Alle innlegg Sukkerforum

Hva skal man si.

Vis siste innlegg
(mann 38 år fra Buskerud) ma. 19 mai 2014 22:27 Privat melding

Hva skal man si og ikke si når man tar kontakt med en person ? er det noe som fungerer eller er det overlatt til tilfeldigheter og hvor du bor?

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ma. 19 mai 2014 22:39

Tilfeldigheter vet jeg ikke, men hvor du bor har mye å si.
De fleste damer etter hva jeg har skjønt ønsker at du bor i nærheten av dem av forskjellige grunner.

Skjult ID med pseudonym Markedsfør ma. 19 mai 2014 22:44

@TS: Synes du skal gi uttrykk for hvorfor du tar kontakt og gi noen innspill som innbyr til videre kommunikasjon Jeg er jo gammel og helt utenfor din aldersgruppe, men det ser av profilbildet ditt ut som du er en person som har mulighet til å få kontakt. Vær ærlig og deg selv, lykke til!

Skjult ID med pseudonym Skrujern ma. 19 mai 2014 22:45

Det spiller nesten ingen rolle hva du sier. Det er bildene som avgjør med mindre dere har noe helt åpenbart felles.

Skjult ID ma. 19 mai 2014 23:04

Litt uenig med verktøyet ;-)) der - avhengig av om du er på leting etter en med noe mellom ørene eller en som er helt blåst det ;-) En med noe mellom ørene, en god profil og bilde vil sjelden bli imponert over poengtering av bildet ... (Kanskje der verktøyet snublet ... ? ;-))

Skjult ID med pseudonym Skrujern ma. 19 mai 2014 23:20

Det er bare å prøve selv anonym. Last opp et bilde av en skikkelig hunk og send meldinger, så ser du hva som skjer.

(kvinne 39 år fra Hordaland) ma. 19 mai 2014 23:50 Privat melding

Bilde har dessverre alltid noe å si når man "treffer" nye mennesker på denne måten. Vi (kan vel egentlig bare snakke for meg selv) har ikke så mye å vurdere "denne" personen som sender oss melding på og dermed "dømmer" vi på grunnlag av bilde, innhold i tekst og selve meldingen. Er du flink til å ordlegge deg -gjøre deg enten spennende eller morsom, kan det enten veie opp eller forsterke bilder :)

Nettdating er og forblir ett kjøttmarked -dessverre

Skjult ID med pseudonym sangfugl ti. 20 mai 2014 08:05

Vise at du har lest profilen, gjerne spørre om noe som har vekket nysgjerrigheten din. Hold deg langt unna seksuelle hentydninger, om du mener noe seriøst, det kan heller komme etterhvert.

For meg er det alltid bilder kombinert med fakta som er utslagsgivende. Det ene uten det andre funker ikke.

(kvinne 38 år fra Akershus) ti. 20 mai 2014 09:33 Privat melding

Ikke bilde-ikke svar, og stor aldersforskjell, eller at jeg ser vi er for forskjellige, da ønsker jeg lykke til videre :)
Laaange brev er jeg egentlig ikke så glad i, hold det enkelt :)

(kvinne 39 år fra Hordaland) ti. 20 mai 2014 20:36 Privat melding

Tenker egentlig at en bare må være seg selv og prøve å vise hvem en er skriftlig igjennom en melding.

Fakta om en selv er alltid lurt å ha med
Bilder er og viktig for å få svar
Trekk frem noe du har lest i mottakerens profil
og sist MEN IKKE MINST ;) avslutt med ett spørsmål som trenger mer enn ett enkelt ja eller nei

I det ene tilfellet hos meg, måtte det 2 meldinger fra samme kar til før jeg fattet interesse. Første meldingen ble på en måte bare en del av flere, mens den andre meldingen "snakket" til meg med det samme. Er ikke noe fasit dessverre... :) det å date har aldri vært enkelt -nettdating er enda vanskeligere

Skjult ID med pseudonym Raring ti. 20 mai 2014 23:15

Jeg har fortsatt til gode å få svar på en eneste melding. Jeg har bilde, refererer til profilen til den jeg skriver til, stiller spørsmål med spørreord på slutten og skriver på korrekt norsk. Jeg forsøker å ikke skrive for langt heller. Jeg har bare skrevet til mennesker med match over 85. Noen er opptil tre år yngre, mens andre er opptil to år eldre. Jeg har ikke vært i nærheten av en seksuell hentydning.

På den andre side har jeg fått tre meldinger. Alle tre handlet bare om sex. Jeg svarte høflig på alle tre.

Kanskje jeg ser veldig rar ut? Har dere jenter det så enormt mye lettere? Sitter dere bare og velger og vraker blant menn? Får dere generelt for mange meldinger til i det hele tatt å orke å svare? Er det masete hvis dere får mer enn en melding? Du fikk jo to fra samme, Mettemor. Var de veldig ulike!

Skjult ID med pseudonym Raring ti. 20 mai 2014 23:16

Det skulle selvsagt ende med?

Skjult ID med pseudonym Skrujern on. 21 mai 2014 00:37

Jeg har hatt helt grei suksess med sexuelle hentydninger. Kommer nok helt ann på hvordan man gjør det.

Skriver du "PUULE?? HÆHÆHÆ" i første melding, så klart du sliter.

(kvinne 39 år fra Hordaland) on. 21 mai 2014 22:11 Privat melding

Raring:

Tror nok at jenter ofte har det lettere på sånne nett sider som dette, enn menn. Jeg vet jo ikke, men det er det jeg har forstått utifra menn jeg kjenner som er på denne siden og lignende sider. Det er nesten som en rullett :D det hele handler om å sende den rette meldingen til den rette personen. Tror det kan være mange som går glipp av flotte bekjentskap på grunn av at en ikke ser mennesket bak meldingen. Vi legger så mye i det visuelle ettersom vi ikke møter personen i virkeligheten.

Jeg har fått flere meldinger fra samme person ett par ganger ja. -og jeg innrømmer at jeg er elendig på å svare. I det tilfellet jeg nevnte over her, var den første meldingen en av de jeg bare leste og var ferdig med. Den var for kort for min del, alt for mye fakta og lite som skilte seg ut fra andre. Neste melding viste han mer personlighet. Dro frem litt fra profilen min og satt det sammen med egne interesser. Husker ikke helt hva som ble skrevet, men det var skrevet på en litt morsom måte uten at det ble tilgjort.