Alle innlegg Sukkerforum

Hva tillater deres moral damer?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym grom lø. 26 april 2014 01:21

Er det lov til å gå for en opptatt mann?

Hva om han er samboer?
Hva om han er gift?
Hva om han har barn?

Hvor går grensen din?

Skjult ID med pseudonym Ella lø. 26 april 2014 01:30

Nei!

Nei!
Nei!
Ja, hvis han ikke bor sammen med/ er kjæreste med moren.

Der går grensen min.

Skjult ID med pseudonym grom lø. 26 april 2014 01:36

Jeg tenker på om har er i forhold med moren til barna, er han singel med barn finnes det jo ingen gråsone mtp moral.

Skjult ID med pseudonym hemmelig lø. 26 april 2014 01:42

Jeg har tegnet en strek i luften. Damer som krysser den grensen er som en russisk ubåtkaptein under vann, uønsket!

(mann 38 år fra Vestfold) lø. 26 april 2014 02:42 Privat melding

man får feie for sin egen dør...!!!

Skjult ID lø. 26 april 2014 06:39

Gifte el samboende menn bør "gjøre" opp det de har, og bli ferdig med det før de leter etter noe nytt.

(kvinne 34 år fra Oslo) lø. 26 april 2014 07:31 Privat melding

Helt klart nei.
"Det er på en måte slutt, men vi bor sammen ennå"
Alikevel uaktuelt.
Vil ikke ha en misfornøyd eks med på kjøpet.

(kvinne 38 år fra Rogaland) lø. 26 april 2014 09:09 Privat melding

Absolutt nei, rører ikke andre kvinners menn. Hadde eksplodert om min parter hadde funnet seg noe på si, da hadde han fort funnet seg ute på det åpne marked uten retur billett.....

Skjult ID med pseudonym Vivi lø. 26 april 2014 10:04

Akkurat som jeg skulle ha skrevet det selv Ella.

Skjult ID med pseudonym 2000 lø. 26 april 2014 11:25

Jeg har hatt 3 kortvarige forhold med gifte menn i min tid, og akkurat der og da kan jeg ikke si at jeg følte at det jeg gjorde var galt. Jeg var jo singel selv om ikke de var det liksom.

Skjult ID med pseudonym metoo lø. 26 april 2014 11:30

Jeg kunne ikke tenke meg et forhold til en gift mann. Eller en opptatt mann. Kollegaen min på jobben sa at da går du jo glipp av mange - kanskje de beste.

Nei, de er ikke de beste, hvis de innleder et forhold til meg mens de er opptatt!

Skjult ID med pseudonym grom lø. 26 april 2014 19:24

Jeg stiller egentlig ikke spørsmålet om man vil ha et forhold med en gidt mann. Jeg tenker i alle fall mer på om det er greit å "gå for", altså prøve å få en gift/samboende/opptatt mann på kroken... Altså med mål om at han skal forlate sin kjæreste/samboer/kone...

Jeg ville aldri lagt meg etter en mann som lever i en familie med barn og kone/samboer. Heller ikke om forholdet var svært dårlig osv.

Meeeen... Kjenner moralen ikke er så sterk dersom han ikke har barn med kona eller samboeren. Det er ikke noe jeg ville gjort for gøy, men om han var DRØMMEMANNEN, og jeg fikk inntrykk av at jeg kunne hatt en sjanse, tror jeg ikke moralen ville stoppet meg. Er det så umoralsk altså? Er ikke alt lov i krig og kjærlighet?

(kvinne 32 år fra Hordaland) lø. 26 april 2014 19:32 Privat melding

Jeg syns at utro menn er så utrolig turn-off, hadde aldri falt meg inn å date en som er involvert med noen.

Skjult ID med pseudonym grom lø. 26 april 2014 19:39

Det er jeg helt enig i, og ville snudd i følelsene dersom han tok initiativ til å ha et forhold til meg FØR han avsluttet det forholdet han er i.

Men, hadde jeg hatt sjansen til å få drømmemannen min, tror jeg moralen, eller mangel på moral, hadde tillatt meg å flørte i håp om at han skulle falle for meg og gå i fra det han er i.

Skjult ID med pseudonym grom lø. 26 april 2014 19:40

Med mindre han hadde barn, da er det uansett off-limits.

(kvinne 32 år fra Hordaland) lø. 26 april 2014 19:53 Privat melding

Jeg ville ikke hatt en mann som hadde gjort det. Det sier litt om personligheten og verdiene hans.

Skjult ID med pseudonym grom lø. 26 april 2014 20:30

Hvorfor? Ingen mann forlater ett forhold som fungerer godt og som han ønsker å være i. Hvorfor er det noe i veien med personligheten og verdiene hans om han tror han kan få det bedre med noen andre?

(kvinne 46 år fra Akershus) lø. 26 april 2014 20:39 Privat melding

Nei, kunne ikke tenke meg å ha en mann som var opptatt, uansett om han var i ett dårlig forhold, alle kan ha dårlige tider i ett forhold hvor man kanskje føler at ting ikke går som det skal, da er det spesielt viktig at man får roen til å finne tilbake, synes det er alt for lett i dag og bare bryte ett forhold og ikke jobbe litt for å få det til å fungere. Kommer det en ny og fresh person akkurat på riktig (eller kanskje feil) tidspunkt kan det sikkert være lett å la seg friste til noe man tror et ett bedre liv.

Skjult ID med pseudonym grom lø. 26 april 2014 20:57

Men hvorfor har jeg et ansvar i så måte? Jeg kan ikke være den som vurderer om forholdet bare har en dårlig periode eller om det er blitt jevnt over dårlig. Det er det jo han som må kjenne på.

Skjult ID med pseudonym 2000 lø. 26 april 2014 21:39

Jeg må nok si at jeg ikke kunne tenke meg noe langvarig eller alvorlig med de gifte menn jeg har rotet med siden det var klart at de også skulle bedra meg om sjansen bød seg. Man satser ikke på en sånn hest.

(kvinne 46 år fra Akershus) lø. 26 april 2014 21:41 Privat melding

@grom

Men du vet han er opptatt, da har du også ett ansvar og det er å holde deg unna. Han har ett ansvar med å finne ut om han ønsker å komme seg ut av ett forhold og holde seg unna andre inntil han har funnet ut av dette. Synes begge har ett ansvar.

Skjult ID med pseudonym på date lø. 26 april 2014 21:47

Dater en som bor i nabohuset til sin ex. Han sier de er skilt. Datteren har ringt meg og sier de er gift. Gjør jeg noe galt?

Skjult ID med pseudonym Realista lø. 26 april 2014 22:10

Nei, nei og nei som mange skriver her. Om han har barn er overhode ikke et problem. Men han må være singel, så klart!

Å være nummer to i noen sitt liv kan umulig være en attraktiv skjebne å trakte etter. Uansett både moralsk og etisk sett er ett forhold med en mann i et allerede forpliktende forhold totalt uinteressant. Hvorfor?

Fordi det er utrolig mang flotte, interessante menn her på sukker som er helt single. Hva er da poenget med å kaste bort tiden på et menneske som allerede er i et forpliktende forhold? Det skjønner jeg virkelig ikke? Da må man være særdeles nøden eller ekstremt uheldig i hvem man blir tiltrukket av, slik jeg ser det :).

(kvinne 46 år fra Akershus) lø. 26 april 2014 22:31 Privat melding

@ Realista

Veldig bra skrevet, helt enig med deg :)

Skjult ID med pseudonym grom lø. 26 april 2014 23:45

@Realista
Selvfølgelig er man ikke i utgangspunktet på utkikk etter en opptatt mann, i allefall ikke jeg, på ingen måte. Dillemmaet består i om man tilfeldivis møter en mann som er drømmemannen, men han er opptatt. Er det da moralsk forkastelig å flørte etc, med intensjon om å vinne han?

Skjult ID med pseudonym grom lø. 26 april 2014 23:46

PS: HVOR, fortell meg HVOR er de flotte, interessante mennene? Jeg finner de ikke :(

(kvinne 46 år fra Akershus) lø. 26 april 2014 23:52 Privat melding

@grom

Velkommen i klubben ;) finner tydeligvis ikke dem jeg heller :(

Skjult ID med pseudonym Realista lø. 26 april 2014 23:59

Jeg tenker at du ta må et valg. Hva ønsker du ut at av livet ditt? Tror du at denne mannen kan gi deg dette? Om du tror at han kan det, så "go girl"! Men du bør nok stille deg følgende spørsmål: Hva innebærer det for deg å ha et forhold til en mann som allerede er i et forpliktende forhold? Hva tenker du om dette? Hva føler du i forhold til dette? Er det egentlig helt greit for deg at det er slik? Og hvordan vil dette utvikle seg?

Jeg synes at du som alle andre mennesker skal være nummer en i livet til din utkårede. Intet mindre ;)

Skjult ID med pseudonym grom sø. 27 april 2014 00:16

@Realista
Nei, er ikke interessert i å ha et forhold til en mann som er i et forhold. For min del måtte han ha avsluttet forholdet for å kunne gå videre med meg.

...og jeg har jo en slik opptatt drømmemann i livet mitt da, men han er så forbannet lykkelig gift at det ikke finnes noen sjans for meg og jeg jar ikke "åpnet opp" for å forelske meg. Å prøve å bryte opp et lykkelig ekteskap, er en dårlig ide. Men, situasjonen fikk meg til å tenke, dersom han ikke hadde vært så lykkelig gift, hvor grenser moralen min? Og jeg kjenner jeg er litt der at alt er lov i krig og kjærlighet, med mindre det er barn i bildet. Så jeg lurte på om moralen min er helt på avveie.

Jeg ser etter han single som har meg som nummer en i livet sitt, uten tvil og ville aldri nøyd meg med noe mindre.

Skjult ID med pseudonym Realista sø. 27 april 2014 00:30

Hvem man kan bli forelsket i er ikke alltid noe man kan kontrollere. Og derfor forstår jeg at man kan få følelser og bli innvolvert i en mann som er i et allerede forpliktende forhold. Om man velger å være fornuftig så er ikke en slik situasjon gunstig. Men så klart, det kan skje hvem som helst av oss.

Det viktige er at du tar vare på deg selv og ikke setter deg selv i en uholdbar situasjon som blir uløselig. Jeg synes du først og fremst skal tenke på hvordan du best kan ivareta deg selv i disse følelsene. Det er ikke uvanlig å bli begeistret, betatt, tiltrukket og i verste fall forelsket i et menneske som er i et allerde forpliktende forhold.

Svaret og valget på hva du skal gjøre i forhold til dette ligger hos deg og ingen andre. Jeg er ikke en av de som vil fordømme deg for dine følelser. Handlinger derimot kan ha stor innvirkning på ditt og andre menneskers liv. Poenget er at du må ta de riktige valgene når det gjelder dine handlinger. Og svaret på hva du finner riktig å gjøre ligger kun hos deg :)

Skjult ID med pseudonym Z sø. 27 april 2014 09:04

No go.

Skjult ID med pseudonym laidback sø. 27 april 2014 10:34

Men å gå for en opptatt jente er fair game ;p

Jeg syns ofte de mest attraktive jentene er allerede i forhold, så jeg vil ikke begrense meg til å bare gå for de single og desperate ;) mange er uansett i dårlige forhold... Jenter som er i forhold har óg i mange tilfeller skjoldet mer nede ironisk nok!?

Skjult ID med pseudonym q ti. 29 april 2014 11:13

Det virker på meg som mange menn som bryter ut av et forhold allerede har noen som står og venter på dem på utsiden. Kanskje ikkje de har hatt et forhold på si, men flørtet/vist intr. Jeg har noen tanker om at en del menn ikke bryter et dårlig forhold før sjansen for noe bedre er på trappene.

Livet er jo ikke på noen måte fair, men det føles urettferdig at jeg "straffes" for å avvise gifte menn med å ikke ha en sjanse i helvete når de blir single fordi noen med litt "lavere moral" allerede har tinget dem.

Og dette er ofte i utgangspunktet flott, hyggelige, oppegående menn.

Er det rart man er singel?

Skjult ID med pseudonym på date ti. 29 april 2014 17:26

OK, i dag skrev jeg sms til henne og spurte om de var gift. Og at jeg ville høre det fra henne. Gjett hvem som ringte meg kjapt og gjorde det slutt...he he...hevnen er søt.

(mann 35 år fra Aust-Agder) fr. 2 mai 2014 22:18 Privat melding

utroskap er rottent gjort

har selv hatt ei nygift som vill ha meg og det jeg gjorde var dette

jeg bor på vei mot hovden og denne dama bodde i stavanger,en kveld var jeg på fest og ba henne komme,jaggu kasta ho seg i bilen og kom ned til meg midt på natta og vill ha seg litt,det hun ikke viste var at jeg hater utroskap og sa til ho når ho kom at ho bare kunne glemme det :P det sure trynet på den dama som da måtte kjøre disse timene hjem igjen:D