Alle innlegg Sukkerforum

Observasjon

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Intrikat ma. 15 sep. 2008 21:19

Som alle vet vil damer vil ha helst ha menn de ikke får. Er hun i utgangspunktet ganske interessert, blir hun mindre og mindre interessert jo mer interessert den stakkars mannen blir. Problemet blir dermed for mannen å bli så interessant at han kan slutte å vise interesse, og gjennom dette få henne mer og mer interessert.

Skjult ID med pseudonym Henny ma. 15 sep. 2008 21:31

Kan man anse at det samme gjelder menn?

(mann 51 år fra Oslo) ma. 15 sep. 2008 21:37 Privat melding

Dette er vel å snu det litt på hodet? Både kvinner og menn ønsker at innledningen av et forhold skal være spennende. Hvis du er for åpenbart interessert fra første øyeblikk blir det ingen utfordring, og i tillegg kan det virke som du tar til takke med hva som helst, og det er ikke attraktivt. Ved å holde litt igjen må partneren jobbe litt, og begge blir mer fornøyde når man endelig lykkes med å få hverandre.

Er det ikke sånn?

Skjult ID med pseudonym Zitelle ma. 15 sep. 2008 21:41

Det er ofte sånn, lightenup, men noen ganger hadde verden vært enklere om man bare sa: Jeg liker deg. Liker du meg? :-)

Skjult ID med pseudonym lightenup ma. 15 sep. 2008 21:45

Jeg liker den stilen også, Zitelle - det kommer både an på personkjemien og hvilken setting man er i, synes jeg.

Skjult ID med pseudonym Henny ma. 15 sep. 2008 21:47

Frustrerende med jaktinstinktet som må pirres. Merker det selv av og til.
Gud så enkelt det kunne vært om man bare kunne si det som Zitelle nevner her!!
Me Jane, you Tarzan!

Skjult ID med pseudonym Lilleulv ma. 15 sep. 2008 21:51

Kremt.... enkelt? Ja... men....

Det er vel en grunn til at fiske i akvarium ikke har slått an som den store folkesporten? :-)

(kvinne 35 år fra Oslo) ma. 15 sep. 2008 21:54 Privat melding

Hard to get-personer liker jeg absolutt ikke. Gidder ikke kaste bort tiden min på sånt. Enten liker du meg,eller så gjør du ikke. Si det heller som det er synes jeg.

Skjult ID med pseudonym dreamer ma. 15 sep. 2008 21:56

Er ikke det bare for dumt? Greitt at ting skal være spennende, men enten er man interessert eller så er man ikke, det burde jo ikke være noe som man må skjule, men erfaringene tilsier d første her, at man ikke skal være for interessert, og direkte. Er d turnoff at man viser at man er interessert og liker noen....DEG!? Og jeg snakker jo ikke om å lire av seg alle verdens komplimenter og falle ned på kne etter den første halvtimen, men når man faktisk blir kjent med en person, så må man jo kunne være åpen om det!

(mann 51 år fra Oslo) ma. 15 sep. 2008 21:59 Privat melding

Hard-to-get er kjedelig, men godt porsjonert flørting er pirrende.

Hvis en kvinne er uforholdsmessig interessert i meg fra første stund så mistenker jeg at hun speiler seg selv, siden hun ikke egentlig kjenner meg. Det skaper ingen interesse hos meg.

Skjult ID med pseudonym Intrikat ma. 15 sep. 2008 21:59

Det gjelder sikkert både kvinner og menn ja. Men man kan bli fryktelig forvirret når man i utgangspunktet er den kontaktende og "jegeren", samtidig som man skal pirre jaktinstinktet til byttet. Er jeg jeger eller bytte etter ei uke, liksom? Et spill som foregår langt over mitt hode;)

Skjult ID med pseudonym alterego ma. 15 sep. 2008 22:00

... dette er usedvanlig interessant og meget dypsindig.
Trådstarter berører selve nerven i heterofile fohold, og i særdeleshet mannens dilemma.... og kanskje støtter det en slags personlig teori, at det i bunn og grunn er kvinnen som styrer hele dette spetakkelet. Kvinnen sitter med svaret, nøkkelen og ... for oss menn, "belønningen"....(deretter kan alt skje...)
Gratulerer med det mest spesifikt filosofiske innlegget på Sukker i manns minne. :-) Veldig bra !!!

Skjult ID med pseudonym Zitelle ma. 15 sep. 2008 22:02

De forholdene jeg kjenner som har det desidert best sammen har nettopp våget å gå rett på ved å si: Deg vil jeg ha.

Og sånn ble det.
Og jammen holder alle samme fremdeles.
Og jammen sa ikke alle sammen: orker ikke "spillet når jeg vet hva jeg vil ha"

Skjult ID med pseudonym Intrikat ma. 15 sep. 2008 22:39

Hehe, takk og takk alterego.

Oppfatter at kvinner vil ha menn som er innesluttet og gjøre dem bittelitt sjalu med jevne mellomrom. Tror det er det "mystisk" innebærer. Problemet mitt, som jeg ikke med all mulig slags logikk ikke kan forstå skal være noe problem, er at jeg ikke gjør meg mindre interessert eller tilgjengelig enn jeg egentlig er. Må vel læres;)

Skjult ID med pseudonym alterego ma. 15 sep. 2008 22:45

.... bare husk at du er nøkkelen til ditt eget liv .... og kjærlighetsliv. Om du innser akkurat dét kan mye vakkert skje. :-)

Skjult ID med pseudonym Lilleulv ma. 15 sep. 2008 22:45

Lightenup:

Du sier: "Hvis en kvinne er uforholdsmessig interessert i meg fra første stund så mistenker jeg at hun speiler seg selv, siden hun ikke egentlig kjenner meg. Det skaper ingen interesse hos meg".

Interessant.

Jeg tror en annen grunn kan være at dersom jeg opplever en for sterk interesse for raskt så mistenker jeg at han faller for en han tror jeg er, og ikke nødvendigvis den jeg er...

Jeg blir derfor mer smigret om de store komplimentene kommer litt etterhvert... :-)

Skjult ID med pseudonym Intrikat ma. 15 sep. 2008 23:07

Bare så det er sagt, så snakker ikke jeg overøsing av komplienter på et alt for tidlig stadium. Det er sikkert et interessant tema i seg selv for de som ikke skjønner at det er dumt;) Jeg tenker vel mer på dette med to som liker hverandre i starten, hun liker ham og han liker hun, det er da dette spillet som avgjør forholdet for evig tid starter. I løpet av denne første perioden må mannen altså gjøre seg så interessant for kvinnen, at hun føler jaktinstinktet kicke inn. Da er det viktig at mannen trekker seg unna og blir jaktet på. Han må gjerne gjøre seg delvis utilgjengelig og kanskje flørte litt med andre i denne perioden - vise at han har andre ting å holde på med enn henne.

Driver å nøster for harde livet nå, for å skjønne dette intrikate spillet;)

Skjult ID med pseudonym Lilleulv ma. 15 sep. 2008 23:31

Intrikat. Er du mann? Mitt jaktinnstinkt vekkes definitivt IKKE til live av at han er flørtete med andre.
Litt tilbakeholden, ja. Det hender "dessverre" at det hjelper... Men flørtete for å vise hvor populær han er? Nei, takk!