Alle innlegg Sukkerforum

"Drømmemann" og "Drømmekvinne".

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Kreditt to. 8 mai 2014 23:10

Jeg lurer på en ting, Jeg ser at flere skriver hva de syntes "Drømmemannen/kvinnen" skal ha av egenskaper osv.

Men jeg får den følelsen av at dette ikke er en beskrivelse av en drømmemann/kvinne og heller en liste med krav folk stiller til de som eventuelt skal ta kontakt og for meg blir det for dumt og ta kontakt når jeg ikke stemmer overens med hva som står i den kolonnen.

Så bruker dere den kolonnen til og skrive om hva drømmemannen/kvinnen er eller skriver dere en liste over ting som dere krever av den som skal ta kontakt ?

Syntes det blir litt dumt og egentlig gjøre begge deler, For jeg har møtt mange personer som har hatt like personlighetstrekk hvor det da på den ene person kanskje er det beste ved den personen og på en annen person var det helt forkastelig, om dere skjønner hva jeg mener ?Eksempel er jo at noen kan være veldig glade og energiske på den bra måten mens du har andre som også er glade og energiske men bare er slitsomme og være sammen med. Noen er smarte og kan kanskje mer en deg og lærer deg noe mens andre er smarte og er av den typen som "Jeg hadde rett du hadde feil, jeg er smart du er dum".

Så ja, hva syntes dere drømmemann/kvinnen skal brukes til ? Checklist eller skal man skrive Megan Fox/Brad pit der ? :P

(kvinne 48 år fra Vestfold) to. 8 mai 2014 23:19 Privat melding

Nå er sikkert ikke jeg den rette til å svare, da jeg ikke har noe tekst i profilen min.
Når jeg er inne og ser på profiler, er det mange ( som du skriver ), har voldsomt mye krav innunder den kolonnen drømmemannen/kvinne.
Det kan noen ganger bli litt overveldende.. Og spes når de er veldig opptatt av dette med kos, sex etc etc.. ( som om de tenker at de skal oppleve en ny vår som singel ;) )
Jeg faller nok mer for profiler som ikke er så veldig bastante på kravene, men heller hva som er ønskelige egenskaper. Av erfaring er ofte teorien ikke lik virkeligheten;)

Skjult ID med pseudonym Kreditt to. 8 mai 2014 23:27

@snupsi 43, Jeg har opplevd på diskusjonsforumet her at det virker som de på rundt din alder +- 5 år er de som er mest opptatt av sex/kos/kropp en hva de på min alder er, jeg har ikke opplevd noen ubehagelige profiler på noen av kjønnene sine profiler da jeg og venner har sitti og sett på matchlister sammen. Men er vell heller det at folk skriver at drømmemann/kvinnen skal ha den og den personligheten og de og de interessene hvis ikke så funker det rett og slett ikke, det er det jeg har inntrykk av. Altså jeg er ikke nødvendigvis en med god humor ovenfor for eks deg men for andre kan jeg være verdens morsomste, så det med en "Checklist" over hva du skal ha og ikke ha for meg blir avstøtende siden alle behandler personlighetstrekk på forskjellig måte

Skjult ID med pseudonym larsern fr. 9 mai 2014 20:58

"kravene" folk stiller blåser jeg stort sett i :p De kravene gir meg bare en utfordring til å prøve å vise dem at "megan fox & brad pitt" ikke er alt her i verden. Derimot er det såklart noen krav jeg respekterer, slik som "ikke-røyker", "kristen", "anti-alkohol" osv. Men om det står at man MÅ ha sixpack, man må hoppe i fallskjerm 4 dager i uka osv, da gir jeg blanke for å si det sånn :p Se på det som en utfordring! Går det ikke bra da, så er det ikke ment at det skulle gå bra heller.

F.eks har jeg satt et krav på at jeg ikke vil møte aleneforeldre, kanskje dumt av meg, men der traff jeg ei, MED barn, og det gikk helt greit. Noen krav blåser man i, andre ikke :p

Og så burde vel en del folk her inne fire litt på kravene sine, tror ikke mange av oss lever slik som mange prøver å få frem, og at de heller burde skrive at "slik ønsker jeg å leve" :p

Skjult ID med pseudonym EiKvinne fr. 9 mai 2014 21:05

@larsern
Heter du Jørn i fornavn?

Skjult ID med pseudonym larsern fr. 9 mai 2014 21:43

@EiKvinne
Nei, det gjør jeg ikke :)

Skjult ID med pseudonym EiKvinne fr. 9 mai 2014 21:47

Så synd @larsern, så synd :-(((

Skjult ID med pseudonym larsern fr. 9 mai 2014 23:19

@EiKvinne
jaha? må jeg bytte fornavn?:D

(kvinne 37 år fra Buskerud) fr. 9 mai 2014 23:23 Privat melding

Jeg vil helst ikke skrive mer enn absolutt høyst nødvendig der, jeg.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt lø. 10 mai 2014 00:16

Jeg respekterer ihvertfall beskrivelsene under 'Drømmekjæreste'.
Så er det noe der som ikke kan beskrive meg, ja da holder jeg med naturligvis unna.

Tror nesten jeg må få meg noen flere krav jeg, så jeg ikke virker desperat. :P