Alle innlegg Sukkerforum

Tips for å gjøre det bra på Sukker

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Postmannen lø. 3 mai 2014 17:03

Etter en god stund på Sukker.no har jeg lært meg en del tips og triks.

Er du mann så må du være Superbruker. Er du kvinne så kan du bare være gratisbruker.

Menn bør ikke bruke profilbilde og stenge fotoalbumet for gratisbrukere slik at damene ikke kan se bildene dine. Dermed slipper du å bli kontaktet av damer og har KUN kontakt med de damene DU vil snakke med. Når du kontakter en dame vil fotoalbumet åpne seg for henne og hun kan avgjøre om hun gidder å svare.
Når jeg hadde profilbilde så ble jeg kontaktet av flere damer, og kun en liten brøkdel av de var interessante. Dette gjør i tillegg at du slipper å være veldig eksponert på Sukker sånn at hele verden ikke ser at du driver med nettdating (hvis du synes det er flaut).

Det eneste som gjenstår da er å finne ut av hvordan damene her inne slipper å bli overlesset av mail fra kåte menn de ikke er interessert i eller som bare er ute etter sex (noe som medfører at de interessante mennene forsvinner i mengden). Noen forslag?

Mitt forslag er at menn ikke kan kontakte damer med mindre de har mottatt et hjertet fra dama. Da må selvfølgelig damene dele ut flere hjerter, men samtidig er det en del menn som aldri vil få hjerter og falle helt utenfor.

Innspill? Dette er åpent for diskusjon... men det kommer nok aldri til å gjennomføres:)

Skjult ID med pseudonym Bergenser lø. 3 mai 2014 17:20

Hva er feil med deg? Ikke profilbilde og stenge fotoalbumet for gratisbrukere... Ja, da får man mye respons! :P

Skjult ID med pseudonym jaja lø. 3 mai 2014 17:22

Et tips er å ikke kontakte damer som er eldre enn den øverste alderen du har satt. Og menn som setter aldersgrense for damer under sin egen alder imponerer heller ikke. Eks. mann 45 søker dame 25 til 35. At mannen er i grei (Ok) form er viktig for meg i alle fall. De bør ikke være mer pysete enn meg samtidig som de må ha evnen til empati. Tørre stå for den de er og ikke være redde for å ta en kamp verbalt eller fysisk om det skulle bli aktuelt. Verken menn eller damer skal godta dårlig oppførsel fra noen. Vis at du ikke aksepterer det. Menn som stiller opp når jeg har behov for litt hjelp til hva det nå måtte være skårer høyt. Jeg stiller selvfølgelig opp tilbake. Menn som viser interesse for meg som menneske får lettere min oppmerksomhet. Ikke skriv for mye på profilen. Da leser jeg ikke alt. Bilde sier mye. Men uten bilde må det være noe annet som fanger interessen. Menn med rotete økonomi faller raskt bort. Tips til menn er å ikke bruke opp alle pengene ettersom dere tjener dem. Invester i fremtiden. Menn som har betalt ned lån på hus eller andre verdier viser at de kan ta ansvar og planlegge for en god økonomisk fremtid. Om du har høy utdannelse, fagskole eller er selvlært spiller ingen rolle. Din holdning til jobb, ansvar og andre mennesker er viktigst. Og ærlighet er en selvfølgelighet :-)

Skjult ID med pseudonym jaja lø. 3 mai 2014 17:24

Jeg legger ut en advarsel:
En storsvindler med navn Frank Magnus Sandberg opererer her inne og på andre nettsjekkesteder . Han skifter alias etter hvert som han blir oppdaget. Her inne går han nå under navnet markusglad. Han prøver å svindle damer for penger ved å utgi seg som livvakt og eier av et livvakfirma. Firmaet finnes ikke, han har vært fengslet og har vært hallik. Han dikter opp alt mulig for å tiltrekke seg kvinner. Bor for tiden på Kongsvinger. Han er ikke 39 år men i slutten av 50 årene. Ikke la dere lure damer, men anmeld han om han prøver å svindle dere.

Skjult ID med pseudonym blindebukk lø. 3 mai 2014 17:30

man skal vel strengt tatt ikkje ta imot tips ifrå folk som er her enda...:)
for ein kan jo spørre seg om det funker for dei, sida ein er her enda????

Skjult ID med pseudonym EiKvinne lø. 3 mai 2014 17:42

Det spørs om man har vært her inne noen mnd. eller noen år???

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt lø. 3 mai 2014 19:32

Ikke spør oss. Vi er jo her, så vi aner åpenbart ikke hva som skal til for å lykkes.

Du må spørre de som har lykkes. Og pr. idag så er det vel bare 2 som har lykkes og som fortsatt tuller på forumet. :P

Skjult ID med pseudonym Skjerm sø. 4 mai 2014 10:55

Jeg tror nok at for å "lykkes" (hva man nå enn legger i dette begrepet), så må man operere på flere arener samtidig, dvs. både jobbe målbevisst med profilteksten (men samtidig være ærlig), være aktiv med å sende meldinger, initiere aktiviteter hvor flere kan bli invitert til å delta - f.eks. forslag til turer, restaurantbesøk/vinsmaking - i tillegg til å delta på andre mer organiserte samlinger i regi av Sukker.

Her møter jeg meg selv temmelig mye i døren. Jeg har f.eks. sannsynligvis ikke lagt ned nok arbeide i profilteksten, samtidig som jeg antageligvis har vært litt for ærlig i utfyllingen av personlighetsprofilen, og har flere ganger vurdert å prøve å få samlet en gruppe mennesker til å bli med på min favoritttur langs kyststien mellom Tofte og Holmsbu på Hurumhalvøya. Men så har jeg endt opp med å ikke gjøre noe med det.

Så sånn sett har Powpowgutt et veldig godt poeng. Det er til en viss grad selvforskyldt at vi fremdeles er registrert her - og da åpenbart med ganske så vekslende hell.

Spesielt det sistnevnte overrasker meg også en del, da de få gangene jeg sjekket ut profilene til deltakerne her på forumet, så virker det som normalt oppegående mennesker som definitivt ikke ville skremme småbarn på flatmark og få hunder til å løpe hylende avgårde.

Skjult ID med pseudonym bos sø. 4 mai 2014 20:09

Du....postman , du virker litt snurt :-)

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt sø. 4 mai 2014 20:47

Jeg er ganske sær av meg, så jeg kommer sikkert til å gjøre det om det noen gang kommer til å gå i boks.
Langt frem til noe er i nærheten av noen boks. :P