Alle innlegg Sukkerforum

Damer 25-35 - Profilsurfer dere?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym GeneralKul ma. 26 mai 2014 15:34

Hei! Åpent spørsmål til dere jenter/damer som henger her på sukker. Bruker dere tid på å lete/surfe aktivt gjennom profiler, tekster og bilder på jakt etter en som matcher dere på score osv, eller går tiden for det meste med på å svare på inngående post?

(mann 34 år fra Østfold) ma. 26 mai 2014 15:55 Privat melding

Jeg tror jeg holder en knapp på det siste, just my spidey-sense talking.
For seriously, hvis andre gjør jobben for deg så er det vel kanskje noe bortkastet energi for mange å begynne å lete hvis du har din fulle hyre med å svare på innkommende.

Da igjen, mange titter ikke på profilen de får melding fra heller, så jeg tror kanskje det det er vrient å komme fram til noen entydig konklusjon egentlig.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ma. 26 mai 2014 15:59

Så lenge det dukker opp noe av interesse i innboksen av seg selv, så er det jo ingen grunn til å profilsurfe, er det vel?

Dette gjelder jo begge kjønn forsåvidt og ikke bare kvinner.

Skjult ID med pseudonym chay ma. 26 mai 2014 16:10

Jeg profilsurfer masse, det er gøy å se hva folk skriver om seg selv.. og innimellom legger jeg igjen et hjerte eller en melding. Nå er jeg ikke en av de pene jentene som får 14034 meldinger hver dag, så har god tid til å surfe samtidig som jeg svarer på de meldingene jeg får.

Skjult ID med pseudonym 123 ma. 26 mai 2014 16:10

Jeg gjør vel bege deler. Men jeg sender ikke så mange meldinger selv. Liker ikke å snakke med for mange om gangen, så da holder det stort sett med de jeg får melding av. :)

Skjult ID med pseudonym GeneralKul ma. 26 mai 2014 16:27

Jeg har bare merket meg veldig mange profiler hos jenter der det står at personligheten teller mest osv osv, men jeg ser at av de tre brev jeg har sendt til de som havnet høyest på min matchliste (97, 96 og 96) så har ingen lest brevene, og ingen har vært innom profilen. Brevene var høflige, med oppfølgingsspørsmål og ikke lange avhandlinger. (men det vet de jo ikke, ettersom brevene forblir ulest). Dette får meg til å lure på om systemet på sukker fungerer i det hele tatt :)

(mann 32 år fra Vest-Agder) ma. 26 mai 2014 16:50 Privat melding

Jeg er ikke kvinne, men profilsurfer en del (får derimot ikke veldig mange hnvendelser, noen, men ikke mange). Jeg må bare spør dere andre herrer som titter innom profiler, hender det at dere glemmer hvem dere har vært innom og går innom en profil gjentatte ganger i løpet av et par ukers tid? Det skjer ganske ofte for min del, og jeg begynner å føle meg som den Creepy duden, som går innom profil igjen og igjen, fordi jeg har glemt dem og de evt har skiftet bilde.

Ofte er det profiler som ikke har veldig spennende tekst eller noe annet å huske dem for.

Har og opplevd lignende ting osm GeneralKul, men som regel ser de melding.....etter en stund.

Skjult ID med pseudonym oslomann ma. 26 mai 2014 16:53

Bromle

Ja, det skjer hele tiden. Det er jo tusenvis av jenter her, og en del skifter jo også profilbilde med jevne mellomrom. Er umulig å huske alle du har vært innom og sett på før.