Alle innlegg Sukkerforum

Er guttene useriøse?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym HK fr. 23 mai 2014 23:46

Jeg ble spurt av en veninne om å bli med en fest hvor en annen dating side arangerte. Jeg ble med henne ditt og der var det noe mellom 20-25 jenter og 5 gutter. Hvorfor er det slik? Gjemmer mennene seg bak en tastatur og ikke tør å gjøre noe mer enn det? Er de fleste guttene på dating plasser useriøse?

Skjult ID med pseudonym Skrujern fr. 23 mai 2014 23:48

Hørtes ut som paradis. Hvor var dette?

Skjult ID med pseudonym HK fr. 23 mai 2014 23:52

I Oslo. Ja, det var rene paradiset:-) Du skulle ha vært der:-)

Skjult ID med pseudonym HK fr. 23 mai 2014 23:58

Og tre av guttene var utenlandske:-)

Skjult ID med pseudonym Honsen lø. 24 mai 2014 00:05

har vært mange useriøse tråder jeg har lest opp igjennom årenes gang. Denne slår alle.

Skjult ID med pseudonym HK lø. 24 mai 2014 00:32

@Honsen
Kan jeg spørre hva årsaken på din mening er?

Skjult ID med pseudonym Ellan lø. 24 mai 2014 00:35

Det var for godt til å være sant for Honsen, HK ;)

Skjult ID med pseudonym HK lø. 24 mai 2014 00:43

Da synes jeg han skal ringe Match og få bekrefte det jeg skriver å be om unskyldning for det han påstår.

Skjult ID med pseudonym oslomann lø. 24 mai 2014 00:43

Jeg har nå vært Sukkerfest en gang, og det var nå minst like mange menn som kvinner der. Så det der høres ut som en merkelig historie.

Skjult ID med pseudonym HK lø. 24 mai 2014 00:47

Da anbefaler jeg deg også om å ringe å høre @oslomann.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt lø. 24 mai 2014 00:53

Hva har dette med seriøsitet å gjøre egentlig?
Er da haugevis med gutter på Sukkerfestene, så det er vel heller bare den andre nettsiden som har dårlig oppslutning på festen denne gangen.

Ikke at jeg egentlig forstår problemet. Greit at jentene for en gang skyld var i overtall og måtte kjempe om mennene, slik som mennene alltid må med damer. :P

Skjult ID med pseudonym HK lø. 24 mai 2014 00:56

De fleste av jentene var rundt på din alder Kent_84. Jeg så ingen over 50 der;-) du skulle strengtatt vært der ja. Jeg synes selv det var merkelig og det er derfor jeg spør.

Skjult ID med pseudonym høststorm lø. 24 mai 2014 08:54

@TS: Ca 30 stykker på en fest arrangert av en datingside??? Høres veldig rart ut, for meg høres det mer ut som et privat arrangement i samme regi som har vært her inne noen ganger, møtes et bestemt sted fredag kl 20 el.l.
Ville vel anta at fest ville blitt avlyst pga for få påmeldte hvis dette var et offentlig arrangement for datingsiden.

Skjult ID med pseudonym metoo lø. 24 mai 2014 09:55

Menn vil vite mer på forhånd… En mann jeg traff en gang fortalte at han hadde meldt seg på DNT-fjelltur for single. Han hadde kjørt opp på fjellet, men på parkeringsplassen hadde han snudd og kjørt hjem igjen for det var ingen som umiddelbart virket pene nok fra det han kunne se fra bilen…. hahaha. Akkurat det tror jeg man må være mann for å gjøre.

(mann 43 år fra Telemark) lø. 24 mai 2014 10:53 Privat melding

Dette høres rart ut, eneste jeg kan tenke meg er at det er lite menn på denne datingsiden!

(mann 41 år fra Østfold) lø. 24 mai 2014 10:57 Privat melding

Wut? Hørtes ut som veldig gode odds for gutta det der :).

*noterer at han må melde seg på neste Match treff*

Skjult ID med pseudonym Skjerm lø. 24 mai 2014 11:08

Jeg må si meg enig med de som synes dette høres underlig ut. Spørsmålet er selvsagt hvordan informasjonen om arrangementet ble formidlet. Om det bare var registrerte brukere som kunne lese invitasjonen, så kanskje den i tillegg kun ble sendt ut til én av gruppene (jeg vet ikke hvordan Match fungerer på denne måten).

Nå skriver trådstarter også at hun opprinnelig hørte om denne samlingen gjennom en venninde - kanskje dette da også gjelder for majoriteten av de andre deltakerne? Men i såfall ... hvorfor hadde ikke flere av de mannlige deltakerne fått vite om samlingen gjennom *sine* venner. Nei, dette høres merkelig ut.

For å være litt flåsete her; for meg høres det ut som om samlingene til Match og Sukker med fordel kan slås sammen for å skape litt jevnere kjønnsmessig fordeling blant deltakerne.

Skjult ID med pseudonym Grimstad82 lø. 24 mai 2014 11:41

Vær heller glad for 5 seriøse som møtte opp der, enn de 50 som ikke møtte :)

(kvinne 50 år fra Hedmark) lø. 24 mai 2014 16:28 Privat melding

Nå har jeg ikke vært på noen form for singeltreff selv, men har jo sett at det er flere sider som arrangerer sånne turer og treff som kommenterer at de trenger flere menn til treffene/turene da dem vil ha mest mulig jevn fordeling mellom kjønnene.. Så ja... det kan virke som mennene er mer reserverte mot den slags enn kvinnfolkene :)
Vi er kanskje litt "tøffere" på dette området mens dere menn er tøffere på "ute-på-byen-treffene og ikke de organiserte.. :)

Skjult ID med pseudonym ApeKrøll lø. 24 mai 2014 16:38

Vel, nå sier du ikke engang i hvilken by dette var eller hva som arrangerte det...

Sukkertreffet jeg var på sist var det veldig mange mennesker, og kan ikke se at det var overflod av bare ett kjønn der i det hele tatt. Det var ikke det siste sukkertreffet som ble arrangert som jeg var på sist da jeg ikke kunne den helgen, ganske uflaks :/

Skjult ID med pseudonym ApeKrøll lø. 24 mai 2014 16:47

Vel, må egentlig legge til, at hvis folk skal "beskrive" ett kjønn etc, så må dem spesifisere litt mer hvor i landet dette er og i hvilken aldersgruppe. Blir helt teit å ta alle i ett kjønn under en kam... Sier dette på generelt grunnlag, ikke på grunn av denne tråden.

(kvinne 50 år fra Hedmark) lø. 24 mai 2014 17:03 Privat melding

Det jeg skrev dreier seg om turer både i inn og utland og også treff i forskjellige landsdeler :)

Men da det er sagt, tror jeg overhode ikke at alle er like på det området heller :) Jeg vet det finnes unntak både blant menn og kvinner :)

Skjult ID med pseudonym Cllou lø. 24 mai 2014 17:28

Kan hende de seriøse (useriøse) fante noe bedre sted å være.:)

(kvinne 34 år fra Oslo) lø. 24 mai 2014 18:23 Privat melding

Det handler vel kanskje om at match ikke lager like god fest som Sukker, og derfor ikke mange som gadd å engasjere seg stort for denne festen...? Ellers veldig enig med @powpowgutt! :)

(mann 38 år fra Vestfold) lø. 24 mai 2014 18:33 Privat melding

Desverre så er det vel sånn at det finnes useriøse mennesker over alt uavhengig av kjønn. Av en eller annen grunn så får negative ting lett mye mer fokus en positive ting, sånn er det bare! Poenget er at hvis man skal finne noen så må man ta sjansen og desverre møte på noen useriøse mennesker på veien. Så det gjelder å følge med, for selv om det finnes enkelte useriøse der så er det noen seriøse også og en av dem er den rette for deg!

Skjult ID med pseudonym Honsen lø. 24 mai 2014 19:05

HK: Di som tror på denne posten og gidder å høre på en som lyver så mye er jo splitte pine gal, eller bare ekstremt lite smart. Kanskje en kombi?

Alle ganger det har vært snakk om sukker fester, møteplassen fester og andre fester i samsvar med dating sider så møter det opp 80% gutter. En gang hørte jeg om at en fest var 50-50. Da kom det på dagbladet tv som noe stort. Så please TS! Lyve gir deg ikke bedre drag, eller flere venner, du får ikke et bedre liv av det, og i lengden så vil alt du tror du har bygget rase sammen å du sitter der alene. Så snille deg. Slutt å lyg

Skjult ID med pseudonym HK lø. 24 mai 2014 20:45

Jeg har skrevet hvor det var og hvem arrangerte lenger oppe i tråden. De som ikke kan lese kan ta på seg lesebriller. Jeg har ingen baktanker eller meninger om å finne på noe sånn selv i lufta bare for å ha noe gjøre. Jeg vet ikke mer enn at match arrangerte og sier det igjen. Det var på Bygdøy alle restaurant og en representant fra match var der. Om @monsen har problemer med å stole på folk så er det hans problem. Det bryr meg ikke noe om. Dessuten er det bare ringe å høre med match. Da forventer jeg en unskyldning fra deg Monsen. Du må tenke deg om før du beskylder noen du ikke kjenner om å lyve.

@powpow
Det jeg sammenhenger med useriøsitet er at om mann ønsker seg noe seriøst da viser man seg der det kan være muligheter. Jeg sier ikke alle menn er sånn men useriøse i flertall virker det som. Mens hos jentene er det motsatte virket bare sånn på meg etter å ha vært der å sett.
Jeg har ikke tenkt å overbevise de som ikke tror på dette på noe som helst måte. Ville bare høre hva dere menn og kvinner mener om det. Men det virker som jeg må overbevise noen her om det faktisk er sant det jeg skriver. Jeg sier det igjen. Det er helt sant.

Skjult ID med pseudonym Skjerm lø. 24 mai 2014 21:19

Jeg sitter her og smiler litt - og var på nippet til å poste den første replikkutvekslingen mellom Peer og mor Åse; "Peer, du lyver - Nei, jeg gjør ei". For de som er interesserte, søk gjerne på 1. akt - det er nesten som å lese diskusjonen i denne tråden.

HK har ihvertfall et interessant poeng. Det virker som om Match ikke sjekker kjønn på de som melder seg på (lest ut av kontekst høres dette helt feil ut) - eller ihvertfall ikke oppfordrer til 50/50 deling. Her skal Sukker ha skryt, da det virker som om de legger ned litt arbeide i dette.

Samtidig må jeg som mann si at den samlingen som HK var på her hørtes ... interessant ut. Dette er selvsagt sagt ut fra et rent egoistisk perspektiv. Så hvis du hører om en tilsvarende samling, kanskje du kunne tipse om dette i en tilsvarende tråd i fremtiden. Hvis Sukker lar deg få lov da - det er jo en helt annen historie. Denne oppfordringen går forsåvidt også til andre som hører om tilsvarende treff. Sukker er jo uansett et kjempebra utgangspunkt for å finne steder å treffe andre mennesker - og det er jo tross alt det som er hensikten her.

Skjult ID med pseudonym metoo lø. 24 mai 2014 21:33

Det er kjent at det er flere menn bak tastaturene, og flere kvinner som hiver seg på singelarrangementer.
Jeg har reist på turer med ulike singel-reisefirmaer. Forholdet pleier å være 1-4, altså 75% kvinner. Ser også at menn stadig vekk oppfordres til å melde seg på. Men som jeg nevnte - menn er ikke mer useriøse, men de er nok reddere for å "kaste bort" en helg eller uke på singeltur om det ikke er noen aktuelle med…

Skjult ID med pseudonym jaudå lø. 24 mai 2014 21:42

Tror det var jamt flere kvinns på dansegulvet i den tida jeg dristet meg til å frekventere steder der det ble danset. Og menn var i flertall der drikking og kauking var den foretrukne aktivitet.

Skjult ID med pseudonym pseud0 lø. 24 mai 2014 21:55

For min egen del handler det om at "jakten på kjærligheten" er relativt privat og jeg har ikke behov for å menges med masse andre single på singel-fester eller singel-cruise. Mulig flere damer ser på disse arrangementene som morsomme sosiale happenings, men for meg er det uinteressant. Jeg har venner jeg kan gå på byen med eller dra på danskebåten med...dessuten har aldri "byen" vært noe sjekke-arena for meg. Så..er jeg useriøs? Jeg synes ikke det, jeg er ikke på Sukker fordi jeg trenger nye venner...men i håp om å kanskje treffe på en dame jeg finner tonen med. Og da vil jeg ha fullt fokus på henne når vi møtes :)

Skjult ID med pseudonym HK lø. 24 mai 2014 22:23

Veninna mi sa at det var altfor få menn i Norge i forhold til jenter. Så hun foreslå å hente en trailer med menn fra utlandet å slippe de løs her. Hehe
Godt å smile litt også i blandt. Vi gikk i hvertfall derfra med masse smill og latter:-)

Skjult ID med pseudonym Skjerm lø. 24 mai 2014 23:56

Det var ihvertfall hyggelig å høre at dere opplevde det kom noe positivt ut av den samlingen, HK. Så får du heller prøve å trekke henne med på en Sukkerfest ved neste anledning. Jeg innbiller meg hun vil få en litt annen opplevelse - og oppfatning - av det.

Skjult ID med pseudonym HK sø. 25 mai 2014 00:12

@Skjerm
Hun hadde vært med på sukkerfesten også tidligere. Men det opplevde hun ikke på samme måte. Der var det vist litt mere likt fordeling.
Men det var vist andre gangen hun var på Match sin arrangement og det oplevde hun det samme. Så rart, da må det være noe rart med disse festene som match arrangerer synes jeg;-)
Men uansett så må dere gutter tørre å vise dere fram. Vi biter ikke:-)

Skjult ID med pseudonym Skjerm sø. 25 mai 2014 00:22

Betryggende å høre, HK. Det blir bare så mye bråk av biting. Uhygienisk er det også har jeg hørt.

Jeg har en viss faglig interesse av hvorfor fordelingen og deltakelsen ble så forskjellig. Det kan virke som om jeg bør sjekke hvordan de informerer og følger opp sine registrerte medlemmer.

Når det gjelder Sukkerfestene så har de definitivt hatt sine svakheter; høy musikk, altfor sen utdeling av matching-kortene (de ble delt ut omtrent samtidig med jeg hadde tenkt å gå), lokaler jeg ikke syntes fungerte så godt osv. Men arrangementsteknisk og forberedelsene var veldig gode. At ikke alle deltakerne var like spennende kan jo ikke Sukker gjøre noe for. Så for meg høres det ut som om Sukker-konseptet sånn sett er bedre gjennomtenkt og gjennomført.

Skjult ID med pseudonym HK sø. 25 mai 2014 00:41

@Skjerm
Jeg har ingen faglig interesse av dette men veldig fint om du har det og vil sjekke det ut. Jeg vil heller bruke tiden min til noe annet. Da har jeg et ønske fra deg om at du skriver litt om det du finner ut her på tråden. Så slipper vi å lese Peer og mor Åse. Og ønsker et svar til Peer (@Honsen) :-)

Skjult ID med pseudonym HK sø. 25 mai 2014 02:06

Kent_84
Jeg har desverre fjernet bildene mine fra profilen og albumet, du kan ikke se hvordan jeg ser ut uansett. Sorry. takk skal du ha for din reaksjon:-) nattaklem :-) Jeg reiser i natt, så har ikke tenkt å legge meg
:-))