Alle innlegg Sukkerforum

Pause etter endt forhold?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Kleo fr. 23 mai 2014 08:18

Mitt inntrykk så langt er at særlig menn ikke tar en tenkepause etter et avsluttet forhold men leter raskt videre etter ny sengevarmer.
Selv tok det meg over et år å bli klar for dating og jeg har brukt mye tid på å bearbeide mitt tidligere forhold, samt lære meg å ha et godt liv alene. Gjør menn det samme etter et avsluttet forhold? Tenke gjennom hva som gikk galt og hvordan gjøre ting anderledes?. Eller hopper de bare rett til neste dame fordi de klare ikke å være alene? Er skeptisk selv til å date menn som nettopp har kommet ut av at forhold.

Skjult ID med pseudonym BadBoy fr. 23 mai 2014 08:57

Kanskje fordi vi menn tenker først og handler etterpå,
Ikke handler først og tenker etterpå?

(kvinne 50 år fra Østfold) fr. 23 mai 2014 09:45 Privat melding

Jeg brukte også et år og jeg er helt enig. Jeg dater ikke en fyr som er nysingel. Alle trenger litt tid på å lande etter et brudd. De oser av sinne mot Xen og påstår at de ikke føler noe. :D

(mann 41 år fra Hordaland) fr. 23 mai 2014 16:02 Privat melding

Jeg har rast fra med i to år nå. Jeg tror det var lurt. Det er mye å tenke gjennom i en slik prosess. Jeg aner ikke hva menn ellers gjør. Jeg kjenner noen som er i lange forhold og noen som finner en ny hver helg.

(kvinne 50 år fra Østfold) fr. 23 mai 2014 16:11 Privat melding

Rase fra seg, betyr vel å møte damer men unngå å bli seriøs? Når jeg sier at jeg har brukt et år, betyr det at jeg har holdt meg unna alt som heter mannfolk. ;)
Bittelitt forskjell. :P

(mann 32 år fra Vest-Agder) fr. 23 mai 2014 16:17 Privat melding

Dette er nok veldig individuelt og det er nok ikke så store forskjeller på kjønnene på dette punktet. Har selv brukt over et halvt år på å bearbeide et lengre forhold, og begynner nå å bli klar for nye eventyr. Gått rett inn i et nytt forhold hadde frarøvet meg muligheten til å virkelig finne meg selv igjen, en tung men veldig verdifull prosess.

(mann 41 år fra Hordaland) fr. 23 mai 2014 16:27 Privat melding

@lailur
For min del betyr å rase fra meg å ligge unna damer, å reise mye, å lære å se muligheter heller enn problemer og så videre. Hvor stor synes du forskjellen er?

Skjult ID med pseudonym mann fr. 23 mai 2014 17:12

Vi er nok alle forskjellige. Selv ble jeg skilt for fire år siden. Har ikke hatt noe forhold eller romanser siden det. Det tok tre år før jeg ble klar til å ønske meg et nytt forhold. Og her er jeg...

Skjult ID med pseudonym bos fr. 23 mai 2014 18:08

Det kommer litt an på hvor langt man har kommet i prosessen når bruddet skjer , noen er helt ferdig med forholdet når bruddet skjer og andre trenger litt mer tid men selvsagt noen jobber seg gjennom bruddet ved å date andre . Ikke noe galt i det . Vi er mennesker alle sammen og vi reagerer forskjellige :-) Skjønner ikke problemet ...

Skjult ID med pseudonym Kleo fr. 23 mai 2014 18:14

Skjønner egentlig at noen har behov for å hoppe i noe nytt eller bli sammen med noen fordi ensomheten etter å ha vært i et parforhold er (min personlige erfaring) noen ganger nesten uutholdelig (dette til tross for at man har barn og venner). Føler at det ikke er riktig og gå inn i et forhold fordi man føler seg ensom. Man burde kunne ha det bra til tross for at man ikke har en partner.

Skjult ID med pseudonym s-81 fr. 23 mai 2014 22:18

Ufrivillig pause fra forrige forhold, nå nesten 6 år siden. På tide å komme inn i gamet igjen.

Skjult ID med pseudonym G25 fr. 23 mai 2014 22:37

Alle er forskjellig, selv gutter. Skulle nå tro varigheten på forholdet og hvordan det endte spiller en vesentlig rolle for hva man finner på som 'nysingel'.

Man glemmer stort sett aldri, men alle har sin måte å takle det/gå videre på.

Skjult ID med pseudonym Honsen fr. 23 mai 2014 22:40

jeg har vel kjærlighetssorg om jeg vil eller ikke. så blir en tid uten noe ja

Skjult ID lø. 24 mai 2014 00:05

Jeg tenker at man har godt av å være for seg selv etter at et forhold er slutt. Kanskje gjenopptar man kontakten med venner og kjente. Starter med nye eller tidligere hobbyer. Ha mer kontakt med kolleger.

(mann 44 år fra Akershus) sø. 25 mai 2014 11:14 Privat melding

Jeg trodde jeg var klar kort tid etter bruddet , men nå i ettertid så ser jeg at det tok meg mer enn ett år før jeg hadde bearbeidet bruddet , for min del så ble det slik at jeg mistet interessen veldig raskt , samtidig så var det veldig fremmed å møte noen andre . Det er nå straks to år siden bruddet og jeg kjenner at skuldrene er senket kraftig.
Kan vell kansje oppsummere det slik at jeg i første perioden prøvde å erstatte det jeg hadde mens jeg nå heller prøver å Finne noe 'nytt'

Skjult ID med pseudonym . sø. 25 mai 2014 17:30

Jeg er en dame som har blitt brukt som rebound (må det vel sies, når man ser objektivt på det, kort forhold, de sier de ikke er klare, kan ikke glemme sitt lengre forhold m exen, osv.) av slike menn flere ganger...bare lurer, er det mulig at dere menn kan ombestemme dere og ønske å kontakte denne rebounden igjen når de blir mere klare? Hvis dama ellers var ok på mange måter?

(kvinne 54 år fra Oslo) sø. 25 mai 2014 18:00 Privat melding

Jeg tror dette med pause etter et forhold er veldig viktig, men selvfølgelig skulle "drømmetypen/dama" dukke opp så ber man ikke vedkommende komme tilbake om 10 år :-))
Jeg hadde 2 års pause etter min eks og kikket meg litt rundt, datet noen få, men opplevde krav fra dem alle, krav jeg ikke kunne innfri da jeg hadde mange rettssaker å kjøre. Alle ville de at jeg skulle kun fokusere på dem og ingen hadde noe å gi, hverken av støtte eller annet så jeg droppet dem raskt en etter en.
Når jeg ser tilbake så tror jeg nok at 2 år ikke var tilstrekkelig og jeg hadde jo mer enn nok å henge fingrene i med en meget krevende og utfordrende jobb i tillegg, så når noen her skriver at de hadde fra 6 mnd til et år som singel så høres det lite ut for meg, men vi er jo alle forskjellige.

Skjult ID med pseudonym MrAwesome sø. 25 mai 2014 21:44

Jeg har en kompis som ble sammen med "rebounden" sin. De har vært sammen i hvertfall 7 år. Det kommer nok an på hvor godt man passer sammen uansett, vil jeg tro. Når jeg ser på dem, så passer de så uendelig mye bedre sammen enn hva han gjorde med den forrige dama.

Skjult ID med pseudonym griffin on. 28 mai 2014 23:39

@MrAwesome

Awesome, sånt er kult. Beviser bare at det ikke er noen fasit.

Skjult ID med pseudonym Harry ma. 9 juni 2014 12:11

Psssst! Beste jeg kunne gjort etter smertefullt brudd var å møte min nye partner, som har visst seg å være et hundre ganger flottere menneske enn min eks. Det verste ville vel vært å gå i noe slags ufrivillig sølibat, mens min eks gjorde byen med beina i været.
Ikke hold igjen. Kom deg ut og søk nye venner og bekjentskaper, som garantert er mer å satse på enn de gamle som holdt med eksen.
Pul gjerne litt rundt. Det er bare deilig, og hjelper på selvfølelsen. Ikke let etter "den ene", men la det gå som det går. Blir det varig så er det ment slik.
Tenkepause er tull.