Alle innlegg Sukkerforum

På oppfordring:

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Z ma. 26 mai 2014 22:23

Jeg har et par spørsmål jeg synes er spennende å spørre dere om:

1. Hvor synes du det er best å bo i Oslo? Hvorfor?
2. Hva skal man passe på ved kjøp (og salg) av boligeiendom?

Svar på det du føler for - jeg takker uansett for svar :-)

Skjult ID med pseudonym Luthien ti. 27 mai 2014 23:27

1) Frogner, fordi stille, en fantastisk atmosfære, avslappet og lite stress, trygt, kort vei til Frognerparken og Bygdø (dvs deilige steder for en tur, enten det er å gå, løpe eller sykle - rollerblades er supert også), grønt og flott om våren og sommeren, fantastiske farger om høsten også, gangavstand til sentrum, mv, godt kollektivtilbud, masse hyggelige kafeer og restauranter, godt utvalg i gode råvarer og brød, i det hele tatt kort vei til det meste.

2) Kjøper: Bygg på festet tomt skal man styre unna. Ikke fan av borettslag, i alle fall ikke de med høy fellesgjeld og ikke god nok forsikring mht å dekke andre andelshaveres manglende betaling, men selv da hadde jeg vært veldig skeptisk. Ta en titt på bilparken i evt bakgård - kan si mye om øvrige eiere ... Røropplegg, bad og kjøkken er dyre ting å måtte gjøre noe med, så forviss deg om tilstanden. Ikke stol på megler, han/hun lyver stort sett så det renner av de ...Sørg for å få all informasjon som er vesentlig bekreftet skriftlig! Vurder kjøperforsikring, og sjekk hvor mye innboforsikringen din dekker av sakskostnader ved en eventuell tvist. Les nøye alle fremlagte dokumenter, og be om de som megler sier er tilgjengelig (og forstår du ikke innholdet i disse, skaff kyndig bistand). Åpne og lukk vinduer og dører, tapp i kraner, trekk ned i toalettet ... Sjekk selgers ligning (er han/hun søkegod?) samt hvor mye lån set er på eiendommen. Krev å få kontrakten tilsendt flere dager før undertegning og forviss deg om at eventuelle forbehold du har tatt i budet er tatt inn. Forviss deg om at selger har eierskifteforsikring.
Selger: Finn en god megler, dvs en som kan faget sitt (eh, langt mellom dem ...). En god megler kan jussen og er tydelig på hva som må inn i annonse og prospekt for å hindre etterfølgende søksmål. Hun/han er ærlige mht hva du eventuelt må gjøre med leiligheten/huset før bilder tas og visning avholdes - lytt og lær, men still kritiske spørsmål. Ikke vær til stede på visningen, snakk ikke med potensielle kjøpere, med mindre du sender vedkommende en e-post med bekreftelse av hva du har sagt (la heller spørsmål fra kjøper gå via megler, så sikrer du beviser for hva som er sagt og gjort enda bedre - og sørg for at slik info tas inn i kjøpekontrakten). Fjern personlige gjenstander, inkludert bilder. Skaff deg eierskifteforsikring.
Masse mer å passe på for begge parter, men kan jo ikke bruke mer plass her foreløpig.

Skjult ID med pseudonym Z ti. 27 mai 2014 23:39

Hurra! Takk for at du tok deg tid til å svare på tråden :-)

Det som står ut for meg som det viktigste, eller ikke det viktigste fordi du skriver jo masse viktig! Men det jeg hang meg opp i da....var:

"Skaff en god megler"
Care to tell me how? :-)

Skjult ID med pseudonym Luthien ti. 27 mai 2014 23:57

@ Z
;-))
It's not how, it's who ;-)) Sikkert flere som treffer, men jeg har en favoritt ;-)) Vil ikke oppgi navnet hans her (jf vil jo ikke selv risikere å møte ham hos selger ;-) (Neida, jeg flytter ikke fra bydelen, er bare et spørsmål om å finne noe større mv - selv om det jeg har er alt for stort egentlig med tanke på at jeg ikke gidder å ha vaskehjelp mv).

Men du Z, se etter hint i andre tråder, så lover jeg å skaffe deg nok info til å finne vedkommende - ok?

Skjult ID med pseudonym Z on. 28 mai 2014 00:01

Jeg er rett og slett e l e n d i g til å finne folk, huske nick og koble på sukker. I søkk i det, faktisk! Men vil gjerne ha kontakt med en god megler.

Men om du har for stor og jeg har for liten, da kan jeg jo kjøpe din? ;-)

Skjult ID med pseudonym Luthien on. 28 mai 2014 00:42

Haha @Z, det kunne du selvsagt, men jeg selger ikke før jeg har funnet den leiligheten jeg er på jakt etter, hvilket trolig tar mange år, iom at det jeg er på jakt etter knapt finnes i min bydel ;-))

Jada, så er du elendig på å finne folk, huske nick og koble på sukker ;-) Vel, so be it, jeg har laget en liten "rebus", for you only - burde være ganske grei - har alt lagt igjen første del av løsningen i en tråd hvor du alt har skrevet, en tråd som relaterer seg til et vitalt, menneskelig organ ... Svar meg med nicket mitt og ???? Så sletter jeg hintet og gir deg deg et nytt hint i denne tråden mht hvor du finner neste ;-) Deal? (Vær litt sporty da ;-)))

Skjult ID med pseudonym Hess on. 28 mai 2014 22:35

@luthien

Frogner=sossestrøk. Ikke for hvermannsen.

Skjult ID med pseudonym Hess on. 28 mai 2014 22:44

Betale 2 millioner, kanskje mer bare for å bo i et lite skur på Oslos vestkant, er det verdt det?

Skjult ID med pseudonym Tingeling on. 28 mai 2014 23:37

Ser det er på oppfordring, Z. Ville vært naturlig for meg å spørre om du er på flyttefot. (Og så tenkte jeg at du er vel rimelig kjent i byen...?)

1) Best å bo for hvem....kommer vel litt an på hva man liker og hvor man kommer fra? Ikke minst: Hva man ønsker?
Hva er topp-ønskene?
2) www.forbrukerraadet.no. (Og gode kontakter som er dyktige i feltet)

:-)

Skjult ID med pseudonym Z on. 28 mai 2014 23:40

Hei Tingeling.

Ja, jeg er godt kjent i byen! Men jeg har jo ikke bodd alle stedene jeg er kjent, og jeg synes det er spennende å høre hva andre mener. Derfor:

1. Best å bo for den som velger å svare :-)
Ja, det kommer an på hva man liker og ønsker. Derfor spør jeg hvorfor.

Linken kan jeg godt sjekke ut. Sikkert nyttig.
Ja, jeg er på flyttefot. Sjekker annonser. Har ikke dårlig tid.
Men ja, jeg er mer aktiv nå enn tidligere :-)

Hva med deg? Bor du fremdeles på samme sted? I guess so? :-)

Skjult ID med pseudonym Tingeling to. 29 mai 2014 00:22

På flyttefot...så spennende, Z! :-)

Jeg ville ihvertfall gått for utsikten du har, eller en bedre. For meg er ikke selve lokasjonen så viktig, men mer alle de fordelene som følger med.

Jeg forsto spørsmålet ditt til å være på vegne av noen. Derfor jeg tenkte at det kunne være av verdi å sjekke om det er noen som er vant til byen eller ikke, kommer fra bygd eller by? Handler kanskje om trivsel? Jeg har bodd på samme sted siden jeg flyttet til Oslo, og jeg er jo glad for at jeg gjorde et godt valg. Dersom jeg nå skal velge på nytt velger jeg det samme.
Men for meg er det ikke så viktig HVOR i byen jeg bor, mest at jeg har det jeg trenger når jeg er i byen.
Anyway...i Oslo skal det noen kroner til for å få den friheten og det "rommet" man ønsker til for å få det akkurat slik man ønsker. For min del. ;-)

Og jepp, bor på samme sted. Funker superfint! :-)

Skjult ID med pseudonym Luthien to. 29 mai 2014 00:28

Du er nå litt søt da @Hess, ordet "soss" tror jeg ikke jeg har hørt siden 1980-tallet ;-)) Da hadde du vel fortsatt bleier på ;-))

Z spurte forresten ikke om det var for hvermansen, men om hvor det er best å bo i Tigerstaden, og hvorfor ;-) Det var det jeg svarte på.

Har forresten ikke sett noen skur her, og det finnes vel ikke en bolig her som man får for 2 mill (med mindre "OBOS"-mafiaen eller deres like har skrudd sammen en gjeldsfelle med gigantisk fellesgjeld - men jeg tror heldigvis ikke de har gjort sitt inntog her ;-)) Men for å svare deg, nei, hadde man kunnet oppdrive et lite skur her til 2 mill så hadde det som utgangspunkt ikke vært verd det. Men det kommer selvsagt an på hva man sammenligner med og hva som er viktig for å ha et godt liv (subjektivt sett, for deg/meg mao). Å bo på vestkanten er ikke viktig for meg, trygghet er derimot veldig viktig - og det har jeg her både fysisk (bl a døgnkontinuerlig politipatruljering) og økonomisk (dette er vel et av de siste stedene i Norge hvor man risikerer å tape på investeringen - selv om man aldri skal si aldri ;-)). Frihet er en annen grunnleggende verdi for meg ;-) Det har jeg i fullt monn her ;-)

Blir litt lei meg på dine vegne @Hess, for en som må stemple et sted slik du gjør, oser av manglende selvtillit og misunnelse ;-(( To destruktive krefter, som hvis du gir dem spillerom vil gi deg et ulykkelig liv. Har du noen idé om hva slags mennesker som bor her??? Nei, det har du overhodet ikke! Her er det ikke horder av bortskjemte mamma- og pappagutter/-jenter (joda de finnes sikkert, men jeg har ikke sett noe til sånne ila mine mer enn seks år her ...). Det jeg derimot ser mye av er vanlige mennesker, som meg, som kommer fra helt vanlige kår, som har tatt en god utdannelse, stått på og jobbet, vært flinke til å forvalte pengene sine, som har en nøktern livsstil (ikke mye ekstravagant oppførsel jeg ser her).

Skjult ID med pseudonym Z to. 29 mai 2014 00:28

Oppfordringen kom fra Luthien i en annen tråd, egentlig :-)
Ikke noe mer seriøst enn det. Så tenkte jeg "Jo, en nyttig greie for meg".
Det kunne jo komme frem noe jeg ikke hadde tenkt på.

Og når Luthien snakker så varmt om Frogner, frister det å ta en vandretur på Frogner og kjenne litt på det på en litt annen måte enn tidligere. Sånn er jeg - da går jeg en tur dit, eller hit. Eller mange steder.

Og du har rett. Jeg digger utsikt, åpenhet og luft. Uten innsyn :-)

Skjult ID med pseudonym Z to. 29 mai 2014 01:04

Blindheim? Blindern? :-)

Skjult ID med pseudonym Z to. 29 mai 2014 01:12

Er Blindheim clue 1 eller 2?

(Prøver å samle meg her....)

Skjult ID med pseudonym Z to. 29 mai 2014 01:13

(jeg tror det er 2, men hvor ble 1 av?)

Stønn!!! :-)

Skjult ID med pseudonym Z to. 29 mai 2014 01:49

Luthien? M?

Skjult ID med pseudonym Luthien to. 29 mai 2014 02:03

Oui Z ;-)))

Skjult ID med pseudonym Z to. 29 mai 2014 02:10

Boss? :-)

Skjult ID med pseudonym Luthien to. 29 mai 2014 02:23

???

Skjult ID med pseudonym Z to. 29 mai 2014 09:15

M som starter? M i toppen? M the Boss? ;-)

Skjult ID to. 29 mai 2014 11:32

Jeg er enig med Luthien. De aller fleste må jobbe for å komme seg opp og frem. Det være seg i fht jobb, utdannelse, økonomi eller bolig.

Det er ikke så mange av såkalte rikinger her til lands, men det er mange som har god økonomi.

Frogner er et dyrt område å kjøpe leilighet i.

Skjult ID med pseudonym CPU to. 29 mai 2014 21:04

Enjsø, Løren, Hasle etc.

Det er de beste stedene i Oslo spør du meg. Mye utvikling av byen, bare nytt, ikke alle disse gamle overprisete bygningene på Majorstuen etc. Bare å google litt så skjønner du fort hvor fremtidens bosted i Oslo er.

Skjult ID med pseudonym jaudå to. 29 mai 2014 21:08

Skulle det mot formodning bli Oslo, så måtte det være så nært marka at det lå ulvemøkk på gangstien.

Skjult ID med pseudonym Hess fr. 30 mai 2014 20:52

@luthien

Soss ble brukt flittig på 1980 tallet og det blir også brukt flittig i dag.

Når jeg snakker om "skur" så er det bare et annet ord for en bitte liten leilighet fra 15 kvadrat på vestkanten til 30 som unge mennesker på i selv om de ikke har råd til det. De fleste har jo egentlig ikke råd til å bo på Frogner og sånne steder, derfor så leier de.
Og da blir det mange sånne "liksom rikinger" som føler seg for gode til å bo på østkanten.

Hvor stemple meg som misunnelig fordi jeg ssnakkr nedlatende om folk på Frogner? Det er jo et sossestrøk, det er jo ikke tvil om det! Jeg har bodd i Oslo siden 2007 så såpass mye har jeg fått med meg.
Og hadde jeg vært rik så hadde aldri bosatt meg på Frogner, det har noe med tilhørighet å gjøre.
Ta Bjørn Dæhlie fks. Han har blitt mangemillionær etter sin skikarriere, og kunne fint ha bosatt seg i et slott på Bygdøy. Men hvor bor han? Jo han bor fortsatt i Nannestad, der hvor han vokste opp.

(kvinne 38 år fra Oslo) lø. 31 mai 2014 01:10 Privat melding

Hei TS, hvorfor betale dyre dommer for en Frogner leilighet når du kan få en like fin overalt i Oslo. Hvor jobber du? Finn et sted nær en bane eller bussrute som går ofte. Jeg bor selv 1,6 km fra jobb og med bussrute som går hele natta. Hadde aldri byttet bort løkka mot Frogner.

Skjult ID med pseudonym Hess lø. 31 mai 2014 11:34

Det morsomme et at folk som flytter til Oslo gjerne tror at folk som bor på Frogner er mere intelligente og har det så mye bedre enn de på Sagene og Torshov.

Skjult ID med pseudonym jaudå lø. 31 mai 2014 12:20

Byluft forkorter livet ditt med 2+ år. Støy gir stress, dårlig nattesøvn, fedme etc. Du kan bo fem år ved siden av et annet menneske uten å veksle et ord. Og omgis en masse mennesker hver dag som aktivt unngår å se på deg eller kommunisere med deg.

Så kan du innbille deg at du er "midt i mengden", "midt i det gode selskap", "der det skjer", etc. etc. Mens du egentlig er blitt en stimfisk og har degenerert fra det sosiale revirhevdende flokkdyret til en sardin som snur på femøringen alt etter hva de andre i stimen gjør.

Så sitter hver sardin som sild i tynne på morratrikken, eller på utestedet, eller på Ullevålseter eller Huk, og taster frenetisk på mobilen for å holde kontakt med den lille rudimentære "flokken" som fremdeles gir mening til livet.

Skjult ID med pseudonym Luthien lø. 31 mai 2014 13:01

Ok @Hess, er du grei å fortelle meg hvorfor du har så mye i mot Frogner og menneskene som bor her? Og hvorfor du føler behov for å gi et feilaktig inntrykk av stedet og menneskene? Du kjenner jo verken stedet eller menneskene ;-)

Skjult ID med pseudonym Luthien lø. 31 mai 2014 13:24

@jaudå,

Så forkorter byluft livet med noen år, men hvem bryr seg om det når livskvalitet betyr mer enn kvantitet? For meg er storbyen Oslo = livskvalitet, jeg hadde gått på veggene skulle jeg bodd i en liten by (f eks den hvor jeg er født og oppvokst i) eller grisgrendte strøk ;-) For andre er det livskvalitet å bo et slikt sted hvor jeg ikke trives over lengre tid - og godt at man finner det som gir livet kvalitet, uavhengig av hvor ;-))

Kjenner meg for øvrig ikke igjen i beskrivelsen din av byen ;-) Jeg snakker med naboene, jeg smiler til fremmede (og de smiler tilbake ;-)), jeg synes Oslo er herlig bl a fordi den gir meg et reelt valg mht hvorvidt jeg vil være en av stimen og jeg velger å ikke være en av stimen (mye vanskeligere å velge det på et mindre sted), jeg kjenner mange steder å ferdes her hvor man kan gå i fullstendig ensom majestet, jeg kan gå til jobben (så kan slippe sild-i-tønne-følelsen på bussen/trikken), jeg snakker med vennen mine (enten ansikt til ansikt eller på telefon/skype) og sender sjelden sms/e-post til venner og er ei heller på fjesboka. ;-))

Skjult ID med pseudonym Hess sø. 1 juni 2014 16:06

@luthien

Jeg har jo sagt det flere ganger, jeg liker ikke stedet på grunn av snobbene, klysene og alle de wannabeene som kommer fra Vestfold, Østfold osv som tror de er rike bare fordi de har nok penger til å leie en leilighet på Frogner!

Jeg har tilogmed snakket med en beboer på Frogner som uttalte at han likte seg best på Grunerløkka, han syntes beboerne på Frogner var ufyselige.

Kan ikke jeg få lov til å hate noen mennesker og steder hvis jeg vil det? Det er jo bare meg det går utover ikke sant?

Skjult ID med pseudonym Koko sø. 1 juni 2014 18:37

Lambertseter er et veldig trivelig sted å bo. Kort vei til sentrum og i nærheten av både marka og shoppingsenter med vinmonopol. I tillegg er det bibliotek og svømmehall her. Veldig bra mix av barnefamilier, unge og gamle.

Skjult ID med pseudonym Ærligheten sø. 1 juni 2014 23:58

Hess: Nå er det jo faktisk slik at menn på Sagene har vesentlig kortere forventet levealder enn menn på Frogner..
Så det er nok grunn til å tro at beboerne på Frogner på sett og vis har det bedre..

Jeg er selv på utkikk etter leilighet, og her er områdene jeg ser på:
Tåsen-Kjelsås-Grefsen
Årvoll-Tonsenhagen
Bøler-Oppsal

Grunnlaget for å velge ut disse områdene er litt forskjellig for de forskjellige områdene..

Tåsen-Kjelsås-Grefsen er rett og slett fint, og er et område jeg gjerne vil bo i, mye fordi marka er helt inntil disse områdene.
Årvoll-Tonsenhagen er nok noe rimeligere, men kan gi mye av det samme
Bøler-Oppsal har Østmarka nært, og det er det markaområdet jeg personlig liker best å ferdes i rundt Oslo..

Kravet mitt for avstand til marka er ganske begrensende, jeg mener 100-150 meter får være langt nok unna.

Skjult ID med pseudonym Hess ma. 2 juni 2014 23:35

@Ærligheten

Hvem har sagt at de som lever lengre har det bedre enn de som lever kortere?

Skjult ID med pseudonym Cllou ma. 2 juni 2014 23:39

Jeg sa ikke det igår

Skjult ID med pseudonym Luthien ti. 3 juni 2014 00:09

Ehm ... så @Ærligheten og @Cllou er mao samme person ;-)

For øvrig enig med deg @Hess, kvantitet er ikke ensbetydende med kvalitet ;-) Men, å hate mennesker og steder på det grunnlaget du gjør @Hess kan umulig gi mye kvalitet ... ;-(( Selvsagt står du fritt til å hate mennesker og steder hvis du vil det, men det stjeler mye energi sammenlignet med å gi f... i disse (det du gjør er jo bare med på å segmentere deres patetiske oppførsel, som igjen stjeler energi og livskvalitet fra deg ;-(()

Skjult ID med pseudonym Hess ti. 3 juni 2014 00:25

@luthien

Min egen livskvalitet er noe jeg driter i. Jeg liker forøvrig ingen mennesker.

Skjult ID med pseudonym Cllou ti. 3 juni 2014 00:28

Igår sa du atluther og ærligheten var samme?

Skjult ID med pseudonym HDB ti. 3 juni 2014 00:37

Nei, du er meg.

Skjult ID med pseudonym Cllou ti. 3 juni 2014 00:41

Hvem???

Skjult ID med pseudonym Luthien ti. 3 juni 2014 00:49

@Cllou??? Er det noe mer igjen på flasken???

@Hess, ikke drit i den, please!! Og, jeg nekter faktisk å tro på at du ikke liker noen; hva med deg selv, foreldre, søsken mv? Iom at jeg vet hvem du er, så blir jeg litt oppgitt, fordi jeg ser du er en flott fyr som har utrolig mye bra å by på (så gi slipp på negativiteten din, den blokkerer faktisk mye av det utrolig bra du kan oppleve her i livet!! ;-)) Jada, jeg vet at det er lettere å si enn og gjøre, men har du noe å tape på å skifte innstilling for en liten stund??

Skjult ID med pseudonym Luthien ti. 3 juni 2014 00:52

Z, han heter btw Magne.

Skjult ID med pseudonym Mmmari ti. 3 juni 2014 02:29

Kampen er det beste stedet i byen. Trust me:) koselige, vanlige folk som går tur med bikkjene sine i parken, koselige gater med trehus. Du kan tilogmed gå i kjerka!

Skjult ID med pseudonym Postmannen ti. 3 juni 2014 10:02

TS: Hva er kriteriene dine? Hvordan er det perfekte stedet for deg å bo? Svar på det så blir det lettere å anbefale noe til deg:)

Jeg har bodd både på Grünerløkka (Birkelunden) og i Bogstadveien. Begge stedene var kjempebra, men jeg tror jeg ville valgt Bogstadveien om jeg skulle velge igjen. Alt er så fint og skikkelig der:) Og nå er jeg ingen "soss". Jeg gikk aldri på byn på Solli plass, men heller Youngstorget, rundt Karl Johan, løkka osv.

Men det er jo bare å ta seg en gåtur på forskjellige steder og kjenne på atmosfæren, så merker du nok hva du liker best. Så må du bruke fornuften litt også med tanke på transportmuligheter, pris, venner i nærheten osv.

Skjult ID med pseudonym Tilia ti. 3 juni 2014 10:25

Trives best i utkanten.
Området jeg bor i er forholdsvis rolig (selv med skoler og barnehager rett i nærheten), og ligger nært til naturen, Marka og andre ruslesteder. <3 Må ha luft og grønt rundt meg. Grønne "lunger" i en storby er kanskje pent å se på, men hjelper ikke stort for slitne støvgråe lunger inni menneskene (og dyrene). Okei, hjelper litt da - og det burde definitivt vært mer grønt i sentrum også - ustriglet natur, parseller, vertikale hager osv - men det er det laaangt fram til foreløpig.

Hvis flytting innen bygrensene, kunne jeg tenkt meg å flytte inn/ut til Sørkedalen. Eller eventuelt til andre siden av byn, men der kjenner jeg ikke like godt til områdene. Vil ikke bo midt i Oslo bykjerne - da flytter jeg heller til en mindre by, med en koseligere og sunnere kjerne ;)

Oslo er jo kjekt fordi "alt" er her. Men jeg er ikke ute etter "alt".
Som oftest heller "noe annet". Ville heller flyttet til en liten, småskeiv og rar by - med særpreg og sjarm og varme mennesker - enn til organiserte Oslo sentrum med kjølige folk som haster "effektivt" forbi. (les: stress)

Skjult ID med pseudonym Hess ti. 3 juni 2014 10:40

@luthien

Det er faktisk sant, jeg liker ingen. Jeg er lei av alle dere "mensa"medlemmer på forumet og jeg er lei av alle "mensa"medlemmene som stikker av med alle damene.

Det er for mange ting som irriterer.

Skjult ID med pseudonym Cllou ti. 3 juni 2014 14:39

Hess
Ikke så værst å like ingen. Har da oppnådd NOE :)

Skjult ID med pseudonym Hess ti. 3 juni 2014 21:41

:)

Skjult ID med pseudonym Luthien on. 4 juni 2014 00:53

@Hess,

I det minste svarer du, til tross for at du er lei, når ett av "mensa"-medlemmene spør ;-) Ett lite plusspoeng til deg der ;-)

Men du, har du tenkt på hvordan DU, og ikke alle "mensa"-medlemmene, skal kunne stikke av med de damene DU finner attraktive? ;-)

Skjult ID med pseudonym Hess on. 4 juni 2014 10:15

@luthien

Nei, har ikke tenkt noe på det fordi det er altfor sent. Jeg har vent meg til tanken på at jeg skal resten av livet alene. Men jeg er jo ikke alene, det er altfor mange andre menn som har blitt mobbet, oversett og ikke lagt merke til gjennom hele oppveksten, og da blir jo gjerne det med å skaffe seg dame i relativt voksen alder sett på som en hevnaksjon. Man kaster gjerne massevis av penger bort på sjekkekurs, hvordan.man skal bli en alfahann, hvordan man skal sjarmere damer, men det er bortkastet, det er ikke plass til sånne som meg. Det er for lite damer og altfor mange menn, og de mennene som stikker av med alle damene er gjerne sånne harrytasser hvor det største målet med livet er å kjøpe seg billig snus i Sverige.

Jeg kan like gjerne dø uten at noen bryr seg, for jeg har blitt sett på som overflødig.

Skjult ID med pseudonym Hess on. 4 juni 2014 11:23

Forbanna BI gutter og håndverkere. Skulle blitt slått hardt.