Alle innlegg Sukkerforum

Til menn 49 - 64: Hva tenker dere?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Kvinne48 lø. 24 mai 2014 21:24

Sikkert ikke første gang temaet er oppe.... men jeg lurer litt. Jeg har hatt profilen min her litt til og fra (mest fra) de siste 5 årene. Jeg er en kvinne på 53 år som oppfatter meg selv ganske middels, men nok også "helt grei" for min aldersgruppe.
Reflekterer over at veldig mange her ikke svarer hvis man sender en mail, og oppfatter også at det er en veldig stor andel ikke-betalende-medlemmer. Betyr det at dette ikke er en seriøs side? Og at de fleste menn her bare er her for å slå ihjel tiden?
Personlig har jeg deaktivert profilen når jeg ser at jeg ikke har tid til å følge opp. Er det bare meg som tenker slik? Burde man være her hele tiden til man finner noen man klaffer med....? Hva tenker DU mann mellom 49 og 64? Nysgjerrig på svar.

Skjult ID med pseudonym klodrik lø. 24 mai 2014 23:53

Jeg ser det er dårlig med svar fra den gruppen du etterlyser, så la meg bare skrive litt for at tråden din ikke blir skjøvet helt ned. Jeg er riktignok 3-4 år yngre enn målgruppen din, men jeg lar det stå til.

Når jeg en sjelden gang får en mail her på sukker, er det som regel fra noen som er i eldste laget for meg (ja, jeg er "en av dem"). Så da svarer jeg ikke. Jeg tror det er en helt grei måte å vise at man ikke er interessert. Til å begynne med svarte jeg høflig, men det ble irriterende for meg å tenke på at jeg egentlig bare ventet på at samtalen skulle dø ut av seg selv. At siden ikke er seriøs fordi slike bøtteknotter som jeg ikke svarer, er vel urimelig å si.

Hvis du ikke har tid til å følge opp, er det vel bare å la være å logge inn. Selv betaler jeg en tier i måneden, så det har ingen hensikt å ta pauser i abonnementet.Det ville være mektig irriterende å gå glipp av den lave prisen bare fordi profilen lå brakk den dagen i måneden den skulle betales.

Så i bunn og grunn har jeg bare vaket rundt her og holdt en heller lav profil. En sjelden gang får jeg litt besøk, og enda sjeldnere får jeg et hjerte eller en mail. Og enda sjeldnere blir jeg interessert nok til å svare. Hvis jeg svarer, er det fordi hun ser fantastisk ut, ikke er er eldre enn eksen min, og har både profilbilde og album uten hunder. Det skal altså litt til.

Skjult ID med pseudonym Kvinne48 fr. 13 juni 2014 21:57

Takk Klodrik! for at du svarte. Jeg skjønner logikken din.... ;-) Et godt innlegg! :-)

Skjult ID med pseudonym Hunden lø. 14 juni 2014 01:28

De siste 5 årene-''Seriøst'' ???

Skjult ID med pseudonym 2000 lø. 14 juni 2014 01:38

Jeg har merket at en hel del menn her ser hunder som en trussel, men tanken bak er vel at man tilbringer mer tid med mannen.......
Det har vært lærerikt for meg å høre dette, og fra flere, siden jeg da har skjønt at jeg må skygge unna den mer klengete som vil ha Alt.

Skjult ID med pseudonym Kvinne48 lø. 14 juni 2014 17:46

@Hunden: Har ikke vært her i 5 år. Men 5 år siden jeg var her første gang. Har, som jeg skrev, for det meste IKKE vært her. Har gitt opp etter 1 måned eller 2, men har vært her 3-4 perioder.
Når det er sagt så er det mange jeg husker fra forrige forsøk som fremdeles er online når jeg kommer inn 1 år etter forrige gang....
5 år daglig søk ville faktisk ha vært veldig trist.... ;-)

Skjult ID med pseudonym Hunden lø. 14 juni 2014 18:30

Ok-da missforstod ett eller annet-sorry:))

Skjult ID med pseudonym Kvinne48 lø. 14 juni 2014 18:50

@Hunden: Alt i orden!! ;-)
Hva er din mening vedrørende Sukker-folket da? Tenker du at de fleste er seriøse? Hva er din erfaring?

Skjult ID med pseudonym 2000 lø. 14 juni 2014 19:30

"Gamle" menn som ønsker seg yngre damer er det mange av, og når man betaler en tier i mnd sier det seg selv at de yngre ikke er interessert. Men det er lov å leve i håpet.

Skjult ID med pseudonym Hunden lø. 14 juni 2014 23:50

kvinne48<
De aller fleste er jo hyggelige folk,men er alltids noen som skal ødelegge (tenker på forumet) folk som tar ut frustrasjon mot andre,har blitt en del slike tråder i det siste,håper at sukker rødder opp i det.

Når det gjelder seriøsitet genereldt sett,så tror de de fleste er det,men det er mange måter å gjøre dette det på,ekempelhvis jeg bryr meg ikke om hjerter og matchelister,det blir for mye jobb på dataen,jeg har blitt kjendt med damer her på forumet,også tar vi det derfra liksom,var på date med ei på fredag som jeg traff her på forumet.

Så bare stå på,du trenger ikke å komplisere dette med matchlister å sånt for å få til en date,:))

Skjult ID med pseudonym Kvinne48 sø. 15 juni 2014 10:35

Godt med litt oppmuntring @Hunden. Jeg er i ferd med å gi opp igjen. Mitt inntrykk er faktisk at mange her er "hekta" på nettet og stadig nye muligheter, så de vil ikke klare å stoppe opp selv om de egentlig gjerne vil finne seg en kjæreste. De bekrefter både tiltrekning og gjensidig interesse, men så er det ofte en ny dame (eller helst en dame de skrev med samtidig) som "må sjekkes ut" før de kan ta en beslutning om hvem "de skal velge". Et år etterpå er de sannsynligvis fremdeles i samme situasjon?
For all del. Tror også det er mange seriøse, men har ikke klart å finne noen god metode for å styre unna de som ikke er det.
Håper det går bra med din date fremover. Lykke til!!! ;-)