Alle innlegg Sukkerforum

Hvorfor får jeg ikke velge alder?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym grrrr ti. 15 april 2014 10:04

Jeg er 32 år.
Jeg vil treffe menn fra 25 til 38 år sånn ca.
Men for å få se profilene til de som er litt yngre enn meg må jeg krysse av på at lik alder ikke er viktig for meg.
Gjør jeg det får jeg med på kjøpet en drøss av eldre menn som er 15 år eldre enn meg og mer.
Og det er jeg rett og slett ikke interessert i.
Men sukker har bestemt at jeg som jente/dame skal like eldre menn.
Prvoserende!

Skjult ID med pseudonym gammel ti. 15 april 2014 10:22

Skjønnerr ikke problemet jeg. Hopp over de gamle, du trenger ikke kontakte dem og hvis de kontakter deg, si bare høflig nei takk. På gata møter du også mennesker i alle aldre og hva da? Grøsser du av synet på en mann som er 20 år eldre enn deg?

Skjult ID med pseudonym oslomann ti. 15 april 2014 10:29

Sånn blir det jo når du bruker en datingtjeneste med matchsystem. Når norske menn I GJENNOMSNITTET er eldre enn jentene de er i forhold med, så må nødvendigvis et statistisk basert matchsystem ta dette med i beregningen. Og Sukker har faktisk allerede endret dette en gang, for 1,5 – 2 år siden eller noe slikt, fordi en del jenter klagde på det samme som deg. Forskjellene var faktisk større før det. For min del har det ført til at mine beste matcher nå stort sett er kvinner omtrent på min egen alder, fra 3 – 4 år yngre til 2-3 år eldre, mens jeg tidligere hadde flere gode matcher med jenter som var opptil 6 – 8 år yngre. Og, for å være ærlig, så likte jeg det bedre før de endret det, og det tipper jeg at jeg ikke er alene blant mennene å mene. Det er jo også fortsatt svært mange kvinner som foretrekker eldre menn, det hadde du sett hvis du hadde en herreprofil her. Tipper halvparten av alle jentene eller kanskje enda litt flere har satt at de søker fra minimum to år eldre enn seg selv og oppover, gjerne opp til seks eller åtte år eldre. Resten har stort sett satt fra samme alder eller et par år yngre, og til kanskje to eller fire år eldre. Bare et lite mindretall søker betydelig yngre menn enn seg selv, og maks alder samme som dem selv eller et par år eldre. Men er du blant den siste gruppen så er du jo i din fulle rett til det, akkurat som jeg søker jenter som er noe yngre enn meg selv, og jeg skjønner jo at matchsystemet Sukker bruker da oppleves som urettferdig for deg.

Skjult ID med pseudonym oslomann ti. 15 april 2014 10:34

Forresten, når du fyller ut hva du søker så setter du jo alder, ikke sant? Sett 24 til 38 (kun partall er jo mulig), og at alder ikke er så viktig, og bruk funksjonen "Jeg søker" på onlinelisten eller kjør egne matchsøk med ønskete aldersprupper, og ta selv kontakt med de du vil bli kjent med. Problem solved. Du vi sikkert fortsatt få noen meldinger fra enkelte "gamlinger" som er 15 år eldre enn deg, men de kan du jo bare ignorere. Vi får alle meldinger fra folk vi synes er uinteressante fra tid til annen, eller "for gamle", også vi gutta.

Skjult ID med pseudonym grrrr ti. 15 april 2014 10:53

Nå har jeg krysset av på at alder er viktig for meg. Da får jeg fortsatt flere hundre match over 40 år. Lite brukervennlig funksjon. Normen blandt par er ca to års forskjell i alder IKKE TI eller mer.
Sukker bør opprette en funksjon som gjør at man kan velge hvem man ønkser skal se profilen. Jeg ønsker ikke at menn over 40 skal se den. Det er flotte menn!!! Men som sagt ikke for meg og da vil jeg også ha mulighet til å velge hvem som kan få se profilen min. Slik vil de yngre damene som vil treffe hverandre finne hverdandre og omvendt. Rart at det ikke er gjort allerede.

Skjult ID med pseudonym grrrr ti. 15 april 2014 10:54

de yngre damene og de eldre mennene....;) Og omvendt.

Skjult ID med pseudonym grrrr ti. 15 april 2014 11:03

@gammel
Hadde du syntes det vært greit om du fikk mange hundre match med kvinner som var opptil 20 år eldre enn deg selv? Bare for å få tilgang til å se profilene til de damene som var seks år yngre enn deg selv?

Skjult ID med pseudonym oslomann ti. 15 april 2014 11:04

Det forslaget støtter jeg faktisk. Send det til Sukker du, er jo ikke helt umulig at de synes det vil være en god ide. Har ikke noe behov for at damer som er ti - tolv år eldre enn meg selv skal se profilen min jeg heller ;-)

Skjult ID med pseudonym grrrr ti. 15 april 2014 11:05

@oslomann
Jeg sendte nettopp forslag :)
Send du óg ;)

Skjult ID med pseudonym ---- ti. 15 april 2014 11:29

Helt enig! En nedre og øvre aldersgrense for hvem en ønsker skal kunne se profilen hadde vært finfint!

(kvinne 54 år fra Oslo) ti. 15 april 2014 12:24 Privat melding

Det med at kvinner ofte foretrekker eldre menn har en grense Oslomann. Da jeg var 20 syntes jeg menn i slutten av 30 åra var kjekke. Nå kan jeg ikke si at jeg opplever mannfolk i midten av 60 åra som noe annet enn gamle, (med visse unntak selvfølgelig)

Skjult ID med pseudonym oslomann ti. 15 april 2014 12:39

@ grrr

Done. Foreslo konkret at de kunne lage en boks brukerne kan hake av på hvis de ønsker, som kunne hete noe slikt som "Ikke vis profilen til personer langt utenfor alderssøk". Med en default innstilling på for eksempel +/- 4 år mer eller mindre siden mange tross alt nok setter alderen litt vilkårlig (er det for eksempel ok at kjekkasen er 33 -34, selv om hun har satt maks 32, eller er alder 32 skrevet i stein?). Og med mulighet til å finjustere manuelt.

@ Krsna
Ja, det skjønner jo jeg også. Unge kvinner liker ofte eldre menn, og eldre menn ofte yngre kvinner. Noe som først er bra for de yngre kvinnene, men mislikt av de yngre gutta, og senere i livet omvendt. Inntil vi på et tidspunkt alle er gamle og skrukkete både menn som kvinner, og egentlig ikke fysisk attraktive for noen uansett aldersgruppe. Er jo den eldste historien i verden, og har nok mer enn bare litt utgangspunkt i biologien også.

(mann 39 år fra Vestfold) ti. 15 april 2014 12:42 Privat melding

måtte jo vært greit å ha et alders parameter som stort sett alle andre datingsider har.....og selvom de har det,så har de også en type matching mot andre profiler....burde være null problem...

Skjult ID med pseudonym grrrr ti. 15 april 2014 16:48

@oslomann
Supert! :)
Ja for å få lov å velge selv hvem man vil ha og vise seg for.

Skjult ID med pseudonym grrrr ti. 15 april 2014 16:55

PS: Når jeg går inn på profilen til en som er et par år yngre enn meg og som ønsKer å møte jenter i min alder og jeg ønsker å møte gutter i hans alder får vi en vissen blomst på profiltreet vårt. Elendig! :(
Håper sukker ordner opp!

Skjult ID med pseudonym grrrr ti. 15 april 2014 16:56

en vissen aldersblomst altså....uavhengig av våre ønkser....

Skjult ID med pseudonym Ærligheten ti. 15 april 2014 17:06

Skal du på barnerov får du da virkelig regne med å se andre som også skal på barnerov.

Skjult ID med pseudonym grrrr ti. 15 april 2014 17:43

@ærligheten
Seriøst?
Litt forrskjell på noen noen få år forskjell og ørten år forskjell. Les diskusjonen i stedet.

(kvinne 49 år fra Oslo) to. 1 mai 2014 21:18 Privat melding

Det burde være mulig å få lagt inn et filter som hindrer uønsket kontakt. Selv når man legger inn ønsket aldersspenn er det mange eldre menn som tar kontakt. Det med vissen blomst er også irriterende dersom en kvinne liker yngre menn og en yngre mann har satt at han liker eldre kvinner kommer det uansett vissen blomst om disse matches opp.
Ikke akkurat likestillig på dette stedet.