Alle innlegg Sukkerforum

Jenter på Sukker.

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Impulsiv on. 23 april 2014 10:44

Jeg hadde en interessant samtale med en venninne som har hatt profil her på sukker, men måtte slette den.
Grunnen er at hun fikk dårlig samvittighet fordi hun ikke hadde muligheter til å svare alle meldingene i innboksen. Hun er helt middels når det gjelder utseende, og hadde rundt 100 meldinger hun ikke har rukket å sett på engang!

Nå er det jo slik at noen idioter sender jo meldinger gang på gang endatil de ikke får svar, noe som gjør meg flau som mann, men uansett, jeg tenker, hva er egentlig vitsen med å være mann her inne?

Hvor mange meldinger får de virkelig pene jentene her inne?

Jeg er ikke frustrert eller fortvilet, men er interessert i å diskutere dette.
Jeg vet at det er noen jenter her inne som tar initiativ for å finne det de er ute etter, men for å være ærlig, hvor stor prosent er det egentlig? Kanskje er det bare noen jenter som er her rett og slett for å få aksept for noe?
Kanskje burde flere brette opp armene og gjøre en skikkelig innsats for å finne det de er ute etter?
Kanskje burde det være slik at det er dere jenter som må ta første steget for å kunne føre en samtale her inne? Det er dere som dominerer nettsamfunnet.

Artig tanke ihvertfall, Og hadde det vært slik at det ikke hadde dukket opp noen meldinger eller hjerter så hadde man ihvertfall fått noen tanker om at dette kanskje ikke er riktig arena.

Som sagt, dette er bare noen tanker jeg har:)

(kvinne 50 år fra Hedmark) on. 23 april 2014 10:51 Privat melding

Jeg for min del er seriøs og søker seriøst etter en kjæreste for godt og varig forhold :)
Jeg tar kontakt med flere, men det er litt ymse om jeg får svar eller ei..
Jeg er ingen fotomodell og får vel derfor ikke så mange svar heller...
Noen hjerter har jeg fått, men det er ikke mange av dem :)
Jeg sender også noen selv der jeg synes det er på sin plass...
Jeg svarer også ALLE brevene jeg får :)

(mann 32 år fra Vestfold) on. 23 april 2014 10:55 Privat melding

mine tanker er at det går mye på bekreftelse her inne. noen brukere hever nok selvfølelsen sin noen hakk ved å ha heldige bilder og få masse meldinger om hvor attraktive de er.

(kvinne 54 år fra Oslo) on. 23 april 2014 11:09 Privat melding

Jeg har da fått noen meldinger men slett ikke så mange som på match.com f.eks. Årsaken er nok min livsstil, som nok siler ut de aller, aller fleste, samt min alder. Jeg skulle nok tro at de yngre får en drøss mere.

@yngwald. Jeg får og har alltid fått en hel del komplimenter, men det hele virker så shallow om du skjønner så jeg kan ikke si jeg blir noe videre imponert.

(mann 32 år fra Vestfold) on. 23 april 2014 11:22 Privat melding

sukkerkonseptet er ganske shallow, skal man som mann treffe den rette er spillet lagt opp som telefonsalg. jo flere man kontakter jo større mulighet for suksess. om man er kynisk og kan spillet er det nærmest laget for playere som er ute etter mange partnere. disse ødelegger for de få med ærlige hensikter føler jeg

(kvinne 54 år fra Oslo) on. 23 april 2014 11:38 Privat melding

Helt enig yngwald.
Personlig synes jeg dette opplegget er dødfødt, uten at det påvirker meg på noe vis.

Skjult ID med pseudonym laidback on. 23 april 2014 11:53

Hva er galt med oss playere? ;)

Skjult ID med pseudonym spillern on. 23 april 2014 12:00

vi har ikke forstått livet riktig og kommer sannsynligvis til å dø alene med masse løsunger og kjønnsykdommer uten noengang å oppleve ekte kjærlighet. lol

Skjult ID med pseudonym Postmannen on. 23 april 2014 21:12

Problemet er nok at det blir vanskelig for damene å vite hvem som er playere og hvem som er her for å finne en å dele livet med.

De seriøse mennene drukner blant de andre tilbudene, får få svar og mister troen på hele opplegget. Det samme gjør damene som er ute etter noe seriøst og blir lurt av playere.

Men selvfølgelig er det både damer og menn som er her mest for korte flørter, eventuelt bare øke sin egen selvtillit ved å se hvor mange hjerter de får. Det er rett og slett en blanding av folk som er ute etter forskjellige ting, og de ødelegger for hverandre.

Skjult ID med pseudonym Vivi on. 23 april 2014 21:47

Problemet på sukker er at så fort det kommer ei ny jente inn her så kaster alle mennene seg over henne. Og hun klarer ikke å svare eller lese alle innen rimelig tid. . . . . husker det godt fra jeg var ny. Nå er det mere moderat 2-4 1. meld om dagen.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt on. 23 april 2014 22:40

@Vivi

Skjønner den godt, så jeg sender aldri melding til nye profiler.
Jeg venter... Og når jeg da har sendt melding, nei da har hun allerede møtt en som hun syns var interessant og har lyst til å bli bedre kjent med, altså en av de første som sendte henne melding. :P

En taper når en er tidlig ute og en taper når en venter litt. :P

Skjult ID med pseudonym sth on. 23 april 2014 23:06

Synes det burde vært begrensninger for hvor mange første-meldinger man kan sende innenfor en viss tidsperiode.. Jeg og vet av flere jenter som bare må slette profilene fordi det blir totalt spammet ned.

Skjult ID med pseudonym MrAwesome on. 23 april 2014 23:07

Jeg har sett nok av jenter deaktivere seg etter rimelig kort tid, og de jeg har rukket å få en melding tilbake av før de har deaktiverer seg har fortalt om rimelig stor pågang, så ja. Tror nok det er vanlig.

Det er det man har prøvd å addressere i andre tjenester, ved å kreve at begge parter sier "jeg liker det jeg ser" før man får lov til å sende hverandre meldinger. Det har selvfølgelig sine egne utfordringer, ved at det kan bli mer overfladisk.

@Powpow: Så.... The only winning move is not to play?

(kvinne 50 år fra Hedmark) on. 23 april 2014 23:25 Privat melding

Jeg har da aldri blitt nedrent av mld så bare send ivei gutter :P
Men bare om du er ute etter et seriøst og livsvarig forhold da ;)

Skjult ID med pseudonym hanefar on. 23 april 2014 23:37

De pene damene har ikke profil her - de har et alt for travelt liv til
det.

Skjult ID med pseudonym Håp... on. 23 april 2014 23:53

Kunne ønske meg å se reelt statistikk på hvor mange meldinger får jenter egentlig.
Jeg tenker at det er flere faktorer som spiller inn - alder, barn/ikke barn, bosted. Og det gir stor variasjon på antall meldinger hos jenter.

Jeg kan ikke klage på oppmerksomhet ;) får noen meldinger i uken. Akkurat passe, slik at jeg kan svare på alle ;) Og meldingene er seriøse med noen få unntak.
Noen av samtaler førte til en kaffetreff mens andre døde sakte og sikker.
Men det er ikke det som er viktig, 1000 eller 1 melding, så lenge de fører ikke til det som er virkelig viktig - > det å treffe han ene og glemme alle meldinger og hele sukker :)

Skjult ID med pseudonym Orange to. 24 april 2014 00:36

Det hele har ført til en form for resignasjon for min del. Grovt sagt kan en reise to bolker når det gjelder hva vi ser etter: de som er damemateriale, og de som kun er sexpartnere. Selv ser jeg etter ei det kan bli noe mer med, og da heves jo standarden utseendemessig. Blant dem er det vanskelig å få et annet svar enn et kort et som i overført betydning betyr "svarer deg for å være hyggelig og/eller for at jeg ikke skal få en merkelapp på profilen min som kanskje påvirker meldingsraten min".

Ganske attraktiv, høyt etterspurt alder og sentral location, så er det vel fort et par hundre man konkurrerer mot, ja :) At tilstrømningen av nye brukere her virker å være latterlig lav om dagen, er vel en faktor som neppe bidrar til å redusere oppmerksomheten heller.

Skjult ID med pseudonym Durr to. 24 april 2014 02:43

Hadde ei venninne som fikk i snitt 50 meldinger per dag. Til opplysning, hun er modell så ja, ganske pen. Men hun hadde ingen profiltekst..:p

Skjult ID med pseudonym Postmannen to. 24 april 2014 10:30

Jeg har en venninne som hadde profil her UTEN bilde, UTEN profiltekst, og ALLIKEVEL fikk flere meldinger i uka!

Kanskje konseptet burde vært endret til at det kun var damer som hadde lov til å ta kontakt. Det hadde vært et spennende eksperiment å se hva som hadde skjedd da.