Alle innlegg Sukkerforum

Spørsmål om matchtall

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Haakon to. 24 april 2014 18:43

Jeg er ganske fersk her inne, er vel akkurat begynt på måned nr 2.. og har fylt ut relasjonsprofilen etter hvordan jeg oppfatter meg selv.

Da kommer med få unntak de samme jentene opp som best match hver gang, med match fra 95 til 92 på de 16 første. Det er jo greit nok det. Men siden de som har dårlig match ikke vises, så prøvde jeg å se hva som skjedde når jeg endret relasjonsprofilen totalt.. Kanskje det kommer en helt annen gruppe med profiler opp?

Men det som skjedde var at iallfall 10 av de 12 første var akkurat de samme som før, og til og med samme matchtall... Så hvor mye vekt legger folk egentlig i dette? Regner jo med at hva jeg fører på min profil, må være det den andre vektlegger om det skal bli en høy match? Litt snodig at den er helt lik når man selv har "endret seg selv" helt.

Byttet kjapt tilbake til den ærlige, men det spiller vel liten rolle da de andre ikke kan se hva som står der.. Rart at det skulle vise akkurat de samme matchene uansett. Eller?

Skjult ID med pseudonym 2000 to. 24 april 2014 18:56

Ja slik er det, det med matchtall er bare tull, dessuten vil du nok kunne går tilbake å gjøre visse justeringer flere ganger før du er fornøyd, og enda vil du sitte der usikker å lure på om du har gjort det rett.

Skjult ID med pseudonym Skrujern to. 24 april 2014 22:07

Tja, helt tull er det jo ikke. Ønsker barn/ikke barn feks slår ut ganske kraftig har jeg lagt merke til.

Feks ser jeg selv at de med lavt matchtall ofte har røde blader på attraktiv, ønsker barn, når barn, sexlyst, friluftsliv osv. Da er det vel ikke akkurat duket for et godt forhold?

Synes jeg ser det, damen sitter hjemme i byen og er verpesjuk/eller steriliserer seg (alt ettersom) og typen flyr på fjellet hver helg og alle ferier.. som hun hater...

Herlig!!

Skjult ID med pseudonym 2000 to. 24 april 2014 22:09

Det har du vel rett i Skrujern....

(kvinne 53 år fra Oslo) to. 24 april 2014 22:55 Privat melding

Hva hadde dere i match tall Morwen?

(kvinne 53 år fra Oslo) to. 24 april 2014 23:02 Privat melding

Ja jeg regner med det Morwen, men for nysgjerrighetens skyld lurer jeg på hva dere hadde?
Det er jo det jeg sier at dette opplegget er absurd :-))

Skjult ID med pseudonym klodrik to. 24 april 2014 23:48

Matchtall er tull. Jeg ville aldri datet ei som har svart det samme som jeg i matchprofilen. Jeg ble dessuten funnet av ei her på sukker, med matchtall helt på grensen til det absurde. Men jammen ble det ikke full klaff!

(kvinne 53 år fra Oslo) fr. 25 april 2014 00:29 Privat melding

Det er early days enda men man lærer av alt. :-)

Skjult ID med pseudonym blindesukk fr. 25 april 2014 00:35

aldri tru på noko herinne, alt e berre vrøvl..:-P

(mann 40 år fra Østfold) fr. 25 april 2014 00:41 Privat melding

Matchtall er ganske så riktig kun et tall. Intet tall kan fortelle meg hvem jeg skal elske, savne når jeg hun er borte, drømme om når jeg sover, fantaserer om når jeg... ja dere skjønner. Tall er matematikk. Kjærlighet er ikke matematikk, det er kjemi, en kjemisk reaksjon som oppstår når de rette menneskene treffer hverandre. Jeg er glad i matematikk, men jeg er mer glad i mennesker.

Det er ikke matchtall som får meg til å ta kontakt. Det er profilteksten, eller albumet om det forteller meg noe om deg.

(kvinne 49 år fra Hedmark) fr. 25 april 2014 13:55 Privat melding

@Morwen
Har du og tj funnet tonen sammen?
Isåfall...masse gratulerer og lykke til :)
Måtte kjærligheten vokse seg stor og sterk :)

@progrock77
Så utrolig bra skrevet!!
Det er som om du har gått inn i hodet mitt og funnet teksten ;)
Kjempebra! :)

Skjult ID med pseudonym EiKvinne fr. 25 april 2014 15:29

Matchtall er ikke noe tull!
Hvis du søker en treff, en ONS, eller en diskusjon i de blå timene, kan det hjelpe å snakke med en uten særlig match. Men søker du etter en langvarig forhold er matchen avgjørende.
Jeg kan ikke tenke meg å møte en som røyker, forerekker porno framfor meg, har meget lav utdannelse, skårer dårlig på IQ og EQ, ikke liker kos, flørt og kroppskontakt og en del andre spørsmål til. Det er det grunnleggende for meg.
Hva skal med en som elsker å se på TV, som ikke har kontakt med sine barn, som røyker eller drikker for meget???

Skjult ID med pseudonym Haakon fr. 25 april 2014 16:05

Joda, men saken er denne.. Etter å ha fylt ut profilen etter beste evne med hvordan jeg ser meg selv (litt introvert, rolig og familiekjær, lang utdanning, jobb man brenner for, sparsom med pengebruken, aktiv utendørs og engasjert i andre, osv i samme sjanger) så fikk jeg stort sett de samme opp som høy match hver gang, 95 og der omkring.

Så endret jeg på alt til det stikk motsatte, og fikk alikevel de samme matchene opp, med maks 2-3 poeng forskjell i match?

Etter endringen (for å se hva som skjedde) så var denne fiktive personligheten ganske lik som det du beskriver som noe du ikke kunne tenkt deg. Og alikevel var det 95 i matchtall på de samme som var 95 på før også. Og jeg har vondt for å tro at det er mye å gå etter da..

Skjult ID med pseudonym Skrujern fr. 25 april 2014 17:05

Høres veldig rart ut, at du får samme matchene med to helt forskjellige utfyllinger. Jeg har selv endret på mine tall etter ha endret mening om viktighet. Da har jeg sett nye komme til og andre forsvinne helt ut av listene.

Røyk er for meg feks helt uaktuelt. Så jeg har nei til røyk og svært viktig. Ingen av de som har høy match med meg røyker.

Jeg tror problemet til Haakon er han bak skjermen. Ikke algoritmen til Sukker.

(kvinne 53 år fra Oslo) fr. 25 april 2014 17:54 Privat melding

Jeg ser poenget til @EiKvinne her. Det er noen fundamentale ting man bør ha felles, men jeg må si jeg får stadig match som slett ikke er min match her inne...........

@Progrock77.
Flott skrevet, og sant, men man kan da elske noen man slett ikke passer sammen med.

Skjult ID med pseudonym Haakon fr. 25 april 2014 18:10

Progrock77 er nok inne på kjernen av saken :)

Det jeg lurte på var i hvor stor grad dette med matchtall endret seg etter hva man selv skriver om seg selv, syntes bare det var snodig at det var så lite forskjell i matching på vilt forskjellige oppsett.

Men om det faktisk fungerer når man setter absolutte krav så er det jo bra det. Tok jo ikke lange tiden før det ble framsatt at jeg selv er problemet her, men sånn er det vel når man stikker hodet fram på et forum :)

(kvinne 53 år fra Oslo) fr. 25 april 2014 19:00 Privat melding

Jeg tror @Tj at om du kan være tilstede, samt være deg selv og være en støttespiller så kommer du langt på vei. Det skal ikke så mye til.

Utdannelse er et valg så jeg kan ikke se hvordan det kommer inn mange år etterpå, som match eller ikke match, om man da ikke antar at en person med høyere utdannelse er mere intelligent. :-)