Alle innlegg Sukkerforum

Bilder , hund, katt å sånn !

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Karl Marx lø. 24 mai 2014 10:22

Hei , etter noen dates nå så ser heg en liten trend i bildene til damene , de lyver ! Var sist på date for kort tid siden å herremin og det bildet som var lagt ut må man enten ha retusjert eller vært svært heldig med .. Og ett tips , hund å katt er greit nok , men ikke i albumet = turn off ,, beklager oppstøtet men jeg bare måtte få det ut . Og til sist (lover at det er siste) , album proppet med fjellsko og allværsjakke ?? Jeg skal ikke snakke for alle men hvis du møter opp på første date kledd sånn så blir det med den . Hilsen Karl

(kvinne 50 år fra Østfold) lø. 24 mai 2014 10:59 Privat melding

Uff da. Blir det ikke noe på deg?

Skjult ID med pseudonym laidback lø. 24 mai 2014 11:09

Er litt enig.

Mye hunder, katter og hester i albumene... Blar fort forbi de profilene.

Og friluftslivantrekk og ekstremsportbilder er heller ikke noe som jeg blir så tiltrukket av i en jente. Bare et tips ;)

Skjult ID med pseudonym Mr. iiH lø. 24 mai 2014 11:10

Jeg vil gjerne møte ei som stiller opp på første date i fjellsko og allværsjakke. Gjerne med hund også!
Alle har ikke samme smak, og godt er det :)

(kvinne 50 år fra Østfold) lø. 24 mai 2014 11:13 Privat melding

Album er vel ment å skulle vise flere sider av livet til folk. Litt sånn "her er jeg og dette er livet mitt. Disse tingene betyr noe for meg" Blir dere ikke tiltrukket av det dere ser er personen feil, ikke bildene.

Skjult ID med pseudonym laidback lø. 24 mai 2014 11:15

....Og tatoveringer kommer også i samme kategorien.

I tillegg tilgjort "posing" med seksuelle undertoner. Eller kleine bilder i kostymer eller med grimaser. Glemte å ta det med :)

Helt greit at jenter bedriver eller innehar alt dette, men ville ikke fremhevet det i førsteinntrykket og/eller til å reklamere for seg selv med.

Skjult ID med pseudonym MrBig lø. 24 mai 2014 11:18

hei lailur , dette er karl , meget bra den kommentaren om å ikke få , tror den er den mest slitte her inne , spennende og kreativt ... hvis du hadde lest det jeg skrev så dreier det seg ikke om å "ikke få" som du sier , men bare hva folk viser i albumene sine ,
Kjør på ..

(kvinne 50 år fra Østfold) lø. 24 mai 2014 11:20 Privat melding

Surmaga oppstøt om hva kvinner gjør feil, sier feil og er feil, kommer som regel fra en frustrert mann som ikke får det han vil.

Skjult ID med pseudonym Grimstad82 lø. 24 mai 2014 11:25

Men er greit at damene viser seg med duckface dersom de har et bilde de lager det? :p

Skjult ID med pseudonym laidback lø. 24 mai 2014 11:26

Og damer som sier:

"En mann må akseptere meg akkurat som jeg er. Jeg vil ikke forandre på en ting, og livet mitt er perfekt fra før. Ta meg sånn som jeg er. Jeg trenger egentlig ikke en mann, men ønsker å ha en å dele livet med på mine premisser"

Det står så mye mellom linjene i sånne setninger at en trenger ikke være freud for å skjønne at de sliter.... :S

Skjult ID med pseudonym Skrujern lø. 24 mai 2014 11:38

Men laidback, jeg blir tiltrukket av ekstremsportbilder. Faktisk er det mer eller mindre et krav at jeg finner noen slike i albumet.

Ellers er jeg enig i at det virker som mange av bildene er retusjert.

Mens lailur er på bærtur. Jeg ser også at mange av bildene lyver, men det er ikke som om jeg har problemer med å hverken få dates eller få med den jeg dater til sengs. Synes bare det noen ganger kan være frustrerende.

Skjult ID med pseudonym Skrujern lø. 24 mai 2014 11:40

Bør vel legge til at jeg synes både tatoveringer og kattebilder er ok også :)

Skjult ID med pseudonym MrBig lø. 24 mai 2014 11:41

hei lailur , dette er karl , meget bra den kommentaren om å ikke få , tror den er den mest slitte her inne , spennende og kreativt ... hvis du hadde lest det jeg skrev så dreier det seg ikke om å "ikke få" som du sier , men bare hva folk viser i albumene sine ,
Kjør på ..

Skjult ID med pseudonym MrBig lø. 24 mai 2014 11:45

hei lailur , dette er karl , meget bra den kommentaren om å ikke få , tror den er den mest slitte her inne , spennende og kreativt ... hvis du hadde lest det jeg skrev så dreier det seg ikke om å "ikke få" som du sier , men bare hva folk viser i albumene sine ,
Kjør på ..

Skjult ID med pseudonym Grimstad82 lø. 24 mai 2014 11:52

Noe smaker bittert, men får ikke helt satt ord på hva det er :p

Skjult ID med pseudonym MrBig lø. 24 mai 2014 12:03

tenker du på en type øl eller brennvin ?

Skjult ID med pseudonym handerre lø. 24 mai 2014 12:10

Finnes knapt noe som er mer turn off enn jenter som ikke har fjellsko og allværsjakke. Det måtte i såfall være jenter som har fjellsko og allværsjakke men ikke tør å vise det i sukkerprofilen sin!

Har ikke vært her lenge nok til å ha møtt noen her inne ennå, så kan ikke uttale meg om bildene. Har ikke vært noe problem på andre datingsider jeg har vært på.

Skjult ID med pseudonym MrBig lø. 24 mai 2014 12:13

enig i at det er viktig å komme seg ut, men desverre så holder jeg fast på at dukker hun opp i fjellsko og allværsjakke så har vi ett dårlig utgangspunkt .. men mindre vi ikke skal gå opp til den resturanten på toppen av det fjellet i bergen da ! ,, men katta bli hjemme !!

Skjult ID med pseudonym S-81 lø. 24 mai 2014 12:20

Seriøst gutter. Ikke klag på våre bilder når det eneste gutta har i sine album er ski og fjelltursbilder av seg selv. Det er flere bilder av natur enn det er av mannen selv, hvis det er noen bilder i det hele tatt.

Skjult ID med pseudonym oslomann lø. 24 mai 2014 12:32

Helt uenig med TS

At jentene har hunder eller katter de bryr seg om og vil vise frem gjør meg ingen ting. Tvert i mot synes jeg det bare er positivt at de har dyr de er glade i, og det gir meg dessuten en ice breaker jeg kan bruke for å ta kontakt. Det samme gjelder for eksempel klatrebilder da jeg driver med klatring selv. Andre bilder fra turer i skogen eller på fjellet er også bare positivt, det viser en sporty side av dem, eller i det minste ikke negativt.

Skjult ID med pseudonym Skrujern lø. 24 mai 2014 12:44

Jeg foreterkker aktivitetdates, så hun må gjerne komme i allversjakke for min del.

Hvis hun ikke liker å være i aktivitet ute i naturen.. og gjerne "ekstremsporter" så er hun ganske uinteressant for meg.

Skjult ID med pseudonym oslomann lø. 24 mai 2014 13:05

Ja, som Skrujern sier. Jeg for min del har bare beundring for tøffe, sporty og modige jenter som for eksempel driver med fallskjermhopping, kiting, surfing eller klatring. Fallskjermhopping vet jeg ikke en gang om jeg våger selv, har aldri gjort det, men synes det bare er kult om en jente jeg møter har gjort det eller til og med er aktiv med det, og dermed egentlig er modigere enn meg på akkurat det området. Og senest i går ble jeg kjent med en ung, søt jente på klatresenteret jeg går på som knuste meg i buldreveggen. Wow, hun var sprek! Synd hun hadde type viste det seg.

Ja til aktive, spreke og modige jenter!

(kvinne 54 år fra Oslo) lø. 24 mai 2014 13:15 Privat melding

Jeg har bilder av begge mine to hunder, nettopp fordi de er en del av mitt liv. Man forsøker jo å beskrive seg selv så godt og så kort man kan.
Jeg fikk forresten et spørsmål fra en grinete mann om hvorfor jeg trodde på reinkarnasjon, (som står i min profil) og jeg satte meg ned og forklarte ganske klart og tydelig hva jeg trodde på og logikken bak det, så fikk jeg en dritsur melding om at sånne som meg som trodde på sånt var oppe i skyene, manglet totalt bakkekontakt osv, så jeg angret på at jeg faktisk skrev pent til han. Han kunne jo bare ganske enkelt ha gått videre til neste istedet for å rakke ned på meg for hva jeg tror på og hvordan jeg lever mitt liv. Mine valg er jo like gjennomtenkte som hans.

(kvinne 51 år fra Akershus) lø. 24 mai 2014 13:33 Privat melding

Hva man stiller opp i som klær kommer vel helt an på hvordan date man skal på ...

Skjult ID med pseudonym Perfekta lø. 24 mai 2014 14:01

Jeg vet hva jeg vil og vil kun ha den perfekte mannen som ikke har bart...ikke skjegg...ikke masse kroppshår...ikke bleik...ikke for brun ...han må ha hvite tenner....han skal ikke ha motorsykkel....han skal ...bla bla bla
Da har jeg lira av meg noen tanker om den såkalte drømmemannen min.
Er enig i at det er viktig at ting stemmer overens med virkeligheten, men må da være grenser for å komme med av krav. Folk får ta kontakt med de profilene de ønsker å bli kjent med og som flere sier...bildene sier noe om hva den enkelte er opptatt av.

Ps...prøv å still med hvite tennis-sokker på date med meg :-D

Ps2...håper de fleste skjønte at deler her var ironi ;-)

Skjult ID med pseudonym asl lø. 24 mai 2014 14:32

Dette er selvfølgelig helt individuelt. Etter min smak er Hunder, katter, tursko bra så lenge de har noen bildet av seg selv også. Damer som ikke liker å være i naturen ville være problematisk for meg. Et klatrebilde gjør meg automatisk mer interessert .synes partybilder med drinker er mer negativt, men noen liker sikkert det også.

(mann 41 år fra Hordaland) lø. 24 mai 2014 14:45 Privat melding

Så lenge det er representativt passer det med bilder hvor det er med. Bildene bør jo være ærlige også. Kjæledyr, turer og annet hører med hvis de er viktige deler av noens liv, uansett kjønn. Hvis det er sånn at noen reagerer på at alle har det, så er det vel vanlig med kjæledyr og litt friluftsliv.

Det var en som skrev et sted at noen kvinner her har bilder fra gamle fjellturer, og at de egentlig ikke liker seg på tur. Da blir bildene et problem.

Hvis noen er mye på fest eller liker å kle seg ut er vel det greit å ha bilder av det? De som reagerer negativt på visse typer bilder står vel fritt til å ikke kontakte menneskene bak profilene med bildene.

(kvinne 37 år fra Buskerud) lø. 24 mai 2014 18:05 Privat melding

Folk er forskjellige, og godt er det.
Jeg setter faktisk pris på bilder av dyrene til folk, så lenge de også har bilder som viser hvordan de selv ser ut. Fjellsko og allværsjakke tyder på at han liker seg utendørs, vel alt dette høres bare ut som om vi kan ha noe til felles, og er pluss i boka hos meg.
Har man noe annet enn bilder av dress, finsko og bilder som viser høy partyfaktor, er det meget velkomment.