Alle innlegg Sukkerforum

Tror ikke vi passer helt sammen???

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym nadsi lø. 19 april 2014 21:03

Jeg er relativt ny her inne, og syntes det er vanskelig å komme i kontakt med folk.
Starter gjerne de jeg har selv kontaktet. Men du ser hyggelig ut, Har du lyst til å bli bedre kjent. Så er det noen som bruker den Høflig avslagfrasen her i 1 brev. Tror ikke vi passer helt sammen????? Hvordan kan de vite det da?
Jeg kjenner jeg blir litt frustrert. Eller så svarer enkelte ikke i det hele tatt. Hva er "NORMALT" her inne? jeg ser både på bildet og det som står i profilen før jeg tør å sende noe melding...

Skjult ID med pseudonym Skrujern lø. 19 april 2014 21:05

De har øyne. Du har en hjerne. Bruk den.

Skjult ID med pseudonym Skrujern lø. 19 april 2014 21:09

Kan legge til: Ja, helt normalt å ikke få svar. Det er så mange idioter som ikke takler avslag at de fleste jenter bare dropper å svare. Jeg gjør det samme ovenfor jenter.

Skjult ID med pseudonym blindebukk lø. 19 april 2014 21:12

eg svarer...virkelig..VIRELIG..trur du at du har sjans på meg? hæ?

høyrer aldri noke meir ifrå dei..;p

Skjult ID med pseudonym hemmelig lø. 19 april 2014 21:18

@nadsi

Vær glad for at du i det hele tatt får høflige avslag!

Skjult ID med pseudonym Gamla lø. 19 april 2014 21:25

Tror ikke vi passer helt sammen.....
Det betyr rett og slett at det du har skrevet/bilde i profilen ikke tiltaler den du har skrevet til. At du liker hennes profil betyr ikke det samme som at hun må like din? Sikkert en del profiler du ikke skriver til av 100 forskjellige grunner.? Tenk over grunnene til at du ikke skriver til de.Så har du sikkert 100 grunner til at hun mener at dere ikke passer sammen.

Skjult ID med pseudonym hjerteress lø. 19 april 2014 21:28

Gamla: Du sa det:) vanskeligere er det ikke TS!

(kvinne 51 år fra Buskerud) lø. 19 april 2014 21:30 Privat melding

I utgangspunktet tenker jeg jo at de som har svart her, egentlig sier at jeg er dritstygg?? men mulig jeg er veldig hårsår. Jeg tenker at man kanskje bør skrive noen ord før man kan si litt om hva som er mellom øra på folk jeg da. Selvølgelig må jo utseende tiltale den som svarer. Eller stoler man blindt på de mach tallene som er her? Som sagt er jeg NY på dette. Men mener at man mangler vanlig skikk og bruk her. Jeg har også fått noen som sier at takk for tilbudet, men akkurat nå dater jeg en. Mye hyggeligere avslag det.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt lø. 19 april 2014 21:36

Skal en lyve og hele tiden si at en dater noen andre fordi det er et hyggeligere avslag?

Jeg syns det avslaget om at en ikke føler at en passer helt sammen er helt grei jeg.
Nå har jeg aldri brukt den selv, siden det aldri har vært noen damer å gi avslag til, men jeg har fått den mye selv. Faktisk, når jeg tenker meg om så har jeg vel fått den på samtlige meldinger jeg har sendt, så derfor sluttet jeg å sende meldinger fordi jeg allerede visste hva svaret kom til å bli. :P

At en ikke føler at en passer sammen kan det være mange grunner til. Alt fra at vedkommende ikke syns du er attraktiv, til ting i profilen din, osv. som ikke passer overens med den andre.
Og folk stoler nok ikke blindt på matchtallene.

Det er helt normalt å få det avslaget, så det er bare å slappe av. :)

Skjult ID med pseudonym høststorm lø. 19 april 2014 21:52

De gangene jeg sender høflig avslag om at vi ikke passer sammen går det stort sett på at jeg ikke tiltrekkes av utseendet på vedkommende. Må like utseendet på en evt kjæreste, selv om indre kvaliteter også teller såklart. Sånn er nettverden, hard og brutal :-(
Er jo det samme som IRL, prøver da aldri å sjekke opp en jeg ikke liker utseendet på der heller....

(kvinne 54 år fra Oslo) lø. 19 april 2014 22:01 Privat melding

Ler godt her...Dette sukkergreiene er noe pusssige greier, men @blindebukken har jo flott svar! :-D

(kvinne 43 år fra Akershus) lø. 19 april 2014 22:03 Privat melding

Grunner til avslag kan være så mye. Utseende, interesser, religion, samfunnsengasjement, tobakksbruk, alder, bosted, tynn profil, krav hos den andre man ikke fyller osv...osv...

Skjult ID med pseudonym Gamla lø. 19 april 2014 22:13

@nadsi
Kan jo hende noen synes du er dritstygg for noen og dritpen for andre? Hva vet jeg? Smaken er som baken.
Men du er ny og dater jo allerede Hvorfor bry seg om et avslag fra en som synes dere ikke passer sammen?

Skjult ID med pseudonym Vivi sø. 20 april 2014 00:29

Om man ikke er tiltrukket av bildet
Du bor feil sted
Du har f.eks barn
Feil interreser
Feil kroppsfasong
Og andre ting i profilen din stemmer ikke med hva den andre søker
Da vet man rett og slett at det ikke er en fremtidig partner, og like greit å avise beileren med en gang.

Skjult ID med pseudonym manual sø. 20 april 2014 02:09

jeg får noen meldinger fra jenter nå og da og har brukt den "høflig avslag"-meldingen, fordi utseende til vedkommende ikke er min type. Tror jeg skal kutte ut det, fordi jeg så ofte må forklare hvorfor jeg ikke tror vi passer sammen etc :/

(kvinne 45 år fra Aust-Agder) sø. 20 april 2014 03:18 Privat melding

Ta deg en tur på byen edru en kveld :)
Ta en kjapp titt på alle damer du ser som er sånn ca i den aldersgruppen du søker. Hvor stor andel av dem tror du at du i løpet av bare noen få sekunder kan se at du ikke hadde villet bruke tid på? Fordi du vet at sannsynligheten for at dem ikke er noe for deg er ekstremt høy :P
Og er dem ikke noe for deg, så vil dere jo heller ikke passe sammen ;)

Skjult ID med pseudonym Skjerm sø. 20 april 2014 08:52

Jeg synes ellers Lilah oppsummerte det veldig bra.

Så jeg får bare henge meg på med noen ekstra kommentarer. For det første; denne diskusjonen får hele sjekkeprosessen til å høres ut som et stort kjøttmarked ...

... hvilket det vel strengt tatt også er. Men forskjellen fra å hekke IRL til å sjekke her på Sukker, er at det eksisterer en rekke andre parametre vi kan forholde oss til her.

Ulempen her er imidlertid at man kanskje henger seg for mye opp i matchingprosenten - hvilket kanskje ikke ville ha så stor betydning i et reelt forhold. Som nevnt i en tidligere tråd - siden jeg legger stor vekt på at man skal ha realistiske forventninger til hvordan et forhold skal fungere, betyr det at man matcher sånn noenlunde på romantikk og sexlysten. Hvilket gjør at 97% (dette er forøvrig reelle tall) av kvinnene her inne dessverre faller ikke passer.

Nå har jeg ikke sjekket profilen hennes, men de fleste pleier ikke å være så veldig langt borte fra normen. Og som vi tidligere har kommet frem til; kvinner ser ut til å motta mellom 5 til 10 ganger flere meldinger enn menn.

Så statistikken er på Nadsi sin side. At dette kanskje ikke alltid er like heldig for selvbildet er en annen, litt trist sak. Men det er det dessverre lite man kan gjøre noe med.

Skjult ID med pseudonym laidback sø. 20 april 2014 10:15

@nadsi

Kanskje du kan få ei venninne eller enda bedre en venn til å se over / skrive om profilen din. Ofte lettere for andre å se deg og beskrive deg.

Når det gjelder avslag pleier jeg selv bare å la være å svare om jeg ikke er interessert. Ikke ta det så tungt. Alle passer ikke til alle :)

(kvinne 47 år fra Akershus) sø. 20 april 2014 16:01 Privat melding

Vist vet man om man ikke passer sammen selv ut i fra et bilde. Får jeg melding fra en langhåret man med masse skjegg og svart lærjakke, sånn type "motorsykkel" dude, ingenting galt med det, men det er rett og slett ikke min type, så da ser jeg heller ikke helt poenget med å ta seg tid til å date. Trenger ikke være profilbilde en gang, men ting i profilen som er så forskjellig fra en selv vil. For meg så er treningsnarkomane turn off. Tiden vi har er alt for kort og jeg synes det å ha noen like aktiviteter er viktig for at man skal kunne få tilbringe mest mulig tid sammen.

(kvinne 47 år fra Akershus) sø. 20 april 2014 16:16 Privat melding

@Jerven33

Glad du sier prøv igjen om du ikke får svar, det er så mange som da aldri prøver igjen, noe jeg selvsagt også forstår. Jeg selv svarte ikke på en melding, jeg var jo litt opptatt så det gikk meg litt hus forbi siden jeg hadde lest meldingen, men jaggu sendte han meg en ny melding og lurte på hvorfor jeg ikke svarte, da tok jeg meg tid og leste profilen (bildeløs derfor jeg ikke var så på hugget ) synes den var interessant og vi datet en god stund, for lang avstand til at det ble noe forhold, men angrer ikke på at vi ble kjent. Det kunne ha vært den rette :)

(mann 50 år fra Buskerud) sø. 20 april 2014 23:43 Privat melding

Nettet er stort, vi er små, og da må vi bare akseptere at vi får mange forskjellige svar, eller ikke svar. Men alltid koselig med meld, svar, uansett åssen. Ikke sikkert dem kjangser en gang, vil bare skrive. Hvem veit?