Alle innlegg Sukkerforum

Er det å ikke være norsk en ulempe?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Ikke_Norsk ti. 15 april 2014 22:51

Hei!.

Endelig har jeg funnet et sted for å utløse min frustrasjon ;-)
Første ting jeg må si er at jeg er en spansk fyr. Nå at jeg har sagt det, sier jeg at jeg meldte meg på sukker for 3 uker siden. I "det virkelig livet" gjør jeg det ok med kvinner. Jeg har hatt flere kjærester og hadde med dem fine forhold. Det finnes jenter som er interessert i meg. Grunnen for å åpne en sukker-profil var at jeg ville finne ei jente som er nærmere til hva jeg ønsker, og tenkte at sukker kunne hjelpe med det.
Jeg gikk gjennom profiler av mange jenter og tenkte at noen av dem kunne være interesant. Sendte et gult hjerte. Ingen svar. Et rødt. Ingen svar. Flere gulle. Ingen svar. Flere røde. Det samme. Noen meldinger. Ingenting. Etter tre uker, ingen har interessert seg for meg. Ingenting!
Da, ser jeg tre mulige årsaker. 1. Det er noe feil med sukker nettsiden. 2. Det er noe feil med min profil. 3. Det er noe feil med meg. Og, hvis det er noe feil med meg, er det kanskje at jeg er ikke norsk??
Jeg setter pris på ærlig svar :-)

(mann 58 år fra Buskerud) ti. 15 april 2014 23:01 Privat melding

Prøv å send både gule og røde hjerter å se åssen det går,viss ikke det går må det garantert være noe feil med sukke az:)))

Skjult ID med pseudonym hemmelig ti. 15 april 2014 23:03

Du er, som oss andre, mann. Verre er det ikke.

Skjult ID med pseudonym Skjerm ti. 15 april 2014 23:12

Godt sagt Hemmelig.

I snikk kan det virke som om kvinner har 10 ganger flere besøkende enn menn. Og uansett hvor populær man er IRL, så faller man åpenbart litt gjennom her på Sukker. Fokuset her ligger tross alt på ens personlige vurdering av evner, ønsker og egenskaper. Dette er ikke noe som kommer gjennom når man møter en person og snakker med vedkommende på en annen arena.

Vi har også hatt andre diskusjonstråder hvor brukere med utenlandsk opphav - eller en liten annen hudfarge - har lurt på det samme. Svaret der ser ut til å være det samme; nordmenn kan være litt reserverte - og det er kvinnene som er de populære, mens det er mennene som må sende meldinger.

Det finnes selvsagt mange unntak fra denne regelen, men det virker allikevel som om dette er mer eller mindre normen.

Skjult ID med pseudonym Missb ti. 15 april 2014 23:15

Prøv å skrive flere meldinger :o) Når jeg bare får et hjerte vet jeg ikke hvordan jeg skal forholde meg til det og gjør derfor ingenting annet enn å se om det følger en melding med :o)

Skjult ID med pseudonym mann36 ti. 15 april 2014 23:15

Jeg er så norsk du kan bli. Blond og blåøyd og det hele. Får stort sett aldri svar jeg heller, toppen 1 av 20 eller 1 av 30 ganger jeg sender en melding. Og selv da blir det stort sett ingenting av, med noen ytterst få unntak. Så du er nok som resten av oss kompis. Jobb heller med å skrive en god profiltekst og legg ut de beste bildene du har, og la de jentene som er i interessert heller ta kontakt med deg. Så er det du som kan velge ikke å svare.

Skjult ID med pseudonym Sukker ti. 15 april 2014 23:19

Det har nok mest med den relativt lave aktiteten din å gjøre. Du har sendt tre ganger så mange hjerter som du har mottatt, men kun sendt 10 meldinger siste uke. Aner ikke til hvem, men hvis dette ikke var de vakreste du fant på Sukker kan det være krevende å få svar. Vi anbefaler at du øker aktiviteten din en del så blir det nok svar får vi håpe :-)
Lykke til!

Skjult ID med pseudonym Sukker ti. 15 april 2014 23:23

Skulle selvfølgelig ikke stå ikke de vakreste, men de vakreste :-)

Skjult ID med pseudonym jaudå ti. 15 april 2014 23:31

...og Sukker har kanskje smakt på påskebørsten allerede? :-b

Skjult ID med pseudonym blindebukk ti. 15 april 2014 23:34

sukker seier du ikkje er fin nok...;p

(kvinne 41 år fra Vest-Agder) ti. 15 april 2014 23:40 Privat melding

Jeg tror at "fasiten" er å sende meldinger, ikke hjerter. Jeg aner egentlig ikke hvorfor de har det systemet, og jeg blir skeptisk om noen setter rødt hjerte på meg, for de vet jo ikke annet om meg enn det som står i profilen. Og selv om den i mine øyne er "ok" utfylt, så er det mer ved meg enn hva som står der. Tviler sterkt på at det har med nasjonalitet å gjøre, men kan som sagt ikke snakke for andre enn meg selv :)

(kvinne 54 år fra Oslo) ti. 15 april 2014 23:42 Privat melding

Nå savner jeg definitivt Spania!
Gikk på norsk skole der en gang i tiden....
Det å være spansk er ingen ulempe men det å være mann på sukker er visst en utfordring i seg selv.

Skjult ID med pseudonym Lipton ti. 15 april 2014 23:46

Det er ingenting galt med Sukker og ingenting galt med din profil og ikke deg som person heller. Det er livet. Jeg har vært her lenge nok og hver gang jeg tror jeg ser en mann som jeg kunne tenkt meg å bli bedre kjent med og sender en melding så får jeg aldri svar. Av en eller annen grunn..er det ikke ment at han svarer meg. Jeg er gul verdt men finner ikke den ene og vi er mange.. både her på Sukker og i real life. Mange flotte mennesker både menn og kvinner som går forbi hverandre og ikke finner hverandre. Vanskelig men det er alltid et håp så lenge man lever :-) Dont give up!

Skjult ID med pseudonym Lipton ti. 15 april 2014 23:47

mente "gull verdt" :-D

(mann 38 år fra Vestfold) ti. 15 april 2014 23:50 Privat melding

@ ts

ikke tenk så mye på hva du ikke får,men tenk på hva du kan få...
ta en ekstra titt på profilen din og se om du kanskje kan legge til noe..
flere albumsbilder evt bytte av profilbilde...??

og til noe litt morsommere..

Har du forresten sett den Disney Klassikeren " Jungelboken" ?

og sangen " Ta livet som det faller seg" ( og le ) ?? hehe
lytt til teksten )

God Påske :)

(kvinne 27 år fra Møre og Romsdal) on. 16 april 2014 00:20 Privat melding

Jeg skjønner så godt frustrasjonen din! sikkert 2/3 av de jeg sender mld til svar meg ikke, har funnet ut at det å sende hjerte ikke hjelper, for ikke alle er like flinke med å se på det tror jeg. Føler alltid det er noe feil med meg når jeg ikke får svar fra de jeg er interessert i. Og de som sender meg mld er jeg ikke interessert i. Jeg skjønner deg veldig godt. Jeg har prøvd å legge til tekst og bilder i ettertid og tenkt det kan booste opp profilen min mer, men det har heller ikke fungert så veldig bra. Så forstår deg veeeldig godt! det er frustrerende å ikke få svar av de du sender mld til. Og at de ikke er ærlige og sier det som det er er noe jeg har irritert meg veldig over. Man kan da si det som det er om man ikke er interessert i steden for å ikke si noe og så driver man å venter på svar fra dem. Jeg vet ikke hva som er feil men jeg føler meg ikke så vel selv når jeg aldri får svar fra de jeg liker. Det er ingen god følelse!

Skjult ID med pseudonym jaudå on. 16 april 2014 00:27

Når unge søte Juliee opplever det samme som omtrent alle andre har vi kanskje funnet et fellesmenneskelig trekk som tydelig kommer til uttrykk på Sukker: vi vil ha det vi ikke kan få, og det vi kan få, vil vi ikke ha. Ellers er opplevelsen av å bli oversett noe en etterhvert venner seg til.. "lettvinthet" er jo tidens mantra.

Skjult ID med pseudonym blindebukk on. 16 april 2014 00:35

folk sikter vel for høgt..mor di har nok sagt du er fin,snill og alt det derre,men er du????;p

Skjult ID med pseudonym Ikke_Norsk on. 16 april 2014 01:18

Takk alle for dine hyggelige svar.
Jeg ville stille igjen mitt spørsmål:
Er det å være spansk en uønskelig "egenskap" når det gjelder å finne seg en kjæreste på sukker?. Hva med "real life"?. Er det en ulempe eller en fordel?

(mann 58 år fra Buskerud) on. 16 april 2014 01:31 Privat melding

TS
Nope-ingenting i veien med spanjoler,eller andre nationaliteter,men jeg kan gi deg et siste tips her,(jeg forsvinner herfra i morra) om du ser øverst til høyre på sia her,der ser du en fane som heter ''Arrangementer'' klikk på den da kommer en rullgardin med meny-klikk på profilhjelp-her kan du bestille hjelp til å sette opp profilen din optimalt-slik sukker anbefaler-men det er en hake.
Det koster 450 spenn-har du råd-har du lov,men jeg tror det vil løfte profilen din helt optimalt:)))

(kvinne 41 år fra Vest-Agder) on. 16 april 2014 01:44 Privat melding

@ts. Min personlige mening er at det gir deg ingen fordel, ei heller ulempe. Alt handler om hvordan du er som person, og det er ikke relevant hvilken nasjonalitet du har. Det er kanskje bare litt vanskeligere å finne noen på nett, for de fleste av oss er kanskje en smule mer kresne og skeptiske :)

(kvinne 54 år fra Oslo) on. 16 april 2014 10:21 Privat melding

@Ikke_Norsk.
Helt ærlig, og jeg kjenner mange som ikke dater utelandske menn, og kvinner, det å være spansk er absolutt ikke mer vanskelig enn å være norsk enten det er kvinner eller menn.
Fiks heller på profilen, skriv noe annerledes.
Lykke til! :-)

Skjult ID on. 16 april 2014 10:30

Det jeg opplever etter lang fartstid her inne,er at de jeg liker aldri svarer.
Får meldinger,men kun fra de jeg ikke liker...haha,så sånn er det her:))

(mann 38 år fra Vestfold) on. 16 april 2014 10:47 Privat melding

Det hjelper lite å skylde på ting man absolutt ikke kan få gjort noe med! Det å ikke få svar er nok ganske vanlig for de fleste her inne. Det skal du ikke ta så tungt, for du er bare interessert i et svar og det er fra den rette.