Alle innlegg Sukkerforum

Ærlig i profilen?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Kvinne ti. 16 sep. 2008 22:48

I undersøkelser som gjøres ang nettdating-profiler, så sies det at mange ikke er helt ærlige i profilen sin.

Jeg har hørt om flere skuffende dater. Noen menn lyver ang høyden; de skriver de er høyere enn de virkelig er, noen kvinner lyver ang kroppsfasong/vekt, noen lyver t.o.m. på alderen.

Hva med deg?

Har du dratt en aldri så liten hvit en?
Har du løyet litt?
Eller er hele profilen full av løgner og usannheter?

Skjult ID med pseudonym S.K. ti. 16 sep. 2008 22:49

Jeg er 100% ærlig.Til og med kanskje litt for mye ;)

Skjult ID med pseudonym chandler77 ti. 16 sep. 2008 22:54

om jeg sier at jeg lyver på profilen, forventer man da at jeg er ærlig om akkurat DET, og hvordan kan man da stole på det? eller om jeg sier at jeg er ærlig på alt, men likevel kan jeg jo da lyve?

(kvinne 42 år fra Akershus) ti. 16 sep. 2008 22:55 Privat melding

Jeg er helt ærlig i min profil ... vil du ikke ha meg som jeg er, får du la være .. hehehe
Men det ikke alle som er uærlige , de har bare ikke et helt klart syn på seg selv .. noen tror de er noen kg for mye , mens de er enten tynn som en sil eller veldig stor .. Men man bør vite hvor gammel man er da ;oP hehehe

Skjult ID med pseudonym Kvinne ti. 16 sep. 2008 22:58

@chandler77

Om du svarer på spørsmålet, regner jeg med at du er ærlig. Det er ingen grunn til å lyve her, hvis du velger å være anonym:-)

Skjult ID med pseudonym Kvinne ti. 16 sep. 2008 23:00

@Smily
Jeg har hørt om damer som har vært på date med et par menn som har skrevet de er 180-185.
Mens de i virkeligheten ikke var særlig høyere enn 172.
Og jeg har hørt om menn som hadde inntrykk av (fra profilbeskrivelsen) de skulle møte en slank dame, og ble rimelig overrasket da daten kom "vraltende" nedover gaten.

(mann 40 år fra Oslo) ti. 16 sep. 2008 23:10 Privat melding

@Kvinne
Jeg er særdeles lite anonym egentlig, bare at jeg ikke gidder la bildet gli over skjermen i eninga;) Det jeg sier er at generelt sett blir det jo uansett tolkningsspørsmål om hva man tror på eller ikke i profilene, med en viss opparbeidet skepsis i noen tilfeller, ikke nødvendigvis at det sier noe om jeg er ærlig eller ikke:) JEG mener min profil er ærlig, men jeg kan jo ikke bestemme om andre deler den oppfatningen, og samtidig er vel min profil sikkert litt rotete med masse tull, uten at det nødvendigvis medfører uærlighet...det skal sies at jeg liker å skrive lange setninger med mye kommaer, smileyer og alt sånt, derav lange og sikkert merkelige setninger, med mer eller mindre meningsfullt innhold;)

Skjult ID med pseudonym ikk_lett ti. 16 sep. 2008 23:10

De faktiske data er korrekte. Noe annet er for dumt. Jeg ønsker å møte de jeg chatter med, og hvordan forklare at jeg dessverre overså en trykkfeil på alderen, høyden, har barn.

Tekstbeskrivelsen derimot. Her vil nok mange hevde det er feil.
- Delvis fordi jeg rett og slett ikke har et fullgodt syn på meg selv.
- Delvis fordi jeg fokuserer på ting/egenskaper/interesser jeg mener er viktig, og dermed overser ting som jeg ikke synes er viktig, men som kanskje andre er opptatt av.

(kvinne 40 år fra Oslo) ti. 16 sep. 2008 23:12 Privat melding

100% ärlig här åxå!

Skjult ID med pseudonym Smily ti. 16 sep. 2008 23:17

@kvinne .. ja da ,jeg har hørt alle historiene om de som har møtt en helt annen person enn forventet .. t.o.m bokstavelig .. altså at de som man skal møte på date har lagt ut bilde av andre enn seg selv .
Men hva kan man gjøre da?? Det kommer alltid til å finnes de på nett som føler de må farve litt på sannheten for å oppnå kontakt med det motsatte kjønn ...