Alle innlegg Sukkerforum

Besøkende

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Mann 83 ti. 16 sep. 2008 20:04

Nå har jeg vært medlem i noen dager og skuffet over det få antallet som har vært inne i profilen min. Hva må jeg gjøre for å tiltrekke til meg folk? Har skrevet om meg og lagt ut bilder. Likevel er det kun dem få som jeg har tittet på profilen først som har tittet på meg. For inntrykket at det er hundrevis av menn har og kun får jenter. Hvordan fungerer ting her?? Har vært på chatten og kun fått chattet med en jente som forsvant like fort som jeg fikk sagt hei.. Har skrevet enkle mail til noe få som f. eks:. Hei der.. Fant deg interessant. Lyst på en chatt..
Ingen som svarer likevel…Huff da…

Skjult ID med pseudonym Krøll ti. 16 sep. 2008 20:12

Tror du gjør deg selv en tjeneste ved å se nedover i forumet, en haug med tråder om emnet, det er beskrevet i det uendelige, "åpningshilsen-tråden sier en del om hva du IKKE skal skrive og litt om hva som funker, lykke til, det funker når du får litt tak på det

Skjult ID med pseudonym Smily ti. 16 sep. 2008 20:20

Hei du .. og velkommen :o)
Vet det er litt mer menn her inne enn kvinner , men ikke så store forskjeller .
Det med chatten .. vil jeg si at for meg er det litt skremmende ... jeg vel gjerne ha en enkel meld først for så å bedømme om dette er en jeg vil prate med .... men nå har jeg også sperret meg fra chatten .
Det er da dumt at folk ikke svarer det er ingenting man kan gjøre for å unngå det .. det har vært utallige linker her inne som oppfordrer alle å svare, men alikevel er det noen som ikke svarer .
Men nå som du er superbruker kan du føre deg opp på listen over de som alltid svarer . og kan se andre på listen .. og de må svare .. :o)

Skjult ID med pseudonym cinderella ti. 16 sep. 2008 20:31

Jeg kjenner meg veldig igjen i det du sier, Smily. Jeg skygger også banen hvis jeg får en chat-invitasjon i første melding, og du og jeg er sikkert ikke de eneste som tenker sånn. Så du bør kanskje vente litt med chattespørsmålet, mann83. Jeg håper du blir fornøyd her inne, og ønsker deg lykke til! :o)

Skjult ID med pseudonym Sukker.no ti. 16 sep. 2008 20:41

Hvis du er redd for at du har veldig få matcher så kan du sende en melding til support. Det kan hende du har svart veldig spesielt eller ekskluderende på profilen din. Det vil resultere i lavt matchtall med de fleste og bidra til at interessen for deg er laber. Hvis du har høyeste matchall på 94 eller høyere er det ikke så galt. Du bør også få opp flere tusen kandidater på matchlistene dine.
Ellers kan du jo ta en titt på svargarantilisten din.
Lykke til! :)

Skjult ID med pseudonym stjerne62 ti. 16 sep. 2008 20:43

@mann83
Hallo på deg, fint med noen nye her på forumet...velkommen skal du være...! Du har bare vært her noen dager...ha litt tålmodighet...... mange fine mennesker her inne og mange som svarer også...selvom du kanskje ikke alltid får det svaret du vil ha. Gå på med godt humør på nytt....for hvert nei du får .-er du nærmere et ja....
Jeg har selv slått av chatten, fordi jeg gjerne vil ha muligheten til å lese profilen,sende en meldng eller to før jeg eventuel bruker chatten.

Skjult ID med pseudonym løve69 ti. 16 sep. 2008 20:56

Bilde på profilen er viktig for antall besøk, og supplerende bilder i album. Et par varme øyne og en smilende munn er et godt utgangspunkt, sammen med en ok profilbeskrivelse. Når det gjelder chat-invitasjon så er det sikkert mange som avviser dette av ulike grunner. Finner jeg profilen interessant, ville jeg ikke avvist en chat-invitasjon, om det passer med en prat akkurat der og da.

Skjult ID med pseudonym Lilleulv ti. 16 sep. 2008 21:59

Ja, mann83... det er nok som de fleste sier her... chatten er ikke så fristende før man føler at kontakten er der og at man har noe å chatte om. Legg heller litt mer arbeid i den første meldingen. Få henne til å føle seg litt spesiell - at det er en grunn til at du vil snakke med akkurat henne... Eller vis litt humor eller andre gode egenkaper - ikke bare fortell at du har dem.. Ikke så lett, kanskje - men øvelse gjør mester! Lykke til!