Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym kosegutt to. 17 april 2014 23:12

Kjedelig å være på date og merke at man ikke er like interessant irl..... fordi om man ikke kjenner det helt store selv.
Man lurer på hva som er annerledes :)

Skjult ID med pseudonym kosegutt fr. 18 april 2014 01:17

Ingen andre ?

Skjult ID med pseudonym komma fr. 18 april 2014 03:51

Whats the prob,wm?

(kvinne 34 år fra Oslo) fr. 18 april 2014 09:15 Privat melding

Kjemi kalles det. Vel? Tror mange av oss har hatt kjempe match over tlf/mld, men når man først møtes skjer det noe...og man blir skuffa. Det er derfor jeg syntes det er greit å ikke mld så alt for mye med en jeg syntes er interessant før vi treffes.

Skjult ID med pseudonym Skjerm fr. 18 april 2014 09:31

@Lady Silje

Egentlig har jeg ikke så mye sans for begrepet "kjemi" her. Noen ganger flyter kommunikasjonen lett, andre ganger så tar det lenger tid å finne noen felles referansepunkter.

For mitt eget vedkommende har det vært noen ganger hvor man rett og slett har vært sliten, og hvor det oppleves som tungt å skulle grave opp samtaleemner. Da blir man helt avhengig av at samtalepartneren er flink til å falle opp ballene. Hvis vedkommende derimot heller ikke er i modus den dagen, så blir det vanskelig. Stort sett har imidlertid ikke dette vært noe problem, da nesten alle jeg prater med til vanlig er vant til å skulle konversere.

Det som mange omtaler som kjemi har vel mere å gjøre med hvordan man ordlegger seg, venter på svar, kroppsholdning og andre subtile signaler. Personen bak vil imidlertid fremdeles være den samme som man har kommunisert med tidligere.