Alle innlegg Sukkerforum

Hva ønsker guttene i første melding?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym m.m.m on. 8 aug. 2007 18:41

Hva jenter vil ha i sin første melding har blitt diskutert både ut og inn, så nå vet dere gutter litt mer om hva vi jenter gjerne vil lese. Men hva vil dere lese egentlig? Hva skal til for å få deres oppmerksomhet i første melding?

Skjult ID med pseudonym zukkergutt on. 8 aug. 2007 20:47

Hvilke meldinger?

Skjult ID med pseudonym mann-27 on. 8 aug. 2007 20:50

Noen gutter som har fått meldinger???
HVEM ?????

(mann 51 år fra Oslo) on. 8 aug. 2007 21:01 Privat melding

Tror egentlig du får oppmerksomheten vår o m du sender en melding... Det er overkommelig å gå gjenom innboksen.

Skjult ID med pseudonym Mannen on. 8 aug. 2007 21:37

Enig i at det er mer vanlig for oss gutta å sende framfor å motta den første meldingen men jeg har likevel mottatt noen meldinger.

Det viktigste for meg er at jenta har lest profilen og er i stand til å komme med noen gode kommentarer knyttet til det man har lest. Liker godt intelligente jenter og det bør være noe mer enn et interessant bilde på profilen som gjør at man tar kontakt. I en periode da jeg ikke hadde bilde fikk jeg en melding der jenta kun spurte om å få et bilde uten noen videre kommentar. Dette bør man absolutt unngå.

Bruk gjerne litt humor og skriv noe som er knyttet til profilen.

Skjult ID med pseudonym Pluto on. 8 aug. 2007 22:08


Det som skjer er vanligvis at jeg legger ut et hjerte.
Om det ikke besvares på noen som helst måte (meld eller hjerte) tar jeg det bort igjen.

Tror jammen ikke jeg har fått melding først fra en eneste jente.... (husker det i alle fall ikke..)

Men så er ikke jeg Røkke eller "Høy og Mørk" og så veltrent at alle jenter svimer av ved første blikk...

P :)

Skjult ID med pseudonym Jente37 on. 8 aug. 2007 22:12

Jeg sender masse meldinger jeg! Ikke klag! Hvis noe i teksten treffer meg, kommenterer jeg det. Hvis jeg synes han ser bra ut, kommenterer jeg det.
Jeg tror jeg får svar 50% av gangene.......

(mann 37 år fra Aust-Agder) on. 8 aug. 2007 22:22 Privat melding

Det holder vel med et hei egentlig. Det er jo for å vise at man er interessert så hvorfor lage en utspekulert hilsen i den første meldingen?
Et hei for å se om det er noe interresse tilbake og hvis ikke så ok!

Man må jo være tiltrukket av personen man skal være kjæreste med og et bilde viser det.

Skjult ID med pseudonym Zuppermann on. 8 aug. 2007 22:23

For meg holder det at jenta viser interesse. Har vel skjønt at dere jenter bare dropper gutter som sender et enkelt "Hei!", men jeg har fått et par slike og det er helt fint. Da spiller jenta ballen over til meg, og det blir opp til meg å sende en treffsikker krysspasning tilbake. Men hadde jeg fått 30 sånne meldinger hadde jeg blitt lei tror jeg.

Opplevde en gang at ei jente kom med masse komplimenter i første melding, så fikk vi kontakt, flyttet over på MSN, og da skjønte jeg at hun var veldig.... interessert... og det ble for mye av det gode, endte med at jeg droppe mer kontakt.

De jeg får hjerte av har så langt ikke vært min stil, så jeg har ikke tatt kontakt med dem.

Det jeg stusset litt over var en attraktiv jente som la inn et hjerte til meg, vi hadde en prat her på Zukker, jeg tok kontakt men hørte ikke mer, dog har hun ikke fjernet hjertet sitt... Litt snodig...

Skjult ID med pseudonym Jente 31 on. 8 aug. 2007 22:38

hvordan blir det "for mye av det gode "når mann viser interesse,Zuppermann?
Har også opplevd det her på sukker at jeg har fått hjerte , så sender jeg meld eller vi sender noen meld frem og tilbake ,og så hører jeg ikke mer men hjerte står der ... hmmm , rart det der....

Skjult ID med pseudonym Zuppermann on. 8 aug. 2007 22:43

Litt vanskelig å gi en enkel forklaring Jinte 31, men når hun første kvelden begynner å mase om å treffes og hun gir mange komplimenter så er det noe som skurrer for min del. Ikke at det er galt å få komplimenter, men jeg synes man skal bli litt mer kjent før man blir så personlig.

Det er en forskjell på å være pågående og masende, og det var vel her det tippet litt over i gal leir...

Når noen i løpet av noen timer finner telefonnummeret ditt og Facebook-profilen din så kjenner jeg en usikker følelse i magen... Mulig jeg er i overkant forsiktig??

Skjult ID med pseudonym MANN on. 8 aug. 2007 23:54

Det er nok veldig individuelt hva hver enkel mann syns er interessant at du spør om, men et hint kan jeg gi deg. Les profilen, finn noen felles knagger og still spørsmål rundt det. Alle syns det er hyggelig å bli spurt om sine interesser og ting de er stolte av og det er vel det de skriver i profilen.

Så et litt hint i den sammenheng:
Jeg ser at mange av dere jenter har satt opp shopping som hobby og det syns jeg er like sjarmerende hver gang. Slikt hopper vi sekk over. Gjør dere litt mer spennende, så vi ikke går lei ved første inntrykk. Jeg tror dere har mye mer å by på enn akkurat shopping...

Skjult ID med pseudonym FEMINI to. 9 aug. 2007 01:15

Må bare kommentere det hintet til MANN. "Gjør dere litt mer spennende", "mer å by på". Jeg vil ha en mann som tar meg som jeg er og ser ikke poenget i å gjøre meg til og være noe annet enn akkurat den jeg er. Blir litt vanskeligere å finne en som passer for meg da, blir det ikke? Har satt opp shopping selv, ikke fordi jeg er ute og shopper hele tiden, men fordi det er noe jeg synes kan være gøy. Den som hopper over meg av den grunn, er antageligvis ikke veldig interessant for meg heller. Dermed har det å sette opp shopping blant mine interesser gjort sin misjon. (Finnes forøvrig nok av menn som også har satt opp shopping. )


Skjult ID med pseudonym Mannen to. 9 aug. 2007 01:30

Femini har rett her. Det er nok lurt å ikke droppe altfor mye av det som er typiske trekk ved seg selv. Da bidrar man til bygge opp noen forventninger om hvordan man er eller ikke er som ikke helt stemmer. Samtidig må man ikke nødvendigvis skrive ned en detaljert oversikt over alle litt spesielle trekk i profilen. Noe kan vente til man blir bedre kjent...

Skjult ID med pseudonym FEMINI to. 9 aug. 2007 02:15

Tiltredes. Profilen bør gi et inntrykk av hvem en person er, men ikke være uttømmende. Kan vel fort bli kjedelig når en skal bli kjent - og allerede vet "alt" om hverandre.

(kvinne 42 år fra Oslo) to. 9 aug. 2007 08:25 Privat melding

en liten kommentar til Zuppermann:
Jeg tror ikke nødvendigvis du skal bli veldig skeptisk fordi noen har funnet telefonnummeret og facebookprofilen din på bakgrunn av opplysninger du har gitt. Jeg har snakket med mange jenter som gjerne vil møtes på date, men desverre har samfunnet blitt sånn at vi jenter av og til tar litt forholdsregler. Det å google et navn, eller sjekke opp telefonnummer etc er ofte bare for å sjekke at "opplysningene stemmer". Dette bør forøvrig ikke taes som et tegn på at du virker mistenkelig eller lite troverdig, kun en liten foholdsregel i disse voldtektstider (desverre sier nå jeg!!!) Men det var for meg bare en mulig forklaring, det kan selvsagt være at hun ble litt for opphengt, kan jo ikke si at det ikke finnes sånne jenter også ;o)

Forøvrig er det da litt synd at jentene her inne er så treige til å ta kontakt at gutta ser på det å få et enkelt Hei (som jentene har kommentert er helt lavmåls) som mer enn nok.
Uansett, god morgen alle sammen, ha en fin dag på jakt... :o)

Skjult ID med pseudonym Pluto to. 9 aug. 2007 09:25


En god og høflig måte, må da være å svare på alle meldinger/spørmål?
Vi behøver jo ikke skrive så langt, og heller ikke avvisende.

Det tristeste er å sende et hyggelig spørsmål og så bli merket som ikke interessant.

Av de jeg har truffet "live" har de aller fleste ventet med å fjerne hjertet selv om vi begge har kommet til at vi ikke er "drømmepartnere" for hverandre..

Mange fine mennesker her inne!!

(mann 51 år fra Oslo) to. 9 aug. 2007 11:26 Privat melding

Enig med Blackbird. Det å sjekke telefonnummer og eventuelt facebook går jo rimelig kjapt. Om jeg sier at jeg har sjekket, er jo en annen skål. Det skal vel litt mer enn en date til for å bli addet.
Skjult ID med pseudonym Zuppermann to. 9 aug. 2007 15:34

Poenget mitt var at et helhetsinntrykk her gjorde at jeg fikk kalde føtter, "flere bekker små gjør en stor å"...

En person med hodet skrudd på rett vei kan uten problemer finne både adresse, telefon, Facebook-profil o.l. ved hjelp av et navn og bosted, så sant byen ikke er kjempestor og navnet enda mer vanlig...

Min leveregel er å følge den lille stemmen i magen, og her sa den: "Legg røyk og kom det til helvete vekk!!", og da gjorde jeg nettopp det... Hehe!

Meget mulig jenta er zuper hun, men hun var ikke noe for meg, så enkelt er det...

Skjult ID med pseudonym mrAlpin to. 9 aug. 2007 16:21

Hva jeg liker å lese i en melding ?

For en tid siden fikk jeg en mail som startet med : "Hallo tøffen" og det er klart at hjertet mitt smeltet raskt. Hvis jeg hadde hatt mange mail i innboksen, så ville jeg ha lest den mailen først. Jenta var ihvertfall sikkret en date, uten hensyn til bilde eller profil.

Etter en date for et år siden fikk jeg en mail som startet med : "Du er den flotteste mannen jeg har møtt". Det er mulig jeg er lettlurt, men den jenta fikk ihvertfall en date til med meg, selvom vi ikke akkurat passet sammen.

(mann 42 år fra Telemark) ma. 13 aug. 2007 15:30 Privat melding

Den som bare skriver et 'hei' kan like gjerne sette et hjerte...

Jeg liker at første meldingen har et par linjer som viser at jenta har lest igjennom profilen, deretter at hun pressenterer seg litt i meldingen og/eller profilen, og hilser med å oppgi et fornavn (som er alminnelig høflighet når en hilser på noen In Real Life). Prøver å behandle jenter med samme høflighet, men opplever at det er en sjeldenhet blant jentene på denne møteplassen og kommer helst fra jenter som har vært en del utenlands...

Så har jeg en anonym epost/MSN og et uregistrert telefonnummer for oppfølgingen, men gjør meg ikke fryktelig vanskelig å spore opp for den som vil bruke tid på det, for den som er åpen har god beskyttelse i sin omgangskrets.

Skjult ID med pseudonym jente28 ma. 13 aug. 2007 17:31

Rart dette her egentlig. jeg får selv en god del meldinger, og gjør så godt jeg kan med å svare på de fleste. Gjorde iallefall det, men så begynner det faktisk å ta en del tid. Prøver å sende et kort og greit og høflig svar til de som har gjort seg flid, men de som bare slenger noe ut av seg og beviser veldig godt at de ikke har lest min profil (eller har selvinnsikt i det hele tatt) hopper jeg over.
Ps. her: Skiver du masse feil og som et barn, er det skikkelig lite interessant.

Når jeg selv har skrevet noen får meldinger til noen, en kort og grei beskjed om noe som blir spurt om eller noe som er litt festlig i profilen- har jeg ikke fått svar. Sånn er det visst bare, hehe.

Hjerter har jeg sluttet å besvare...det blir for mange umotiverte hjerter og setter heller pris på en melding. OG, det med facebook er faktisk litt greit. Rett og slett å få verifisert personen som en vanlig mann og få flere bilder. Man ser da en del helt klare "tulleprofiler" her ute.
Etter å ha møtt en med kun et bilde, vil jeg absolutt ha mer enn dette vist frem før jeg møter noen som helst!!