Alle innlegg Sukkerforum

Hva slags mennesker er dette....?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym tron ti. 15 april 2014 17:18

Jeg lurer litt på hva slags mennesker som er som dette - og om det er sånn mange har opplevd :

Jeg fikk god kontakt med ei søt jente her inne... Vi skrev litt frem og tilbake, og avtalte at jeg skulle ta en tur og besøke denne jenta i nærheten av hennes hjemsted. Kjørte fire timer i bil, og møtte henne utenfor leilighetene hennes. Vi satt i bilen og snakket lenge, og jeg jeg måtte finne et sted å sove. Tok inn på hotell like ved henne leilighet, og hun ble med inn og vi lå og snaket i tre-fire timer... Før jeg kjørte henne hjem.
Det må sies at det var ingen seksuell kontakt mellom oss, og min intensjon er å finne ei seriøs jente som jeg vil ha et seriøst forhold til....

Vi avtalte å treffes igjen snart, da skulle hun til Oslo.....

Hørte ikke mer fra jenta, men sendte en melding til henne hvor jeg takket for sist og skrev at det ble smått med kontakt etter at vi traff hverandre...

Fikk kun svar "Vi var ikke rett for hverandre" Thats it !

Hva betyr sånn oppførsel....? Ikke bare kvinner som har grunn til å bli skeptisk til mennesker her inne... Jeg brukte ca 15 timer av min tid, mye penger og noe forhåpninger...

Interessert i meninger og erfaringer fra andre av begge kjønn....

Skjult ID med pseudonym mann36 ti. 15 april 2014 17:23

Sorry, men såpass må du tåle. Hun var ikke tiltrukket av deg, og faktisk tipper jeg hun i alle fall delvis ble værende og snakke med deg såpass mange timer nettopp fordi du hadde reist så langt. Hvis ikke hadde hun sikkert takket for seg etter en halvtime. Tåler du ikke dette så la heller være å date jenter som bor så langt unna.

Skjult ID med pseudonym mann36 ti. 15 april 2014 17:25

Alternativt møtte hun bare en annen hun likte bedre. Resultatet er imidlertid det samme. Hun er ikke interessert.

Skjult ID med pseudonym tron ti. 15 april 2014 17:28

Absolutt ikke noe i veien med det du skriver @mann36, men er det ikke noe teit å ikke si fra om sånt, da... Hun er for øvrig her på sukker ennå, hvor hun søker etter seriøse, ærlige menn for et langvarig forhold....!!

Skjult ID med pseudonym 2000 ti. 15 april 2014 17:32

Du hadde jo ingen garanti for at det skulle bli noe når du kjørte i alle de timene, pratet i like mange timer osv...
Jeg må si meg helt enig med mann36.
Hun spanderte vel all den tiden med deg nettopp fordi du hadde kjørt så langt.
Selv var jeg ute for en som hadde kjørt i 3 timer for å treffe meg. Det var han som foreslo det, sa han hadde ikke noe imot å kjøre hit han. Vel da jeg fikk se han visste jeg med det samme at han ikke var min type. Kunne vel like greit bare gå inn igjen og la fyren kjøre hjem, men tenkte at han hadde behov for en pause før han dro tilbake og ville jo være litt menneskelig, så vi tok en matbit sammen og pratet før han kjørte hjem.
Sånt kan skje vet du. Man vet aldri før man ser vedkommende.

Skjult ID med pseudonym EiKvinne ti. 15 april 2014 17:35

@trond Du er sikkert en seriøs, ærlig og god gutt men du passet ikke henne akkurat. Prøv å akseptere det. Vi er såååååå j..... forskjellige og det er vanskelig å finne den rette, dessverre...

Skjult ID med pseudonym Tea ti. 15 april 2014 17:38

Hva annet skulle hun ha skrevet når hun ikke følte det rett. . . .?

Skjult ID med pseudonym Tea ti. 15 april 2014 17:40

Er forøvrig veldig enig i det 2000 skriver, har vært der jeg også

Skjult ID med pseudonym tron ti. 15 april 2014 17:42

Min ærlige oppfatning av dette kvinnfolket nå, er at hun er en maneater eller en golddigger. Hun oppfattes absolutt ikke som det jeg ser på som seriøs lengre... Hun kunne sagt ifra at hun ikke hadde samme oppfatning av meg som jeg hadde av henne, men sa at hun likte meg veldig godt, og at hun kunne tenke seg noe mere.... Men så ble det ikke noe mer kontakt....

Skjult ID med pseudonym mann36 ti. 15 april 2014 17:44

TS
Hun var bare ikke interessert, enkelt og greit. Hadde du foretrukket at hun ikke svarte deg i det hele tatt etter daten deres, i stedet for å gi deg et ærlig svar? For min del blir jeg i alle fall langt mer irritert når noen du har vært sammen med kanskje en hel dag ikke en gang gidder å skrive "beklager, men du var ikke helt min type bare". Da blir jeg i blant sur, og har dessverre ved et par tilfeller vært litt slem tilbake. Noe jeg alltid har angret på i ettertid når sinnet har lagt seg.

Skjult ID med pseudonym 2000 ti. 15 april 2014 17:45

Vel tron, enten så løy hun eller så ombestemte hun seg. Vi har alle gjort dette flere ganger.

(mann 58 år fra Buskerud) ti. 15 april 2014 18:00 Privat melding

Selv jeg som aldrig har datet noen ''herfra'' skjønner at det ikke er noe garanti på at det automatisk følger med et forhold med svar på mail eller om man dater,uansett hvor langt man måtte kjøre.

Mitt råd er å finne damere nærmere der du bor:)))

Skjult ID med pseudonym hemmelig ti. 15 april 2014 18:22

Hvis du @tron presterer å bli sur for dette så vil jeg si hun gjorde rett i å kutte kontakten.

Skjult ID med pseudonym blindebukk ti. 15 april 2014 18:25

dette er nok ein heilt normal person og sida ho er her,håper eg ho leser dette og holder seg langt unna ts...

Skjult ID med pseudonym sepp ti. 15 april 2014 19:26

Er vel egentlig ingen tvil om at det hadde vært mer realt av jenta å si at hun ikke var interessert i å møtes igjen, hvis hun faktisk ikke var interessert i å møtes igjen. Det krever imidlertid mot. Hun kunne allikevel latt være å si at hun ville møtes igjen, og heller gi uttrykk for at de kunne se det an. Det krever ikke så fryktelig mye mot og er mer realt.

Hvis hun mente det hun sa, men rett og slett ombestemte seg, kunne hun i hvert fall hatt mot til å skrive det i ettertid. Når en har vært sammen i flere timer og fortalt hverandre at en vil møtes igjen, er det veldig knapt å kun skrive "Vi er ikke rett for hverandre". Det skjønner jeg godt en kan bli litt småsur av.

Men jeg skjønner godt, og har også opplevd selv, at det er uhyre vanskelig å si til noen at en ikke finner ham/henne attraktiv. Men det tenker jeg er annen problemstilling. Hun kunne løst dette på en annen måte. Kanskje du, Tron, får mer utdypende svar hvis du responderer på meldinga?

Skjult ID med pseudonym Floppes ti. 15 april 2014 19:35

Enig med mann36. Hvorfor date jenter som bor så langt unna?

(kvinne 45 år fra Aust-Agder) ti. 15 april 2014 19:59 Privat melding

"Jeg lurer litt på hva slags mennesker som er som dette"

Jeg blir litt skremt jeg når jeg leser mellom linjene hvor "snurt" TS ble fordi ting ikke ble som han forventet.
Og nå tenker jeg ikke bare på forhåpninger om at det kunne bli noe mer, men også hvordan han forventet at et evt avslag skulle være på et vis som passet han.

Vi er alle forskjellige. Og i datingens verden kan man aldri forvente noe som helst av den andre parten. Man må bare godta den andre slik han eller hun er, og velge utifra det uten å fordømme den andre fordi vedkommende ikke følger "mine regler" for hvordan ting bør være.
Samt at man må sette klare grenser for seg selv mht at man ikke begir seg ut i situasjoner der man potensielt sett kan bli såret eller skuffet utover hva man faktisk kan tåle.
Og det viktigste med å tåle er ikke nødvendigvis at man skal være strålende fornøyd, ikke ha lov til å føle seg litt nedfor, osv. Men at man ikke lar følelsene overstyre fornuften, og også legge sin evt "sårhet" over på den andre parten og gi denne noen form for "skyld" for at personen ikke "ville ha en".
Uansett hvordan et potensielt "avslag" ble fremlagt.

Det er ikke enkelt å være den som tar imot avslag, ei heller den som avslår. Og på første daten sier det seg selv at det kan være vanskelig å bare sende en fyr eller en dame som har kommet langveis fra, avsted med noen harde ord om at dette ikke blir aktuelt i det hele tatt. Selv om det kanskje er mest realt, så kan man ikke forvente en så brutal ærlighet fra noen.
Og for alt man vet, så er det langt fra sikkert at vedkommende som kommer med et avslag var sikker i sin sak før godt etter at daten var ferdig.
Uansett så har man ikke krav på noe, ei heller en dyptgående forklaring. Klarer man ikke å godta et helt enkelt "nei", så bør man gå i seg selv før man evt begynner å analysere den andre parten ;)

(mann 58 år fra Buskerud) ti. 15 april 2014 20:06 Privat melding

Har dere forresten hørt om gutten som spurte jenta om de skulle gifte seg?
Ja svarte jenta-og la til: hvis vi finner noen som vil ha oss så.

Der har vi et eksempel på frustasjon TS-gå bare videre og glem henne-hun har sagt sitt,og den får du bare svelge:))

Skjult ID med pseudonym CPU ti. 15 april 2014 21:09

Syns sukker kunne lagt inn mulighet for å skrive en anmeldelse til en profil, ja akkurat som om du anmelder en bok.

Så kan du skrive:
"var på date med jenta, hun skulle være seriøs, men var faktisk veldig useriøs".

Eller:
"Jenta var hyggelig og pen, men skjønte etter en time at vi ikke var for hverandre, har ellers mange gode kvaliteter etc."

Den som anmelder må stå med profilnavnet sitt selvfølgelig.

Hadde vært kjekt.

Skjult ID med pseudonym metoo ti. 15 april 2014 21:18

Her holder jeg med jenta jeg også. Hun har ikke begått noen stor synd. Det tar ofte litt tid etter en date å kjenne etter hva man føler. Å ville ha et svar der og på da på videre framdrift, kan føles ubehagelig. Så hvis det var sånn at du spurte og hun bekreftet, så skjønner jeg henne veldig godt.

Dere kysset jo ikke engang! Nei, det er ikke noe galt med dette mennesket. Ikke invester mer penger og tid enn du har råd til å tape er det noe som heter. I dating verdenen er det sannere enn noen gang.

Skjult ID med pseudonym Ellan ti. 15 april 2014 21:21

Jeg er ikke enig med de andre her. Det var en altfor kort setning, og det hadde straks sett mye, mye bedre ut om hun bare tok seg bryet med å slenge på "takk for sist, det var hyggelig å bli kjent med deg. Jeg vet vi snakket om å møtes igjen, men ser nå at det ikke har noen hensikt da jeg har innsett at vi likevel ikke har noen fremtid sammen. Ønsker deg all lykke til videre. Klem". Det er etter min mening det eneste høflige alternativ når man har vært sammen med et annet menneske i flere timer (forøvrig et valg man selv har tatt).

Sånn bortsett fra det, så må du selvfølgelig ikke lage sak ut av det, men slutte å se deg tilbake og gå videre

(mann 58 år fra Buskerud) ti. 15 april 2014 21:31 Privat melding

Ellan-
Hvorfor skal hun kaste bort tid på en fyr hu ikke liker?
Det er jo bare å gå videre med en gang,og drite i henne liksom,resultatet er jo å blir det samme uansett??

(kvinne 54 år fra Oslo) ti. 15 april 2014 21:34 Privat melding

Enig med Du. Move on! :-))

(mann 58 år fra Buskerud) ti. 15 april 2014 21:42 Privat melding

CPU-
Hehe-tja-man skulle vel anmelde positive dater også da serru--jeg ser for meg-

Vi var på date,og vi fant ut at vi var som skapt for hverandre etter 1 sekund.
Hun anmelder--han slikket meg,oh gud som han slikket meg,jeg var så våt at vindushviskerne startet helt sånn av seg selv,enda han hadde tatt ut startnøkkelen på bilen-jeg må ha kommet ørten ganger og.....

Han anmelder-Jeg holdt på å drukne,så våt var'a,jeg tror vi kom ørten ganger,men om jeg skal sette finger'n på noe,må det være at jeg måtte bytte vindushviskere på shell etterpå,de var jo helt utslitte,det var litt sure penger da men.....

hehe ja det hadde hvert inntressant lesning for de fleste tror jeg--hihi:))

(kvinne 41 år fra Vest-Agder) ti. 15 april 2014 21:48 Privat melding

Hun likte deg ikke, så da må hun være en golddigger eller maneater???? Er du seriøs? Syns synd på det neste kvinnfolket du får i snøret @ts. Nei vettu hva, se til å få på deg en ryggrad og vær beredt på atter en gang å møte motgang!

Skjult ID med pseudonym Ellan ti. 15 april 2014 21:50

Timerider: Ja, hvorfor gjorde hun det? Men samma kan jo det være. Hvis hun har prestert det, så klarer hun å skrive mer enn det. Tar bare et par sek ekstra. Jeg ville gjort det, syns det er normal folkeskikk. Men, jeg ville heller aldri brydd meg nok til å lage et innlegg om det, som her er gjort

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ti. 15 april 2014 22:02

Kanskje hun rett og slett syns du var litt tafatt som ikke en gang gjorde et aldri så lite fremstøt når dere lå og pratet sammen på hotellet? :P

(mann 58 år fra Buskerud) ti. 15 april 2014 22:05 Privat melding

Ellan-

Hvorfor bry seg med ''hvorfor'' det var kansje et hint om at hun ikke vil bli kontaktet igjen også-dere tar vel slike hint gutter-gjør dere ikke?
Men TS er ikke aleine med å sutre over avslag,jeg har lest om at damer noen ganger er nødt til å blokkere menn her inne som på død og liv skal vite hvorfor hun mener at de ikke passer sammen,de har jo ikke prøvd etc--
Makan til fjompenisser--ta det som en mann og rock videre

Skjult ID med pseudonym Ellan ti. 15 april 2014 22:29

Timerider: Jeg har kun kommentert meldingen, ikke ts, hvordan man håndterer avslag osv. Jeg syns det er normal høflighet å si det på en hyggelig måte. Om han da fortsetter, og i tillegg sutrer, da blir det stille fra min kant

Skjult ID med pseudonym Hess ti. 15 april 2014 22:33

@ts

Jentene her inne er ikke noe å satse på. Sånn er livet.

(kvinne 54 år fra Oslo) ti. 15 april 2014 22:33 Privat melding

ha ha ha...
Timerider. Du overrasker! Synd at mnd din er omme snart. :-))

(mann 58 år fra Buskerud) ti. 15 april 2014 22:42 Privat melding

Ellan-
Hehe-detta er jo bare tull-de har datet,og hun velger å skygge han,det finnes sikkert like mange grunner hun ikke forteller,men når det er sagt-hint-hint liksom,sånn æ're bare (også i RL) TS får bare komme seg videre-dette er tøvete å henge seg opp i--egentlig:))

(mann 58 år fra Buskerud) ti. 15 april 2014 22:46 Privat melding

Krsna

Hva da overasker?:)))

(mann 58 år fra Buskerud) ti. 15 april 2014 22:50 Privat melding

Ellan-
hehe jeg ser for meg å si det på en hyggelig måte-

Beklager herr mann-men etter å ha kjendt på ''mulen'' deres har jeg kommet til at den ikke falt helt i smak--eller noe:)))

Skjult ID med pseudonym jaudå ti. 15 april 2014 22:51

...fra vindushvisker til hestehvisker?

(mann 58 år fra Buskerud) ti. 15 april 2014 22:56 Privat melding

Jaudå

Jau:)))

Skjult ID med pseudonym Ellan ti. 15 april 2014 23:15

Okei, ble kanskje i overkant lang den eksempelmld min, men det burde stått et takk for sist (men det blir dessverre ikke oss). Det står jeg ved, er ingenting å diskutere. Hvordan ts har håndtert det, er et helt annet tema, som jeg ikke hadde tenkt å kommentere. Verre er det ikke :)

Skjult ID med pseudonym Nettroll ti. 15 april 2014 23:20

Synes TS for ufortjent mye pepper her! Slik jeg ser det er det bare et ærlig avslag han spør etter.........Ettersom det ble avtalt et nyttmøte så synes jeg TS har et poeng her. En løsning for denne dama kunne jo vært å kontaktet TS da han kom hjem. og forklart at det ikke ble noe mer.
Det handler om å si ifra sånn at man kan gå videre egentlig.....

(mann 58 år fra Buskerud) ti. 15 april 2014 23:27 Privat melding

Nettroll-
''Det handler om å si ifra sånn at man kan gå videre egentlig.....''

Ja,men det har hun vel gjort,hun trenger vel ikke og oppgi noe mere grunnlag,hun har valgt å gå videre,og meldingen TS fikk (selv om han syntes det var i korteste laget) er jo et hint om at han også bare kan gå videre-enkelt og greit-man trenger ikke å komplisere et avslag mere enn det er:)))

Skjult ID med pseudonym Nettroll ti. 15 april 2014 23:32

Sorry,jeg leste og tolket den setninga feil...trodde det sto noe annet der......

(kvinne 54 år fra Oslo) ti. 15 april 2014 23:34 Privat melding

TS er skuffet og lei seg over at ting og tang ikke ble som forventet, og dama sa ikke fra på den måten som står i fasiten. En forbrytelse i seg selv. Hun burde i det minste ha forlovet seg med han etter alt det bryet synes jeg,.så bakke ut etter alle høflighetens regler. Unge mennesker i dag eier ikke oppdragelse! Fy!!

(kvinne 27 år fra Møre og Romsdal) on. 16 april 2014 00:40 Privat melding

Alle kommentarane her e so kvalme og ekle at ej fe heilt vondt inni mej. Dokke he jo ingen empati med han what so ever! d at dokke snakka so lenge og so sei ho berre dei få orda og ikkje gidde å beskrive meir koffor ho ikkje va interessert syns ej e fryktelig dårlig! og at kommentarane her inne berre e: " d må du tåle og blablabla" for noke bullshit. Klart en person blir lei sej når han/ho he brukt sooo mykje tid på det og vore so snill å brukt penga på å kjøre so mange tima og ta inn på hotell, ho trengte jo ikkje å bli me til hotellrommet og faktisk gi fyren falske forhåpninga da? ej føle virkelig med dej! d gjer vondt når folk berre sei sånt, og man blir irritert også. Ikkje bry dej om d folk her sei til dej, dei forstår d tydeligvis ikkje.

(mann 58 år fra Buskerud) on. 16 april 2014 00:52 Privat melding

Juliee

Greit jeg respekterer meningen din-bortsett fra 1 ting-
Hvorfor skal hun forklare hvorfor?
De har jo ikke hvert kjærester,og da har han jo strengt tatt ikke noe med at hun skal stå tilrette for han.

Ja hun ble vel med opp på hotellrommet i sympati med at han hadde kjørt hele den lange veien,skal hun stå til rette for det liksom?
Ja kansje hadde det beste hvert om hun hadde snudd på hælen med en gang de traff hverandre,da hadde han kansje bare blitt litt irirtert der å da,men han hadde vel havna på det hotellet uansett:)))

(kvinne 41 år fra Vest-Agder) on. 16 april 2014 00:56 Privat melding

Seriøst@Juliee1991??? Han takler ikke nederlaget, så derfor har han rett til å rakke ned på den har var på date med? Han passet ikke henne, og han fikk en klar, om enn kort, beskjed om at hun ikke var interessert i videre kontakt. That's live!!! Det mest pinlige må vel være at han laget en egen tråd her på Sukker om det.

(mann 58 år fra Buskerud) on. 16 april 2014 01:01 Privat melding

Sweet1

Jepps-der er jeg helt enig med deg:))

Skjult ID med pseudonym MrAwesome on. 16 april 2014 02:44

Hvis vi ser bort fra Ts sin egen oppførsel her (folk er ikke golddiggers e.l. Fordi de ikke vil ha deg):

Hun fortalte ikke at hun hadde endret mening før han kontaktet henne. Og da kun med et veldig knapt svar.

Personlig synes jeg ikke det er spesielt god oppførsel. Det er en uhøflig og konfliktsky måte å håndtere det på. Men ja, det er bedre enn ikke noe svar i det hele tatt.

Det er også mulig det er bedre å bli pisset på enn å bli bæsjet på.

Skjult ID med pseudonym durrr on. 16 april 2014 03:04

@juliee
La oss avklare en ting her. Ingen har krav på noe som helst, bare fordi noen har brukt penger. Du kan si hva du vil om oppførselen til dama det er snakk om, men ingen, og jeg gjentar: ingen har krav på en forklaring på hvorfor hun ikke liker dem.

Ja, hun hadde et knapt svar og kan oppfattes som useriøs. Men det kan være 100 ulike grunner til at hun fikk kalde føtter. Hun er den eneste i denne saken som ikke har fortalt sin side. Tenk litt på det.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt on. 16 april 2014 03:46

Oki, så er kanskje meldingen hennes litt kort.
Men hadde det blitt noe bedre om hun skrev 'Beklager, men jeg følte ikke vi var rett for hverandre. Lykke til videre.'?

Eller vil du helst ha en detaljert liste over hva som var galt?
Hun sa ihvertfall fra, om noe kort.

Dette er også et prakteksempel på hvorfor første treff ALLTID bør være noe lett og ledig som f.eks kaffekopp eller en liten gåtur.

Skjult ID med pseudonym Oioioi on. 16 april 2014 12:49

Jeg er delvis enig med TS her, men ja... jeg ville nok gitt en litt lengre og høfligere mld selv også enn hun gjorde...
Dette handler jo om høflighet og medmennesklighet og det mener jeg koster så lite å gi at det er mer eller mindre en selvfølge...
Men vi mennesker er jo så forskjellige og takk for det :)

Jeg har selv hatt en date for kort tid siden hvor min date reiste rundt omkring 100 mil... Vi fikk en meget koselig stund sammen, men jeg vet ikke hvor daten står i forhold til meg... Dette synes jeg er litt vanskelig da jeg ikke vet om jeg bør gå videre eller avvente i tilfelle jeg får et svar på det...
Og ja... jeg har spurt om vi treffes igjen uten å få noe direkte svar på det...

Nei, jenter og gutter... ta dere tid til å gi en hyggelig tilbakemelding selv om du avslår flere treff :) Det koster jo så lite og du får igjen for det selv :)

Skjult ID med pseudonym 100 on. 16 april 2014 14:47

@Oioioi

Enig med deg her. Det koster så lite å vise litt medmenneskelighet. Man har kanskje hatt kontakt i lang tid, så møtes man og dermed blir avspist med en kort beskjed dagen etter. Det blir rett og slett for hensynsløst.

Skjult ID med pseudonym MrAwesome on. 16 april 2014 15:38

Nå skal det sies at vi generelt er ekstremt konfliktsky her til lands :P

Skjult ID med pseudonym Vivi on. 16 april 2014 16:09

Julie1991

Skal hun fortsette å date han, pga empati?

Hun har nok lidd seg igjennom kvelden med han, men vil gjøre det beste ut sv det pga at han hadde reist så langt. Mulig hun også har gitt han signaler gjennom kvelden om at det ikke kan bli noe. Men at han ikke har oppfattet dette. En del menn klarer faktisk ikke å ta signaler, men må ha det i klar tekst. Noe han også fikk, da han spurte. Jeg føler med denne stakkars dama.

Skjult ID med pseudonym Nettroll on. 16 april 2014 17:28

Hadde egentlig tenkt å gi TS både ris og ros. Men etter det siste inlegget synes jeg diskusjonen har nådd et lavmål som gjør det vanskelig å fortsette saklig . Jeg gir meg derfor med dette.

Skjult ID med pseudonym Hess on. 16 april 2014 18:10

@Vivi

Det å si at hun har lidd seg gjennom kvelden med han kunne du ha spart deg for. Det er ren mobbing å si det.

(kvinne 54 år fra Oslo) on. 16 april 2014 18:30 Privat melding

I løpet av livet får man noen slag i ansiktet. Dette er av den ekstremt milde sorten, so move one! :-)

Skjult ID med pseudonym Vivi on. 16 april 2014 21:24

Hess

Er vel TS som skriver et utrolig stygt innlegg om daten sin.
Hun har sikkert lest innlegget også.
Og selv om TS hadde en hyggelig date, er det ikke sikkert dama hadde det. Men at hun av høflighet har gjort det neste ut av situasjonen.

(mann 35 år fra Oslo) on. 16 april 2014 22:12 Privat melding

Her var det mye klaging!
For det første så er nettdating ingen garanti for suksess, MEN det er noe man kan gjøre for å vekke oppmerksomheten til den som leser.

1) Ta skikkelige bilder, gjerne sammen med en venninne/nøytral partner. Det er også viktig å smile og at du tar bilder der du viser at du er komfortabel.

2) Skriv en profil som skiller seg ut fra resten av røkla. Dette er ikke lett, men noe unikt må det da være med deg, som er verdt å fortelle.

3) Hold forventningene lave, ikke bli sur når du blir avvist, for det kommer garantert. Å lære seg å takle avslag er en del av gamet.

4) På 1 daten: Gjør det enkelt, gjerne over en kopp kaffi. Det er da enkelt å finne ut om man da har kjemi eller ikke.

5) Vanlig høflighet gjelder her inne som ellers i samfunnet. Hvorfor enkelte tror at å slenge kølla på bordet er det første man gjør når man kontakter andre, forstår ihvertfall ikke jeg.

Lykke til alle sammen!

Skjult ID med pseudonym Hess on. 16 april 2014 22:14

@Vivi

Nå var det vel ikke et utrolig stygt innlegg, dessuten så tror jeg jenta hadde det hyggelig på daten sammen med han.
Det er bare det at hun tilhørte den kresne typen som vil at alt skal være perfekt. Sånn er stort sett alle jenter ...

(kvinne 46 år fra Akershus) on. 16 april 2014 22:18 Privat melding

@Ts
Hun kunne kanskje ha skrevet en melding til deg med en gang med at hun beklaget at dere ikke passer sammen, men ellers er det ikke mye man kan få gjort, dette er risikoen når man dater noen langt unna.

(kvinne 45 år fra Aust-Agder) on. 16 april 2014 23:40 Privat melding

Er det egentlig noen her som vet når denne daten hans fant ut at hun ikke ønsket å møte han igjen?
Det er jo ikke sikkert at hun fant ut av det med det samme, eller dagen etter for den saks skyld.
Her har vi en side av saken, og da en subjektiv oppfatning av hva som "egentlig skjedde".
Det kan hende at denne damen har en litt annen historie å fortelle, samt at hun faktisk har vært ærlig og redelig hele veien.
Hverken TS eller vi vet egentlig svaret på dette.
Ikke har TS eller vi noe krav på å få vite hva og hvorfor heller.

Skjult ID med pseudonym Luthien on. 16 april 2014 23:54

@ts bør bare skamme seg - omtale en som han har møtt som golddigger og maneater bare fordi hun fant ut at han ikke var hennes type!! Det går bare ikke an å oppføre seg eller tenke slik @ts - da forblir du singel resten av livet!! Get over it!

Juliee1991 (kvinne 22 år fra Møre og Romsdal) on. 16 april 00:40 - kan ikke være greit å bo og være oppvokst på Sunnmøre for en som deg ... Liker ikke sunnmøringer generelt, men i motsetning til deg så er de da stort sett oppegående mennesker ...

Uansett - til begge - kanskje hadde det vært bedre å holde kjeft og la folk tro du er mindre intelligent enn å åpne kjeften og derigjennom bekrefte inntrykket ...

(mann 58 år fra Buskerud) to. 17 april 2014 01:36 Privat melding

Broken Hearts Are For Assholes

Frank Zappa 1979

(kvinne 27 år fra Møre og Romsdal) to. 17 april 2014 23:18 Privat melding

Herrefred for noken kommentara. Ej sei berre meininga mi ej. Men off nei gidde ingen diskusjon her, ej meina d ej meina, og dokke vise ikkje empati i d heile tatt. Og ja når han he brukt so lang tid på ho og ditta styre so syns ej faktisk d e rett og rimelig at ho forklara skikkelig koffor dei ikkje e en god match, sjøl om d kanskje ikkje e so kjekt so syns ej faktisk han fortjena en skikkelig forklaring fra ho. Det e faktisk ikkje berre hans skyld, og d e d dei fleste her inne meina. Gidde ikkje meir diskutering. Ej he mi meining, og dokke he dokka meining. Men å sei at ej e lite intellegent fordi ej he ei anna meining, d blir berre dumt!:P
Og ej lika mej godt i volda ej, og d e ingenting feil med sunnmøre berre fordi ej he ei anna meining!

Broken hearts are for assholes? off for en kommentar. broken hearts e faktisk noke av d verste man kan få, og d e ingenting å le av, men du he visst aldri hatt et broken heart før, og heldig e du me d!

Ferdig diskutert!

(mann 43 år fra Telemark) to. 17 april 2014 23:38 Privat melding

Helt enig med deg Juliee1991. Det er veldig lite empati her.

Timerider: Hva har et sitat fra en lenge avdød satiriker å gjøre med dette?

(kvinne 45 år fra Aust-Agder) fr. 18 april 2014 00:09 Privat melding

Jeg kan godt ha empati med følelsene hans. Vi har alle opplevd å føle oss avvist av forskjellige årsaker gjennom livet.
Men å føle noe er en ting. Å se at det man føler ikke nødvendigvis er fakta er noe annet. Og man bør dra ting fra å føle til å tenke før man evt konkluderer med noe. (eller uttaler seg)
Spesielt når man kun sitter på sin egen subjektive følelse uten å egentlig vite hva den andre parten føler/tenker/opplever rundt alt sammen.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt fr. 18 april 2014 00:32

Jeg har allerede spurt en gang jeg uten å få svar.
Ja, jeg er enig at det var en kort meldig. Men hvor lang og detaljert avslagsmelding vil en egentlig ha?

Personlig syns jeg det er greit med 'Jeg syns ikke vi passer sammen.'.
Hvorfor hun føler det, det er jo egentlig likegyldig for det kan en uansett ikke gjøre noe med.

Trist at det gikk som det gikk. Men ta lærdom av det, hold deg til jenter nærmere ditt tilholdssted og ha lette førstetreff som kaffe eller en rusletur langs en elv eller i en park.