Alle innlegg Sukkerforum

Kontakt??

Vis siste innlegg
(mann 35 år fra Østfold) ti. 16 sep. 2008 20:55 Privat melding

Her sitter jeg på et nettsted som er ment for å bli bedre kjent med andre. Likevel så synes jeg at alle er så lukket. Ingen som tør å svare på et uskyldig melding eller som har lyst til å chatte. Jeg er ikke den som har mest erfaring med flørting og kjærlighetsforhold. Men likevel så er jeg et åpent menneske som prater åpent med alle om det meste, og som prøver å få kontakt med noen. Men når ingen tørr å handle, hvordan skal man da få kontakt med noen og bli bedre kjent med andre? Alle virker så redde for å si noe som enkelt som: Hei..(Nei, jeg bitter ikke). Er dem fleste som er her inne kun for moroskyld og har egentlig ingen hensikt i å komme i kontakt med andre? Hva er galt? Og når man får kontakt med noen så skjer alt i et språk som er umulig å forstå selv for et erfaren psykolog. Jeg kjenner ikke til disse spillreglene hvor alt skal skje i kodet kommunikasjon. Der man må gjette til seg hva andre vil, forventer og føller. Hvorfor kan vi bare ikke fortelle hverandre hva vi mener og føller uten å måtte skjule det i et dypt budskap.

Og vi dømmer og gir opp for fort. Er det noe jeg har lært av livet er at det tar gjerne mange år å bli ordentlig kjent med noen. Og likevel etter så langt tid så kommer det overraskelser. Og her står vi alle sammen som veit egentlig bedre. Men vi dømmer andre ut ifra en enkel melding og profil. Hva med alt som ikke står i profilen…
Det tar gjerne litt tid å bryte isen og komme i gang. Noen ganger kommer vi bare ikke på noe å si. Andre ganger er vi bare nervøse og endrer oss ubevist til en vi ikke er. Tror at alle oss forventer for mye av dem som sitter i motsattside av linjen. Hvorfor gir vi andre brukere opp så fort? Hva er vi så redde for? Meningen er jo å bli kjent med andre. Har vi glemt det allerede.

Walter

Skjult ID med pseudonym Zitelle ti. 16 sep. 2008 21:05

Hei Walter
Takk for et ærlig innlegg fra din side, og velkommen til sukker og til forum :-)

Jeg er her tidvis for moro skyld og oftest for å komme i kontakt med andre. Eller mer konkret: Det hadde vært fint å treffe HAM.
Jeg oppfatter meg selv også som et åpent menneske, men vet at mange ikke er enig med meg av sukkermedlemsmassen.
Det handler vel ikke så mye om hvem jeg er, men hvem - og ikke minst hvor mange jeg er villig til å slippe inn til hele meg.
Det må være lov å både velge inn og velge bort. Men kanskje du har rett i at jeg kunne velge bort etter litt mer tid?

Jeg føler ikke helt som deg i at vi dømmer for mye. (Pass deg så du ikke dømmer oss nå ;-)
Men jeg er enig i at man generelt gir opp fort, både i det å bli kjent her inne og ikke minst når man har valgt en partner.

Jeg har ikke bilde på profilen min selv, men om jeg skal våge meg på et lite tips til deg sånn fra en jente sitt synspunkt, ville jeg personlig vurdere å skifte ut bildet ditt. Ikke pga utseende, men fordi det er grovkornet og har en litt dyster "energ" i gråtonene :-)

Lykke til da både med sukkerprofil og med livet som helhet!

(kvinne 36 år fra Østfold) ti. 16 sep. 2008 21:06 Privat melding

Veldig kloke ord; men det er nok som du sier, folk er ofte for overfladiske her inne:(

Jeg er ikke stolt av det, men jeg er vell en av de selv:(

Ikke at jeg dømmer etter bilder osv, men det skal liksom være noe der før jeg bruker tid på mail o.l. Det gjør at man kanskje (eller helt sikker) mister muligheten til å bli kjent med flotte mennesker.

MEN, jeg har vell i likhet med mange andre levd nok til å vite hva som funker og ikke.. Jeg bruker ikek tiden min på ting jeg vet ikke funker, for tid har man ikke nok av. Den vil jeg bruke på de jeg er glad i og har rundt me, istedet for å bli kjent med mange nye...

Derfor jeg ikke drar på date i øst og vest, sitter vell egentlig og venter på den rette:) Som ikek finnes, men så nært det er mulig å komme...

Så jeg beklager unge mann, livet er hardt, og det gjelder 99% av oss. Den resterende %, må ha det vedlig kjedelig:)

Skjult ID med pseudonym stjerne62 ti. 16 sep. 2008 21:15

hmmmm...hva skal man svare på dette da...??? Det er jo i og for seg sant,men....Kjent med andre??? Vil jo bare bli kjent med den ENE
Sukker.no er jo en dateside. Jeg bruker ikke mye av min tid her på Sukker på de jeg i utgangspunktet ikke ser noe potensiale i.
Derfor korte ...- MEN hygglige og høflige avslag til de som jeg ønsker lykke til videre...
Selvsagt er det alltid hyggelig å bli kjent med andre mennesker...noe som man på en måte gjør når man deltar på forumet.Men alikevel så bruker andre nettsamfunn til venner og bekjente

Skjult ID med pseudonym Lilleulv ti. 16 sep. 2008 21:46

Måtte kikke litt på profilen din Walter... Du har ikke bedt direkte om råd der, men du spør likevel i forumet hvorfor du ikke får mer respons, derfor tillater jeg meg å si noe om den. Den bærer litt preg av at du er lei av livsstilen din, og at en jente (helst med langt mørkt hår) skal komme å redde deg ut av den og lyse opp livet ditt... Ikke ta ordet drømmekvinne alt for bokstavelig. Beskriv istedet en potensiell kjæreste, eller rett og slett en du har lyst til å blir kjent med. Du trenger ikke si noe om hvordan drømmekvinnen IKKE bør være. Husk også at hobbyene du nevner riktignok ikke er forbeholdt menn, men det er nok allikevel et litt begrenset utvalg med damer som deler interesser som modellflyving osv.. Lykke til!

(mann 35 år fra Østfold) ti. 16 sep. 2008 22:53 Privat melding

Takk for råd Lilleulv. Du har kanskje rett i det du sier om profilen min. Men skal jeg lyve og forandre den til noe jeg ikke er? Veit at det finnes ingen jenter som er interessert i RC, men jeg er den jeg er. Forventer ikke å en møtte en med de samme fritids interesser som meg heller. Er vi så besatte på å treffe en som matcher oss 100%. Hvis ei jente skriver at hun er interessert i hest og bruker mye tid på stallen, så forventer jeg ikke at hun skal forvente det av meg som et muligens makker. Det hadde vært et kjedelig forhold etter min mening. Jeg er bare ærlig og forteller åpent om meg selv. Litt omformulering blir det likevel med tanke på det du sier under drømmedame.
Men hele poenget mitt var at vi gir opp alt for fort.. Vi reker ikke å bli kjent med andre før vi gir opp.. Vi legger alt for mye vekt i profil teksten og bildene. Som stjerne62 skriver så er det mange som kun ser etter den rette. Men henger ikke vi oss opp alt for mye i det som er vår perfekte bilde av vår fremtidige makker? Og som mange andre skriver på forumet at formuleringen av den første meldingen betyr mye alt.. Med andre ord så forventer vi alle at Mr.Right skal dukke opp ut fra det å blå uten at vi trenger å engasjerer oss i finne ham selv. Blir det ikke feil når mann først er inne på en side for å nettopp bli kjent med andre. Kan da like gjerne kansellere medlemskapet og leve i et drømme verden helt til jeg våkner opp igjen om 10år og har kommet like langt..

Skjult ID med pseudonym Zitelle ti. 16 sep. 2008 22:58

"Kan da like gjerne kansellere medlemskapet og leve i et drømme verden helt til jeg våkner opp igjen om 10år og har kommet like langt.."

Om dette faktisk er det du tenker, så vil du nok få rett.
Da vil du ikke finne noen på veldig lenge. Man kan selv "skape" sin fremtid ved hjelp av innstilling i stor grad.......det tror i alle fall jeg.

Skjult ID med pseudonym Lilleulv on. 17 sep. 2008 00:04

Bare hyggelig!
Fin endring i besskrivelsen av hva du søker! Ingen har sagt du skal lyve. Ingen har sagt du skal forandre deg til noe du ikke er. Men i en kort presentasjon velger man selv hvordan man slår an grunntonen... Framhev det positive, det du drømmer om, det som er BRA med livet ditt i dag. Når du bruker formuleringen "jeg er lei"... tre ganger i beskrivelsen av deg selv, så smitter det lit over på leseren... Og som Zitelle sier, hadde nok også et litt mer lystig bilde, gjerne med smil og i farger vært med på å hjelpe til... Det er mange som dessverre sjelden får sjansen til å vise seg ordentlig fram her utover profilen.. Husk at utvalget er stort. Derfor må man i alle fall bruke de mulighetene som finnes, så man ikke ryker ut i første runde...Fester og turer er en annen mulighet... Igjen - lykke til!

Skjult ID med pseudonym Photo on. 17 sep. 2008 11:45

The first picture is almost everything! Your profile picture is 99% of your profile.
Your profile picture is what will (or will not) inspire people to write back to you.

People who have no profile photo ... are naive ... how many of you who have a photo would ever answered an email from a person who is faceless? very few!

Instead of spending hours on thinking what words you are going to use on describing yourself ... find a friend who knows a little bit about photography ... us him for 1 hour or 2.

Let him take at least 500 - 1000 photos of you in different clothes, different backgrounds, different light, different makeup or no makeup, diferent face expressions, different angles, different smiles ....

Smile .... smile .... smile ....

Make sure photos are of best possible quality ... colors are important !!!!!!!!!!!
Photos must be sharp, good light, etc.

Then, spend 3 hours going through all photos together with your friend ... and select 5 best photos.

99% of people look better in reality then on the pictures they use on their profile ... (except those who use 8,10,15 or 20 years old photos)

1% of people look better on photos then in reality = professional photo models.
You can not become a professional photo model after 1 hour of session ... but you can try to come close to it ...

Your face (your profile photo) is what will make people interested to read your profile.
If your first photo is bad ... nobody will ever come to the point of reading the rest of your profile ... or being interested in replying to your email ...
So ... people ... put some energy into your profile photo ... at least as much as you are willing to put into writing emails ...

Must for your profile:
- good quality photo
- a friendly smile
- a photo album with similar, good quality photos

Poeple with a good quality photo will experience 10 times more attention when compared to those who choose bad photo ... and 1000 times more attention when compared to those without photo ...

(mann 51 år fra Akershus) on. 17 sep. 2008 13:03 Privat melding

Egentlig begynner jeg å lure på om enslige voksne mennesker, alle med hver sin ballast og livserfaring lett kan gå i en slags felle. Det finnes ørtogfnørti date-sider, og alle påstår vel på hver sin måte at de på en- eller annen måte er den beste som finnes, og felles for dem alle er jo at dersom du oppretter profil hos dem vil du finne den du skal sitte sammen med i gyngestolen på Solgløtt aldershjem om x antall år, og dette er en av de få 'eneste rette'. Samtidig er det jo så inn i tiden at man skal klare seg selv, være uavhengig, være selvstendig, og man skal ha minst mulig 'dødtid' i fritiden sin. Alt dette er absolutt vel og bra, men når jeg brukte ordet "felle", så tror jeg at markedsføringen av nettdatesider kombinert med vår selvstendighet og motvilje (muligens) til å kunne lene hodet på den andres skulder (da mener jeg ikke som kos foran peisen ol) kan ha ført til at man hele tiden tror at det finnes noe som er så utrolig mye bedre rundt neste hjørne, og at man med det lett finner grunner til å avvise oppmerksomhet ved å neglisjere/ikke svare, for man klarer seg jo så bra på egenhånd med løsing av dagliglivets oppgaver, og fyller ventetiden underveis med gøye ting og har med det tid og tålmodighet til å vente på 'den rette'. "Den rette" mener jeg er et uttrykk som ikke burde vært oppfunnet, for det gjenspeiler på bestemt form entall, og da tror jeg vi med det 'ledes' til å utelukke mange som kunne vist seg å kunne vært nettopp denne 'ene rette'. Så dumt at et uheldig foto eller en dårlig formulering i profilen hindrer oss i å treffe verdens beste fremtidige partner. Selvfølgelig er det viktig å presentere oss på en innbydende måte, som fanger interesse fra andre, vise ting man er litt opptatt av slik at man kan finne noe felles fra 1. gang man blir oppmerksom på en profil, men hva med å inkludere seg selv i denne andres interesser og vice versa selv om de ikke er sammenfallende??
Harley Davidson-type med skinnjakke og skjegg til haka søker rosakledd blomsterdekoratør med interesse for pudler... Jæææhh.... voffor ikke?? Rosa skinnjakke med med dødningskalle og blomster på styret samt svartlakkert puddel med dødninghodemaske funker vel det??
De ville i allefall vekke oppmerksomhet på Karl Johan, og det er bra!!