Alle innlegg Sukkerforum

overpompøse

Vis siste innlegg
(mann 62 år fra Rogaland) fr. 9 mai 2014 14:09 Privat melding

Mange av damene her er for kravstore, pompøse og har ikke lært seg å sette tæring etter næring. Dette gjelder spesielt de opp i årene og da spesielt fra Oslo med nesen høyt hevet. Alderen tynger og der ønsket er å få, ha, kreve og drite opp i andre hva de er eller hvor de kommer fra i vårt vakre land. Noen oppfører seg som stormåken: skal ha-skal ha men før kravene leveres se dere i speilet med dette spørsmålet: Har jeg noen rett til å kreve noe jeg bor jo bare i en sluskede landsby som tilfeldig heter Oslo. Denne eks er velkjent: Du bor så langt fra meg i Oslo og da er jeg ikke interessert. ???? veldig seriøst???

Skjult ID med pseudonym Z fr. 9 mai 2014 14:15

Jeg har to forslag til deg som jeg håper kan hjelpe:

1. Fokuser på de damene som IKKE er kravstore og pompøse.
2. Fjern eventuelt Oslo fra søkekriteriene dine.

Lykke til - håper du lykkes med å finne en kjæreste :-)

Skjult ID med pseudonym Tutta fr. 9 mai 2014 14:24

Er man virkelig kravstor fordi om man vet hva man vil ha, vet hva man kan leve med og stiller noen krav til en framtidig partner?
Det handler om ens eget liv og hvordan og med hvem man ønsker å leve det er opp til hver enkelt. Akkurat som du @franord selv har rett til å velge, har også vi damer fra Oslo rett til å velge. Men det virker for meg som om at du har et problem med oppgående Oslodamer som ønsker å bestemme selv hvem, hva og hvor - men det er ikke ensbetydende med at vi er popmpøse og kravstore. Hvem som egentlig er kravstore kan vel strengt tatt diskuteres. Ser en del menn (de fleste faktisk) som er godt over middagshøyden i alder, men som likevel ønsker seg damer som er både 10 og 15 år yngre enn seg selv. Da burde vel oppfordringen til dem også være at de burde se seg selv i speilet. Eller de er kanskje ikke kravstore og pompøse de, eller? Det er vel stort sett bare middelaldrende Oslodamer som er det....?
Bifaller for øvrig @Zs oppfordring om å fjerne Oslo fra søkemassen din....

Skjult ID med pseudonym snupsi43 fr. 9 mai 2014 14:49

@franord..du virket ikke spesielt positiv du.
Jeg skjønner at du kanskje føler deg snurt, forbigått eller ikke lagt merke til. Men en dose litt mer positivitet vil kanskje hjelpe :)
Lykke til, og enig med de over her fjern Oslo fra din søkermasse. Da slipper du å bli så frustrert.;)

Skjult ID med pseudonym Enok fr. 9 mai 2014 14:55

Jeg er mann og det går da virkelig ikke an å klage på at man ikke får brev på den måten. Fiks profilen din, selg deg selv.

Ikke lært seg å sette tæring etter næring? Det er da ikke noen plikt til å like noen her inne.

Jeg gidder ikke skrive til folk i finnmark, fordi jeg ALDRI vil flytte dit og det er nok damer i sør til at det skal være mulig å få seg kjæreste her. Er jeg en dårlig person av den grunn? Nei.

Skjult ID med pseudonym Hanne fr. 9 mai 2014 14:59

Snakker om antireklame!

Skjult ID med pseudonym Z fr. 9 mai 2014 15:09

Skjønner egentlig frustrasjonen som ligger bak et innlegg som dette, jeg! Man har så mye å gi, man har så mye å dele, man har håpet helt til noen brått og brutalt knuser det som om vi skulle vært laget av granitt, noen går videre som om ingenting skulle betydd noe som helst...og man har sin egen lengsel etter å føle, dele, være nær, ha noen å bry seg om...

Man har rett og slett håpet om kjærligheten!

Og egentlig synes jeg det er heeeelt naturlig at man reagerer når ting blir vanskelig eller at man føler seg såret, oversett, fortvilet, ubetydelig, ensom, uviktig, utydelig......hva med et klapp på skuldra fremfor "ta deg sammen gutt"? Ville ikke det vært mye hyggeligere for alle?

En eneste gang har jeg laget et virkelig personlig innlegg her. Det var en gang jeg ikke klarte å dele "sorgen" min med noen enda. Men jeg kunne skrive om den litt sånn indirekte. Ord som skrives er det mer distanse i enn de direkte følelsene. Og jeg satte SÅ stor pris på en liten, ubetydelig klem fra ukjente mennesker på forumet. Get a life sa noen. Det var ubehagelig der og da, men det jeg husker var varmen som dere ukjente bladde opp og delte raust.

Siterer derfor så passende (hvis det var Dalai Lama som sa det da) i disse tider:

Everyone you meet is fighting a battle you know nothing about.
Be kind. Always.

Skjult ID med pseudonym snupsi43 fr. 9 mai 2014 15:15

Vel vel @Z jeg er nok ikke helt enig med deg der.
Jeg synes hans innlegg var såpass negativt at det faktisk ikke fortjener noen "klapp på skuldra". Det er lov å bli frustrert, men det får da være måte på hvordan man skal formidle det.
Men du er raus du @Z det skal du ha. Det vet jeg fra tidligere år her inne.
Så all ære til deg for å være så positiv hele tiden.

Skjult ID med pseudonym Enok fr. 9 mai 2014 18:43

Vet du hva, Z. I begynnelsen hadde jeg en profil som var ganske så dårlig og jeg fikk veldig få treff. Så tok jeg grep og gjorde om hele greien og får nå masse respons enda jeg er langt fra den kjekkeste karen her inne.

Jeg også var litt sur over responsen, men folk får no tenke litt selv på hvem de skriver til. Tviler litt på at sutrekoppene tar seg bryet med å skrive til ei dame eller en mann som de ikke finner attraktiv. Så å klage på at man ikke får respons synes jeg blir teit.

Særlig når profilene til mange som klager har et enormt forbedringspotensiale som reklamekanal.

(kvinne 41 år fra Vest-Agder) fr. 9 mai 2014 19:00 Privat melding

Om man er "kravstore, pompøse og ikke evner å sette tæring etter næring" dersom man f.eks bor avstanden Oslo-Troms,...ja da tror jeg jaggu det finnes VELDIG mange innen den kategorien....både her på Sukker, og datingsider generelt....både for kvinner og menn.

Og makan til sutring og negativitet@ts spyr av seg har jeg ikke opplevd på en stund.....nesten målløs her, men ikke helt :) :)

Skjult ID med pseudonym bos fr. 9 mai 2014 19:06

@franord

Jeg er helt sikkert på at du er bedre person enn du klarte å fremstille deg selv på her , vet ikke hva er grunnen til at du reagerte slik , du har sikkert en eller flere grunner til det . Mitt råd er "tranquilo hombre " og jeg vet at det er veldig mye "calamari " ut i havet . Ta deg en tur til Oslo i sommer og kos deg .....

Skjult ID med pseudonym Vivi lø. 10 mai 2014 00:34

TS

Dette er noe av det værste jeg har lest.

Alle har rett til å være så kravstore de bare vill!
Og hadde alle vært mere kravstore i valget av partner, så hadde man sluppet mange ulykkelige forhold.

Skjult ID med pseudonym Vivi lø. 10 mai 2014 00:36

TS

Et tips til deg, brenn den T- skjorta du har på deg på profilbildet. Den hjelper deg ikke akkurat til å få date .

Skjult ID med pseudonym Z lø. 10 mai 2014 00:40

snupsi
Vel, vel....selv synes jeg det er aller, aller deiligst med et klapp på skuldra nettopp når jeg trenger det, ikke når jeg fortjener det :-)
Jeg sier ikke at det er klokt å sutre. Jeg sier heller ikke at det er god taktikk. Jeg sier bare at jeg forstår frustrasjonen til mange her inne tidvis.

tj
Jeg trodde at jeg beskrev min episode nettopp som ikke rosenrød? Men når jeg trenger, prøver jeg å ikke skyve andre bort fra meg. Likevel forstår jeg mekanismen at man gjør det.

Enok
Enig, selvsagt. Likevel: Jeg FORSTÅR reaksjonene til mange altså :-)

Skjult ID med pseudonym Dag ti. 13 mai 2014 04:30

@franord

Jeg har ihvertfall en haug med til dels attraktive oslodamer rundt firogførr i mailboksen, som jeg fint kunne shippa oppover til deg, altfor gamle for meg;)

Skjult ID med pseudonym Tutta ti. 13 mai 2014 09:30

Sjarmerende @Dag! Ikke rart at du har mer enn 50 dater bak deg og fortsatt på leting (jfr annen tråd)...... Damer er ikke noe som kan shippes, skjønner du.... Vi har også vilje, følelser og oppfatninger - som jeg vel var inne på lenger opp her........

Skjult ID med pseudonym Dag ti. 13 mai 2014 12:41

@Tutta

Hatt flere forhold, lengste på over to år. Man leter etter den store kjærligheten, men det er ikke lett å treffe den rette.
Samtidig liker jeg å møte nye mennesker, og da har det over lang tid blitt et høyt antall.
Innlegget over var en spøk som du sikkert ikke skjønte, men jeg kan bekrefte at det ikke bare er menn som sender mld til kandidater hvor de er utenfor alderssøket. Og jeg klager ikke, men nå i mai er det nok mange som kjenner våren i kroppen, er ikke det herlig?;)

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ti. 13 mai 2014 13:24

Rett og slett fordi så mange kjenner våren i kroppen så sender jeg ALDRI meldinger om våren.
De blir garantert tolket som et forsøk på å bare få seg noe, så jeg satser heller på resten av året. :P

Skjult ID med pseudonym CPU ti. 13 mai 2014 16:12

Som noen her sier så er det bare å holde seg unna de damene.

Men det er nok litt sånn landet har blitt og fortsetter å bli mer av grunnet oljepengene. Man er mer opptatt av det pompøse, og det å bruke penger.

Skjult ID med pseudonym Frk. Fryd ti. 13 mai 2014 16:43

Vel er jo rimelig å komme med de kravene og ønskene på en chat og ikke når en har vert sammen med vedkommende en lang stund. Synes forresten menn også er ganske kravstore, når de på 55 (nesten 20 år eldre enn meg) ikke tar et nei for et nei, enda det står ganske klart i profilen min hvilken aldersgruppe jeg ønsker å date. Videre har mange glemt at det er guttene som burde varte opp og la damene føle seg som en dame "Im no fucking money machine". Må vel ærlig tilstå at jeg ender opp med å sponse mange av de guttene jeg har datet. Så det må være noe galt i hjernen min siden jeg tillater dette. Videre har man en annen guttetype som kjører BMW, de har alltid liten ..... og er veldig selvopptatte og ville ikke skiftet oljefilter selv om livet avhenger av det...Så har man familie typen, som aldri kan gjøre noe i oddetalls uker og gud forby om man har bestillt noe i de ukene..Synes egentlig at dette med gutter er mer ulempe enn bryet verdt og vurderer sterkt å begynne med 1 night stands og nøye meg med det for resten av livet. Da har man eliminert mange krangle/irritasjonssoner men aberet er om man fortsatt har draget når man er 70, men igjen kanskje sex ikke er så viktig da? Dessuten har man jo Ken og Mr Rabbit<3

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ti. 13 mai 2014 16:51

Ouch!
Må si du traff blink der Frk. Fryd. :/

Jeg kjører BMW og ja, jeg har en veldig liten penis og jeg er ganske selvopptatt av meg.. :/

Men, men.. Jeg kan jo ikke være perfekt jeg heller. Dårlig utseendet og liten penis, null selvtillit, men selvopptatt som fy!
Skjønner jo at damer ikke vil ha noe med meg å gjøre. :(

Skjult ID med pseudonym Frk. Fryd ti. 13 mai 2014 16:55

@Powpowgutt, det finnes penis enlargment i USA det har jeg lært av en BMW fyr før jeg sjekket utstyret hans, men igjen det er sikkert perfect. Finnes håp for alle. Damer er dessuten forskjellig skapt og noen digger små. Dessuten er det en haug jenter som digger selvopptatte fyrer:)
Det er håp... det er mer enn det er for meg... hehehe

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ti. 13 mai 2014 17:46

@Frk. Fryd

Nei, du tar feil. Det er ikke noe håp for meg. Seriøst, hvem vil vel ha en fyr med en så liten penis at en ikke merker at en har sex?

Men det er helt greit. Jeg har aldri brukt den uansett. De få gangene ei jente har sett den så er det bare på med klærne igjen i full fart og ut døra raskere enn Usain Bolt!

Det er alltid håp for damener, men menn? Not so much..

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ti. 13 mai 2014 19:31

I det fleste tilfeller så er jeg enig der, at om hun velger deg så kan en være stolt.

Men om ei dame velger meg derimot, ja da er det rett og slett fordi hun ikke fikk noen respons fra de andre mennene som var før meg på lista som hun heller har lyst på.

Jeg vet at jeg bare er en trøstepremie, så det sårer ikke meg.

Skjult ID med pseudonym Ellan ti. 13 mai 2014 20:10

Ja, livet er hardt

Skjult ID med pseudonym metoo ti. 13 mai 2014 20:34

Vet du hva, Trådstarter?

Jeg har gitt kjærligheten med noe reisevei en sjanse flere enn en gang her inne. Og historien har gjentatt seg: I starten sier mannen: DET er da ikke langt! Bare en liten times kjøring, bare to timer med toget osv….

Men når jeg så er inne i forholdet har jeg fått ultimatum om å flytte dit eller så må de se seg om etter noe annet. Etter at nyhetens interesse har lagt seg, så har jeg blitt dumpet flere ganger nettopp på grunn av avstand.

Så du må gjerne kalle meg Oslo-frøken med nesa i sky. Si hva du selv synes du har belegg for, men jeg treffer nok ingen som ikke bor innen en halvtime unna lenger. Klok av skade.
Lykke til! :-)

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ti. 13 mai 2014 22:10

Må være flott å bo slik til at en kan sette en maksgrense på 30min unna og enda har et hav å velge i. :P

Jeg MÅ reise minimum 1 time jeg, for her jeg bor er alle jentene enten opptatt eller helt utenfor mitt alderssøk.
Ikke at det gjør meg noe, men hvis alle damer tenker som deg, ja da ser det mørkt ut.

Sjansen er like stor for at du blir dumpet av den som er 30min unna som han som bor 2 timer unna.
Forskjellen er bare at han 30min unna må finne seg en annen unnskyldning for å slå opp en avstanden. :P

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ti. 13 mai 2014 22:17

@Dubium

Du har et poeng forsåvidt. Men det er forskjell på å ha hatt vellykkede forhold bak seg og blitt singel og det å ha vært stort sett singel hele sitt liv. :P

Og skal jeg være ærlig så har jeg aldri snublet. Jeg har aldri i løpet av mitt liv hatt en eneste dårlig dag.
Har det jævlig bra jeg faktisk. Alltid vært fornøyd. Jeg trenger ikke ei dame, klarer meg fint uten, men det hadde vært koselig selvsagt.
Men i det store og hele så tror jeg egentlig ikke at jeg er bygget for å ha dame, for jeg er redd for at jeg til syvende og sist ikke er villig til å slippe ei dame nær nok innpå meg til at et forhold kan overleve stort mer enn et par år.

Folk sier at kjærligheten kommer når du minst venter det. Så jeg har bare stoppet helt opp og sluttet å tro på at det kommer. For da skal det jo liksom komme, i følge folk.. :P

Skjult ID med pseudonym Luthien ti. 13 mai 2014 23:27

Nå må jeg le - vet du @ts/franord hva ordet "pompøs" betyr??? Og hva med frasen å "sette tæring etter næring"??? Vel, neppe! Og, om du i virkeligheten ser ut som på bildet - hvorfor sender du meldinger til kvinner i Oslo??? (Eller et hvilket som helst annet, sivilisert sted???) Er det fordi du er massocist? (Jeg skal spare deg og andre bryet med å måtte slå opp dette ordet - det er en person som har glede av å bli ydmyket eller behandlet dårlig ...) Så gjenstår da spørsmålet: Når så du deg sist i speilet??? Og, har du tenkt over at den frasen du nevner avslutningsvis sannsynligvis faktisk er en veldig høflig avvisning, i forhold til en man ikke orker tanken på å ha noe med å gjøre, men samtidig ikke har lyst til å såre???

Hilsen en som bor i "en sluskede landsby som tilfeldig heter Oslo" (det heter forresten "sluskete", ikke "sluskede"), og som når jeg ser hva grisgrendte strøk har å by på, er sjeleglad for å bo her jeg gjør!! ;-)))

Skjult ID med pseudonym Tutta ti. 13 mai 2014 23:33

@Luthien
Jeg dævver! - Av latter :)

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ti. 13 mai 2014 23:39

@Luthien

Ja, tror du skal være glad du bor i Oslo. Da har du my sivilisert snacks å velge i. :)
Utenfor Oslo så finner du jo bare sånne tapere som meg.. :P

Skjult ID med pseudonym Luthien on. 14 mai 2014 00:01

@Powpowgutt,

Ingen regel uten unntak ;-)) Dvs jeg vet det finnes mye bra også i grisgrendte strøk - @ts er dessverre et eksempel på det stikk motsatte ;-)) Og, dessverre mye usivilisert og annet rask også i Oslo som ikke kvalifiserer til betegnelsen "snack"!! ;-))

For øvrig er det greit fiskevær i Oslo i dag (litt småregn innimellom), så her kommer litt napp til deg: Jeg tror ikke et sekund på at du er en taper!! ;-)) (Men du får meg støtt og stadig til å trekke på smilebåndet - du har en helt fortreffelig måte å late som du er underdog på!! ;-)))

Skjult ID med pseudonym sepp on. 14 mai 2014 16:33

TS: Ikke klag over at folk ikke vil flytte over store avstander. Det er nå en ganske uskyldig sak.