Alle innlegg Sukkerforum

Det har gått 6 mnd...

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym EiKvinne ma. 28 april 2014 21:03

Jeg har vært på Sukker i 6 mnd. Er det anledning til å feire eller sørge mon tro?

Jeg har fått masse besøkende på profilen, mange meldinger, flere diskusjoner og noen dater / 9 /

Jeg tenker ikke å gi meg, ikke enda. Men synes dere at Sukker fortjener en 6 mnd. medlemskap til?

(mann 43 år fra Telemark) ma. 28 april 2014 21:09 Privat melding

Jeg ville feira for at jeg fortsatt holdt koken tror jeg......

Skjult ID med pseudonym oslomann ma. 28 april 2014 21:22

Se på det som et lotteri. Sjansen er ikke stor for å vinne hovedpremien, men hvis du ikke spiller vil det i alle fall ikke skje. Og kanskje vinner du en og annen av småpremiene på veien også.

Tror også det kanskje bare er noen som er mer fleksible og mer interesserte i å være i et forhold enn andre. Jeg har flere venner som har fått seg kjærester og samboere her inne, men jeg får min del har møtt kanskje 40-50 jenter uten at det har blitt full klaff. Vet ikke om jeg bare har hatt uflaks eller om jeg er altfor sær, men begynner å tro det er det siste. Vel vel, familielivet er vel kanskje ikke for alle.

(mann 47 år fra Rogaland) ma. 28 april 2014 21:22 Privat melding

Du har fått mer på 6 måneder enn hva mange oss andre har fått på flere år. Synes du ligger veldig godt an. Kjør på med seks måneder til!

Skjult ID med pseudonym EiKvinne ma. 28 april 2014 21:27

@oslomann hvor lenge har du vært her inne?
Synes du det er forskjell på dam er og menn? Jeg er nemlig sær, jeg også ;-)

@hemmelig
Hvor aktiv er du da? Sitter du bare på gjerdet eller "tafser" du litt på jentene her inne?

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ma. 28 april 2014 21:29

Ja, det høres jo ut som du er godt på vei ihvertfall.

Besøk på profilen, meldinger og ikke minst dates er noe jeg kan se langt etter og jeg har vært her i 4 år! :P

Ellers så hadde jeg jo gjerne dratt på date med deg @EiKvinne. ;)
Men jeg er nok ikke akkurat hverken i din liga eller en type person som du finner attraktiv. :P

(mann 36 år fra Finnmark) ma. 28 april 2014 21:31 Privat melding

Jeg er da litt uheldig siden jeg bor 200mil unna Oslo, som jeg mest sannsynlig blir å flytte til. Her i Nord er ikke akkurat det store tilbudet med damer:-( Ikke akkurat nokk fisk havet.

Skjult ID med pseudonym oslomann ma. 28 april 2014 21:34

Er vel snart seks år siden jeg meldte meg inn for første gang, men har hatt noen lenge pauser i perioder jeg har datet en fast jente (typisk 2-4 mnd, lengste var vel 7-8), vært på lengre ferier og reiser, bodd i utlandet noen måneder eller bare vært dritt lei. Men blir lengre og lengre mellom hver ny date nå, har ikke hatt noen siden jeg meldte meg inn på nytt siste gangen for et par måneder siden. Er vel lei igjen, og har egentlig mistet troen, så er her nå egentlig bare ut i fra den lotteritankegangen.

Aner ikke om det er forskjell på menn og kvinner hvor sære vi er. Tror egentlig ikke det er så mye lettere for jenter å finne en bra kjæreste de er fornøyd med i hvert fall. Bare lettere å få sex hvis de ønsker det, siden vi menn stort sett er så lette på tråden ;)

Skjult ID med pseudonym EiKvinne ma. 28 april 2014 21:36

@Pow? Hvilken liga snakker du om?

@xzander83, det kan hende at utvalget er mindre der oppe men da er frustrasjonen over utvalget desto mindre, synes jeg :-)

Skjult ID med pseudonym EiKvinne ma. 28 april 2014 21:44

He, he, @oslomann:-) Og tross at du så er lett på tråden finner du ikke noen å være sammen med?
Ikke gi opp gutt! Prøv å "tafse" litt på andre enn de du absolutt vil ha.
Kan hende at diamanter ligger litt skjult?

Selv mener jeg at man MÅ være aktiv ellers ingen kommer og henter deg.
Med unntak vel...

(mann 36 år fra Finnmark) ma. 28 april 2014 21:54 Privat melding

@EiKvinne
Her er jeg bor er det flere mannfolk en kvinner, så å si det meste er oppbrukt i byen min. Gidder ikke bli sammen med en kompisen min har hvert på. Å så har vi jo Melkøya med 3-4 hundre arbeidere som er mannfolk.

Skjult ID med pseudonym hemmelig ma. 28 april 2014 21:56

@EiKvinne

Jeg var veldig aktiv de første to tre årene. Husker jeg ikke feil så endte det opp med to eller tre treff. En endeløs rekke med avslag i retur på meldinger en hadde lagt igjen. Det ble til slutt en periode der avslagene var så mange at nettdating ble en ekstremt negativ opplevelse i hverdagen. Nå slapper jeg av, dater ikke og tar aldri kontakt med noen med formål om å date eller møtes.

Slik kommer det til å være to til tre år til. Da kan jeg flytte herfra. Å finne en plass en virkelig vil bo er nok ikke så dumt om en har tenkt å date ;)

Skjult ID med pseudonym EiKvinne ma. 28 april 2014 21:56

@xzander83
Hva kan man gjøre for å sende flere kvinner ditt opp?
Det trengs en politisk beslutning kanskje?

Skjult ID med pseudonym oslomann ma. 28 april 2014 21:58

Hei, sa jeg at JEG er lett på tråden? Pøh :P

Har da datet masse jenter som i utgangspunktet var slik jeg ser for meg drømmedama. Men var nok mer aktiv for noen år siden, da sjekket jeg opp jenter både på bussen, i butikken og til og med på en joggetur en gang husker jeg, hvis jeg så noen jeg likte. Tror nettdating har gjort meg både lat og dårligere på å sjekke, for sånt gjør jeg ikke nå mer. Også begynner jeg å bli eldre da vet du ;) Men det går jo opp og ned. Hadde en bra periode i desember og januar, helt til vinterdepresjonen slo inn og jeg gjemte meg hjemme på sofaen et par måneder. Får se om jeg kanskje våkner opp igjen nå snart som det er vår :) Foretrekker imidlertid helt klart å møte jenter ute i den virkelige verden, får mye bedre respons og uttelling der. Det er litt deprimerende å sende 20 meldinger her og kanskje ikke få et eneste svar, så på Sukker har jeg egentlig bare kjøpt et lodd nå i tilfelle en eller annen supersøt jente faktisk skulle ta første kontakt med meg. Det har jo skjedd før her, selv om det pleier å være leeenge mellom hver gang.

(mann 36 år fra Finnmark) ma. 28 april 2014 21:59 Privat melding

@EiKvinne
Det er bare at staten tilbyr dem gratis hus, bil og en masse penger:-)

Skjult ID med pseudonym oslomann ma. 28 april 2014 22:00

... mente datet masse jenter som i utgangspunktet ikke var slik jeg forestiller meg drømmedama ;)

(mann 36 år fra Finnmark) ma. 28 april 2014 22:03 Privat melding

@oslomann
Husker godt da jeg var 17-18 år da ble jeg sjekket opp av jenter men de var som ofte et par år eldre en meg. Det var tider det:-)

Skjult ID med pseudonym EiKvinne ma. 28 april 2014 22:05

Da kommer jeg,@xzander83 :-)))

Ja,@oslomann, jeg datet også noen som ikke var slik jeg forestilte meg.

Skjult ID med pseudonym EiKvinne ma. 28 april 2014 22:07

@xzander83
Hva er feil med jenter som er et par år eldre?

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ma. 28 april 2014 22:10

@EiKvinne

Din liga vel. For å si det sånn, så er jeg laaaangt unna din liga.
Ja, jeg er faktisk fullstendig utenfor ligasystemet jeg. Så lite attraktiv er jeg. :P

Skjult ID med pseudonym EiKvinne ma. 28 april 2014 22:17

@Pow, jeg skjønner meg ikke på sånn. For meg er det mennesker som gjelder, ikke et system. Så var så snill, snakk forståelig med meg.

Skjult ID med pseudonym oslomann ma. 28 april 2014 22:17

EiKvinne

Poenget mitt var bare at jeg har møtt en haug av jenter herfra som ikke ikke egentlig var så veldig interessert i sånn i utgangspunktet, men ville se om kanskje var skjulte diamanter som du kaller det. Det er en jeg fortsatt angrer litt på at jeg dumpa, hun var veldig bra om kanskje ikke helt det jeg håpet på utseendemessig, og jeg har jo blitt dumpet noen ganger selv også både av jenter jeg likte veldig godt og jenter jeg bare syntes var helt greie (de sistnevnte kom meg nok bare i forkjøpet med å dumpe meg først), men ellers synes jeg ikke den strategien har gitt meg noe særlig. 9 av 10 lever ikke opp til forventningene, eller hva jeg håper på, og de få som gjør det eller som til og med har overrasket positivt har jeg altså ikke fått. I alle fall ikke klart å holde på mer enn 4-5 dater. Men det er så sinnsykt mye arbeid og mas for bare å få en date med en pen jente her, det er vel altfor mange harde konkurrenter tenker jeg, at jeg foretrekker å møte jenter ute i den virkelige verden og tar derfor altså svært lite initiativ her lenger selv.

Men jeg har altså beholdt en profil her da, i tilfelle en jente jeg liker faktisk skulle ta kontakt med meg først i stedet. Det har jo skjedd før.

Skjult ID med pseudonym EiKvinne ma. 28 april 2014 22:24

Da ønsker jeg deg masse lykke til med det du håper å oppnå her på Sukker,@oslomann. Om strategien din er bra eller ikke vil jeg ikke spekulere, men den kan kreve en lang tid i hvert fall.

Skjult ID med pseudonym oslomann ma. 28 april 2014 22:35

@ EiKvinne

Jeg har ingen forhåpninger om å oppnå noe som helst på sukker. Møter jeg en jente det klaffer med en dag så møter jeg henne nok ute i den virkelige verden. Men det hender jeg spiller Lotto også, selv om jeg vet at det er ekstremt liten sjanse for å vinne. Av samme grunn beholder jeg en profil her. Jeg kan jo ha kjempeflaks en dag. Og utover det er jeg egentlig bare ute etter å gjøre livet mest mulig interessant, lærerikt og artig som enslig, noe som også er grunnen til at jeg planlegger å dra jorden rundt et år så snart jeg har lagt til side nok penger. Er jo ikke noe vits i å planlegge livet videre ut i fra at jeg kanskje, muligens, en dag møter noen som liker meg like godt som jeg liker henne - og omvendt.

Og lykke til du også! :) Så får du se hvor aktiv du gidder å være selv den dagen du har vært her i flere år og sikkert sendt tusen eller enda flere førstemeldinger som aldri ble besvart ;-)

Skjult ID med pseudonym HK ma. 28 april 2014 22:35

EiKvinne
Trodde du bodde på landet jeg, er det såå mange som bor der a? Du har vel snart datet alle som er single der på 6 måneder. hehe
Jeg har vært her i snart 9 måneder og fortsatt like singel. Skal ikke gi meg til medlemskapet er nesten gratis jeg. Det eneste ulempen er at når mann har bilde på profilen sin så virker det negativt for en å være singel så lenge synes jeg da. Eller hva synes dere?

(mann 36 år fra Finnmark) ma. 28 april 2014 22:39 Privat melding

@EiKvinne
Ingen galt med eldre jenter i det hele tatt. Men i den tiden var jeg ikke moden.

(kvinne 49 år fra Oslo) ma. 28 april 2014 22:44 Privat melding

Hell yes.
Har vært her i flere år. Men det er ingen ting jeg heller vil enn å komme meg ut herfra. Seriøst. :-)

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ma. 28 april 2014 22:45

@EiKvinne

For å si det enkelt da, så er jeg stygg. Skjønner du det da?
At jeg som er stygg ikke er i samme liga som folk som er normale, søte og pene.

Hadde jeg derimot vært attraktiv, så er jeg rimelig sikker på at jeg hadde funnet meg ei dame for flere år siden her inne.
For jeg har tross alt egenskaper som de aller fleste jenter ser etter.
Men jeg klandrer dem jo ikke. Er jo bare naturlig at en skal være tiltrukket den andre personen. :P

(kvinne 46 år fra Akershus) ma. 28 april 2014 22:47 Privat melding

Jeg ville ha gitt sukker 6 mnd til :) nettdating er ikke lett og treffe den rette er jo enda verre, men sjanser må man jo ta ellers skjer det ingenting. Lykke til @TS

Skjult ID med pseudonym EiKvinne ma. 28 april 2014 22:51

@lilleulv;-)
Er det såååå vanskelig å komme seg ute herfra?

(mann 36 år fra Finnmark) ma. 28 april 2014 22:57 Privat melding

@Powpowgutt
Har man dårlig trua på seg selv, da får man ikke noe kjæreste. Med god trua på seg selv så får man god selvtillit:-)

Skjult ID med pseudonym EiKvinne ma. 28 april 2014 22:58

@Linheia
Tusen takk :-) Du da, hvor lenge har du vært her inne?

@Powpow
Du ert ikke stygg, du er bare en komplisert ung mann som må ta seg sammen en dag og du bør begynne å tenke fremover.
Jeg ser du har 2 profiler og du driver med noe jeg ikke skjønner helt.
Men så lenge er det sånn at du ikke er deg selv så blir det som det er...

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ma. 28 april 2014 22:59

@xzander83

Er jo snakk om å være realistisk. Når jeg ikke har noe mer å tilby enn andre og de andre har attraktivitet å tilby i tillegg, da forstår jeg jo godt at jeg blir valgt bort til fordel for en av de andre.

Har god selvtillit jeg, innenfor de rammene jeg har å jobbe med selvsagt. :P

(kvinne 46 år fra Akershus) ma. 28 april 2014 23:16 Privat melding

@EiKvinne

Jeg har vært her snart et år, men har ikke vært aktiv i 4 av dem, men innrømmer at jeg har ikke vært så pågående. Synes det er vanskelig å si ja til dates. Jeg er kanskje ikke så pågående og får panikk hvis noen ber meg på date etter to meldinger hehe ikke fordi at jeg ikke vil, men er litt sjenert når det kommer til dating.

(mann 41 år fra Østfold) ma. 28 april 2014 23:19 Privat melding

Det er verdt å feire at man ikke har gitt opp. Gir man opp, kommer man aldri noe vei. Trua på at noen kan dukke opp rett rundt hjørnet, om et minutt, en time, en dag, en uke etc etc, bør man holde på så lenge som overhode mulig. Håpet er det siste du bør gi fra deg.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ti. 29 april 2014 00:00

Når er det man kan gi opp da?
Når en har kontaktet alle i fylket sitt som en har noen mulighet på og det bare gjenstår en haug med damer uten noe til felles med en og damer som generelt er alt for pene OG ikke har noe til felles med en, og du ikke har fått et eneste positivt svar?
Kan en få lov til å gi opp da?

(mann 41 år fra Østfold) ti. 29 april 2014 00:07 Privat melding

Når du ligger seks fot under. Da vil jeg påstå det er lov å senke skuldrene og si "nope, nå er det ikke mer håp".

;)

Skjult ID med pseudonym klodrik ti. 29 april 2014 11:17

Jeg har hatt profil så lenge at det kommer til å koste under hundrelappen for hele 2014. Jeg hadde egentlig gitt opp hele sukker og var medlem bare for å lese forum og se på hvem som besøkte profilen min. Så tikket det plutselig inn et hjerte fra ei som på alle måter tilfredsstiller alle "krav" som egentlig bare eksisterte i fantasien min. Hun er nå kjæresten min.

Så ikke gi opp. Men ikke se så nøye på matchtall, og la en evt. tvil komme "tiltalte" tilgode. I løpet av de årene jeg har vært her, har jeg hatt nøyaktig 2 dater (hvorav den siste gikk over 3 dager). Ellers har jeg brevvekslet med noen få, men interessen fra min side har vel vært heller laber, så det gikk over av seg selv i alle tilfellene.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ti. 29 april 2014 13:18

@tj

Vel, da er du heldig. Det kan godt hende at det har noe med alder å gjøre, hva vet jeg.

For å si det sånn da, selv om jeg skulle ha dårlig selvtillit så er det ingen sjans for at de klarer å oppdage det i førstemeldingen min.
I tillegg er selvtilliten min ganske fleksibel, så hvis dama viser interesse så stiger med med en gang. :P

Det er klart, utseendet betyr ikke alt. Men når de kan få akkurat det samme som jeg kan tilby fra neste person som i tillegg har utseendet med seg, så er jo valget ganske åpenbart.
Og det har ikke noe med dårlig selvtillit å gjøre, men snarere selvinnsikt og det å være realistisk.

Bare så det er sagt, så er jeg ikke dum å sender meldinger til de alt for pene damene. Gidder jo ikke å kaste bort tid med viten og vilje.
Altså, ikke misforstå, de jeg sender til er jenter jeg syns er pene, men det er ikke de aller, aller, aller peneste jeg kan velge mellom på listene.
Jeg er realistisk. Sender meldinger til de jeg syns er interessante og som jeg føler at jeg kan ha en realistisk sjanse til å få i snakk.

I tillegg er jeg en fyr hvis sterkeste sider først kommer frem når en har begynt og snakke sammen og som gjerne er en fryktelig likendes person i virkeligheten.
Det er bare det å få muligheten til å vise alt det. For får jeg den muligheten, så er jeg overbevist om at dama vil bli såpass interessert at hun i det minste ønsker å treffes igjen. (Dårlig selvtillit sa vi? :P)

Skjult ID med pseudonym Morten ti. 29 april 2014 13:57

Pow: jeg så profilen din forleden gjennom ei venninne og synes langt ifra du er stygg :)

Det synes forøvrig ikke hun heller..

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ti. 29 april 2014 14:52

@Morten

Det er det du og hun venninnen din tror. Realiteten er en helt annen.. :P

Uansett, poenget var vel at @EiKvinne skulle forstå hva jeg mente.
Mindre attraktiv er vel egentlig en mer passende beskrivelse.
Og som sagt, når jeg da heller ikke har noe spesielt å komme med så er jeg ikke akkurat noe godt valg. :P

Skjult ID med pseudonym EiKvinne on. 30 april 2014 17:15

Takk, @Powpow at du nevner meg i dine kommentarer .
Ingen årsak, men prøv å være ærlig.

ÆRLIGHET er det første budet i mine 10 bud...

Det du driver er det samme som de som er overvektige, veier 30 kg for meget men skriver "et par kilo". Eller kanskje enda mer bedrageri, spør du meg.
Jeg vil ikke dømme men jeg har vært i kontakt med mange som var like falske som deg. Jeg følte meg såret i begynnelsen men skjønte etter hvert at sånn er det å nett-date.
Du vet aldri hvem som dykker opp i neste svingen.

Klem fra
eiKvinne

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt to. 1 mai 2014 00:21

Jeg er mye rart, men falsk er jeg ikke.
Hadde det ikke vært for at jeg er meg, så kunne det nesten vært sårende å bli beskyldt for å være falsk.
At en blir sammenlignet med noen som lyver om vekta.

Jeg lyver ikke om hvem jeg er. Alt er basert på hva jeg opplever her inne på min betalende profil.

Hvilket grunnlag har du for å kalle meg falsk egentlig?