å date folk fra forskjellige verdensdeler. De utfordringer man opplever med å få etablert et forhold tror jeg er universelt. For å si det slik; det finnes segregering mange steder i verden - men det områdene det er mest merkbart på her i Norge er nok mellom øst og vestkanten i Oslo. Samt kanskje mellom Laksevåg og Sandviken i Bergen (dette ble kanskje litt for lokalt?).

Skjult ID med pseudonym Fancypants ti. 15 april 2014 22:56

Jeg opplever en del oppmerksomhet fra asiatere pga min datter, men det har nå bare vært positivt :) Alle har vært koselige hvis de har pratet med meg. Og dette er generelt i Bergen. Oslo kjenner jeg ikke særlig til på det området. Folk er forskjellige, og så lenge man behandler hverandre fint må folk få være/date den de vil? :) Verden blir stadig mindre og det vil bli enda mer vanlig med blandede familier/kulturer, det er bare slik utviklingen er. Kleine dater fins nok i alle verdensdeler :P

Skjult ID med pseudonym EiKvinne fr. 18 april 2014 20:36

@Oslo14, jeg har også mange norske venninner og venner. Ingen ser ned på meg og folk respekterer meg og jeg respekterer dem.

Men her på nettet hver gang jeg forteller at jeg ikke er norsk så enten stopper det kommunikasjonen eller for jeg et ganske konkret tilbud.

Så jeg sliter fordi jeg skjønner ikke helt hvorfor er det sånn.

Skjult ID med pseudonym laidback lø. 19 april 2014 10:57

Jeg kan gå for ei rå utenlandsk dame jeg så lenge hun er assimilert :)

Rasistiske utsagn av den arten som kom frem tidligere i tråden blir for dumt og ikke minst feigt når trollet skjuler seg bak et alias

Skjult ID med pseudonym Skjerm lø. 19 april 2014 11:37

@laidback

Jeg kan ikke si jeg kan se denne type kommentarer i denne tråden. Kanskje den har blitt slettet?

Jeg synes denne diskusjonstråden har vært veldig fin og avbalansert, og alle som har deltatt har sagt at det har ikke noe med nasjonalitet å gjøre. Hudfarge spiller åpenbart heller noe rolle for de som har deltatt i denne diskusjonen.

Her må jeg imidlertid kanskje få legge til én liten kommentar; jeg tror kulturforskjeller kan representere en potensiell utfordring. Ikke nødvendigvis mellom religionsutøvelse og tro, men mellom kulturen - som har med forventet opptreden, relasjoner, kjønnsroller m.m.

Heh - men her kan det jo også være greit å ha i bakhodet at det kan eksistere store nok kulturforskjeller mellom ulike landsdeler og miljøer man kommer i fra. For å si det slik; Jeg innbiller meg at en ateist ville hatt større problemer med å date en dame fra indremisjonsmiljøet, enn en fra Cape Town.

Skjult ID med pseudonym laidback lø. 19 april 2014 11:54

Ville ikke navngi noen og gi kommentarene ytterligere tyngde, men det var noe om at "de måtte ha seg heim igjen" om de var moderat misfornøyd med noe her i landet...

Syns det var både stygt og off-topic da ts bare lurte på om norske menn var mindre interessert i utenlandske jenter, og om de sliter litt ekstra her inne.

Liker ikke å være kvass så jeg avslutter med et smilefjes :)

Skjult ID med pseudonym Skrujern lø. 19 april 2014 11:56

Si hva du vil facypants, men holdningene jeg beskriver har dukket opp på forumet her en drøss med ganger. Og hvor mange ganger har man ikke hørt om tapere som har kjøpt seg kone i Asia, øst Europa eller Russland? Helt uten at man vet noe om menneskene tenker folk ofte slik. Jeg sier ikke at DU gjør det. Lær deg å lese.

(mann 32 år fra Sogn og Fjordane) sø. 20 april 2014 11:03 Privat melding

Sukker er jo nasjonalt. Og uheldigvis er det mange plassa i Norge der vi ikkje har veldig mangen "ikkje norske". Personlig har eg aldri hatt nokon problem med å bli kjent med folk uansett kvar det kjem fra, men samtidig har eg berre 1-3 i min vennekrets. Og dei er alle "halvt norske".

Eg syns det er kjedelig, du går glipp av så mykje. Kultur, språk, mat, som nokon eksempel. Det er veldig trist at du syns det er vanskelig å bli kjent med normenn, håper at det blir lettare :)